hi ç iyi degilim canım piskolojik çöküntü içerisindeyim ve hastayım biryandan grip oldum biryandan karnımın hertarafı agrıyor elimi bile bastırsam çok kötü agrım var eşim gözlerinin önü nolmuş filan diyor morarmış sanki kulaklarımın başımın içi ugultu var sürekli işte benden böyle burayada çok giresim yok artık çünkü iyi degilim yat kalk azo düşünüyorum azosu çıksın bıktım artık kader bizede birgün gülermiki kimbilir ..
tup bebekte bıle sansımız cok dusuk
bu kalıtesız spermlerlen
ınsallah rabbım yuzumuze bakar
cok sıkıldım
vck,
sabırımızı daım eylesın ve yuzumuzu guldursun ınsallh
yok canım tl yok tüp bebek bölümüne gir 38 yaş üstü bölümü var ordan takip ediyorum arasıra kendisini yeni bu haberi yazmış degeride yüksekmiş galiba ikiz olabilir diye yazmış buraya girip haber vermedi önemli degil önemli olan hamile olmsı tüp bebek bölümünde 38 yaş üstü tüp bek yaptıranlar yeri var kendide galiba 40 yaşındaydı oyüzden ora takılıyordu araya yazmış haberi yeni evine dönmüş artık ve pozifmiş sonuç belki burayada girer sonra kimbilir olsun genede onun adına sevindim türkiyen bari eli boş dönmedi ya ..
selam arkadaslar hocamiz bize bu hafta bu duayi ezberlememizi söyledi cok güzel bir dua özellikler bizler icin bir dua umudumuzu yetirmemek icin muradimiza ermek icin sizlerlende paylasmak istedim rabbim dualarimizi kabul etsin
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Elem neşrah leke sadrek; ve vâda’na anke vizrek.elleziy enkada zahrek; ve refâ’na leke zikrek. Feinne meâl usri yüsren inne meâl usri yüsra. Feizâ ferağte fensab ve ilâ rabbike fergab!..
Anlamı:
Biz senin göğsünü açmadık (basiyretini genişletmedik) mi?..
Belini büken yükü üzerinden almadık mı?..
Nâmını yükseltmedik mi?..
Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!..
Hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
Öyle ise, bir is bitirince digerine giris;
Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
Ve ümit edecegini yalniz Rabbin!..
FAZİLETİ
Maneviyâtta ilerlemek istiyenler, bu sûreyi her gün 70 defa okumayı ihmal etmesinler.
Aldıkları yüksek seviyeli ilmi; karşılaştıkları yüksek müşahedeleri, değerli keşifleri hazmetmek istiyenler günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler.
İçi sıkılanlar, başı daralanlar, bunalımda olanlar selâmete çıkmak istiyorlarsa, günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler.
Her biri de görecek ki; bu sûreye devam eden , Allah ın izniyle onları kesinlikle muradlarına erdirecektir.
AMİN
Selam canlarım nasılsınız bugün.denizbulut canım inşallah kan değerleriniz güzel çıkar sperm testi içinde geç olsun sonucu güzel olsun canımcım
hoşgeldin canım senin adına sevindim kaan hocanın size iyi sözler söylemesi çok iyi olmuş.peki sizin hormon değerleri kaç kötü demişsinde merak ettimarkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılmıştım beni hatırladınız sanırım. Ben ayın 19 da kaan hocanın yanındaydım. Eşimde azospermi vardı ve hormon değerleri de bozuktu. Hoca bize testojel verdi ve 6 ay sonra eğer sperm çıkışı olursa birkaç adet onu dondorup daha sonra tese olmadan tüp bebek yaparız dedi yanlız çok olumlu konuştu arkadaşlar eğer hormon değerleri bozuk olupda azo olanlara ısırgan otu öneriliyor bilginiz olsun. Biz sallanma çayını aldık ve günde 2 bardak içiyor.6ay sonra herşey belli olur inşallah
kızlar merhaba . yazsammı yazmasammı kararsız kaldım.( İSTİYORUMBEBEĞİMİ) sizin tese olmanızı bekledim
öyle yazarım dedim hala ellerim gitmiyo yazmaya ..biz aralık ayında 22 sinde tese olduk kaan hoca yaptı .aynı şeyleri söyledi bizede yani sonuç sıfır .3.000tl istedi eşim 2.000 dmiştiniz dedi .vazgeçti yani sonra 2000 tl yi kabul ediyorum dedi .. bide genratta yapmadı bizim tesyi özel doruk hastanesi diye bi yer ..araştırma hastanesi daha iyidi hiç tahlil raporları yok vermediler
