- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
günaydın bacılar
nasılsınız uzun süredir yoktum hepinizi özledim eeeeeeee kızlar anlatın baim neler var hamişler durumlar nasıl ben giderken tedavide olanlar vardı nasıl sonuçlandı bu aarada kaan hocanın taliplisi artmış inanın çok sevindim kan hoca gercekten ugraşıyor ince ince anlatıyor her sorunuza cevap veriyor ankara dışından gelenler için maille de yardımcı oluyor yani illa yanıma gelceksin demiyor bize kan sonuçlarını istemişti gelmenize gerek yok ilaçlar bitince arayın yada mail atın itanbuldan buraya gitgel yapmayın gerek yok onca yol eziyet olur gibi şeyler demişti yani elinden geldiğince yardım ediyor birde burdan ögrendim kaan hoca tatildeymiş kızlar nezaman dönücek bilen varmı
kız belgin sonunda inadın kırıldımı anam kaç sefer dedim sana başka drlarada git katılıp kalma diye neyse bak çok sevindim kız sizin durum bizden ii elonge sperm var bacım igne ilaçla inşallah olgun sperme dönüşür hele bi git bakalım ne dicek ay bak heyecan yaptım kız nasıl sevindim bu kararına inşallah hayırlısı olur
umreye gelince bacılar nasıl anlatım hani derlerya anlatılmaz yaşanır diye aynen öyle kızlar inanın çok pişmanım hadaönce gitmek isteseydik okadar başka ki dua tavafı yaptım kızlar hepimizin ismini tektek okuyorak çok yalvardım bu topiğimizdeki herkezin en kısa sürede hamile kalması sağlıklı sıhhatli bebiklere olması ve hayırlı ve salih kullarından olması için bacılar hepinize şiddetle tavsiye ederim gitmeyi aklınıza ciddi ciddi koydunmu emin olun gidersiniz kızlar Allah henizine hepimize nasip etsin gitmeyi çok yalvardım inşallah busfer olucak çok umut varım
umudunukaybetme ben sana demedim mi kaan aydosa mail yolla o sana cevap verir.
Senin adina sevindim. Bize sana yazdigi ilaci önermedi. Bize klomen dedi.
Proxeed plus ilacini duydum ve ben esime almayi düsünüyorum.
çok iyi bir ilaca benziyor.
canim ya tatilde diye ben cevap yazmaz saniyordum ama yazdi inan ben cok sevindim
canim ben PROXEED PLUS ilacini duymadim
esim uc tane ilac kullanacak onun yanisira bu ilacida kullanirsa zarari olur mu
bu ilaci umutolsun'a tavsiye etti.
Içinde sakincali birsey yok bende tereddütteyim.
proxeed plus'un içerigi bunlar :
L-carnitine(fumarate) 1.725 g 3.5 g
Acétyle-L-carnitine 0.5 g 1,0 g
Fructose 1 g 2,0 g
Acide citrique 50 mg 100 mg
Sélénium 50 mcg 100 mcg
Coenzyme Q 20 mg 40 mg
Vitamine C 90 mg 180 mg (300 % DJR)
Zinc 10 mg 20 mg (133 % DJR)
Acide folique 200 mcg 400 mcg (200% DJR)
Vitamine B12 1.5 mcg 3,0 mcg (300% DJR)
günaydın bacılar
nasılsınız uzun süredir yoktum hepinizi özledim eeeeeeee kızlar anlatın baim neler var hamişler durumlar nasıl ben giderken tedavide olanlar vardı nasıl sonuçlandı bu aarada kaan hocanın taliplisi artmış inanın çok sevindim kan hoca gercekten ugraşıyor ince ince anlatıyor her sorunuza cevap veriyor ankara dışından gelenler için maille de yardımcı oluyor yani illa yanıma gelceksin demiyor bize kan sonuçlarını istemişti gelmenize gerek yok ilaçlar bitince arayın yada mail atın itanbuldan buraya gitgel yapmayın gerek yok onca yol eziyet olur gibi şeyler demişti yani elinden geldiğince yardım ediyor birde burdan ögrendim kaan hoca tatildeymiş kızlar nezaman dönücek bilen varmı
