yarın sabah çıkacağız canımm..
inşAllah herşey güzel geçer...
biraz tedirginlik var haliyle..
:18::18:
daha bende yemek yapmadım.
yapasımda yok..
uf ya...
içim dolu dolu..
ağlamak istiyorum
iyiy diyeyim iyi olsun cancağazım..merhaba nasılsın cnm
saol cnm allah razı olsun 2006 yılında tüp bebeğe hazırlanarak eşim tese ameliyatı oldu ama neler yaşadık gördük sorma...
ben tüp bebek tedavisi gördüm eşim içinpazartesi ameliyat olacak dediler pazar gece saat 2 de bana çatlatma iğnemi yaptırmamı söylediler gece iğneyi yaptırdık sabah tıpa gittik bekliyoruz beni çağırdılar yumurta toplanacak diye bende eşimin ameliyatından sonra benden yumurta topşlayacaktınız dedim senin eşinde problem yokmuydu demesinlermi allhım dünyam karardı eşim için ameliyat sırası yok dediler ben tabi benim 1 tüp bebek hakkım gitti diye hastaneyi ayağa kaldırdım hastane müdürü tanıdıktı onun yanına çıktım vs bir sürü olay çıktı daha sonra eşimi öğle arasında ameliyata aldılar ve 1 saat sonra bana geldiler tamam size gerek kalmadı yumurta toplamak için dediklerinde bir kez daha yıkılmıştım çok zor günlerdi o günleri yeniden yaşamak istemiyorum ama özel hastanelerde çok pahalı ne yapacağım bilmiyorum rabbim inşlh herşey ypolunda giderde ben gece gündüz çalışmaya razıyım eşimin ameliyatına kimin girdiğini bile bilmiyoruz bi ameliyat raporu bi patoloji raporu hiç birşey vermediler yani ne olduğunu bizde anlayamadık o yüzden tıptan çok korkuyorum ama eşim beni anlamıyor....(
inşlh sizden hayırlı güzel haberler duyarız cnm inşlh herşey yolunda gider...
canım sizd sperm varmış ama sayısı düşükmüş malesef bizde canlı cansız hiç sperm yok bilmiyorum ki keçiboynuzu kürünü hergün bende yapıyorum yinede allah razı olsun inşlh bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin yaradan...
iyiy diyeyim iyi olsun cancağazım..
biraz stres var işte...
allah yardımcımız olsun..
nolur dua edin bize..
çok ihtiyacımız var...
yarın sabah çıkacağız canımm..
inşAllah herşey güzel geçer...
biraz tedirginlik var haliyle..
:18::18:
daha bende yemek yapmadım.
yapasımda yok..
uf ya...
içim dolu dolu..
ağlamak istiyorum
saol cnm allah razı olsun esmaül hüsnadan bende hep zikir çekerim boş vakitlerimde ve yusuf suresinin bebek için okunması gerektiğini biliyorum bundan sonra daha çok bu isimlerden zikredicem bende saolasın cnm ...
merhaba canlarımm
nasılsınız bakalım..
hayırlı pazarlar....
merhaba tatlım.
akşam eşim girdi benden sonra.
biraz vakit geçirdi nette.
ondan sonra da ben giremedim topiğe.
nasılsın bakalım bugün.
inşAllah eşin düzelmiştir...
çok haklısın canımmm.evet tatlım.ben artık takmıyorum.kendini bilmezler yüzünden canımı sıkmıyorum.sende iyi inançlı arkadaşlar edin...şükür benim iyi arkadaşlarım var...içmizi karartmayalım.şükredeceğimiz ne çok nimet var üzerimizde...evet bir yanımız eksik ama herşeyin de bir mükafatı olacaktır.RABBİM SEVDİĞİ KULLARDAN EYLESİN..
ya nasıl bi hastane orası..6 aylık evlıyken cok hasta olmustum ozel bı hastaneye gittik ama ayakta duramıyorum flim cekilcek dedıler hamilelik gıbı durum varmı dediler yok dedım adetıme 2 hafta var dedım bız yınede gebelik testi yapalım dedıler idrar testı yaptılar yanımda esım gorumcem beklıyoruz kesın hamıla degılım dıye dusunuyordum zaten cok hastaydım ılacımı alıp gıtmek ıstıyordum tahlıl cıkınca doktora gosterdık ve sok olduk filim cekemeyız hamilesın demıslerdi sevıncten ucmustuk kadın doguma yonlendırdıler ultrasyonda gormek ıcın 2 saat bekledık cok yogundu kadın dogumcu bu arada esım gorumcem herkesı aradı hamıleyım dıye ultasyona gırdım hıc bısey gozukmuyor nasıl olur dedi doktor kan testi yapilcak dedi kesın ogrenmek ıcın ama hamılesınızdır kesın yeni oldugu icın gozukmemistır dedi kan testını yaptırdık sonucu ertesı gun aldık ama bız o gece sevıncten uyamadık malasef sevıncımız bı gunlukmus idrar testi yalnıs cıkmıs moralımiz bozuldu ama olur dedik ama olmadı 1 sene sonra azoyla tanıstık o hastaneden de nefret adıyorum
canım benim bende doğal hamilelik yaşadın sanmıştım çok mutlu olmuştum inşallah birgün gerçek olur.bugün servisteyken kadınlar konuşurken kulak misafiri oldum kadının biri ikinci çocuğuna hamileymiş ve keşke olmasaydı buna zor bakıyoruz keşke düşse diye dua ediyormuş.bende düşündümki rabbim o çocuğu sıkıntıyla bizide evlatsızlıkla sınıyor.halbuki bizim çocuğumuz olsa elbebek gülbebek olacak çok iyi şartlarda büyüyecek ama rabbim sıkıntı çekmesini istiyorsa rabbimin hikmetine sual olunmaz
arkadaşlar çok ufak bi soru sormuştum. göremediniz diye bir kere daha yazdım ama cevap gelmedi. rica etsem tüp bebekte kilo önemli mi bilgi verir misiniz?
arkadaşlar çok ufak bi soru sormuştum. göremediniz diye bir kere daha yazdım ama cevap gelmedi. rica etsem tüp bebekte kilo önemli mi bilgi verir misiniz?
arkadaşlar bir şey soracam. tüp bebekte kilo önemli mi? yani gittiğiniz hiç bir doktor kilo vermen gerekiyor dedi mi?
amin bi tanemmmm...evet tatlım sizinki yaklaşıyo dimi
etmezmıyım cnm sızler amelıyata gıdınce kendımı hatırlıyorum
ama sız bundan sonra sevınclı ıhaberler vereceksınız ben buna ınanıyorum
a.s. cancağazım...sa...inş. güzel düşün güzel olsun canım.. hadi bi güzel yemeklerini yap, şifa olsun..selam ve dua ile...
merhaba canım hoşgedin
iyiyim allaha şükür sen nasılsın canım benim ??
canım kociş bugün düne göre daha iyi...
ateşi düştü ağrısı pek yok...
öksürük tam gaz devam ediyor...
ama oda zaten hemen geçecek bişey değil öyle işte tatlım...
dualarım seninle inş güzel haberler vericeksin bize salı günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?