patloji raporuda yok..sadece telle söledi biliyomusunuz kaan hocaya artık güvenim kalmadı o yüzden yazmadım aman ne bileyim yaa belki bu umudumda bitti ya belki ondan böle düşünüyorumdur kötüyüm anlıcanız
kızlar merhaba . Yazsammı yazmasammı kararsız kaldım.( istiyorumbebeğimi) sizin tese olmanızı bekledim
öyle yazarım dedim hala ellerim gitmiyo yazmaya ..biz aralık ayında 22 sinde tese olduk kaan hoca yaptı .aynı şeyleri söyledi bizede yani sonuç sıfır .3.000tl istedi eşim 2.000 dmiştiniz dedi .vazgeçti yani sonra 2000 tl yi kabul ediyorum dedi .. Bide genratta yapmadı bizim tesyi özel doruk hastanesi diye bi yer ..araştırma hastanesi daha iyidi hiç tahlil raporları yok vermediler
patloji raporuda yok..sadece telle söledi biliyomusunuz kaan hocaya artık güvenim kalmadı o yüzden yazmadım aman ne bileyim yaa belki bu umudumda bitti ya belki ondan böle düşünüyorumdur kötüyüm anlıcanız
kızlar merhaba . yazsammı yazmasammı kararsız kaldım.( İSTİYORUMBEBEĞİMİ) sizin tese olmanızı bekledim
öyle yazarım dedim hala ellerim gitmiyo yazmaya ..biz aralık ayında 22 sinde tese olduk kaan hoca yaptı .aynı şeyleri söyledi bizede yani sonuç sıfır .3.000tl istedi eşim 2.000 dmiştiniz dedi .vazgeçti yani sonra 2000 tl yi kabul ediyorum dedi .. bide genratta yapmadı bizim tesyi özel doruk hastanesi diye bi yer ..araştırma hastanesi daha iyidi hiç tahlil raporları yok vermediler
çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin.
yaa bu doktorlar niye böyle anlamıyorum ben
bir parça kendilerini bizlerin yerine koymayı deneseler ne olur sanki
bizim için %1 ihtimal bile ne kadar mühim bir bilseler
Merhaba arkadaşlar,
Ben de aranıza katılıyorum çünkü aynı dertten muzdaripiz.. Eşim azosperm hareketlilik ve morfoloji malesef ki 0. Burda Kaan Hocanın hastaları çokça var, biz de onlardan birisiyiz.2 aydır tedavisindeyiz.İlk olarak hormon değerlerimizi yükseltmeyi hedeflemişti ve şükür yükseldi bu hafta da sperm değerlerimize bakılacak yeterli sperm çıkarsa dna hasar oranı araştırılacak.İnşallah hepimizin bu yolda yüzlerimiz güler.
canım napalım bizim kader kısmetimizde böyleymiş kaan hoca bizimkinide doruk hastanesinde yaptı eşimden alınan dokuları çalıştıgı üniversite hastanesine götürmüş orda incelendi bize daha kapsamlı amaliyathane gerektiğini ğüya o yüzden orayı ayarladıgını söyledi buda koca bir yalan çünkü çalıştıgı hastanede yapsa orda devlet karşılıyor zaten mikroteseyi orda yapsa o parayı alamıcak o yüzden ya genartı ya doruk hastanesini filan ayarlıyor bizede patoloji raporu vermedi malle attım söyledim adresi verdik yollayın diye güya raporu mail tattı buseferde verdiği atmıl oldugu raporda yapılan tesede sperm görülmemiştir yuvarlak hücre olanga filan yok yazıyor ama bu patoloji degil patoloji sanıp yutacagımı sanıyor çünkü ortada patoji yok bence gönderecek zaten valla kaan hocaya tese olacaklar bir kez daha düşünsün derim bu işler ticaretten başka bişey degil kaan hoca daha önce bize menide sperm beklemiyorum çıkarsa tesede bekliyorum diyordu hep teseden sonra buseferde diyor herşey bitmiş degil 2 ayda bir sperm test ver çıkabilir filan bu ne lahana perhis benimde artık hiç güvencim kalmadı bu doktora hepsi alacakları para peşinde gerisi onlar için önemli degil.
toana gözün aydın inşallah kucagına almayı nasip etsin allah bak busefer oldu türkide yaptırman iyi oldu kızlar buraya giren arasıra toana varda bilenleriniz vardır 5.cide tutmamıştı yurt dışındaydı tr ye geldi 6.cıyı denemeye eşinde sorun vardı öncekileri eşini tese yaparak denemişti tutmadıydı ve kaan hocayla mail yoluyla görüşüp kaan hoca eşine endol sudafet vermişti ve 3-5 te olsa sperm çıkıçı olmuştu ve tr ye geldi istambulda memorialda galiba yaptırdı busefer 6.cı denemesiydi ve busefer hamileymiş haberini aldım inşallah darısı hepimize onunda gözü aydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?