Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız harzem kız benimde elim pratiktir hemen herseyi yapıveririm cok misafirim olur benimde sen dügüne gitmedinmi.

kızlar nasılsınız larem canım tarnsferin nasıl gecti canım hangi yerde yaptırdın tüp bebegi biraz aydınlatırmısın

canım transferim gayet güzeldi dondurulmuş embr.vardı 3 tane onlar transfer edildi evet gayet kaliteli halde çözülmüş doktor 2 tane transfer edelim dedi ama biz 3 de olsun dedik
ben memorıal da tedavi gördüm 1 tane başarısız tüpten sonra inş. bu sfer olacak Rabbim izin verirse ;Darısı tüm isteyenlere

amin canım çok sağol inş. Rabbim cümlemize nasip eyler o güzel duyguyu şu cuma gününde ve mübarek ayda dualarımız inş. kabul olurrr:1hug:

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız harzem kız benimde elim pratiktir hemen herseyi yapıveririm cok misafirim olur benimde sen dügüne gitmedinmi.
yok kız daha gitmedik bugün saat 2 de çeyiz açılacakmış oraya çağırdılar kesin değil ama gideceğiz gibi....başka bir arkadaşta akşam yemeğine çağırdı oraya kesin gideceğiz çünkü eşimin kankisi geçenlerde bahsetmiştim o adamdada azosperm çıkmıştı onlara asla hayır demez eşim.....kına yarın akşam düğünde pazar günü akşam baya karıştı bizim işler git git gel

amanııın da amanın......laremim benim hadi hayırlısı olsun canım kardeşim...............inşaallah güzel haber vericeksin canım....nasıl içimde bi umut oldu.....hadi inşaallah şu 12 gün çabucak geçsin Allahım..........

canim hayirli olsun insallah saglicakla kucagina alirsin bebeklerini
ben fazla takip edemiyorumda topigi sizin problem neydi tam olarak,bizede bir arkadas memoriali tavsiye etti ama onlarinproblem farkliydi erkek normal bayanda problem vardi tupbebebk yaptirmislardi,benim esim mikrotese olcakta ,sen biraz bahsedersen sevinirim

günaydin kizlar.
Ne var ne yok.
Biz su an beklemedeyiz esim kan verecek genetik için ve karyotip için.
Haftaya ultrason yaptircak prostat'a bakilacak ve kanallara tikaniklik var mi yok mu.
Hayirlisi olsun bu son tahliler sonra yapilacak birsey yok.
Azosperm oldugun ögrenen mutlaka mutlaka bu tahlileri yaptirsin :

- spermiogram
- hormon tahlili
- genetik ve karyotip tahlili
- ultrason

Bunlar yapilmadigi sürece azospermin nedenini ögrenemeyiz. Nerden kaynaklandigini bilinmez. O yüzden hemen mikrotese yapitrmayin önce iyice arastirin.
Simdilik esim bitkisel ilaçlara devam ediyor.
Pesini birakmiyorum birakmicamda. Iki hafta sonra bir merkeze gidicez ordaki ürologa görünücek.
6 ekimde baska bir sehirdeki biolojiste randevumuz var. Bu iki görüsmeden sonra karar vericez.

canım benim benimde eşimde azosperm var;1 yıl önce özel bir hastanede ilk duymanın heyecanı ve kesin buluruz diyen bir doktor yüzünden microtese olduk fakat sonucu hüsran olmuştu ve o doktor gidin evlatlık alın bile dedi bize;sonra Kaan hoca yı buldu eşim 4 ay gibi bir süre ilaç kullandı ve akapuntur lazer tedavisi falan oldu ve sperm normal yoldan çıkış yaptı.ve hemen memorıalda dondurduk biz spermleri ALLAH şükür ki gayet çok var elimizde şu an Bence ameliyat olmadan önce KAan hocayla görüşün çok iyi bir doktorrrrve iyi bir insan eşim halen mailleşiyor ve eşime şimdi başka bir iğne verdiii iğne ile tedaviye devam ediyor eşim

Eşimin azosperm sebepi belirsiz herşey çok normaldiiii :lepi:

ALLAH razı olsun canım inş. en kısa zamanda bende sana böyle güzel dualar ederim..a.s.

selam bacılar nasılsınız
laremcim transferin olmuş canım hayırlı olsun rabbim inşallah yüzünü güldürür 10 gün sonra.....

canim cok tsk ederim. ya tam olarak tedavini anlatirmisin. sperm sayisi ne kadar oldu.kaan hoca bana da umut olur ins. cunku bize tup bebekten baska sansimiz yok dediler:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…