kızlar ben geldim kocişle uyuduk biraz yeni kalktım nasılsınız bakalım
kızlar az önce kocişim büyük bi faciadan kıl payı kurtuldu
ayyy sinirden hala gülüyorum
kocişin göğsünü sıcak tutsun diye sıcak su torbasını doldurdum...
tam göğsüne koydum daraldı benimki yine ben bi wcye gidip geleyim diye kaçtı
bende kucağıma koydum su torbasını bekliyordum...
birden elim yanmaya başladı bi baktım torba patlamış nasıl akıyor murtfağa zor götürdüm her yer su oldu
kocişe nasıl bağırıyorum aşkım allah kurtardı seni diye
"yakıp kavuracaktın beni ben sana demedim mi çok dolduruyorsun diye" diyor
valla ucuz atlattık yaa şimdi gülüyoruz ama allah korusun aşkım yansaydı ne yapardım ben
kızlar eşim yeni bir iş daha kurmak istiyor ve kredi çekmek zorunda zaten birsürü borcun içinde tedaviyle birlike kıvranıyoruz ben pek razı değilim 1 sene daha dişimizi sıkalım dedim ama dinlemiyor 3 ay sonra tüp bebek tedavimiz var en az bi 10 bin liramızın olması gerekiyor dedim tüp bebeğide ameliyatıda burda akdeniz üniversitesi tıpta yaptırırız dedi ben hayır dedim kesinlikle olmaz dedim ne yani bütün herşey boşamı gidecek dedim ayak üstü biraz konuştuk masraflı olacak diye ankaraya gitmek istemiyor bende kuracağın işten daha mühim birşey bu dedim yarın tıpta testlerini yaptracak bakalım tüp bebek raporunuda konuşacak inşlh onun inadına üstün gelebilirim((
yarın sabah çıkacağız canımm..
inşAllah herşey güzel geçer...
biraz tedirginlik var haliyle..
:18::18:
daha bende yemek yapmadım.
yapasımda yok..
uf ya...
içim dolu dolu..
ağlamak istiyorum
herkese iyi aksamlar nasılsınız...
baharcım şuan yoksun ama sıradaki arkadaşa bende 1 yasin okuycam eklersin yarın başlıyorum dualara Allah nasip ederse
herkese iyi aksamlar nasılsınız...
kızlar hosgeldınız
nasılsın
iyiyim ben dün annemdeydim biraz moralimi düzelttim geldim evime
sen nasılsın neler yapıyosun pencerelerin değişiyomuş kolay gelsin zor iş
gorumcemler gelıyormus ben cıkıyorum gorusuruz.....arkadslar
oh bıraz kafa dagıtmıssındır cnm
evet yarın benım ıcın uzun ama olsun yapılsında gule gule kullanıyım dımı
evet kafamı iyice dağıttım biraz da anne nasihatı aldım geldim şuan kafam bi dünya oldu
tabiki yeni pencerelerin takılsın sen de güle güle kullan daha iyileri de nasip olsun inşallah hemşerim
merhaba ben sıze umut olmak ıcın yazıorum sızı gordum nette sıze ve arkadaslarınıza yazıorum umudunuzu kesmeyın cok dua edın bende sızın gıbıydım allah bı mucıze verdı bana bebegımı gonderdı dogal yolla hemde allahım korusun melegımı allah ol deyınce oluyo zamanı var demekkı kafanıza fazla takmayın baska seylere odaklanın
ohhhhhhhhhhh iyi yapmıssınız
bende sizle yazısırken net gitti nedendir bilmem
bende o arada yemegimi yaptım
yarın bütün evin camlarına pimapen takılıcak:18::18:
ayyyyyy cok işim var benim cnm
bugünden işlerimi ayarlıyorum yarın yapamam çünkü
herkese iyi akşamlar
annemden geldim biraz moral depoladım şimdi daha iyiyim bende.
geçmiş olsun canım gerçekten ucuz atlatmışsınız
baharcım şuan yoksun ama sıradaki arkadaşa bende 1 yasin okuycam eklersin yarın başlıyorum dualara Allah nasip ederse
kızla ben de çıkıyorum bu sefer benim eşim gelip internette bakacakmış öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?