canlar hepinize günaydın
bugün güzel bi gün olur umarım...
benim bugün son günüm okulda
yarın çocuklara gelişim raporlarını dağıtıp dönücem
tatil beni bekliyorrrrrrrrr
öğleden sonra görüşmek üzere canlar öpücükler hepiniz için
günaydın canlarım bugün kimsecikler yok bende küstüm size en iyisi gezmeye gideyim.bütün hafta boyu hapis hayatı yaşadım zaten
günaydın sabah şekerim şaka kız hasta ziyaretine gidicem topik benim herşeyim oldu dış dünyayla ilişkimi kesmişim adeta.herkes bana velyansın ediyor.kimseye gitmiyormuşum.ama olsun gittiğim evlerdede pc var.kaçamak yapıp gelirimsen nasılsın canım bugün gidiyorsun değilmi kaynanana
canım hastaneler öyle herşeyde artk para konuşuyor.ama bizim gözü açık olmamız lazım kendi hakkımızı herzaman aramalıyız.kızılay çadırında kan verdiğin zaman bile eline bir meyvesuyu bir kek veriyorlar biraz dinlendiriyorlar.kaan hocada ameliyat olmanın külfetinin böyle olduğunu bilmiyordum.merhaba leylakcım eşimde gen art da mikro tese oldu saat 8:30 da ameliyattan çıktı kaan bey saat 3-4 gibi çıkarsınız dedi eşim ameliyattan çıkınca çok sancılar çekti saat 1 gibi eşimin kolundan tutmuşlar çıkarttılar geldiler eşim diyor çok sancım var kontrol ettik bişi yok diyolar dedim siz ne diyosunuz yaa parayı aldık sizin işiniz bitti hadi güle güle sizin anlayışınız bumu dedim bu ne apar topar kovalıyosunuz dedim kaan beyi aradım dedim eşimin sancısı var çıkartıyolar dedim kaan bey onları aramış ve yeniden yatırdılar ikimizede çorba getirdiler felan saat 4 gibi çıktık ama eşim kıvranıyordu açıkcası ben gen arttan hiç memnun kalmadım hiç beğenmedim sağlık için çalışmıyorlar para olarak görüyolar birde nasıl hastane ise bütün herkesin mesaisi 4 te bitti hastane kapandı hastanede değil açıkcası muayenehane gibi bir yer yatkhanesi felan olmayan bir yer ameliyat sonrası hastasını bile yatıracak yeri yok 1 oda var 2 yatak var yarım saat arayla taburcu ediyolar çok saçma yani inşl bizim birdaha orda olmaz..
cnm hadi hayırlısı bakalım siz bi adım atın inşlh devamı gelir seninle aynı yıl evlenmişiz galiba biz 2004 te evlendik 2006 yılında azoyla tanıştık korunduğumuza çok pişmanım ama kaderimizde de varsa çekip yaşayacağız işte...
evet canım ikiside ilaç tedavisini görmesi gerektiğini söylemiş. %50 şansımız varmış.inşallah şans bizden yana olur bu sefer.inan dünyaya yeniden gelmiş gibi olurum.inşallah canım spermlerin çıkmasını dört gözle bekleyeceğim.canım benim iki hocada gayet olumlu şeyler yazmış...
ve tüp bebeğe başlamadan ikiside ilaç tedavisinde hem fikir...
bence siz hemen bi karar verip başlayın tedavinize...
inş allahın izniyle tedavi sırasında görmeye başlayacaksınız spermleri
sonra daaaaaaaaaaaaaa
hemen geliyorum çayımı doldur arkadaşımevet cnm sımdı kocısı spora gonderdım ben kahvaltıya oturucam gel bırlıkte yapalım
1 2 gıbı gıdıcem kaynaanama......
evet burası bagımlılık yapıyo gozumu acar acmaz ben burdayım
hemen geliyorum çayımı doldur arkadaşım
canım ne güzel sende çalışıyorsun salla başını al maaşınımerhaba günaydın cnm oh ne güzel tatile giriyorsun keyfini çıkart ben tatilleri sadece bayramdan bayrama yapabiliyorum malesef çok keyifli bir tatil olur inşlh senin için...
merhaba cnm günaydın oh sefan olsun gez toz bende çok özeniyorum ama evle işin arasında monoton bir hayat yaşıyorum şu halinin sende keyfini yaşa...ama bende çok şükür iyiyim sağlıklıyım işim var çalışıyorum bunada binlerce kez şükür :)))
sucuklu kaşarlı tost istiyorum,birde kaşarlı yumurta.gel gel baska ne ıstersen yapayım kız sana
denızbulut sende gel kız oyle garıp kalma
ay ne guzel tek kahvaltı yapmıcammmmmmmmmmmm
sucuklu kaşarlı tost istiyorum,birde kaşarlı yumurta.
