aynennnnnnnnnnnnnnnnhemşehrim anlaşılmıştır.yemek zevkimiz ve damak zevkimizde aynı tutmayın bizi
canım hastaneler öyle herşeyde artk para konuşuyor.ama bizim gözü açık olmamız lazım kendi hakkımızı herzaman aramalıyız.kızılay çadırında kan verdiğin zaman bile eline bir meyvesuyu bir kek veriyorlar biraz dinlendiriyorlar.kaan hocada ameliyat olmanın külfetinin böyle olduğunu bilmiyordum.telefon açımakla en iyisini yapmışsın.ne demek kalk git olacak şey değil.eşim duysa hayatta ameliyat olmaz.neyse şimdi geride kaldı sizin için ama birdahaki sefere kaan hocayla bunu detaylı bir şekilde konuşun.
evet canım 2004 ağustosta evlendim.eşimde kasık fıtığı vardı bunu bana önceden söylemişlerdi.evliliğimizde 5 ay sonra fıtık ameliyatı oldu .çocuk olmasına engeldir.diye.daha sonra yine çocuk olmayınca test yaptırdık eşimin azolu olduğunu öğrendik:18::18::18::18::18::18::18::18:rabbim bizi bu dertten kurtarsın
gel gel baska ne ıstersen yapayım kız sana
denızbulut sende gel kız oyle garıp kalma
ay ne guzel tek kahvaltı yapmıcammmmmmmmmmmm
günaydın canım eşinde Allah'a emanet olsun.sağ salim gidip gelsin inşallah.aman canım sende kendine dikkat et zaten bünyen zayıf iyi oldunmu canım birazgünaydın kızlarr ben bugün geç kaldım ya.kociş sabah 5.30 da bursaya gitti ben de ondan sonra yattım ama bi türlü uyku tutmadı.aklım onda kaldı yerler buzdu. bide kar yağıyordu.dün akşam burda soğukluk -16 dereceydi kızlar biliyrmusunuz o kadar soğuktu ki anlatamam. siz nasılsınız bakalım?
evt cnm aynen öyle ameliyattan çıktı öyle bir meyve suyu vermişler sada sonra eşim öğlen gibi çok açım dedi siz çorba felan bişi vermiyormusunuz dedim yok biz vermiyoruz siz dışardan alıyosunuz dedi ben dışarı çorba almaya gitmiştim (bakınmaya gitmiştim) anaa bir geldim adamın koluna girmişler çıkartmışlar koridorda ben birz tepki verdim dinlemediler kaan beyi arayınca bizi tekrar içeri aldılar ikimizede mantar çorbası getirmişlerdi :)) cnm sen eşine bahsetme tabiki insanların kafalarında herşey büyüyor hep iyi olumlu şeylerden bahset ama bence biran evvelde başlayın artık tedaviye 2006 yılındaki teseden sonra geçen yıllarıma çok üzülüyorum neden buralara hiç bakmadım araştırmadım diye ama inşlh bu saatten sonra daha biklinçli hareket ederiz vnm..geçmiş olsun cnm inşlh rabbim evlat isteyen herkesin yüzünü güldürsüm...
valla saol benimde boğazlarım çok acıyor bugün yutkunamıyorum banada bir tarhana çorbası yaparsan sevinirim hemen bende geliyorum cnmcım ellerin dert görmesin inşlh hayırlı evlatlara nail olursun inşlh..:.))
günaydın kızlarr ben bugün geç kaldım ya.
kociş sabah 5.30 da bursaya gitti ben de ondan sonra yattım ama bi türlü uyku tutmadı.
aklım onda kaldı yerler buzdu. bide kar yağıyordu.
dün akşam burda soğukluk -16 dereceydi kızlar biliyrmusunuz o kadar soğuktu ki anlatamam.
siz nasılsınız bakalım?
ah kıyamammmmmmmmmmmmmm
gecmıs olsun tamm hemen oglene hazır corban gızzzzzz
Allah razı olsun canım senden ve diğer tüm arkadaşlardan...hosgeldın evet zaman yaklastıkca heyecan yukselıyo
ama yuvarlak hucre bence 0 olan testten daha olumlu gelıyo bana neden mı
cunku hucre cıkması sperm olabılır demek yanı baslıyor artık gelısmeye
bellı mı olur bı bakmıssınız spermler cıkmıs evet kısa surede cıkmıyo ama
genede umut verıyo ınsana
dualarım senınle cnm inşllh amelıyatınız hem ii gecer hemde sperm cıkısı olur sevıncten burda halay cekelım
yaa artık guzel haberler duymak ıstıyorummmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım.biz hep sıfırı gördüğümüz için onun dışındaki tüm rakamlar bizi mutlu ediyor.canım inşallah spermleri görürsünüz.siz kaan hocaya gitmiyormuydunuz.istiyorumbebeğimin eşinde sperm kök hücreleri çıkmış kaan hoca nepido iğne vermiş.3 ay sonra tekrar test yaptırın sperm çıkışını yakalarsak dondururuz demiş.sen istersen sonucunu kaan hocaya yaz.belki sizede ameliyat öncesi iğne verir yuvarlak hücreler sperm hücresiyse en azından gelişme olur
iyi akşamlar kızlar nasılsınız...istiyorum bebeğimden haber yok sanırım elogon hücre bulundumu acaba!!!
