Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba canım psikolojik çöküntü içinde olman çok normal al benden de okadar bende bu aralar bir daralıyorum ki hiç sorma
sanki kalbimin üstünde brşeyler pırpır edip duruyo canım yanıyor.Bak bizde micro tese de sperm bulundu ama bulunan spermler
hareketsiz çıktı ve gebelik oluşmuyor 2 tüp bebebk denesi 2 side başarısız oldu hem maddi hem manevi açıdan çok yıprandık
artık tedavi görmek bile istiyorum psikolojim benimde çok bozuk
ama inşallah mevlam bu acılarıda kapatmamız için bizlere sabır verecek

tup bebekte bıle sansımız cok dusuk
bu kalıtesız spermlerlen
ınsallah rabbım yuzumuze bakar
cok sıkıldım
vck,
sabırımızı daım eylesın ve yuzumuzu guldursun ınsallh

aminnn aminn

anladım bidenem çok saol...
çok sevindim bende onun adına...
inş ikiz olurda onca sene çektiği acılar ikizlerini kucağına alınca unutulur gider
ama keşke burayada yazsaydı...
ben çok merak ediyorum onu...
sende görmesen haberimiz bile olmayacaktı...
neyse canı saolsun...
rabbim inş hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------1 yasin
ESESLİM--------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------1 yasin
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------1 yasin
YEŞİL------------------------------------------1 yasin
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

amin amin amin işlh rabbim herkesin gönlünden geçeni versin inşlh..

Selam canlarım nasılsınız bugün.denizbulut canım inşallah kan değerleriniz güzel çıkar sperm testi içinde geç olsun sonucu güzel olsun canımcım

inşlh cnm yaa inşlh herşey yolunda gider günlerdir sitres içersindeydim acaba bişiler görünürmü diye şimdi 4 gün daha bekle bu azo ömrümü yedi(

Slm
baharcımm
nasılsın cnm eşin nasıloldu giddimi işeee
hmntzl dan haber varmııı merak ettim
geçmişede bakamadımmmm hala annemlerdeyimm çıkamadımm yolaa tam çıkıcaktımm amcamlar geldii yemek filan hazırladıkk kaldımm ama birazdan çıkıcammmm inş..
bi bakim dedimm topiğee

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılmıştım beni hatırladınız sanırım. Ben ayın 19 da kaan hocanın yanındaydım. Eşimde azospermi vardı ve hormon değerleri de bozuktu. Hoca bize testojel verdi ve 6 ay sonra eğer sperm çıkışı olursa birkaç adet onu dondorup daha sonra tese olmadan tüp bebek yaparız dedi yanlız çok olumlu konuştu arkadaşlar eğer hormon değerleri bozuk olupda azo olanlara ısırgan otu öneriliyor bilginiz olsun. Biz sallanma çayını aldık ve günde 2 bardak içiyor.6ay sonra herşey belli olur inşallah

hoşgeldin canım senin adına sevindim kaan hocanın size iyi sözler söylemesi çok iyi olmuş.peki sizin hormon değerleri kaç kötü demişsinde merak ettim

kızlar merhaba . yazsammı yazmasammı kararsız kaldım.( İSTİYORUMBEBEĞİMİ) sizin tese olmanızı bekledim
öyle yazarım dedim hala ellerim gitmiyo yazmaya ..biz aralık ayında 22 sinde tese olduk kaan hoca yaptı .aynı şeyleri söyledi bizede yani sonuç sıfır .3.000tl istedi eşim 2.000 dmiştiniz dedi .vazgeçti yani sonra 2000 tl yi kabul ediyorum dedi .. bide genratta yapmadı bizim tesyi özel doruk hastanesi diye bi yer ..araştırma hastanesi daha iyidi hiç tahlil raporları yok vermediler
patloji raporuda yok..sadece telle söledi biliyomusunuz kaan hocaya artık güvenim kalmadı o yüzden yazmadım aman ne bileyim yaa belki bu umudumda bitti ya belki ondan böle düşünüyorumdur kötüyüm anlıcanız

canim gecmis olsun ALLAH tez zamanda kurtarsin hepimizii bebislermize kovustursun sizin azo sebebiniz nedir?

