- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
anlatırmıyım canım dün yemek yedi tam yanıma geliyordu.bende hemen kapatıp geliyorum dedim.inşallah canım dualarımız bu yönde rabbim yüzlerini güldürsün.kaldıramayacağımız yük yüklemesinherkesin durumu belli olmuyor işte...
Bi oluyor bi olmuyor rabbimin işi işte...
Bence kimse kimseyle kıyaslanmamalı...
Herkesin durumu kendine has oluyor çünkü...
Inş onlarda da elengo hücreler görülür...
Denizbulut gibi tedavilerine devam ederler...
Sende anlatma kocişine olumsuz şeyler...
Onlar daha çabuk etkileniyorlar...
Yani varmış ilkinde ha.Acaba yaşın genç olması gerçekten de büyük bir etken mi sperm bulunmasında?Öyle düşününce de insan bir an önce olsun ameliyat diye düşünüyo.BEN durumumuzu öğrendiğimizden beri ilk kez bu kadar korktum.yA çok ümitlenmiştim de ondan mı bilmiyorum.Allah sonumuzu hayretsin
arkadaşlar be bikez daha hatırlatayım...
flzaskın 2 meryem suresi kaldı...
sure almamış arkadaşlar birer tane alırsa bitmiş olacak...
sonra gelinciğe geçicez...
biliyorsunuz oda tüp bebek tedavisinde duaya en ihtiyaç duyduğu zaman...
sonra hmtzlye geçicez onlarında salı günü ameliyatları olacak...
biraz gayret edersek inş emeklerimizin karşılığını güzel haberlerle alıcaz...
rabbim kabul etsin inş...
hoşgeldin canım.
evet hepimizin keyfi yok. keşke bugün mutlu olaydık.
ama kısmet işte rabbim böyle yazmış kader....
allah dayanma gücü sabır versin inşallah...
allah rahmet eylesin her yöndem çok büyük acılar yaşamış inşlh bundan sonraki tedavilerinde tutunur bebeği(
içim bi tuhaf oldu cervancığım 3 ay sonra bi nebi kaderimiz belli olacak acaba bende döllenmiş embriyo görebilirmiyim acaba o aşamalar gelebilirmiyim çok sitres oluyorum rabbim bizimde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşlh..
cnm tüp bebeğe hazırlamıyorsa eğer hoca sadece birine bakıyor testislerin ikisinede zarar vermiyor bize öyle söyledi testisleri çok fazla zedelememek için 1 tanesini açtım burda elonge varsa diğerinde de var demek tir dedi tüp bebeğe hazırladığımızda ikisinede bakarız dedi hakkımızda hayırlısı siz tüp denedinizmi hiç...
kızlar ben de bugün gittim doktora gösterdim sonuçlarımı çok şükür kist falan yok sorun yok yumurtalıklarımda ama rahim filminde ilaç gitmediğne göre ya tıkanıklık ya da yapışıklık var artık tedaviye başladığımızda bunu da hallederiz inşallah.
canım konu kendi evlatları olunca hasret çekeni
de bir çekmeyeni de yeter ki kendi evlatları üzülmesin..
biz el kızıyız ne de olsa.. benim eşimin ailesi tam dört yıl eşimi beklemiş.. hasretini de çekmiş..
ama gel gör ki beni hiç anlamıyorlar.. ilk andan beri bildikleri halde..kaçkere eşim doktora gitmek istemiyor diye söylediğim halde.. bikez demediler..
oğlum git baktır kendine diye.. yeter ki oğulları üzülmesin.. dediğin gibi herkes kendi havasında.. umurlarında değil ben gecelerce uykusuz kalmışım gizli gizli ağlamışım.. hiç umurları değil..
anlatırmıyım canım dün yemek yedi tam yanıma geliyordu.bende hemen kapatıp geliyorum dedim.inşallah canım dualarımız bu yönde rabbim yüzlerini güldürsün.kaldıramayacağımız yük yüklemesin
sağol canım evetgözün aydın canım çok şükür sonuçların iyi çıkmış.
