- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
evet canım bende biliyorum boşuna beklediğimi dün yine kaynanam geldi istiyorumbebeğiminin sonuçları için pc ye bakıyordum .oda bena sakın oğlum ameliyat olmasın demezmi.seda sayan diyorki çok zararlı erkelerin ameliyat olması dedi. Kadını boğazlayasım geldi sanki oğlunun canı can bizimki patlıcan.boş ver ameliyat olmaın evlatlık alın rabbim onun hatırına size kendi çocuğunuzu verir diyor.çıldırmamak elde değil.canım böyle olumsuzlukları görünce yine korkuyorum çünkü çocuğumun olmayacağı düşüncesi beni hep eşimden uzaklaştırıyordu.daha sonra yine içimize bir umut doğuyordu onunla yine birbirimize bağlanıyorduk.eğer allah muhafaza sonucumuz olumsuz olursa ben sizin gibi sineye çekemem ne bileyim ben eşime aşık olmadığım için onunla çocuksuz bir ömür düşünemiyorum.benim hayatımın merkezi çocuk .ben eşimin çocuğunun olmaması fikrini kabullenemiyorum ve bu düşünce beni ondan uzaklaştırıyor.şimdi onunla kalmamın tek sebebi belki bir umut çocuğum olur düşüncesi.benim çocuğum olursa ancak eşimle bir ömür hayat sürerim yoksa onunla yaşayamam herhalde.yinede rabbim herşeyin en iyisini bilir.rabbim tüm kapalı kapılarımızı açsın inşallah.canim ben hazirlanmasmistim patolojede bulunun olguslasmayan spermle de denenirmiydi bilmiyor denesek bile tutmazdi
canim ben senin hep bosuna bekledigi düsünüyorum cünki esin hic m tese olmadi olmus olsa belki icerde cok sperm var canim
artik ne olur baslayin tedaviye ....evet biliyorum korkutttun bizi sonra indirdin yelkenleri suya
Calismiyorum canim ben. Sadece cok yorgun hissediyiorum kendimi uzak kalayim diyorum ama olmuyor..yazmasamda sessizce sizi takip ediyorum
ay sinir oluyorum böyle şeylere belki sonrası olmayacak bak sizde şimdi mikrotese olmak istemiyorsunuz.belki o zaman bulunacaktı .zaten kimse bizim neler yaşadığımızı bilmiyorki.inan bazen diyorumki bir laborant bulucam eşim devamlı test yaptıracak ama adam çok iyi bakacak inceliyecek.bulursa ona evim arabam ne isterse veririm diye düşünüyordum.çünkü bu zamanda herşey tamamen duygusal para için çok iyi incelerdiler.okuduğum bir yazıda azolu olan bir arkadaşımızın eşi zaten sağlıkçıymış ve kaan hocada ameliyat olmuş bulamamışlar.daha sonra adam gitmiş kaan hocanın yanına siz nasıl ameliyatta bulamıyorsunuz ben sperm testinde bulabiliyorum demiş.kaan hocada tamam tekrar yapalım ameliyatı belki bulunur demiş ve bu sefer çok iyi araştırmış bulmuşlar eşi hamile kalmış.
merhaba canım. benim eşimde 9 ay önce m.tese oldu iki testiside açıldı ama bulunamadı.
normali aslında tek testise bakmakmış ama birinde bulunmayınca ikinci açılıyor işte.
bidahakinede ona bakarlar canım belki zarar görmediği için sperm oluşuyordur.
bende şimdi bizim ikiside zarar gördü acaba hiç sperm olmayacak mı diyorum...
evet canım bende biliyorum boşuna beklediğimi dün yine kaynanam geldi istiyorumbebeğiminin sonuçları için pc ye bakıyordum .oda bena sakın oğlum ameliyat olmasın demezmi.seda sayan diyorki çok zararlı erkelerin ameliyat olması dedi. Kadını boğazlayasım geldi sanki oğlunun canı can bizimki patlıcan.boş ver ameliyat olmaın evlatlık alın rabbim onun hatırına size kendi çocuğunuzu verir diyor.çıldırmamak elde değil.canım böyle olumsuzlukları görünce yine korkuyorum çünkü çocuğumun olmayacağı düşüncesi beni hep eşimden uzaklaştırıyordu.daha sonra yine içimize bir umut doğuyordu onunla yine birbirimize bağlanıyorduk.eğer allah muhafaza sonucumuz olumsuz olursa ben sizin gibi sineye çekemem ne bileyim ben eşime aşık olmadığım için onunla çocuksuz bir ömür düşünemiyorum.benim hayatımın merkezi çocuk .ben eşimin çocuğunun olmaması fikrini kabullenemiyorum ve bu düşünce beni ondan uzaklaştırıyor.şimdi onunla kalmamın tek sebebi belki bir umut çocuğum olur düşüncesi.benim çocuğum olursa ancak eşimle bir ömür hayat sürerim yoksa onunla yaşayamam herhalde.yinede rabbim herşeyin en iyisini bilir.rabbim tüm kapalı kapılarımızı açsın inşallah.
merhaba canim..yok canim oyle düsünme insalllah zarar görmemistir..iyi olmus bakildigi ben gibi ikilemde kalmamis oluyorsun
inşallah öyledir canım.
kısmette ne varsa onu yaşıyoruz işte.
