iyi geceler canım benim hoşgeldin
iyiyiz şükür sen nasılsın ??
ne yapalım sıkıntıdan habire parmaklarımız çalışıyor
gelincik hoşgeldin canım ben şimdi çıkyorum yarın gündüz girersen görüşebiliriz seni merak ediyorum tedavin nasıl gidiyor
sağol baharcım iyiyim şükür sabah doktora gittik yine kan verdim muayene oldum... yarın sabahta gidecez sanırım akşama çatlatma iğnesi olurum inşallah... çarşamba da opu ve tese olacak... şöyle böyle geçti tedavi bundan sonrası daha stresli olacak... hayırlısı bakalım... sen nasılsın eşin rahatsızmış çok geçmiş olsun adamcağıza iyi bakamıyomusun nediyeceksin ki elime geçse bakacamda yanımda durduğu yokki....
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler allah rahatlık versin
canım benim allah yardımcınız olsun...
inş kaliteli yeterli sayıda yumoşun toplanır...
kocişinde de kaliteli spermler bulur
rabbim hayırlısıyla hamişolduğun bebişini kucağına aldığın günleride gösterir inş
ahh tatlım ya bıraktı beni gitti izmirlere hasta oldu geldi...
neyseki bugün daha iyi şükür...
amin canım benim sonucu öğrenir öğrenmez bizi haberdar et olur mu ??
merak ederiz biz...
rabbim yarın yüzünüzü güldürecek inş
selam arkadaslar hocamiz bize bu hafta bu duayi ezberlememizi söyledi cok güzel bir dua özellikler bizler icin bir dua umudumuzu yetirmemek icin muradimiza ermek icin sizlerlende paylasmak istedim rabbim dualarimizi kabul etsin
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Elem neşrah leke sadrek; ve vâda’na anke vizrek.elleziy enkada zahrek; ve refâ’na leke zikrek. Feinne meâl usri yüsren inne meâl usri yüsra. Feizâ ferağte fensab ve ilâ rabbike fergab!..
Anlamı:
Biz senin göğsünü açmadık (basiyretini genişletmedik) mi?..
Belini büken yükü üzerinden almadık mı?..
Nâmını yükseltmedik mi?..
Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!..
Hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
Öyle ise, bir is bitirince digerine giris;
Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
Ve ümit edecegini yalniz Rabbin!..
FAZİLETİ
Maneviyâtta ilerlemek istiyenler, bu sûreyi her gün 70 defa okumayı ihmal etmesinler.
Aldıkları yüksek seviyeli ilmi; karşılaştıkları yüksek müşahedeleri, değerli keşifleri hazmetmek istiyenler günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler.
İçi sıkılanlar, başı daralanlar, bunalımda olanlar selâmete çıkmak istiyorlarsa, günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler.
Her biri de görecek ki; bu sûreye devam eden , Allah ın izniyle onları kesinlikle muradlarına erdirecektir.
AMİN
merhaba günaydın baharcığım yaa çok kötü birşey oldu eşim 3 günlük perhizdeydi bugün sabah testlerini yaptıracaktı ya
gece 5 gibi allah kahretsin diye fırladı kalktı oturdu neoldu dedim hemen boşaldınmı dedim evt dedi( artık olsun bişi olmaz dedim bizimkisi böyle günlerde özellikle sitreten galiba boşalır biraz zayıf kalıyor valla testte ne çıkar bilmiyorum sıfır çıkacakta işte yine bir umut (
canlarım biz yola çıkıyoruz.
giremem sanırım ama dualarınızı bekliyorum..
öptüm hepinizi...
selam arkadaslar hocamiz bize bu hafta bu duayi ezberlememizi söyledi cok güzel bir dua özellikler bizler icin bir dua umudumuzu yetirmemek icin muradimiza ermek icin sizlerlende paylasmak istedim rabbim dualarimizi kabul etsin
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Elem neşrah leke sadrek; ve vâda’na anke vizrek.elleziy enkada zahrek; ve refâ’na leke zikrek. Feinne meâl usri yüsren inne meâl usri yüsra. Feizâ ferağte fensab ve ilâ rabbike fergab!..
Anlamı:
Biz senin göğsünü açmadık (basiyretini genişletmedik) mi?..