allah başka sıkıntılar vermesin inşallah...
sağol canımgözün aydın canım tekrar geçmiş olsun.tıkanıklık ya da yapışıklık varsa onu tedaviden önce halletmeniz gerekmez mi?
canım benim hadi gözün aydın...
yumurtalıklaında bi sorun yokmuş allaha şükür...
inş bundan sonrada hep böyle güzel haberler alırsın...
hoşbulduk bebekimm biz bukadar üzüldük...
kimbilir onlar ne halde...
ama kocişi de istiyorumbebeğimide elinden geleni yaptı...
ilaçlarını bitkisellerini düzenli kullandılar...
gerisi rabbime kalmıştı...
inş bundan sonrasında ummadıkları bi anda gelir mucizeleri...
Canım ya ben Arapçayı ancak takip edebiliyorum yanlışsız okuyamıyorum.Yasini her hafta cumaları toplantıda takip ediyorum ama meryem süresinin latincesini bulamadım yardımcı olmak isterim özellikle tedaviye başlayacak ve ameliyatı olacak arkadaş için zamanları geçmeden bitsin diye.Yasinlerini okurum ama Meryem suresini bilmiyorum nasıl hallederim.Bu arada beni listeye eklemene gerek yok.Çok kalabalıksınız ve ben okunmuş kimseye okumadım daha önce.Oyüzden hak geçmesini istemiyorum...
evet bitanem kesinlikle çok üzgünler...
ama elden ne gelir. herşeyi yapıyorlar çok şeyler kullandılar.
ama işte alın yazısı..
ama mucizeleri olacak onların ya ben inanıyorum bugün olmasa bikaçyıl sonra bilemeyiz yani..
ummadıkları anda mucizeleri gelir inşallah...
Bahar ya eşiminde dişlerinde sorun var 20lik dişlerini yarın çekecek .ve hergün antibiyotik.ağrı kesici alıyor.bende sperm zaten yok olsada ilaçlar etkiler diye düşünüyorum.ama şimdi kaan hocaya ve emre bakırcıoğluna mesaj yazdım bakalım ne cevap verecekler.birde kışın hastalıklar çok olduğu için havalar soğuk olduğu için sanki tedavi şartları zor geliyor.zaten kaan hoca ilaç tedavisi verir büyük ihtimal.ama girdik artık yola kaçış yok.bakarsın aynı zamanın hamişleri oluruz
Bahar ya eşiminde dişlerinde sorun var 20lik dişlerini yarın çekecek .ve hergün antibiyotik.ağrı kesici alıyor.bende sperm zaten yok olsada ilaçlar etkiler diye düşünüyorum.ama şimdi kaan hocaya ve emre bakırcıoğluna mesaj yazdım bakalım ne cevap verecekler.birde kışın hastalıklar çok olduğu için havalar soğuk olduğu için sanki tedavi şartları zor geliyor.zaten kaan hoca ilaç tedavisi verir büyük ihtimal.ama girdik artık yola kaçış yok.bakarsın aynı zamanın hamişleri oluruz
ne güzel darısı hepimizin başına inşallah.amin canım benim...
Bende bu sabah regli oldum...
Düşündüm acaba bigün bende hamiş olabilecek miyim diye...
Gerçekten herşey kader kısmet meselesi...
Bugün ne hatırladım...
Konyada ilk göreve başladığım okulda bi öğretmen arkadaşım vardı kızıda öğrencimdi 2 sene...
Eşi ev hanımıydı hep sohbet ederdik...
Demiştim ya okul yurt lojman bi bahçedeydi diye...
Onlarında 5 sene bebkleri olmamış...
Tüm tedavileri denemişler olmamış...
Enson bırakmışlar herşeyi...
Bi tatilde karnı feci ağrıyormuş kadının...
