- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
iyi geceler canım görüşürüzvck canım ben çıkıyorum sana iyi geceler görüşmek üzere öpüyorum
günaydın canlar hepinize iyi pazarlar
benim kociş bugünde işe gidemedi yatıyor öyle aşkım
kocişleri yanında olanlar güzel bi pazar geçirir umarım...
hepinize kocaman öpücükler gönderiyorum
Geçmiş olsun canım ya bugnde mi kötü eşin.Olmazsa yarın kesin gidin doktora antibiyotik istemiyoruz deyin ama başka bişeyler verir mutlaka.Okadar dinlendi geçmiyosa tedavi gerekiyodur.Allah şifa versin inş.
merhaba ben sıze umut olmak ıcın yazıorum sızı gordum nette sıze ve arkadaslarınıza yazıorum umudunuzu kesmeyın cok dua edın bende sızın gıbıydım allah bı mucıze verdı bana bebegımı gonderdı dogal yolla hemde allahım korusun melegımı allah ol deyınce oluyo zamanı var demekkı kafanıza fazla takmayın baska seylere odaklanın
Geçmiş olsun canım ya bugnde mi kötü eşin.Olmazsa yarın kesin gidin doktora antibiyotik istemiyoruz deyin ama başka bişeyler verir mutlaka.Okadar dinlendi geçmiyosa tedavi gerekiyodur.Allah şifa versin inş.
merhaba canım negüzel bi haber bu çok sevindim senin adına
biraz bahseder misin durumunuzdan ??
eşin azosperm miydi hiç tedavi gördünüz mü ??
biraz daha ayrıntılı anlatırsan daha büyük umut olur bize...
rabbim bizede yaşatır o mutluluğu inş
merhaba bızım sperm sayımız on ıle sekız mılyon arasıydı ılk bes mılyondu sonra kecı boynuzu kuru fındık cevız falan onbıre kadar cıkmıstı uc asılama bır tup bebek gecırdım malesef olmadı tedavıye ara verdık tup bebek ustunden yedı ay gecmıstı evımızı degıstırdık manzaralı bı yere oturduk herseyı bıraktık allah verırse olur dedık maddı cok zorlanmıstık cunku ama cok dua edıyorduk gezdık yenı arkadaslıklar edındık sonra bır ay adetım on gun gectı test yaptım allahım ınanamadım bebegım suan kucagımda allahıma sukur aglıyorum yıne bunları yazarken esımın akrabaları falan cok bunaltmıstı benı bebek bebek dıye allahıma sukurler olsun rabbım kımseye aratmasın sızlerede versın allah cocuk ısteyen gonullerın duasını bos cevırmesın umudunuzu kesmeyın dua edın olumsuzlukları gozardı edın mevlem buyuk o yeterkı ol desın sızlere cok dua edıorum adını bılmedıgım bıldıgım olmayan herkese hayırlısı ne zamansa o zaman olur lutfen olumlu dusunun hep dua edın cok edın
allah bebişine sağlıklı uzun ömürler versin inş...
rabbimin ol deyipte olduramadığı bişey yok işte...
sperm sayınız düşük olmasına rağmen bebişiniz doğal yoldan gelmiş...
allah bizlerede nasip eder inş...
elimizden geleni yapıyoruz dua ediyoruz inş bizde kavuşuruz gül kokulu bebişlerimize
hayırlı pazarlar canım.sende bugün bekar takıl hava güzel evde oturma çık biraz hava al ben hergün evde otursam sıkılmam ama hafta sonu olunca evde oturmak bana çok zor geliyor nedenseherkese hayırlı pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar bugun benim kociş yok
kocişi olanlar sefasını sürün
bugün hepimiz için süperrrrrrrrr geeçsinnnnnnnn
hepinizi
günaydın canım işe gitmedimi eşin iyi yapmış.rabbim şifa versin çok şanslı olduğunuda unutmasın senin gibi bir eşi olduğu için Rabbim sizi sizsiz koymasın birdaha.kız yoksa senin hasretliyindenmi hasta oldu.günaydın canlar hepinize iyi pazarlar
benim kociş bugünde işe gidemedi yatıyor öyle aşkım
kocişleri yanında olanlar güzel bi pazar geçirir umarım...
hepinize kocaman öpücükler gönderiyorum
günaydın canım işe gitmedimi eşin iyi yapmış.rabbim şifa versin çok şanslı olduğunuda unutmasın senin gibi bir eşi olduğu için Rabbim sizi sizsiz koymasın birdaha.kız yoksa senin hasretliyindenmi hasta oldu.şaka şaka soğuk su içtiği için hastalanmıştı biliyorumda sen olsaydın kesinlikle soğuk su içirtmezdin ona
geçmiş olsun birtanaem.Benim eşimde 20lik dişini çektirdi çok korktum çok acısı olur diye senin neler yaşadığını hatırlıyorum neyseki onda diş eti çekilmesi olduğu için dişini çektirmesi kolay olmuş.şimdide uyuyor sabah erken kalkar filim izler sonra kahvaltı yaptıktan sonra tekrar uyur.bende biraz size takılayım sonra uyandırayım dedim.2 haftadır dinlenmemişti şimdide acısını çıkarıyorhoşgeldin canım benim
amin tatlım rabbim hiçbirimizi ayrı koymasın sevdiklerimizden...
yanımda olsaydı nasıl bakardım ben ona...
hain gitti izmirlere hasta oldu geldi
neyseki bugün biraz daha iyide keyfim yerine geldi...
sen nasılsın tatlım kocişin yok mu ??
hoşgeldin canım benim
amin tatlım rabbim hiçbirimizi ayrı koymasın sevdiklerimizden...
yanımda olsaydı nasıl bakardım ben ona...
hain gitti izmirlere hasta oldu geldi
neyseki bugün biraz daha iyide keyfim yerine geldi...
sen nasılsın tatlım kocişin yok mu ??
geçmiş olsun birtanaem.Benim eşimde 20lik dişini çektirdi çok korktum çok acısı olur diye senin neler yaşadığını hatırlıyorum neyseki onda diş eti çekilmesi olduğu için dişini çektirmesi kolay olmuş.şimdide uyuyor sabah erken kalkar filim izler sonra kahvaltı yaptıktan sonra tekrar uyur.bende biraz size takılayım sonra uyandırayım dedim.2 haftadır dinlenmemişti şimdide acısını çıkarıyor
merhaba kızlar
baharım yaaaa esın hala ıyıleşmedimi bendce onu bı dr götür cnm
vck nerde ben bekar hayatı yasıcam evın ısını yaptım esım evdeyken ıstemıyo ev ısı yapmam bende o yokken yaptım sımdıde oturdum
tefrıcıyemı cekıp bıtırmeye calısıyorum
bı arkadas ne guzel bebıs sahabı olmus darısı bizlerin başına inşllh
ayyyyyyyyyyyy baharım kac gündür bu 2 meryem suresı okunmadı
ben alıyorum kızzzzzzz yeter bitirelim aaaaaaaaaaaaaaa
başka dualara geçemiyoruz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?