Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın herkese biraz geç oldu ama

bugün benimde çok işim var perdeleri yıkanacak
ev temizlenecek şimdi çıkıyorum öğlen sonu gelirim
hadi kolay gelsin herkese

canım ultrasonda ne çıktı,damarlara kanallara bakılıyo sanırım,transrektal usg dedikleri mi? inş yarınki ameliyatınız çok iyi geçer canım,bol bol bulunur,rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın inş..

her defasında gözü yaşlı okuduğum eşimin askerde iken yaşadığı sırlı bir olayı sizlerle paylaşıyorum…

canım eşinin yazısını ağlayarak okudum..rabbim bu fedakarlığına mükafatını verir inş bu dünyada..yoksa muhakkak ahirette..böyle bişey Allah katında asla karşılıksız kalmaz içini ferah tut..Bende 6 yıllık arkadaşlıktan sonra evlendim,daha önce öğrenseydim yine evlenirdim..bir başkasını böyle sebeplerden bırakırsan yarın aynı sebeplerden bırakılırsın,onun düştüğü durumun aynısı başına gelir,bu böyledir..rabbim eşinle rahat mutlu çocuklu bi hayat nasip etsin sana..

Selam canlarım nasılsınız bugün.denizbulut canım inşallah kan değerleriniz güzel çıkar sperm testi içinde geç olsun sonucu güzel olsun canımcım

Esmeralda29 canım hoşgeldin aramıza sanırım daha önce karşılaşmadık.ama sizin azo sebebi henüz belli değil öyle değilmi.hakkınızda hayırlısı olsun

toana gözün aydın inşallah kucagına almayı nasip etsin allah bak busefer oldu türkide yaptırman iyi oldu kızlar buraya giren arasıra toana varda bilenleriniz vardır 5.cide tutmamıştı yurt dışındaydı tr ye geldi 6.cıyı denemeye eşinde sorun vardı öncekileri eşini tese yaparak denemişti tutmadıydı ve kaan hocayla mail yoluyla görüşüp kaan hoca eşine endol sudafet vermişti ve 3-5 te olsa sperm çıkıçı olmuştu ve tr ye geldi istambulda memorialda galiba yaptırdı busefer 6.cı denemesiydi ve busefer hamileymiş haberini aldım inşallah darısı hepimize onunda gözü aydın..

canım kendini nasıl iyi hissediyorsan o şekilde davran biz her zaman Allah'ın izniyle burdayız başını koyacak bir omuz dertleşecek bir dosta ihtiyacın olduğunda gel canım

ALLAH RAZI OLSUN
bılıyorumkı bu derdı cekenler anlar sadece bızım halımızden
rabbım sabır versın ınsallah hepımıze
hepımız hayırlı sonuclar alalım
ben cok yoruldugumn farkındayım artık
ama yapacak bırsey yok

ne güzel bir haber bu canım darısı hepimizin başına.siz ne yaptınız eşin iğnesini yaptırdımı?

istiyorumbebeğimi canım nasılsın

hiç iyi degilim canım piskolojik çöküntü içerisindeyim ve hastayım biryandan grip oldum biryandan karnımın hertarafı agrıyor elimi bile bastırsam çok kötü agrım var eşim gözlerinin önü nolmuş filan diyor morarmış sanki kulaklarımın başımın içi ugultu var sürekli işte benden böyle burayada çok giresim yok artık çünkü iyi degilim yat kalk azo düşünüyorum azosu çıksın bıktım artık kader bizede birgün gülermiki kimbilir ..

toana,dogal yoldanmı hamıle kaldı
sımdı okudum
rabbım saglıklan dogurup kucagına almayı nasp eylesın ınsallah

senden de allah razı olsun canım. Ah canım bizde yorulduk hemde nasıl ama biz birşeyler yapmazsak bu şeklide yaşlanıp gidicez.en azından şimdi elimizden geleni yapalım yoksa daha sonra bunun için pişman olmayalım.bizim yaşadıklarımız elbette kolay değil.rabbim dermanımızı bulmayı nasip etsin inşallah

tup bebekte bıle sansımız cok dusuk
bu kalıtesız spermlerlen
ınsallah rabbım yuzumuze bakar
cok sıkıldım
vck,
sabırımızı daım eylesın ve yuzumuzu guldursun ınsallh

