Slm canlarımmm
nasılsınızzzz
kızlar eseslim nerlerde yaa 2 gündür topikte görmüyorum yine seyahatemi çıktı yoksa oh ne güzel yaa iyice keyfini çıkartıyordur inşlh...
kızlar eşim yeni bir iş daha kurmak istiyor ve kredi çekmek zorunda zaten birsürü borcun içinde tedaviyle birlike kıvranıyoruz ben pek razı değilim 1 sene daha dişimizi sıkalım dedim ama dinlemiyor 3 ay sonra tüp bebek tedavimiz var en az bi 10 bin liramızın olması gerekiyor dedim tüp bebeğide ameliyatıda burda akdeniz üniversitesi tıpta yaptırırız dedi ben hayır dedim kesinlikle olmaz dedim ne yani bütün herşey boşamı gidecek dedim ayak üstü biraz konuştuk masraflı olacak diye ankaraya gitmek istemiyor bende kuracağın işten daha mühim birşey bu dedim yarın tıpta testlerini yaptracak bakalım tüp bebek raporunuda konuşacak inşlh onun inadına üstün gelebilirim((
Slm canlarımmm
nasılsınızzzz
merhaba canım...ilk gittiğinde boyunu kilonu ölçüyorlar .bana demediler ama benim kilo sorunum yok şükür.herşey yolundaysa hormonlar felan inş. sorun olmaz.sende kavuşursun inş. kuzucuğuna..[/Q
amin canım inşalah ben öğreneli 1 ay falan oldu zaten. okulların tatil olmasını bekledim doktor için. pazartesiyi dört gözle bekliyordum ama sabah kalktığımda her yerin karla dolduğunu gördüm ve hala yağıyor. şimdi yarını bekliyoruz. inşallah gidebiliriz. o yüzden pek bi bilgim yok. bizde de sperm yok gibi 7 tane ama onuda yok sayın dedi doktor. yarın gelip aynı testi yaptırırsanız onu da göremezsiniz dedi.
ah tatlımmm..
çok geçmiş olsun..
anlatsın enişte hastalığı.
sen şimdi yanındasınya ondan iyidir o
emin ol size güzel haberler vermeyi çooooook istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
aa geçmiş olsun tatlım..iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben gözlerimden çok rahatsızım gözlerim klimadan olduğunu düşünüyorum çok yanıor batıyor resmen açamıyorum o derece yani inşlh hmencik geçer kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum iyi geceler....
merhaba ben sıze umut olmak ıcın yazıorum sızı gordum nette sıze ve arkadaslarınıza yazıorum umudunuzu kesmeyın cok dua edın bende sızın gıbıydım allah bı mucıze verdı bana bebegımı gonderdı dogal yolla hemde allahım korusun melegımı allah ol deyınce oluyo zamanı var demekkı kafanıza fazla takmayın baska seylere odaklanın
merhaba sbolu85..merhaba bızım sperm sayımız on ıle sekız mılyon arasıydı ılk bes mılyondu sonra kecı boynuzu kuru fındık cevız falan onbıre kadar cıkmıstı uc asılama bır tup bebek gecırdım malesef olmadı tedavıye ara verdık tup bebek ustunden yedı ay gecmıstı evımızı degıstırdık manzaralı bı yere oturduk herseyı bıraktık allah verırse olur dedık maddı cok zorlanmıstık cunku ama cok dua edıyorduk gezdık yenı arkadaslıklar edındık sonra bır ay adetım on gun gectı test yaptım allahım ınanamadım bebegım suan kucagımda allahıma sukur aglıyorum yıne bunları yazarken esımın akrabaları falan cok bunaltmıstı benı bebek bebek dıye allahıma sukurler olsun rabbım kımseye aratmasın sızlerede versın allah cocuk ısteyen gonullerın duasını bos cevırmesın umudunuzu kesmeyın dua edın olumsuzlukları gozardı edın mevlem buyuk o yeterkı ol desın sızlere cok dua edıorum adını bılmedıgım bıldıgım olmayan herkese hayırlısı ne zamansa o zaman olur lutfen olumlu dusunun hep dua edın cok edın
kızlar az önce kocişim büyük bi faciadan kıl payı kurtuldu
ayyy sinirden hala gülüyorum
kocişin göğsünü sıcak tutsun diye sıcak su torbasını doldurdum...
tam göğsüne koydum daraldı benimki yine ben bi wcye gidip geleyim diye kaçtı
bende kucağıma koydum su torbasını bekliyordum...
