Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lamyay canim sen çok telaslaniyorsun aslinda bende senin gibiyim de.
umudunu yitirme. Ve bu isler maille olmuyor. Doktorla yüz yüze görüsmekle fayda var.
Sen bir ay izin alip türkiye'ye git.
Biz fransa'dayiz ama çalmadigimiz kapi kalmadi ve halen çalmaya devam ediyoruz. Ve sonra türkiye'ye gidicez allahin izniyle. Zaman çabuk gelip geçiyor. Biz ögreneli 4,5 ay oldu.
Ilk günler, ilk haftalar halimizi görseydin anlatamam ne kadar kötüydük berbat dökülmüs bir durumdaydik aglaya aglaya gözlerim kirmizi uykusuzluktan balon gibi. Simdi ise allaha sükür iyiyiz buda bu site sayesinde diye bilirim birde burdaki görüstügüm iki doktor sayesinde.
Allah'tan umut kesilmez.
kaydirigubbakcemile5

slm kizlar kaan hocanin cep tlf bilen var mi. ben yurtdisindayim. gitmeden once tlf gorusursem iyi olacak.
mail attim cevap gelmedi. is yerini aradim tatildeymis. yardiminizi bekliyorum.

herkese slm bu aralr giremedim ablamlar gelmişti malum misafir olunca pek nete giremedim nasılsınız bakalım görüşmeyeli şimdi geçmişi okuyam ne var ne yok

Merhaba umudunukaybetme. Sen hangi ülkedesin ?
ben cep telefonun numarasini bilmiyorum bende olan numaralar sunlar :

Telefon: 0312 5956815 veya 0312 5956832

Telefon: 0312 3103333 / 2258

Fax: 0312 3626005

E-mail: ksaydos@tr.net

tsk eerim canim
ya bu numaralari ararsam kaan hoca ile konusabilir miyim. cunku tatildeydi diye konusamadim bir defa aradigimda.allah hepimizin yardimcisi olsun ve bizi dermanimizin oldugu yone yonlendirsin. ben ona mail attim ama cevap gondermedi.sen hic kaan hocaya gittin mi, iyi bir dr diye duydum. sen ne dusunuyorsun canim

ben iki defa mail attim her ikisinede iyi bir sekilde cevap vermedi.
Birincisinde esime ilaç tavsiye etti klomen 30 gün kullansin dedi tekrar hormon tahlili yaptirip bana yazin sonuçlari dedi.
En son yazdigim mail 1 agustos'du kendisi 5 agustos cevap verdi.
Ekim'de türkiyeye gitmeyi düsünüyoruz ve kaan aydos'u görmeye.
Siz hangi ülkedesiniz.

kızlar inşallah en kısa zamanda rabbim kucagımıza almayıda nasip eder hamile kalırızda bugün pazar olmasına ragmen kalabalık normalde hafta içi bile sakin oluyodu.

canım kaan hoca çok iyi bir doktor insana moral ve umut aşılıyor benim eşimde azosperm daha önce samsunda prof doktora gittik eşime pirignly iğne tedavisi ve menegon iğne tedavisi uyguladı bizim fsh ve lh düşüktü 7 ay kadar iğne oldu sonra kaan hocaya geldik oda bize endol ve terntal adlı ilaç verdi bu arada iki yıllık evliyiz sonra tekrar test yaapıldfı sonuç gene olumsuzdu haziran ayında genartta tüp bebek tedavisi yapıldı orada eşime microtese ameliyatı yapıldı kaan hocanın yapmasını istedik fakat o sıralarda kaan hocanın olduğu hastane cebeci tüp bebek merkezi laabaratuarı yenileniyodu bide tıp fakültesi oldu için güvenemedim özelde yaptırdık microtese sonucunda elengo yani geelişmemiş hücreler bulundu eşimden iki parça alındı patolojiye gönderildi bendende 21 yumurta toplandı doktorum benim aaçımdaan herşeyin güzel oldunu ama eşimde olgunlaşmış hücre bulunmadı için şansımızın az oldunu söledi ve sadece iki embriyo oluştu biz zaten olmucanı biliyoduk çünkü gelişmemiş sperm hücresi ile oluşan embriyolarda gebelik şansı çok azdı o yüzden hazırlıklıydım ve ssonuçta değerim 1 çıktı yani gebelik oluşmadı kaan hocaya eşim patoloji raporunu gösterdi ve sonuçta sizde hücre var ben onları iğne ilçala düzeltirim dedi ve eylül ayında eşimi ankaraya çağırdı bakalım inşallah güzel şeyler olur eşim geçenlerdfe tekrar hormon testi yaptırdı ve fsh düşük çıktı kaan hocaya mail attık oda bir ay kadar beklelememizi fsh mizin düşük oldunu söylemiş .şimdi eşim kısmetse kaan hoca izinden gelince tekrar gitcek ben çok umutluyum kaan hocanın türkiyenin dört bir yanından gelen hastaları var bence sizde gidin

sagol canim ya aydinlattigin icin
bizde de hormonlar vs hepsi normal ama sperm sayisi sifir
evet bende gidecem
dualarinizi benden esirgemeyin.bende size dua ediyorum
allah yar ve yardimcimiz olsun

umudunukaybetme esiminde hormon degerleri normal.
Ben hepsini kaan aydos'a yazdim mail olarak. Kendiside esime klomen kullansin dedi.
Sen esinin hormon degerlerini yazar misin ?
Esiminki bunlar :

FSH = 5,5
LH = 6,3
TESTOSTERON = 2,35

hiç bir bilgim yok bu ilaç konusunda. Esim daha kullanmadi annemler getirecek türkiyeden onu bekliyoruz. Bize kaan aydos tavsiye etti. Sende ona mail at esinin durumunu anlat hormon degerii yaz bakalim ne diyecek.

evet canim ya bu telas yuzunden daha cabuk yaslanmam insallah(
benim yapimdir zaten herseyi cok takarim birisi 1 uzulurse ben 5 uzulurum,bu olay basimiza gelei tam 3 ay oldu ama bana 3 yil gibi geldi,hani insanin hasta oldugu geceler uzun gecer sabah olmak bilmez ya aynen oyle cok zor...
ben ekim gibi gidelim diyodum turkiyeye ama 1 ay cok kisa, martta gidelim diyoruz bakalim,marta da cok var,o zamana kadar bos da durmak istemiyorum ama ne yapabilirimki...dedigin gibi mesajla olmuyor doktorlar tam olarak bilmiyor biri negatif bir cevap yazinca butun dunyan alt ust oluyo,bu yuzden mailde atmak istemiyom.ne yapayim sence?bir akil verin.bitkisel caksir ve tiribulusuda biraktik hormonlari yukseltiyomus diye duydum,anliycan ne yapicami sasirdim
evet Allahtan umit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…