canim öyle düsünme sonucta herseyde cocuk degil.ama cocukta olmadan olmuyor anliyorumm seni
benim esimin ailesi gectimiz martta ankaraya gittigimizde anladilar bir sorun oldugunu ama halen teseyi falan bilmiyorlar
bilseler herhalde benimkinin anasida kiyamaz..hasret cekmeyen bilmezki bunun nasil bir aci oldugu..derdi ceken biliyor..herkes ken di havasinda
hoşgeldin canım evet bizde çok üzüldük inşallah güzel haberler alırız.zaten topiğimiz ölü evi gibi oldu kimseden ses seda çıkmıyor.çok dua ettik rabbim inşallah dualarımızı kabul eder.arkadaşımızın ve hepimizin yüzünü güldürüristiyorumbebeğime çok üzüldüm ya arkadaşlar.. Allah sabır versin.. Dayanma gücü versin ve inş. Ilerde çok güzel haberler almayı nasip etsin.. Ne diyeceğimi bilmiyorum...
kızlar haberler iyi degil yokmuş çıkmamış kaan hoca geldi hepsini anlattı dahada bakılıyormuş olenga filan çıkarsa dondurulucak diyor sannetmiyorum bu işte aldık havayı napalım sevinmek bize harammış..
kızlar ben de bugün gittim doktora gösterdim sonuçlarımı çok şükür kist falan yok sorun yok yumurtalıklarımda ama rahim filminde ilaç gitmediğne göre ya tıkanıklık ya da yapışıklık var artık tedaviye başladığımızda bunu da hallederiz inşallah.
hoşgeldin canım evet bizde çok üzüldük inşallah güzel haberler alırız.zaten topiğimiz ölü evi gibi oldu kimseden ses seda çıkmıyor.çok dua ettik rabbim inşallah dualarımızı kabul eder.arkadaşımızın ve hepimizin yüzünü güldürür
Bahar canım sen ne yapıyorsun neden yazmıyorsun orda değilmisin yoksa:26::26::26::26::26:
Evet yaa sözün tükendiği yer burası oluyo herhalde.Amiiin inşallah dediğin gibi Rabbim dualarımızı kabul eder.
Şimdi pek zamanı değil ama aklıma takıldı istiyorumbebeğimin de 2.ameliyatımıydı.İlkinde hiç hücre yok muydu?Sen biliyyo musun ki canım?
sanırım bu 3. Birincide sperm bulunmuştu ama tutmamıştı yanlış değilsem bahar daha iyi hatırlar.bende unutkanlık çoktaevet yaa sözün tükendiği yer burası oluyo herhalde.amiiin inşallah dediğin gibi rabbim dualarımızı kabul eder.
şimdi pek zamanı değil ama aklıma takıldı istiyorumbebeğimin de 2.ameliyatımıydı.ilkinde hiç hücre yok muydu?sen biliyyo musun ki canım?
anladım benimde canım sıkıldı hiç pc başından kalkmadım biliyorsun onlarda çıksaydı bizede umut olacaktı.onun eşindede yuvarlak hücre çıkmıştı ben kesin bulunur diye düşünüyordum çıkmayınca benimde moralim çok bozuldu eşime çaktırmadım.o yuvarlak hücre varsa sperm çıkar diye düşünüyordune yapıyorum canım haberi almıştım zaten saolsun eseslim arayıp haber vermişti...
Bende yavaş yavaş okuyordum geçmişi...
Ne bileyim biraz durgunum bugün...
Sen nasılsın ??
canım konu kendi evlatları olunca hasret çekeni de bir çekmeyeni de yeter ki kendi evlatları üzülmesin..
biz el kızıyız ne de olsa.. benim eşimin ailesi tam dört yıl eşimi beklemiş.. hasretini de çekmiş..
ama gel gör ki beni hiç anlamıyorlar.. ilk andan beri bildikleri halde..kaçkere eşim doktora gitmek istemiyor diye söylediğim halde.. bikez demediler..
oğlum git baktır kendine diye.. yeter ki oğulları üzülmesin.. dediğin gibi herkes kendi havasında.. umurlarında değil ben gecelerce uykusuz kalmışım gizli gizli ağlamışım.. hiç umurları değil..
anladım benimde canım sıkıldı hiç pc başından kalkmadım biliyorsun onlarda çıksaydı bizede umut olacaktı.onun eşindede yuvarlak hücre çıkmıştı ben kesin bulunur diye düşünüyordum çıkmayınca benimde moralim çok bozuldu eşime çaktırmadım.o yuvarlak hücre varsa sperm çıkar diye düşünüyordu
mrb canım istiyorumbebeğimilerin 3. ameliyatıydı bu...
ilkinde bulunmuş ama bebiş tutunmamış...
2. de de bulunmamış...
slm canlar nasılsınız ??
aslında hiçbirimizin keyfi yok biliyorum...
inş elengo hücreler bulunurda kendimize geliriz bi umut olur hepimize...
rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inş..
merhaba kızlar nasılsınız sık sık giremiyorun topiğe.istiyorumbebeğimi arkadaşımızın eşi tese ameliyatımı oldu sanırım sonuç kötü çok üzüldüm Allahtan umut kesilmez rabbim mutlaka bir kapı acar inşAllah yakın bir zamanda güzel haberler verir. bazen tesede bulunmasa bile zamanla mesela ilaç kullanıp vitamin kullanıp strestende uzak durunca sperm çıkabiliyor umarım böyle birşey olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?