Bu ne ağrısı diye dra gitmiş...
Dr hamilesin deyince şok olmuş hiç beklemiyormuş çünkü...
O mucize bebek benim öğrencimdi işte...
2 sene sonra bide oğulları olmuş...
Daha bugün hatırladım bunuda...
Rabbimin taktiri işte nezaman neyle karşılaşacağımız belli oluyor...
Allah hakkımızda hayırlısını versin inş...
sen nasıl oldun bebekim dün fitil baya canını yakmış :26:
rabbim büyük inş isteyen herkese nasip eder bizimde komsumuz vardı 15 sene felan gitmedikleri yer kalmamıştı sonra kızları oldu aradan 3 sene geçmişti doğal yoldan birde oğulları oldu demekki rabbim ol derse olmayacak hiç birşey yok ben eminimki herseyin zamanı var rabbim ne karar kıldıysa o olur zamanı gelince inanıyorum olacak yeterki sabır gösterelim eşlerimize destek olalımamin canım benim...
bende bu sabah regli oldum...
düşündüm acaba bigün bende hamiş olabilecek miyim diye...
gerçekten herşey kader kısmet meselesi...
bugün ne hatırladım...
konyada ilk göreve başladığım okulda bi öğretmen arkadaşım vardı kızıda öğrencimdi 2 sene...
eşi ev hanımıydı hep sohbet ederdik...
demiştim ya okul yurt lojman bi bahçedeydi diye...
onlarında 5 sene bebkleri olmamış...
tüm tedavileri denemişler olmamış...
enson bırakmışlar herşeyi...
bi tatilde karnı feci ağrıyormuş kadının...
bu ne ağrısı diye dra gitmiş...
dr hamilesin deyince şok olmuş hiç beklemiyormuş çünkü...
o mucize bebek benim öğrencimdi işte...
2 sene sonra bide oğulları olmuş...
daha bugün hatırladım bunuda...
rabbimin taktiri işte nezaman neyle karşılaşacağımız belli oluyor...
allah hakkımızda hayırlısını versin inş...
ne güzel darısı hepimizin başına inşallah.
Geçen gün görümcem eşimi aradı onunda eşinin teyzesinin 20 yıl çocukları olmamış.ama durumları çok iyiymiş gitmedikleri doktor kalmamış yalnız hem erkek hem kadında sorun varmış. Doktorlar sizin hayatta çocuğunuz olmaz demiş.onlarda umreye gitmişler zaten durumu kabul etmişler yaşlarıda geçmiş.ordayken kadın adet olmamak için ilaç içiyor dönüştede bir daha adet olmuyor.menopoza girdim diye doktora gitmemiş.yada ilaçların etkisi uzun sürüyor diye düşünmüş.sonra kadında şişkoymuş karnının şiştiğini anlamamış.bebek karnında oynamış gazdır demiş.çünkü hiç ihtimal vermemiş hamile olduğuna.neyse görümcemlerde onlara gitmişler teyze senin neden rengin soluk rahatsızmısın diye sormuşlar.kadında görümceme olanları anlatmış.oda muzur test almış bide ne görsünler kadın hamile hemde 5 aylık oğlu olacakmış kısmetse.bende eşimle kavga etmiştimya size anlatmayı unuttum şimdi sen hatırlattın darısı istiyorumbebeğimin başına inşallah.
sağol çiçeğim benimgecmis olsun nursen cigim
canım meryem suresinin latincesi internette var ordan bulabilirsin...
istersende diğer arkadaşlara yasin okursun sonra...
canım bu listede 1 yasin okyup bidaha almayan arkadaşlar var...
çoğuna okundu ve okunacak olanlarda var...
onun için sen düşünme bunları...
illaki en başından beri listede bulunmana gerek yok...
sen okuyacağın zaman söylersin eklerim listeye...
sıra sana gelincede hepimiz okuruz senin içinde...
sen düşünme bunları tamam mı tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?