GEÇMİŞ OLSUN CANIM KENDİNİ İYİ HİSSETTİĞİN ZAMAN GELİRSİN ŞİMDİ YENİ BİR YENİLGİDEN ÇIKTINIZ İNŞALLAH BUNUDA ATLATIP YENİ ZAFERLER İÇİN AYAĞA KALKACAKSIN

tup bebekte bıle sansımız cok dusuk
bu kalıtesız spermlerlen
ınsallah rabbım yuzumuze bakar
cok sıkıldım
vck,
sabırımızı daım eylesın ve yuzumuzu guldursun ınsallh
canım öyle ümitsizliğe kapılma ne olursun biz ne yapalım eşimde gentik problem var hamile kalsam bile düşükle sonuçlanabilir .zaten sperm hiç yok biz neye yanalım spermin hiç olmamasınamı yoksa allah muhafaza bebşimin olursa özürlü yada düşkle sonuçlanma riskinemi.sen inşallah iyi sonuçlar alıp bu yazdıklarını okuyunca gülüp geçeceksin

ne güzel bir haber bu canım darısı hepimizin başına.siz ne yaptınız eşin iğnesini yaptırdımı?

yok canım iğneyi yaptırmadık bi beş on ğün daha geçsin yarası iyleşsin diyoruz tessis şimdi böyle kesildi biçildi bukar yeni daha fayda etmez diye vurdurmadık zaten hiç bi işe yarıyacagını sanmıyorum gene içimizde kalmasın diye yaptırıcaz bitkiselleride bıraktı belki biraz moreller düzelirse geri başlar amannn okadarda çok şey yedi içdiydi hiç faydası olmamışya tuaf millet en basidinden ya bir ilaç ya bir macun yese faydasını görüyor bizimki ne yese nafile ..

yok canım 6.cı tüp bebek denemesiydi eşinde vardı sorun azda olsa çıkan spermlerle denemiş tüp bek yani busefer olmuş.

ay cok sevndım sonunda hamle kalmıs
saglıklı bır gebelık dılıorum kendısıne
darısı bıze kızlarrrrr

vck anlıorm bızdede cıkıs var ama yok denecek kadar saglıksız bılıorsun
ne bılım
rabbım dermansız baska dert vermesın
sınavmızı hıdayetlen sabırlan bıtırmeyı nasp eylesın

bu arada hayalımden nbr ?
nasıl gıdıor gebelıgı

canım benim bu negüzel bi haber maşallah
ben de uzun zamandır toanayı düşünüyordum...
en son türkiyeye geleceğini yazmıştı tüp bebek tedavisi için...
sonra bidaha topiğe gelmedi yaa nasıl mutlu oldum anlatamam
rabbimbüyük işte 5 defa denedi olmadı ama 6. da tuttu şükürler olsun...
bidenem çok saol bize bu güzel haberi verdiğin için
canım test sonucunu nezaman öğrenmiş siz telden mi görüştünüz ??
darısı hepimiz başına inş

yok canım tl yok tüp bebek bölümüne gir 38 yaş üstü bölümü var ordan takip ediyorum arasıra kendisini yeni bu haberi yazmış degeride yüksekmiş galiba ikiz olabilir diye yazmış buraya girip haber vermedi önemli degil önemli olan hamile olmsı tüp bebek bölümünde 38 yaş üstü tüp bek yaptıranlar yeri var kendide galiba 40 yaşındaydı oyüzden ora takılıyordu araya yazmış haberi yeni evine dönmüş artık ve pozifmiş sonuç belki burayada girer sonra kimbilir olsun genede onun adına sevindim türkiyen bari eli boş dönmedi ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…