Fıstık denedin mi şansını kalkmadı mı?Sen de erkenden yat uyu en iyisi hem yorgunsun hem yarın misafirin var uyu sen uyu....
afiyet olsun şifa olsun canım.kocişin yok diye sende balıktan mahrum kalmıştın neyseki hem kocişine hem balığa kavuştun.hoşbulduk canım benim
Evet balık yemeye gittik kaç haftadır canım çekiyordu iyi oldu
Sen nasılsın tatlım nasıl geçti bugünün ??
Benden de iyi geceler eşim dikildi başımda beni bekliyo yine.Eeee napim yatıym bari.Öptüm hepinizi haydi yatın siz de bu akşam benim gibi tavuklarla...
canım bence hiç deneme çünkü senin uykucu kocan yine bir bahane bulur uyumak içinEvet canım sorma ya tam uykucu
sabah erken yola gitti ya bende uyu hadi dedim
Kaldır dedi 10 da ama ben daha kaldırmadım. Kalkmaz zaten de deniycem şansımı yine...
Geçmiş olsun canım eşine. Allah şifa versin..
afiyet olsun şifa olsun canım.kocişin yok diye sende balıktan mahrum kalmıştın neyseki hem kocişine hem balığa kavuştun.
Bende bugün amcamın kızının evine gittim yengem meme kanserinden dolayı ameliyat olmuştu şimdide göğsünde kızarıklık falan olmuş iltihaplanmış hastaneye yatırmışlardı geçmiş olsuna gittim.şükür şimdi iyi oldu.amcamın kızıyla bir hafta arayla evlenmiştik.maşallah oğlu okula gidiyor diğer oğluda 1.5 yaşında onları görünce kendi kendime çocuğum olsaydı benimkide okula giderdi diyorum .allah büyük neyi ne zaman vereceğini o daha iyi bilir
selam canım hoşgeldin iyiyiz şükürler olsun sen nasılsınslm kızlar nasıslınız?
slm kızlar nasıslınız?
canım bence hiç deneme çünkü senin uykucu kocan yine bir bahane bulur uyumak içinteşekkür ederim canım zaten aylardır diş ağrısı çekiyordu kurtulmuş oldu
sağol canım.aynen ama bizim elimizde olan birşey değil ne yapalım.amcamın kızı bana bir arkadaşının 5 senedir çocuğunun olmadığını daha sonra tüpbebekle çocuk sahibi olduklarını ve çocuğun 6 aylık olduğunu söyledi daha sonra karı koca şiddetli geçimsizlikten boşanmışlar.zaten anlaşamıyorlarmış ama çocukları olunca evliliklerinin düzeleceğini düşünmüşler fakat çocuk olduktan 6 ay sonra boşanmışlar.rabbim hakkımızda hayırlısını versingeçmiş olsun cnm. Biz bebekleri olan arkadaşları görünce daha çok iç çekeriz napalım buda bizim nasibimiz.hayırlısı diyelim
uyanamadı değilmi?bence sen onu biraz işten uzak tut.yoksa kocan iyice iş uyku ikilemi yaşayacak sanırım sende bu durumda çok zor anlar yaşayacaksın.bence ağırlığını koy.çok fazla tölerans tanıma.benim eşimde aynı seninki gibi iş ve tv.denedik gördük boyumuzun ölçüsünü.
Su istedi tekrar yattı işte offf offff
gündüz yanlız gece yanlzı nolcak böyle yaaa
uyanamadı değilmi?bence sen onu biraz işten uzak tut.yoksa kocan iyice iş uyku ikilemi yaşayacak sanırım sende bu durumda çok zor anlar yaşayacaksın.bence ağırlığını koy.çok fazla tölerans tanıma.benim eşimde aynı seninki gibi iş ve tv.
uyanamadı değilmi?bence sen onu biraz işten uzak tut.yoksa kocan iyice iş uyku ikilemi yaşayacak sanırım sende bu durumda çok zor anlar yaşayacaksın.bence ağırlığını koy.çok fazla tölerans tanıma.benim eşimde aynı seninki gibi iş ve tv.
vck konuya dayanamadım girdim bu erkekler galiba hepsi birbirine benziyor benimkide aynı televizyon kumandası elinde hiç var yok belirsiz ben bişey konuşsam bile yarısını duymaz anlamış ğibi kafa sallar demi demi diye diye agzından lafı zor alırım iş tv başka bişey yok aynı uykuyuda sever aynı kaygısızlıkta vardır rahattır amann işte huy hepsi.
ne bileyim kendi işiyse bir eleman daha alıp kendi yükünü hafifletsin.canım benim eşimden biliyorum gece göremiyorum sabah göremiyorum kendi kendime hayat yaşıyorum.inan bazen dışarıda karı kocaları görünce gözüm dolardı.ben evliğim ama duvarlarla ,diye düşünüyorum.ve içimde yaşaya yaşaya duygularımı şimdide olur olmaz kavga ediyorum.işini nasıl engelliyim ki canım. Kendi işleri bişey diyemem yani.
çok kaptırıyor işe evet ama benim yapabileceğim hiç bişey yok.
Ben çok sıkıntı çekiyorum doğru ama elden bişey gelmiyor işte.
Kısmet böyleymiş napıyım........
al benden de o kadar işte.
bişey konuşursun tv bakar sorduğun şeyi duymaz.
sen beni dinlemiyorsun dediğindede dalmışım kusura bakma oluyor.
neden böyle bu erkekler ya anlamıyorum.
evet canım bende sinir oluyorum tv ye pür dikkat bakıyor dünyayla ilişkisini kesiyor.annem ev alacağı zaman kendisine anlattım herşeye evet evet dedi.sonra evi aldık 2 kişiye satıldığını öğrendik ona diyorumki hep senin yüzünden tv.yi dikkatli dinleyeceğine beni dinleseydin bunların hiç birini yaşamazdık.vck konuya dayanamadım girdim bu erkekler galiba hepsi birbirine benziyor benimkide aynı televizyon kumandası elinde hiç var yok belirsiz ben bişey konuşsam bile yarısını duymaz anlamış ğibi kafa sallar demi demi diye diye agzından lafı zor alırım iş tv başka bişey yok aynı uykuyuda sever aynı kaygısızlıkta vardır rahattır amann işte huy hepsi.
aynen canım benimkide o diziyi izliyor nihayet bittine bileyim bizimkilermi böyle bizimkiler azolu olunca hormonlarda düzensizlik var belki ondanmıki valla kendi kendime konuşurum bazen hiç dinlemez anlattıgımın zevkini bile almam ben ne demiştim derim anlattıgımın yarısını anlatamaz çünkü dinlemediği için şu anda kurtlar vadisini seyrediyor oda bitti ohh şunu hiç çıkarmasalar kurtulamadım kurtlar vadisinden ne bu hiç sevmiyorum ..
ne bileyim kendi işiyse bir eleman daha alıp kendi yükünü hafifletsin.canım benim eşimden biliyorum gece göremiyorum sabah göremiyorum kendi kendime hayat yaşıyorum.inan bazen dışarıda karı kocaları görünce gözüm dolardı.ben evliğim ama duvarlarla ,diye düşünüyorum.ve içimde yaşaya yaşaya duygularımı şimdide olur olmaz kavga ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?