Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim esimin fsh 2.7 ve testosteron 2.76 sence iyimi ve tedaviden önce yükselmesimi gerekiyor onu anlamadım bizde başlamak istedik nasip olmadı yurtdışından gelmez biz memorialde başlamayı düşünüyor siz
canım bence düşük seviyedeler ilaç tedavisiyle düzene girer allah'ın izniyle hakkınızda hayırlısı olsun

bende öyle düşünüyorum ama muayene ücretide az değilki 300tl ikisine birden gidersen yol parasyla 1000tl olacak .rabbim yardımcımız olsun inşallah

bende öyle düşünüyorum ama muayene ücretide az değilki 300tl ikisine birden gidersen yol parasyla 1000tl olacak .rabbim yardımcımız olsun inşallah

haklısın ama testlerı yazsan trekrar fıkır ıstesen olur belkı
sana gene msj gonderırler

canım bence düşük seviyedeler ilaç tedavisiyle düzene girer allah'ın izniyle hakkınızda hayırlısı olsun

Bize düşük demediler ilaçta yazmadılar düşük ne anlama geliyorki senin esın degerleri yükseltmek için hangi ilaçları kullanıyor

bize düşük demediler ilaçta yazmadılar düşük ne anlama geliyorki senin esın degerleri yükseltmek için hangi ilaçları kullanıyor
canım fsh değeriniz bence düşük en az değer1.5-15.2 yani sizinki en düşük seviyelerde kaan hoca olsa bu değeri yükseltmeye çalışırdı.siz kimde tedavi görüyorsunuz bilmem ama kaan hocaya değerlerinizi yaz o sana yardımcı olur birtanem

Çok teşekkür ederim canım Kaan beyin soyadı ne ve hangi tup bebek merkezi yarın kesin ariyacam

ben cıkıyorum cnm vck
sana ii uykular ve burdakı dıger arkadaslarada ii uykular

Çok teşekkür ederim canım Kaan beyin soyadı ne ve hangi tup bebek merkezi yarın kesin ariyacam
Prof.Dr. Kaan AYDOS
www.kaanaydos.net.Randevu için: 0312 437 31 21 (saat 13:00 ile 18:00 arası)RİCA EDERİM CANIM İNŞALLAH YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.MESAJLADA CEVAP VERİYOR BEN ÖĞLEN SORUM ŞİMDİ CEVAP GELDİ.CANLAR BEN ŞİMDİ KAÇIYORUM HEPİNİZE İYİ GECELER

mrb arkadaşlar ancak girebildim ve geçmişi okuyup ancak bitirebildim. istiyorumbebeğimi arkadaşımızın durumunu çok üzüldüm. dualarım hepimiz için. inşallah hepimiz bugünleri atlatıp birer birer mutlu haberlerimizi paylaşırız burada...

canlar hepinize günaydın
bugün güzel bi gün olur umarım...
benim bugün son günüm okulda
yarın çocuklara gelişim raporlarını dağıtıp dönücem
tatil beni bekliyorrrrrrrrr
öğleden sonra görüşmek üzere canlar öpücükler hepiniz için

canım benim iki hocada gayet olumlu şeyler yazmış...
ve tüp bebeğe başlamadan ikiside ilaç tedavisinde hem fikir...
bence siz hemen bi karar verip başlayın tedavinize...
inş allahın izniyle tedavi sırasında görmeye başlayacaksınız spermleri
sonra daaaaaaaaaaaaaa

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------1 meryem
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------1 yasin
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 yasin 6 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 yasin 6 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar

günaydın canlarım bugün kimsecikler yok bende küstüm size en iyisi gezmeye gideyim.bütün hafta boyu hapis hayatı yaşadım zaten

canım kalan yasinleride ben aldım.sanırım gelinciğe aldıklarımı saymamışsın benden önce başkaları almış.Allah kabul etsin

günaydın canlarım bugün kimsecikler yok bende küstüm size en iyisi gezmeye gideyim.bütün hafta boyu hapis hayatı yaşadım zaten

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kusme kız ben geldımmmm
sende alınganlık yapma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın tatlım oooooooooo güzel bir tatil seni bekliyor.seviniyorsun ama bıcırıklarını çok özleyeceksin.neyse biz onları aratmayız zaten kocişinde geldi ohhhhhhhh

merhaba leylakcım eşimde gen art da mikro tese oldu saat 8:30 da ameliyattan çıktı kaan bey saat 3-4 gibi çıkarsınız dedi eşim ameliyattan çıkınca çok sancılar çekti saat 1 gibi eşimin kolundan tutmuşlar çıkarttılar geldiler eşim diyor çok sancım var kontrol ettik bişi yok diyolar dedim siz ne diyosunuz yaa parayı aldık sizin işiniz bitti hadi güle güle sizin anlayışınız bumu dedim bu ne apar topar kovalıyosunuz dedim kaan beyi aradım dedim eşimin sancısı var çıkartıyolar dedim kaan bey onları aramış ve yeniden yatırdılar ikimizede çorba getirdiler felan saat 4 gibi çıktık ama eşim kıvranıyordu açıkcası ben gen arttan hiç memnun kalmadım hiç beğenmedim sağlık için çalışmıyorlar para olarak görüyolar birde nasıl hastane ise bütün herkesin mesaisi 4 te bitti hastane kapandı hastanede değil açıkcası muayenehane gibi bir yer yatkhanesi felan olmayan bir yer ameliyat sonrası hastasını bile yatıracak yeri yok 1 oda var 2 yatak var yarım saat arayla taburcu ediyolar çok saçma yani inşl bizim birdaha orda olmaz..

cnm hadi hayırlısı bakalım siz bi adım atın inşlh devamı gelir seninle aynı yıl evlenmişiz galiba biz 2004 te evlendik 2006 yılında azoyla tanıştık korunduğumuza çok pişmanım ama kaderimizde de varsa çekip yaşayacağız işte...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kusme kız ben geldımmmm
sende alınganlık yapma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın sabah şekerim şaka kız hasta ziyaretine gidicem topik benim herşeyim oldu dış dünyayla ilişkimi kesmişim adeta.herkes bana velyansın ediyor.kimseye gitmiyormuşum.ama olsun gittiğim evlerdede pc var.kaçamak yapıp gelirimsen nasılsın canım bugün gidiyorsun değilmi kaynanana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…