Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

saol tatlım çin işi falan değildi gayet kaliteli bi su torbasıydı...
uzun zamandır kullanıyorduk sanırım miladını doldurdu...
suyu çok doldurmamın da özel bi sebebi yok öyle hoşuma gittiği için sanırım...
bende bişey yok allaha şükür...
sana kocişle iyi eğlenceler görüşürüz...

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 6 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

kızlar eseslim nerlerde yaa 2 gündür topikte görmüyorum yine seyahatemi çıktı yoksa oh ne güzel yaa iyice keyfini çıkartıyordur inşlh...

amın ınsallah rabbım en hayırlı zamanda sızıde sevındırır ınsallah sorularınız varsa cevaplarım arkadaslar

kızlar eşim yeni bir iş daha kurmak istiyor ve kredi çekmek zorunda zaten birsürü borcun içinde tedaviyle birlike kıvranıyoruz ben pek razı değilim 1 sene daha dişimizi sıkalım dedim ama dinlemiyor 3 ay sonra tüp bebek tedavimiz var en az bi 10 bin liramızın olması gerekiyor dedim tüp bebeğide ameliyatıda burda akdeniz üniversitesi tıpta yaptırırız dedi ben hayır dedim kesinlikle olmaz dedim ne yani bütün herşey boşamı gidecek dedim ayak üstü biraz konuştuk masraflı olacak diye ankaraya gitmek istemiyor bende kuracağın işten daha mühim birşey bu dedim yarın tıpta testlerini yaptracak bakalım tüp bebek raporunuda konuşacak inşlh onun inadına üstün gelebilirim((

amın ınsallah rabbım en hayırlı zamanda sızıde sevındırır ınsallah sorularınız varsa cevaplarım arkadaslar

canım sizd sperm varmış ama sayısı düşükmüş malesef bizde canlı cansız hiç sperm yok bilmiyorum ki keçiboynuzu kürünü hergün bende yapıyorum yinede allah razı olsun inşlh bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin yaradan...

merhaba canlarımm
nasılsınız bakalım..
hayırlı pazarlar....

merhaba cnm ben iyiyim bugün hafta tatilim kociş dükkanında her zamanki gibi
bende evde temizlik yapıyorum
topiğe bakıyorum
akşama yemek yapıp göndericem dükkana felan öyle siz napıyosunuz
ne zman yola çıkacaksınız
inşlh herşey yolunda gider....

cnm herseyde vardır bı hayır
aslında dedıgın gıbı tup bebek varımızı yogumuzu elımızden alıyo ama ne yapalım bebıslerımız ıcın cabalıyoruz
cnm bende unvest hastanelerıne guvenemıyorum senın gıbı korkuyorum sankı onlar cok ılgılenmez gıbı gelıyo
aslında oyle degıldır ama ıste gelde ıcıne anlat
inşşlh testlerınız guzel umut dolu cıkar hakkınıza hayırlı olsun ıs meselenızde tatlım

ben esıme mevsımı olmayan hıc bısey yedırmıodum hazır corba bulyon cıps neskafe tarzı seyler bunlarında faydası oldugunu dusunuodum tabı bıde eslerınızın moralı ıyı olmalı allahın ısımlerı varya bebek ıcın ben onları cok tekrar edıodum tesbıh cekıodum ya halik,ya bari,ya musavvir sızde okuyun bunları ıs yaparken bıle tekrarlayın allah yar ve yatdımcınız olsun

arkadaşlar bir şey soracam. tüp bebekte kilo önemli mi? yani gittiğiniz hiç bir doktor kilo vermen gerekiyor dedi mi?

saol cnm allah razı olsun 2006 yılında tüp bebeğe hazırlanarak eşim tese ameliyatı oldu ama neler yaşadık gördük sorma...
ben tüp bebek tedavisi gördüm eşim içinpazartesi ameliyat olacak dediler pazar gece saat 2 de bana çatlatma iğnemi yaptırmamı söylediler gece iğneyi yaptırdık sabah tıpa gittik bekliyoruz beni çağırdılar yumurta toplanacak diye bende eşimin ameliyatından sonra benden yumurta topşlayacaktınız dedim senin eşinde problem yokmuydu demesinlermi allhım dünyam karardı eşim için ameliyat sırası yok dediler ben tabi benim 1 tüp bebek hakkım gitti diye hastaneyi ayağa kaldırdım hastane müdürü tanıdıktı onun yanına çıktım vs bir sürü olay çıktı daha sonra eşimi öğle arasında ameliyata aldılar ve 1 saat sonra bana geldiler tamam size gerek kalmadı yumurta toplamak için dediklerinde bir kez daha yıkılmıştım çok zor günlerdi o günleri yeniden yaşamak istemiyorum ama özel hastanelerde çok pahalı ne yapacağım bilmiyorum rabbim inşlh herşey ypolunda giderde ben gece gündüz çalışmaya razıyım eşimin ameliyatına kimin girdiğini bile bilmiyoruz bi ameliyat raporu bi patoloji raporu hiç birşey vermediler yani ne olduğunu bizde anlayamadık o yüzden tıptan çok korkuyorum ama eşim beni anlamıyor....(

hoşbulduk bitanem...
bende iyiyim canım kocişle ilgileniyordum...
valla herşeyi deniyorum yapıyorum bakalım toparlanacak mı ??
öksürürken ciğerleri çıkıcak nerdeyse yaa
merhaba tatlım.
akşam eşim girdi benden sonra.
biraz vakit geçirdi nette.
ondan sonra da ben giremedim topiğe.
nasılsın bakalım bugün.
inşAllah eşin düzelmiştir...

sa...iyi akşamlar canlar... nasılsınız...girmeden edemiyorum..biraz unutmak istiyorum şu azo yu ama ne mümkün..gözlüğüm değişcek herhalde gözden randevu aldım...
merhaba canımmm..
iyiyiz şükür.
birazcık heyecanımız var ama Rabbim sabrını veriyor işte..
dualar okuyup hepimize gül kokulu bebekler vermesi için yalvarıyorum Allah'a..
kabul etsin inş..
kaç numara kullanıyorsun gözlüklerini...

merhaba canımm...
hayat zor geçiyor sanırım biraz...
hepimiz için öyle ama..
inanki...
eşini çok iyi anlıyorum..
eşimde iyi anlar eminim.
ama biz çocukları çok seviyoruz.
onlarda bizi çok seviyo.
ne zaman yeni doğmuş bir bebek alsam kucağıma..
taaa gözlerinin içine bakarak benim meleğimden haberin varmı diyorum..
gelecekmi o da yakında..
çok tuhaf sanki gözleriyle bana merakk etme o da gelecek dermiş gibi bakıyor.
yada ben öyle olmasını istiyorum

yarın sabah çıkacağız canımm..
inşAllah herşey güzel geçer...
biraz tedirginlik var haliyle..
:18::18:
daha bende yemek yapmadım.
yapasımda yok..
uf ya...
içim dolu dolu..
ağlamak istiyorum

saol cnm allah razı olsun esmaül hüsnadan bende hep zikir çekerim boş vakitlerimde ve yusuf suresinin bebek için okunması gerektiğini biliyorum bundan sonra daha çok bu isimlerden zikredicem bende saolasın cnm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…