Slm
baharcımm
nasılsın cnm eşin nasıloldu giddimi işeee
hmntzl dan haber varmııı merak ettim
geçmişede bakamadımmmm hala annemlerdeyimm çıkamadımm yolaa tam çıkıcaktımm amcamlar geldii yemek filan hazırladıkk kaldımm ama birazdan çıkıcammmm inş..
bi bakim dedimm topiğee
kızlar merhaba . yazsammı yazmasammı kararsız kaldım.( İSTİYORUMBEBEĞİMİ) sizin tese olmanızı bekledim
öyle yazarım dedim hala ellerim gitmiyo yazmaya ..biz aralık ayında 22 sinde tese olduk kaan hoca yaptı .aynı şeyleri söyledi bizede yani sonuç sıfır .3.000tl istedi eşim 2.000 dmiştiniz dedi .vazgeçti yani sonra 2000 tl yi kabul ediyorum dedi .. bide genratta yapmadı bizim tesyi özel doruk hastanesi diye bi yer ..araştırma hastanesi daha iyidi hiç tahlil raporları yok vermediler
patloji raporuda yok..sadece telle söledi biliyomusunuz kaan hocaya artık güvenim kalmadı o yüzden yazmadım aman ne bileyim yaa belki bu umudumda bitti ya belki ondan böle düşünüyorumdur kötüyüm anlıcanız
Merhaba arkadaşlar,
Ben de aranıza katılıyorum çünkü aynı dertten muzdaripiz.. Eşim azosperm hareketlilik ve morfoloji malesef ki 0. Burda Kaan Hocanın hastaları çokça var, biz de onlardan birisiyiz.2 aydır tedavisindeyiz.İlk olarak hormon değerlerimizi yükseltmeyi hedeflemişti ve şükür yükseldi bu hafta da sperm değerlerimize bakılacak yeterli sperm çıkarsa dna hasar oranı araştırılacak.İnşallah hepimizin bu yolda yüzlerimiz güler.
slm canım benim kusura bakma görmedim öğlen yazdığını...
pek topikte durmadım zaten...
arada girdim tekrar çıktım...
kocişle dışarıdaydık yeni geldik...
iyiyim canım allaha şükür...
kociş bugün işe gitmişti ama 2 gibi geldi hasta diye göndermişler...
çalışınca biraz kötülemiş yine...
hmtnzller sabah yola çıktılar tatlım...
inş yarın hayırlısıyla güzel haberlerini alıcaz...
sen nasılsın canım gidebildiniz mi evinize ??
cnm mrb nasılsın valla bu sayfada çoğu arkadasımız kaan hocanın hastası sanırım bence kaan hocadan kim ne yarar gördü kim ne zarar gördü paylaşssınlar ona göre kaan hocaya gidip gitmemeyi kararlaştırsınlar çünkü bazen insan ruh haliyle bazı seyleri yanlış anlayabilir biz daha yolun basındayız ama şimdiden iğnelere epey para verdik ve henüz tahlil yaptırmaya felanda başlamadık maalesef bazı hastalıklarda insanların zaafını kullanıp maddi yönden kandırmaya çalışan insanlar çokk bu hastalık onlardan biri çocuğu olmayan insanları kandırmakta en kolayı rabbim bizi çıkarcı insanlaradn korusun ne deseler inanıyouz çünkü rabbim kötüyle karsılaştırmasın inş
Olsun tatlım ne kusuruu
demek düzelemediii hala
inş. düzelir çabucak ya:26:
sabah çıktılarr demek hmntzl nasıl haber alıcağızzz biz şimdi ondan merak ederizzz:18:
evt cnm gelidmm 4:30 gibi hemen topğiğ açtımm sonra yemek yapmaya koyuldumm şimdi yemekler pişiyoo
buraya bakayım dedimm aaa tatlışımmm gelmişşş gördümm çok mutlu oldummm
saol canım nede olsa haeket edince yoruluyor işte...
inş bikaç güne daha iyi olacak...
canım hmtnzl bana telini verdi...
o bana ameliyat sonucunu haber verecek bende sizi haberdar ederim...
bende dışardan gelir gelmez yemeği hazırladım şimdi yiyoruz...
canımsın yaaa
bende seni gördüğüme mutlu oldum canım benim
İnş bize hayırlı haberler verir cnm bekliyoruz meraklaa:18:
sende benim canımsınnn
amin canım benim inş
evinde olmak nasıl bi duygu anlat bakalım
selam canlar nasılsınız bugün topiğimiz pek sessiz kaldı baharcığım bende seni merak etmiştim sen bizi yalnız bırakmazdın demek eşinle dışarı çıktınız çok iyi yapmışsınız hava değişikliği çoğu zaman en iyi ilaçtan daha çok iyileştirir.
iyi akşamlar canlarım..nasılsınız güzeller...TOANA hamileymiş.inş. hayırlısıyla kucağınada alır. çok sevindim darısı başımıza...
merhaba canlar..
nasılsınız bakalım??
biz iyiyz.
otelde dnleniyoruz.
ankara çoook soguk.
başım ağrıdı biraz ama uyudum geçti sayılır..
sağolasın canımmallah yolunuzu açık etsin bitanem...
allahın izniyle hayırlısıyla gidip dönün inş...
dualarımız seninle hiç merak etme...
allah yardımcınız olsun
öpüyorum seni kocaman canım benim
canım ultrasonda ne çıktı,damarlara kanallara bakılıyo sanırım,transrektal usg dedikleri mi? inş yarınki ameliyatınız çok iyi geçer canım,bol bol bulunur,rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın inş..
canım stres yapmadım ama çok soğuktu biraz dolaştık üşüttüm sanırım..:130:Merhaba cnmm
iyiyiz ttalımm asıl sen nasılsınn stres yaptınn başın ondan ağrımıştırr
yarınmı gidiceksiniz hast.
canım stres yapmadım ama çok soğuktu biraz dolaştık üşüttüm sanırım..:130:
yarın sabah saat 7 de gideceğiz.
sanrım 7,30 gibi ameliyat girecek.
ne zaman çıkar bilmiyorum:18:
Allah yardım etsin...
canım stres yapmadım ama çok soğuktu biraz dolaştık üşüttüm sanırım..:130:
yarın sabah saat 7 de gideceğiz.
sanrım 7,30 gibi ameliyat girecek.
ne zaman çıkar bilmiyorum:18:
Allah yardım etsin...
MERHABA hoşgeldin.. siz KONYA lıydınız değilmi?hava nasıl olursa olsun sizin havanız sımsıcak olsun... inş. yarın güzel haberler verirsin.Allah a Emanet Olunmerhaba canlar..
nasılsınız bakalım??
biz iyiyz.
otelde dnleniyoruz.
ankara çoook soguk.
başım ağrıdı biraz ama uyudum geçti sayılır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?