birden elim yanmaya başladı bi baktım torba patlamış nasıl akıyor murtfağa zor götürdüm her yer su oldu
kocişe nasıl bağırıyorum aşkım allah kurtardı seni diye
"yakıp kavuracaktın beni ben sana demedim mi çok dolduruyorsun diye" diyor
valla ucuz atlattık yaa şimdi gülüyoruz ama allah korusun aşkım yansaydı ne yapardım ben
iyiym ben kendi adıma tatlım..
sen nasılsın?????
hoşgeldinnnnn
canımm hiç kötü düşünme çünkü sizde üreten hücreler var bak Allaha şükürki...[amin canım inşalah ben öğreneli 1 ay falan oldu zaten. okulların tatil olmasını bekledim doktor için. pazartesiyi dört gözle bekliyordum ama sabah kalktığımda her yerin karla dolduğunu gördüm ve hala yağıyor. şimdi yarını bekliyoruz. inşallah gidebiliriz. o yüzden pek bi bilgim yok. bizde de sperm yok gibi 7 tane ama onuda yok sayın dedi doktor. yarın gelip aynı testi yaptırırsanız onu da göremezsiniz dedi.
slm kaçak hoşgeldin nerelerdesin sen
merhaba canım...ilk gittiğinde boyunu kilonu ölçüyorlar .bana demediler ama benim kilo sorunum yok şükür.herşey yolundaysa hormonlar felan inş. sorun olmaz.sende kavuşursun inş. kuzucuğuna..[/Q
amin canım inşalah ben öğreneli 1 ay falan oldu zaten. okulların tatil olmasını bekledim doktor için. pazartesiyi dört gözle bekliyordum ama sabah kalktığımda her yerin karla dolduğunu gördüm ve hala yağıyor. şimdi yarını bekliyoruz. inşallah gidebiliriz. o yüzden pek bi bilgim yok. bizde de sperm yok gibi 7 tane ama onuda yok sayın dedi doktor. yarın gelip aynı testi yaptırırsanız onu da göremezsiniz dedi.
daha yolun başındasınız..azda olsa var ya bu büyük birşey.iyi bir dr bulun bazı dr lar anca maral bozmayı bilirler inş. herşey güzel olur.selam ve dua ile.
ah bitanemhoşbuldukkk cnm
yarın sabah yola çıkıyomuşsunuz hadi hayırlısı olsunn herşey dileğin gibi olur inşş..
tabi şimdii heyecan var içini ferah tut tatlımm inş. sen bize güzel haberler vericeksinnn topiğimiz şenlenecekkk
geçmiş olsun tatlımm.
dikkat et valla..
çok tehlikeli...
baharcım eseslim nerde??????????
geldim cnm ama çıkıcamm
temizlik yaptımm kaltığımdan beri oturmadım yaniii
şimdi de eşim başımda bekliyoo ay burda rahat yok yarın evime dönünce rahat rahat yazışırızz bitanem
öptümm
saol canım allah korudu bizi...
hiç düşünmezdim böyle bişeyle karşılaşacağımızı...
canım eseslimin cuma günü misafirleri vardı ama akşam hiç girmedi...
dün öğlen girdi ama tekrar çıktı...
bugün kocişi evde onunla vakit geçiriyordur...
bende çok özledim bebekimi yaa gelsede bi sohbet etsek
arkadaşlar çok ufak bi soru sormuştum. göremediniz diye bir kere daha yazdım ama cevap gelmedi. rica etsem tüp bebekte kilo önemli mi bilgi verir misiniz?
tatlım sanırım kocişiyle vakit geçiriyor eseslim yoksa girerdi topiğe...
en son dün girdi...
hımmm ne güzel o bari keyifli bir pazar geçirsin kocişiyle
canım bence ne yap et kocişini ikna et ankarada tedavi olmanız için...
onca zamandır tedavi görüyorsunuz boşuna mı hepsi...
giden para olsun hayırlısıyla bebişinize kavuşun sonra kurarsınız yeni işinizi
anladım tatlımmm...
bende çıkıyorum şimdilik...
ders te çalışmıyorum...
hımmm ne güzel o bari keyifli bir pazar geçirsin kocişiyle
bende yanı fikirdeyim cnm benim en çok sevdiğim canımın canından bir canım olmadıktan sonra dünyayı bana verseler neyleyim o nur yüzlümden bir nurum olsun o bana yeter iş güç para pul herşey boş olmayıncada işte insan bazen böyle düşünüyor ama öyle bişi olmaz cnm..
evet tatlım bizim için bebişlerimiz herşeyden önemli...
allahın izniylede inş kavuşucaz gül kokulu yavrularımıza en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?