merhaba cnm üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun sizdeki sorun tam olarak neydi ümidini kaybetme bizde burada umutlanıyoruz cnm hakkımızda hayırlısı(

canım napalım bizim kader kısmetimizde böyleymiş kaan hoca bizimkinide doruk hastanesinde yaptı eşimden alınan dokuları çalıştıgı üniversite hastanesine götürmüş orda incelendi bize daha kapsamlı amaliyathane gerektiğini ğüya o yüzden orayı ayarladıgını söyledi buda koca bir yalan çünkü çalıştıgı hastanede yapsa orda devlet karşılıyor zaten mikroteseyi orda yapsa o parayı alamıcak o yüzden ya genartı ya doruk hastanesini filan ayarlıyor bizede patoloji raporu vermedi malle attım söyledim adresi verdik yollayın diye güya raporu mail tattı buseferde verdiği atmıl oldugu raporda yapılan tesede sperm görülmemiştir yuvarlak hücre olanga filan yok yazıyor ama bu patoloji degil patoloji sanıp yutacagımı sanıyor çünkü ortada patoji yok bence gönderecek zaten valla kaan hocaya tese olacaklar bir kez daha düşünsün derim bu işler ticaretten başka bişey degil kaan hoca daha önce bize menide sperm beklemiyorum çıkarsa tesede bekliyorum diyordu hep teseden sonra buseferde diyor herşey bitmiş degil 2 ayda bir sperm test ver çıkabilir filan bu ne lahana perhis benimde artık hiç güvencim kalmadı bu doktora hepsi alacakları para peşinde gerisi onlar için önemli degil.

çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin.
yaa bu doktorlar niye böyle anlamıyorum ben
bir parça kendilerini bizlerin yerine koymayı deneseler ne olur sanki
bizim için %1 ihtimal bile ne kadar mühim bir bilseler

çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin.
yaa bu doktorlar niye böyle anlamıyorum ben
bir parça kendilerini bizlerin yerine koymayı deneseler ne olur sanki
bizim için %1 ihtimal bile ne kadar mühim bir bilseler

cnm mrb nasılsın valla bu sayfada çoğu arkadasımız kaan hocanın hastası sanırım bence kaan hocadan kim ne yarar gördü kim ne zarar gördü paylaşssınlar ona göre kaan hocaya gidip gitmemeyi kararlaştırsınlar çünkü bazen insan ruh haliyle bazı seyleri yanlış anlayabilir biz daha yolun basındayız ama şimdiden iğnelere epey para verdik ve henüz tahlil yaptırmaya felanda başlamadık maalesef bazı hastalıklarda insanların zaafını kullanıp maddi yönden kandırmaya çalışan insanlar çokk bu hastalık onlardan biri çocuğu olmayan insanları kandırmakta en kolayı rabbim bizi çıkarcı insanlaradn korusun ne deseler inanıyouz çünkü rabbim kötüyle karsılaştırmasın inş

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------1 yasin
ESESLİM--------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------1 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 yasin
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------1 yasin
YEŞİL------------------------------------------1 yasin
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 1 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Merhaba arkadaşlar,
Ben de aranıza katılıyorum çünkü aynı dertten muzdaripiz.. Eşim azosperm hareketlilik ve morfoloji malesef ki 0. Burda Kaan Hocanın hastaları çokça var, biz de onlardan birisiyiz.2 aydır tedavisindeyiz.İlk olarak hormon değerlerimizi yükseltmeyi hedeflemişti ve şükür yükseldi bu hafta da sperm değerlerimize bakılacak yeterli sperm çıkarsa dna hasar oranı araştırılacak.İnşallah hepimizin bu yolda yüzlerimiz güler.

Bu kaan bey hangi tup bebek merkezinde çalışıyor

canim gecmis olsunn insallah bundan sonra ALLAH mucizesini gostersin hepimiz bebislermizi kucagimiza alalimmm

Canım benim sen bide başka merkezi dene bence

Romanya'nın mikro tesisini kim yaptı memorialde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…