Belini büken yükü üzerinden almadık mı?..
Nâmını yükseltmedik mi?..
Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!..
Hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
Öyle ise, bir is bitirince digerine giris;
Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
Ve ümit edecegini yalniz Rabbin!..
FAZİLETİ
Maneviyâtta ilerlemek istiyenler, bu sûreyi her gün 70 defa okumayı ihmal etmesinler.
Aldıkları yüksek seviyeli ilmi; karşılaştıkları yüksek müşahedeleri, değerli keşifleri hazmetmek istiyenler günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler.
İçi sıkılanlar, başı daralanlar, bunalımda olanlar selâmete çıkmak istiyorlarsa, günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler.
Her biri de görecek ki; bu sûreye devam eden , Allah ın izniyle onları kesinlikle muradlarına erdirecektir.
AMİN
merhaba günaydın baharcığım yaa çok kötü birşey oldu eşim 3 günlük perhizdeydi bugün sabah testlerini yaptıracaktı ya
gece 5 gibi allah kahretsin diye fırladı kalktı oturdu neoldu dedim hemen boşaldınmı dedim evt dedi( artık olsun bişi olmaz dedim bizimkisi böyle günlerde özellikle sitreten galiba boşalır biraz zayıf kalıyor valla testte ne çıkar bilmiyorum sıfır çıkacakta işte yine bir umut (
canım benim olabilir sıkmayın canınızı ama bence sperm testini 3 gün sonraya erteleyin...
Perhiz çok önemli belki çıkacak sonra üzülürsünüz...
Bak anemonlar sperm testi yaptırmaya gittiğinde laboratuvarda karışıklı olmuş tekrar yaptıın demişler...
5 dk sonra tekrar örnek vermişler...
Perhiz olmadığı için sadece 1 tane hareketli sperm bulunmuş...
1 hafta sonra 3 günlük perhizle beraber tekrar test yaptırdılar...
Sperm sayısı 2 milyonmuş...
Yani bu perhiz çok önemli...
Zaten bizde az belki perhizle gitse çıkışın olduğunu göreceksiniz...
Canım hormon testlerini yaptırın ama sperm testini erteleyin derim ben...
baharcığım şimdi eşimi aradım kan veriyormuş gece boşaldığını söylemiş perşembeye gün vermişler sperm testi için sperm testini perşembe yaptıracak inşlh tekrar boşalmaz çok etkileniyor psikolojik olarak 15 gün ilişki yaşam bişi olmaz ama test yaptıracağı zamanlarda genelde hep boşalır(birde tüp bebek raporu için kadın doğuma gidilecekmiş öyle söylemişler..
sagolasın canım aynen öyle valla herkez psikiyatri konuştuğu şeylerin hepsini biliyorum bu iş hep böyle gitmicek bi ömür kederle geçmicek bir çıkar yolu olacak muhakkat evlatlık alsanız hiç düşünmedinizmi filan bende nebileyim falan dedim alanlar onu kendinden olmadıgını unutuyorlar bile hocam keşke daha önce alsaymışım şimdiye kadar boşa üzmüşüz kendimizi boşa çekmişiz okadar acıyı filan diyorlarmış doner olmazsa düşünürsünüz kıbrısa gidip filan dedi yada kök hücre 2-3 seneye kadar çıkar yaşın geçmeden yetişir dedi yani bi çözümü bulunur bu işin en sonu hep böyle olmaz dedi valla daha çok şey dedide kafamdan çıktı eşim hep aglıyordu konuştuğu yerde bende yüzüne baktım ne konuştuysa he hı dedim durdum bana bir soguk kanlılık geldi aglayasım bile gelmedi nutkum kurudu sanki boyna benim yüzüme bakıp konuştu demiştir kocası aglıyor kadın ne soguk kanlıymış valla ben duruma hiç şaşırmadım ondan oldu birazda amaliyattan beri kimsenin sesi çıkmadıgından belliydi bulunamadıgı bekliyodum öyle haberi amannn doktor ne konuştuysa hepsini biliyoruzda işte insan ha kendinden olurmu diye çabalıyor onlara göre hava hoş nekadar bu işin içinde olsada onlar ne anlar biz ne duygular içindeyiz anca yaşayan bilir yaşamayan anlamaz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?