onuda isteyecektim ama utandım ne pis boğazsın demesin dedimbas ustune bendende patetes kızartması olsun ohhhhhhhhhhhh
sefamız olsun
denızbulut kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzsen ne ıstersın benden
atlayın hadııııııııııııııııııııııııııııııı
onuda isteyecektim ama utandım ne pis boğazsın demesin dedim
bende çok çeşit severim .ne bileyim zaten zorla yiyorum onun ucundan bunun ucundan derken doymuş oluyorum.ama et yemeklerine deli oluyorum.o zaman tam pis boğaz oluyorumolur mu hıc oyle kızz
bende goz zevkım once olur herseyı ısterım kahvaltıda
desene 2 pis bogazız yani
e beım bellı zaten yemek sevgım yedıgımı ınkar etmıyorum
bende etcıyım yaaaaaaa zaten memelektten bellıbende çok çeşit severim .ne bileyim zaten zorla yiyorum onun ucundan bunun ucundan derken doymuş oluyorum.ama et yemeklerine deli oluyorum.o zaman tam pis boğaz oluyorum
hadi ya olur hayır demem.sen nerelisin ben mardin.aslında bekarken hiç yöresel yemek sevmezdim.içli köfte yapılınca kardeşleimle çıkar dışarda yemek yerdin.evlendim baktım herkes içli köfte diye deli oluyor.yavaş yavaş sevmeye başladım.şimdi ise çok beğeniyorum.bende etcıyım yaaaaaaa zaten memelektten bellı
cnm ben sana içli köfte yapayım o zaman
oglenede onu yersın be bı tanem
hosgeldın evet zaman yaklastıkca heyecan yukselıyoslmlar canlarımmm...
dün akşam elektrik kesildi.
giremedm nete.
telefondan denedim onuda beceremedim canlarım.
bizim dün tahlillerimiz vardı yaptırmamız gereken haftaya gidecez ya ondan.
sonuçlarda pek bişey çıkmadı sadece kolesterolu
yüksek biraz eşimin.
iştebide 10-12 yuvarlak hücre görüldü.
akşam gelince yazmıştım buraya eşim kızdı dedi umut bağlıyorsun yuvarlak hücreye dedi.
dr da yuvarlak hücre lökosit olabilir dedi.
onda geri silmiştim yazdığımı.
ama napayım gün yaklaştı.
heyecan bastı.
istiyorum bebebeğimlerin çıkmamş değilmi.
dün onu görebildim sadece.
çok üzüldüm.
işte benden byle canlarım...
hadi ya olur hayır demem.sen nerelisin ben mardin.aslında bekarken hiç yöresel yemek sevmezdim.içli köfte yapılınca kardeşleimle çıkar dışarda yemek yerdin.evlendim baktım herkes içli köfte diye deli oluyor.yavaş yavaş sevmeye başladım.şimdi ise çok beğeniyorum.
hoşgeldin canım.biz hep sıfırı gördüğümüz için onun dışındaki tüm rakamlar bizi mutlu ediyor.canım inşallah spermleri görürsünüz.siz kaan hocaya gitmiyormuydunuz.istiyorumbebeğimin eşinde sperm kök hücreleri çıkmış kaan hoca nepido iğne vermiş.3 ay sonra tekrar test yaptırın sperm çıkışını yakalarsak dondururuz demiş.sen istersen sonucunu kaan hocaya yaz.belki sizede ameliyat öncesi iğne verir yuvarlak hücreler sperm hücresiyse en azından gelişme olurslmlar canlarımmm...
dün akşam elektrik kesildi.
giremedm nete.
telefondan denedim onuda beceremedim canlarım.
bizim dün tahlillerimiz vardı yaptırmamız gereken haftaya gidecez ya ondan.
sonuçlarda pek bişey çıkmadı sadece kolesterolu
yüksek biraz eşimin.
iştebide 10-12 yuvarlak hücre görüldü.
akşam gelince yazmıştım buraya eşim kızdı dedi umut bağlıyorsun yuvarlak hücreye dedi.
dr da yuvarlak hücre lökosit olabilir dedi.
onda geri silmiştim yazdığımı.
ama napayım gün yaklaştı.
heyecan bastı.
istiyorum bebebeğimlerin çıkmamş değilmi.
dün onu görebildim sadece.
çok üzüldüm.
işte benden byle canlarım...
hemşehrim anlaşılmıştır.yemek zevkimiz ve damak zevkimizde aynı tutmayın bizitatlım ben gaziantepliyim hemserı sayılırız gızzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?