Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evt cnm aynen öyle ameliyattan çıktı öyle bir meyve suyu vermişler sada sonra eşim öğlen gibi çok açım dedi siz çorba felan bişi vermiyormusunuz dedim yok biz vermiyoruz siz dışardan alıyosunuz dedi ben dışarı çorba almaya gitmiştim (bakınmaya gitmiştim) anaa bir geldim adamın koluna girmişler çıkartmışlar koridorda ben birz tepki verdim dinlemediler kaan beyi arayınca bizi tekrar içeri aldılar ikimizede mantar çorbası getirmişlerdi :)) cnm sen eşine bahsetme tabiki insanların kafalarında herşey büyüyor hep iyi olumlu şeylerden bahset ama bence biran evvelde başlayın artık tedaviye 2006 yılındaki teseden sonra geçen yıllarıma çok üzülüyorum neden buralara hiç bakmadım araştırmadım diye ama inşlh bu saatten sonra daha biklinçli hareket ederiz vnm..geçmiş olsun cnm inşlh rabbim evlat isteyen herkesin yüzünü güldürsüm...

gel gel baska ne ıstersen yapayım kız sana
denızbulut sende gel kız oyle garıp kalma
ay ne guzel tek kahvaltı yapmıcammmmmmmmmmmm

valla saol benimde boğazlarım çok acıyor bugün yutkunamıyorum banada bir tarhana çorbası yaparsan sevinirim hemen bende geliyorum cnmcım ellerin dert görmesin inşlh hayırlı evlatlara nail olursun inşlh..:.))

günaydın canım eşinde Allah'a emanet olsun.sağ salim gidip gelsin inşallah.aman canım sende kendine dikkat et zaten bünyen zayıf iyi oldunmu canım biraz

ah kıyamammmmmmmmmmmmmm
gecmıs olsun tamm hemen oglene hazır corban gızzzzzz

merhaba günaydın hoşgeldin cnm evt antalyada çok soğuk inan oraları aratmıyor sadece bir karımız eksik oda olsa tam eskişehir kütahya yani ....

eseslim sana bişi sormak istiyorum ya benim eşim çok terler yaz kış bu kış günlerinde bile yatağa çırılçıplak yani atlet giriyor yinede çok terliyor bende uzun zamandır tiroid bezlerine baktırmasını istiyorum yatak sırıl sıklam oluyor cnm bunun için hangi bölümden randevu almam gerekiyor siz hangi bölüme çıktınız yardımcı olursan sevinirim..

Allah razı olsun canım senden ve diğer tüm arkadaşlardan...
inşAllah çıkar sperm.
tek duamız bu.
ameliyat olacağımızı sizden başka kimse bilmiyo.
bazen stres oluyorum bazen hiçbişey hissetmiyorum..

yazdım canım şimdi hocaya sonuçları ama yuvarlak hücreçıktığını yazmadım.
spermiyogram yaptırın dememişti biz kendimiz yaptırdık.
eşime söyleyip acaba onuda yazsammı??

canım gözün aydın yumoşların ne güzel büyüyormuş.
allah spermlerle buluşmasını nasip etsin.
spermlerle buluşup karnında bi güzel büyüsün boy atsınlar inşallah

cnmm merhaba..
dün burası da -18 di.
acayip soguk.
evler ısınmıyo.
resmen donuyoruz ya..
sende sıkma tatlım canın bişey olmaz inşAllah enişteye.
gider gelir sağsalim..

ah cnm ah bazen çok yoruluyorum bitiyorum ama çalışma bana en büyük ilaç işimide seviyorum bazen çok yoğunluğum oluyor ama allahtan bu hafta rahattım 3 ay bi işsiz kalmıştım ozaman kafayı yemek üzereydim evde tek başıma ne yapardım eşimde geceleri geç geliyor zaten.... evt dediğin gibi evdekiler çalışmayı istiyor çalışanlarda evi :))) ama ben çok şükür şimdilik hepsini götürüyorum işe geldiğimde topiği açıyorum ara ara bakıyorum ama bu hafta daha çok bakıyorum:)))

cnm merhaba inşlh o 10-12 yuvarlak hücre sperm hücresidir inan bizde bile elonge var ama hiç yuvarlak hücre felan göremedik daha testlerde inşlh hayırlısıyla hayırlı haberlerle gider dönersiniz cnm inan şimdide senin heyacanın bastı beni hakkınızda hayırlısı bakalım..

