- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
ben zaten espiri falan yapmadım o zaman ne yazdığını oku sonra benim bunu bu şekilde anlamamın normal olduğunu anlarsın.yazdığın hiç komik değil. ben derken, bize doktor önermedi kendim çevremden duyuyordum bi sorun varsa bilelim diye eşime gidip yaptıralım dedim. ben ya da biz kullanmam gayet normal. bugün spermiyogram yaptıracağız derken ikimiz birden girmiyoruz herhelde. lafın gelişi işte. umarım artık anlarsın
ah canım sorma ya cok Kötü durumda eşim sürekli kendini suçluyo yarınım yok benim falan diyo.vallahi elim ayagım tutmuyo ne yapacagımı şaşırdım.şimdi yatmaya gitti gidip ilgileneyim ben ben cıkıyorum bursada iyi bir psikolog bilen varsa bana yazın kızlar .ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.
s.a. arkadaşlar nasılsınız?
güzel haberler aldım...
toana Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım..
gelincik Rabbim yardımcınız olsun.. inş. senin de hamiş haberini alırız...
yok canım sanırım arkadaş şunu kast etti..
prezervatif kullandığunda.. eşinle birlikte olduktan sonra o prezervatifi 1 saat içinde teste götürürsen bakılabiliyor.. eşinin gitmesine gerek yok yani..
belki bunu kast etmiştir ama cucucuktan hala ses yok??
ah canım sorma ya cok Kötü durumda eşim sürekli kendini suçluyo yarınım yok benim falan diyo.vallahi elim ayagım tutmuyo ne yapacagımı şaşırdım.şimdi yatmaya gitti gidip ilgileneyim ben ben cıkıyorum bursada iyi bir psikolog bilen varsa bana yazın kızlar .ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.
ne demek istediğimi anlattım arkadaşlar. üstelenecek bir durum yok aslında. ben spermiyogram yaptırmayı kendi istedim derken eşimin yaptırmasını doktor önermedi ben istedim demek istedim. çok anlaşılmaz değil aslında ama baya ilgi gördü :))
yok canım sanırım arkadaş şunu kast etti..
prezervatif kullandığunda.. eşinle birlikte olduktan sonra o prezervatifi 1 saat içinde teste götürürsen bakılabiliyor.. eşinin gitmesine gerek yok yani..
belki bunu kast etmiştir .. arkadaşla aynı anda yazmışız...
a.s caım hoşgeldin...
evet bugün toanadan çok güzel bi haber aldık
inş yarında hmtnzlden alıcaz güzel haberi
sen nasılsın canım ??
a.s caım hoşgeldin...
Evet bugün toanadan çok güzel bi haber aldık
Inş yarında hmtnzlden alıcaz güzel haberi
Sen nasılsın canım ??
Yaaa bu da iyi bir yöntemmiş hiç bilmiyodum hem eşlerimiz için stressiz ve steril bir ortam.Hem bizim bisürü prezervatif stoğumuz var
evet canım böyle bi yöntem varmış dediğin gibi erkek açısından rahat bi yöntemmiş biz denediğimizden değilama duyduğumda çok ilginç gelmişti bana da.. hatta bazı hastanelerde bunun için oda bile veriyorlarmış.. birliktelik esnasında çıkış oluyormuş.. erkek strese girmeden..
hayırlı geceler canım hoşgeldin
hayirli geceler canim
ne oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr burdaaaaaaaaaaaaaaaacanlar gereksiz bi tartışmanın içine girmeyelim...
bi yanlış anlaşılma oldu iki tarafta düşüncesini paylaştı bitti...
bakın bugün ne güzel bi haber aldık toanadan
inş yarın hmtnzlden de güzel haberler alıcaz
sonrada gelinciğin haberini alıcaz allahın izniyle
bunlar bizim için okadar önemli ki lütfen keyfimizi kaçırmayalım halaya başlayalım
rabbim topiğimizi hamişlerle bebişlerle doldursun inş
kizlar guzel dilekleriniz icin allah razi olsun ..rabbim hepinizin yuzunu guldursun dilerim allahtann insallahh allah buyuk sprizlerle dolu bir hayat...
gelincik..canim allah tedavini hayirli etsin yuzun gulsun..canim biz tr de iki spriz daha dogrusu mucize yasadik diye bilirim yada trk dr larinin cok dikkatli ve titiz olmasindan kaynaklanabilir..benim esim tese olmadi dr gerek gormedi sende cikis var diyince biz orda sok olduk..ve benim transferim disina cikan sperlerimizle oldu ve tuttu,,simdi allahimdan dileyimm tamamina erdirmesidir...peki canim senin dr un kim memoriyalde cok iyi dr lar cok iyi hastane demi..tutz ve dikkatliler ve herkese tavsiye ediyorum ve ayrica yakin dada kok hucre uygulanacakmis insanlar ustunde tabii yine 1 kac seneyi alir tahminim insallah hepiniz anne olursunuz..
saol canımcım iyiyim biraz kafa dinleme modundayım yine..o yüzden bugün ilk geldim buraya.. ama aklım sizde kalıyo.. bu arada çok mutluyum çünkü artık mutfağımda su var ..
inş hmntnzl den de çok güzel haberler alırız canım... dua edelim inş.
okuma almıyorum reglden dolayı sonra çok birikiyo.. iş güç telaşe okumak zorlaşıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?