flaşk ın süreleri bitmiş Allah kabul etsin... sıra bana gelmiş çok mutlu oldum Allah hepinizden razı olsun... bende bugün 6. gonal-fi yaptım yarın yumurta baskılayacı iğneyede başlayacaz... yumişler biraz boy atmaya başladı bugün en büyüğü 11 milimcikti... cuma tekrar gidecez... bakalım ne durumdalar...
günaydın kızlarr ben bugün geç kaldım ya.
kociş sabah 5.30 da bursaya gitti ben de ondan sonra yattım ama bi türlü uyku tutmadı.
aklım onda kaldı yerler buzdu. bide kar yağıyordu.
dün akşam burda soğukluk -16 dereceydi kızlar biliyrmusunuz o kadar soğuktu ki anlatamam.
siz nasılsınız bakalım?
canım ne güzel sende çalışıyorsun salla başını al maaşınıama bu bir gerçekki çalışan kişi evde oturmak istiyor.çalışmayanda çalışmak istiyor.ama ben kendim erteledim iş hayatımı nede olsa elimde mesleğim var.bebişlerim doğsun Allah'ın izniyle biraz büyüsünler sonra çalışırım o zaman iştende zevk alırım.benim için çalışmak para kazanmanın dışında birşey.çalıştığın zaman işinden zevk alacaksın.severek ve isteyerek çalışacaksın ki o zaman verimli olabilirsin
slmlar canlarımmm...
dün akşam elektrik kesildi.
giremedm nete.
telefondan denedim onuda beceremedim canlarım.
bizim dün tahlillerimiz vardı yaptırmamız gereken haftaya gidecez ya ondan.
sonuçlarda pek bişey çıkmadı sadece kolesterolu
yüksek biraz eşimin.
iştebide 10-12 yuvarlak hücre görüldü.
akşam gelince yazmıştım buraya eşim kızdı dedi umut bağlıyorsun yuvarlak hücreye dedi.
dr da yuvarlak hücre lökosit olabilir dedi.
onda geri silmiştim yazdığımı.
ama napayım gün yaklaştı.
heyecan bastı.
istiyorum bebebeğimlerin çıkmamş değilmi.
dün onu görebildim sadece.
çok üzüldüm.
işte benden byle canlarım...
cnm merhaba inşlh o 10-12 yuvarlak hücre sperm hücresidir inan bizde bile elonge var ama hiç yuvarlak hücre felan göremedik daha testlerde inşlh hayırlısıyla hayırlı haberlerle gider dönersiniz cnm inan şimdide senin heyacanın bastı beni hakkınızda hayırlısı bakalım..
herkeze iyi akşamlar napıyorsunuz biz otagarda bi lokantada vakit geçiriyoruz öglen çıktık hastaneden kaan hoca gittikten sonra ulus kızılay hertarafı dolaştık alışveriş yaptık halimizede bakmadık gerçi biraz alışverş strese iyi gelir hele benim gibi alışveriş manyaklarınaşoku atlattık yada öyle gibi davranıyoruz birbirimize demin kaan aydos aradı eşimi kök hücre çıkmış sperm üreten ana hücrelermiş sperm üreten hücreler var bunlar olduktan sonra ümüdümüz var demiş bunları bi şekilde spermme çevirir çıkış saglanır demiş birtane nebido iğne verdi bunu vurunup 3 ay sonra sperm testi yaptır bulundugundan hemen dondurulacak demiş sperm üreten hücreleriniz olduktan sonra spermde yakalaya biliriz demiş amannn bilmiyorum artık tesellimi yada dogrumu olanga çıksaydıda zaten onunla denemeye niyetim yoktu çünkü olangeyla yaptırıp tutan yok çok çok az bi olasılık burada gamzesezer arkadaşın eşinde çıkmıştı olengayla yapılmıştı tutmamıştı olengada boşuna bir ümüt sadece bana göre ne bileyim allah büyük nasibimizde varsa bişey bahane yoksada herşey bahane.