eşinin ailesi bilmiyormu sizin çocuğunuzun olmadığını siz kaç senelik evlisiniz.ben 7.5 senelik evliğim yaşım(30)eşimin yaşı(39) evliliğimin 5. Ayında öğrendim azolu olduğunu ve herkes biliyor sorunu.annesi zaten ilk günden başlamıştı doktora gir diye ama sorunun oğlunda olduğunu öğrenince oğluna doktor giy falan demiyor.allah'tan herşey deyip geçiyor ama sorunun bende olduğunu düşününce hemen annemi arayıp kızını doktora götür yumurtalıkları tembeldir herhalde demeyi biliyor.adı üstünde kaynana koy kazana .şimdide kapımı çalmış benim yiğenim doğum yaptı oraya gidiyorum zavallı sezeryan doğum yaptı değip acındırıyor kendini.ben hiç birşey demedim kadının hamile olduğunu benden gizledi sanki nazar değdiricem yiğenine.banane rabbim verirse verir .rabbimin hikmetine sualmi sorucam.ama yinede sinir oluyorum kendilerinde olanı örtüp başkasında olan ayıbı çıkardıkları zaman sinir oluyorum.canim öyle düsünme sonucta herseyde cocuk degil.ama cocukta olmadan olmuyor anliyorumm seni
benim esimin ailesi gectimiz martta ankaraya gittigimizde anladilar bir sorun oldugunu ama halen teseyi falan bilmiyorlar
bilseler herhalde benimkinin anasida kiyamaz..hasret cekmeyen bilmezki bunun nasil bir aci oldugu..derdi ceken biliyor..herkes ken di havasinda
dur sen hele eşin bir troid tedavisini görsün bakalım kımıl kımıl spermler çıkacak allah'ın izniyle.eseslim o zaman eşinde troit yoktu sanırım .yoksa vardıda sizmi bilmiyordunuz.inşallah öyledir canım.
Kısmette ne varsa onu yaşıyoruz işte.
güle güle canım yine gel özletme kendinikizlar ben simdik cikiyorum sonra görüsürüz kendinize iyi bakin
kizlar ben simdik cikiyorum sonra görüsürüz kendinize iyi bakin
dur sen hele eşin bir troid tedavisini görsün bakalım kımıl kımıl spermler çıkacak allah'ın izniyle.eseslim o zaman eşinde troit yoktu sanırım .yoksa vardıda sizmi bilmiyordunuz.
eşinin ailesi bilmiyormu sizin çocuğunuzun olmadığını siz kaç senelik evlisiniz.ben 7.5 senelik evliğim yaşım(30)eşimin yaşı(39) evliliğimin 5. Ayında öğrendim azolu olduğunu ve herkes biliyor sorunu.annesi zaten ilk günden başlamıştı doktora gir diye ama sorunun oğlunda olduğunu öğrenince oğluna doktor giy falan demiyor.allah'tan herşey deyip geçiyor ama sorunun bende olduğunu düşününce hemen annemi arayıp kızını doktora götür yumurtalıkları tembeldir herhalde demeyi biliyor.adı üstünde kaynana koy kazana .şimdide kapımı çalmış benim yiğenim doğum yaptı oraya gidiyorum zavallı sezeryan doğum yaptı değip acındırıyor kendini.ben hiç birşey demedim kadının hamile olduğunu benden gizledi sanki nazar değdiricem yiğenine.banane rabbim verirse verir .rabbimin hikmetine sualmi sorucam.ama yinede sinir oluyorum kendilerinde olanı örtüp başkasında olan ayıbı çıkardıkları zaman sinir oluyorum.
canım o zaman gamzesezerin babsı rahmetli olmuştu hem dinlenememişti hemde çok üzüntülüydü ama tutunma olmamıştı.kaan hoca umutluydu kaliteli embriyolar oluştu demişti ama sonuç olumsuzsu
evet canım tüp bebek yapmışlardı.
ama o ara babası vefat etti üzüntü stres derken olmadı.
nekadar şans veriliyo bilmiyorum ama elengolarla deneniyo tatlım..
merhaba arkadaslar
bende bizim teseyi hatirladim cok zor ya rabbim hepimize sabir versin
kizlar demekki birinde bulamayinca ikinciye bakmiyor kaan hoca bizimde iki ye bakilmadi
belki birinde bulunmayan birinde bulunacakti 1 tane olsa bile. bendeki bir umut iste bende hep bunu dusunuyorum
kızlar haberler iyi degil yokmuş çıkmamış kaan hoca geldi hepsini anlattı dahada bakılıyormuş olenga filan çıkarsa dondurulucak diyor sannetmiyorum bu işte aldık havayı napalım sevinmek bize harammış..
canım gözün aydın beni çok korkutmuştun rabbim yüzünü güldürsün inşallahkızlar ben de bugün gittim doktora gösterdim sonuçlarımı çok şükür kist falan yok sorun yok yumurtalıklarımda ama rahim filminde ilaç gitmediğne göre ya tıkanıklık ya da yapışıklık var artık tedaviye başladığımızda bunu da hallederiz inşallah.
canım gözün aydın beni çok korkutmuştun rabbim yüzünü güldürsün inşallah
kızlar ben de bugün gittim doktora gösterdim sonuçlarımı çok şükür kist falan yok sorun yok yumurtalıklarımda ama rahim filminde ilaç gitmediğne göre ya tıkanıklık ya da yapışıklık var artık tedaviye başladığımızda bunu da hallederiz inşallah.
kızlar ben de bugün gittim doktora gösterdim sonuçlarımı çok şükür kist falan yok sorun yok yumurtalıklarımda ama rahim filminde ilaç gitmediğne göre ya tıkanıklık ya da yapışıklık var artık tedaviye başladığımızda bunu da hallederiz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?