kız belgin sonunda inadın kırıldımı anam kaç sefer dedim sana başka drlarada git katılıp kalma diye neyse bak çok sevindim kız sizin durum bizden ii elonge sperm var bacım igne ilaçla inşallah olgun sperme dönüşür hele bi git bakalım ne dicek ay bak heyecan yaptım kız nasıl sevindim bu kararına inşallah hayırlısı olur
umreye gelince bacılar nasıl anlatım hani derlerya anlatılmaz yaşanır diye aynen öyle kızlar inanın çok pişmanım hadaönce gitmek isteseydik okadar başka ki dua tavafı yaptım kızlar hepimizin ismini tektek okuyorak çok yalvardım bu topiğimizdeki herkezin en kısa sürede hamile kalması sağlıklı sıhhatli bebiklere olması ve hayırlı ve salih kullarından olması için bacılar hepinize şiddetle tavsiye ederim gitmeyi aklınıza ciddi ciddi koydunmu emin olun gidersiniz kızlar Allah henizine hepimize nasip etsin gitmeyi çok yalvardım inşallah busfer olucak çok umut varım
pekala umutolsun faydasini gordumu
birde kaan hoca mi yazdi
canim eger kaan hoca yazdiysa eger o bizede kullanmamiz gerektigini dusunseydi bizedesoylerdi demi
bilmiyorum ki napayim
Umutolsuna yen yazdi zanediyorum.
Kullandi mi kullanmadi mi bilmiyorum.
Bende senin gibi düsünüyorum. Bizim kullanmamiza gerek olsaydi söylerdi.
Benim esime 30 gün KLOMEN kullansin dedi sonra tekrar hormon tahlili yapin ve degerleri bana yazin dedi.
bencede canim bana da hormon tahlili yap dedi bir ay sonra
esin ilaçlari kullanmaya basladi mi ?
Siz nerden aldiniz yurt disinda oldugunuza göre.
Ben türkiye'den getirtiricem anneminn gelmesini bekliyorum.
zamancım......................hoşgeldin...................Allah kabul etsin..........
canim lutfen uzulme belki senin dermanin da baska yerdedir
allahim bize yardim etsin
canim esimin hormon degerleri
----------------------------------------------------------------------------
fsh 3
lh 6.4
testosterone 18
seninkinin hormon degerlei ne acaba
dualariniz benden esirgemeyin
allah hepimize bebek verir insallah
günaydın bacılar
bacılar çok teşekkür ederim hoşbulduk
umudunukaybetme bacım biz kaan hocayla eşim mtese olduktan sonra yaklaşık 2 ay sonra gittik ilk önce kilo vericek dedi zira çok kilolu 100 kg civarı gidip geliyor halada kilo vermiş sayılmaz sonra işte yeşil yapraklı sebzeler fındık fıstık falan bu kısmı zaten biliyorsundur endol ve tomoksifen verdi ilk önce sonra endolu kesti tamoksifene devam dedi yanındada tstojel verdi fakat istediği gibi sonuçlar alamyıncada tomoksifeni ve testojeli kesti ve sadece armideks diye bir ilaç verdi eşim 1 ay kullandı aslında 28 gün 1 kutuda 28 tane hap var sonrada yanına gitti 28.gün kan tahlili yaptırdı sonucu hoca çok begendi aynen devam dedi bu ay sonu gene gidicek eşim ve galiba hocanın dediği gibi ekim ayında mtese olucak hoca kesin emin olamıyorum çıkıcagından dedi bu ay dan sonra belli olucak herşey
kaan hoca çok ii biri çok düşünceli özelde çalışmıyor ama çok ilğili aklına gelen herşeyi sor açıklıyor yada mail at mutlaka cevaplıyor biz memnunuz inşallah sizde memnun kalırsınız en azından tedavi için ugraşıyor olabildiğince testisleri hazırlamaya çalışıyor öyle hemen gel yat kesim demiyor artık hayırlısı ile inşallah olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?