hayırlısı bakalım canım..
Allah büyük..
Rabbim dualarımızı kabul etsin..heyecanmııı
gel sen onu bana sor

ayy canım ya o kadar sevindim ki umut var canım sen niye umutsuzsun bakıyım...
akşam vck haber verdi kaynanamlardaydık yemekten kalktım tlf konuştum o kadfar sevindim ki tekrar sofraya geldim.
nasıl bir sevinç var ama bende kociş sordu hemen usulcacık söledim
oda çok sevindi. allah yüzünüze güldü canım. bundan sonrası inşallah çok güzel olacak.
allah emeklerinizin mükafatını verecek inşallah. bilemezsin bakarsın kendiliğinden hamile kalırsın.
böyle haberleri çok okumadıkmı? bunlardan biride sen olursun canım.
bizde sende umutlanarak tedavilerimize devam ederiz bitanem.
çıkmadık candan umut kesilmezmiş canım.
ben siizn hep mucize ile karşılaşacağınızı düşünüyorum.
kalbim hep öyle diyor. inşallah allah kalbime göre verir. senin mucizeni gönderir canım.
dualrımız hep seninle bunu unutma

günaydın bebekimm benimmm
hadi maşallahhh tatil geldi.
15 gün gez toz ohh sefan olsun
öpüyroummmm

günaydın canlarım bugün kimsecikler yok bende küstüm size en iyisi gezmeye gideyim.bütün hafta boyu hapis hayatı yaşadım zaten

günaydın canımmmm
ben geldim ama geç kaldım galiba.
kahvaltıyada yetişemedim ama ben yaa.
bensiz kahvaltı yapmışınız
canım benim hocalar umutlu şeyler yazmış hadi inşallah bundan sonra herşey güzel olacak.
ya bismillah deyip başlayın inşallah...

canım benim yuvarlak hücre iyi bişey umutsuzluğa kapılma sakın.
şunun şurasında kaç gününüz kaldı stres yapmayın lütfen.
herşey allahın izniyle çok güzel olacak

cnmm merhaba..
dün burası da -18 di.
acayip soguk.
evler ısınmıyo.
resmen donuyoruz ya..
sende sıkma tatlım canın bişey olmaz inşAllah enişteye.
gider gelir sağsalim..

merhaba canım..
evet canım ya evler ısınmıyo nasıl bir soğuk valla.insanı donduruyor.
biraz dışarda dur soğuktan ölürsün yani.allah evinde yakacak olmayana yardım etsin.
biizm fabrikada 2 eleman soğuktan hastaneye gitmiş o derecede soğuk yani.
inşallah canım bu karda kışta çıktı yola hayırlısı ile gidip gelir inşallah...

merhaba canımcım
valla canım kış çok ağır geldi. antalya bile o kadar soğuksa burası normal dimi ama ..
endokrinoloji bölümüne randevu al canım. benim kocişte çok terliyor ben hiç terlemem yazın bile. bizimkisi yatağı ıslatır.
gün içindede çok terler.bencede baktırın canım çok önemli vucudun merkezi resmen bu tiroidler..

günaydın canım eşinde Allah'a emanet olsun.sağ salim gidip gelsin inşallah.aman canım sende kendine dikkat et zaten bünyen zayıf iyi oldunmu canım biraz

günaydın bidenemmm.
allah razı olsun canım benim inşallah hayırlısı ile gidip gelir.
iyim çok şükür biraz daha canım.
ama ne oldu biliyormusun şimdi kasıklarımı dokunuyorum da sert bişi var sanki. uuzn böyle karnıma doğru.
dondurdu ya acaba onun sertliğimi diyorum bilemedim.
bide karnımda şişlik var hazımsızlık yapıyor sanki. ay bide başka hastalık çıkmaz inşallah.
kasıklarım çok sert. heralde bu dondurmadan kaynaklandı.

evt cnm öyle valla oraların soğuğu hiç çekilmiyor elemanlarınızada geçmiş olsun cnm..

Valla yıllardır böyle çok terler yaz kış gece 2-3 sefer atletini değiştiririz azoyada etkisi çok oluyormuşya bi görünsün bakalım ne diyecek dr lar saolasın cnm allah razı olsun...

valla canım hiç çekilmiyor. bu sene çok soğuk ya. kar yerden kalkmıyor üzerine dahada yağıyor.
sağol canım allah razı olsun. çok şükür önemli bişeyleri yok.
bencede canım bi baktırsın. önemli çünkü vucudun merkezi diyolar ya azoya da etkiisi vardır tabiki.
senden de allah razı olsun canım benim ne demek bişey yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…