kızlar kociş uyandı ben yine fırsat bulunca gelirim bahar canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.çin işidir kesin senin su torban yine patlak verdi işte.yerli malı yurdun malı .canım suyu azda doldursan çokta doldursan aynı neden çok dolduruyorsun ki bilmediğim birşeymi var.bende öğreneyim.arkadaşım peki sana bir zarar geldimitekrar geçmiş olsun.cemrem canım kahveyede bayılırım bugün içmedim açkapıyı geliyorum
öyle haklısın
bızde haftaya gezerız kocıslerle dimi:26:
kız ne var gezmediysenisiz şimdi kocişinin ateşide var gir koynuna sıcak sıcak ateşinide alırsın pisipisi
evet benimkinin marketi olunca haftasonu falan nerde allhtan kardeşi ile
çalışıyoda bı gun evde bın ışte
sende gel kız kahveye
valla öyle sanırım cnm hem pc başında çok kalmaktan hemde klima işyerinde direk karşımda yüzüme vuruyor oda gözlerimiz çok kutuyor ama çok zor oluyor...
merhaba günaydın cnm çok geçmiş olsun yaa bir ayağa kalmakamadı yazık baya şifayı kapmış galiba.....malesef benim kociş yine yok kahvaltı yaptık o dükkanına gitti bende temizlik yapıyorum hiç dinlenemiyorum malesef(
slm allah bebeğine sağlıklı uzun önür versin inşlh senin darın bizim başımıza olur...
amın ınsallah rabbım en hayırlı zamanda sızıde sevındırır ınsallah sorularınız varsa cevaplarım arkadaslar
merhaba canlarımm
nasılsınız bakalım..
hayırlı pazarlar....
kızlar eşim yeni bir iş daha kurmak istiyor ve kredi çekmek zorunda zaten birsürü borcun içinde tedaviyle birlike kıvranıyoruz ben pek razı değilim 1 sene daha dişimizi sıkalım dedim ama dinlemiyor 3 ay sonra tüp bebek tedavimiz var en az bi 10 bin liramızın olması gerekiyor dedim tüp bebeğide ameliyatıda burda akdeniz üniversitesi tıpta yaptırırız dedi ben hayır dedim kesinlikle olmaz dedim ne yani bütün herşey boşamı gidecek dedim ayak üstü biraz konuştuk masraflı olacak diye ankaraya gitmek istemiyor bende kuracağın işten daha mühim birşey bu dedim yarın tıpta testlerini yaptracak bakalım tüp bebek raporunuda konuşacak inşlh onun inadına üstün gelebilirim((
merhaba canlarımm
nasılsınız bakalım..
hayırlı pazarlar....
amın ınsallah rabbım en hayırlı zamanda sızıde sevındırır ınsallah sorularınız varsa cevaplarım arkadaslar
cnm herseyde vardır bı hayır
aslında dedıgın gıbı tup bebek varımızı yogumuzu elımızden alıyo ama ne yapalım bebıslerımız ıcın cabalıyoruz
cnm bende unvest hastanelerıne guvenemıyorum senın gıbı korkuyorum sankı onlar cok ılgılenmez gıbı gelıyo
aslında oyle degıldır ama ıste gelde ıcıne anlat
inşşlh testlerınız guzel umut dolu cıkar hakkınıza hayırlı olsun ıs meselenızde tatlım
merhaba tatlım.hoşbulduk bitanem...
bende iyiyim canım kocişle ilgileniyordum...
valla herşeyi deniyorum yapıyorum bakalım toparlanacak mı ??
öksürürken ciğerleri çıkıcak nerdeyse yaa
merhaba canımmm..sa...iyi akşamlar canlar... nasılsınız...girmeden edemiyorum..biraz unutmak istiyorum şu azo yu ama ne mümkün..gözlüğüm değişcek herhalde gözden randevu aldım...
İyi aksamlar arkadaslar nasılsınız uzun zamandır gırmedım topige bıraz uzaklasmak istedım azodan hıc dusunmek ıstemedım ama olmadı bi gelisme varmı bizde her sey aynı her an dua edıyorum allahım isteyen herkese bebek nasip etsın allahım kımseyı evlatsızlıkla sınamısın..esım cocugumuz olmuyor dıye kımseye gıtmek ıstemıyor herkesten kacıyor cocukları gorunce dayanamıyorum dıyor.esımın uzulmesıne dayanamıyorum ben esıme tesellı vermeye calısıyorum ama bana kım tesellı verecek cok uzuluyorum.......
merhaba cnm ben iyiyim bugün hafta tatilim kociş dükkanında her zamanki gibi
bende evde temizlik yapıyorum
topiğe bakıyorum
akşama yemek yapıp göndericem dükkana felan öyle siz napıyosunuz
ne zman yola çıkacaksınız
inşlh herşey yolunda gider....
ben esıme mevsımı olmayan hıc bısey yedırmıodum hazır corba bulyon cıps neskafe tarzı seyler bunlarında faydası oldugunu dusunuodum tabı bıde eslerınızın moralı ıyı olmalı allahın ısımlerı varya bebek ıcın ben onları cok tekrar edıodum tesbıh cekıodum ya halik,ya bari,ya musavvir sızde okuyun bunları ıs yaparken bıle tekrarlayın allah yar ve yatdımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?