canım kök hüredende bassetti gündüz yanımıza geldiğinde evlatlıktanda bassetti sperm donerliğindede yani bütün hepsini söyledi daha bakılıyor sizin ğibi durumlarda ben hemen atmıyorum douları dedi çünkü bu tese son dedi artık ne çıkarsa ona bakıcaz dedi olenga olursa onu dondurur onunla tüp bebek denenir dedi olengaylada tutma ihtimali düşük ama gene denenmiş olur dedi irtibatı benimle kesmeyin 2-3 ayda bir meilleşelim dedi kök hücre çalışmasından bassetti siz tek degilsiniz sizin gibi büssürü hastam var kök hücreyi bekleyen dedi yaşın kaç dedi bana 37 ye girdim dedim daha 3 yılımız var dedi engeç ozamana başlarız zaten kök hücreye dedi bende dedim bence bunlar lafta çıkacagını sanmıyorum dedim olurmu bu işten ticarisi çok muhakkak olacak kök hücre neyki şöyle bir tüpte bir sıvı bunu eşinden herhangi biyerinden doku alınıp içine koyup bekledimi spermme dönüşücek dedi aman baya nutuk attıda şurdan girdi şurdan çıktı bu iğne işinide demin kendi aradı dedi teseden alınan parçalarda sperm üreten ana hücreler var buda sevindirici bi haber bunlar spermme dönüşe bilir bu iğneyi vurdur başka hiç birşey kullanma 3 ay sonra sperm testi yaptır demiş ne bileyim allah büyük acaba bizim gibi olup bu iğneyle sperm çıkan varmıki kimbilir .
canlar hepinize günaydın
bugün güzel bi gün olur umarım...
benim bugün son günüm okulda
yarın çocuklara gelişim raporlarını dağıtıp dönücem
tatil beni bekliyorrrrrrrrr
öğleden sonra görüşmek üzere canlar öpücükler hepiniz için
günaydın canlarım bugün kimsecikler yok bende küstüm size en iyisi gezmeye gideyim.bütün hafta boyu hapis hayatı yaşadım zaten
slmlar canlarımmm...
dün akşam elektrik kesildi.
giremedm nete.
telefondan denedim onuda beceremedim canlarım.
bizim dün tahlillerimiz vardı yaptırmamız gereken haftaya gidecez ya ondan.
sonuçlarda pek bişey çıkmadı sadece kolesterolu
yüksek biraz eşimin.
iştebide 10-12 yuvarlak hücre görüldü.
akşam gelince yazmıştım buraya eşim kızdı dedi umut bağlıyorsun yuvarlak hücreye dedi.
dr da yuvarlak hücre lökosit olabilir dedi.
onda geri silmiştim yazdığımı.
ama napayım gün yaklaştı.
heyecan bastı.
istiyorum bebebeğimlerin çıkmamş değilmi.
dün onu görebildim sadece.
çok üzüldüm.
işte benden byle canlarım...
cnmm merhaba..
dün burası da -18 di.
acayip soguk.
evler ısınmıyo.
resmen donuyoruz ya..
sende sıkma tatlım canın bişey olmaz inşAllah enişteye.
gider gelir sağsalim..
merhaba günaydın hoşgeldin cnm evt antalyada çok soğuk inan oraları aratmıyor sadece bir karımız eksik oda olsa tam eskişehir kütahya yani ....
eseslim sana bişi sormak istiyorum ya benim eşim çok terler yaz kış bu kış günlerinde bile yatağa çırılçıplak yani atlet giriyor yinede çok terliyor bende uzun zamandır tiroid bezlerine baktırmasını istiyorum yatak sırıl sıklam oluyor cnm bunun için hangi bölümden randevu almam gerekiyor siz hangi bölüme çıktınız yardımcı olursan sevinirim..
günaydın canım eşinde Allah'a emanet olsun.sağ salim gidip gelsin inşallah.aman canım sende kendine dikkat et zaten bünyen zayıf iyi oldunmu canım biraz
merhaba canımcım
Valla canım kış çok ağır geldi. Antalya bile o kadar soğuksa burası normal dimi ama ..
Endokrinoloji bölümüne randevu al canım. Benim kocişte çok terliyor ben hiç terlemem yazın bile. Bizimkisi yatağı ıslatır.
Gün içindede çok terler.bencede baktırın canım çok önemli vucudun merkezi resmen bu tiroidler..
evt cnm öyle valla oraların soğuğu hiç çekilmiyor elemanlarınızada geçmiş olsun cnm..
Valla yıllardır böyle çok terler yaz kış gece 2-3 sefer atletini değiştiririz azoyada etkisi çok oluyormuşya bi görünsün bakalım ne diyecek dr lar saolasın cnm allah razı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?