Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tamam tatlım sanada iyi geceler allah rahatlık versinnn
bende çıkıyorumm uykum geldi iyicee öptümm çoookk

Günaydınn herkesee ben erkenciyimm bugünnnn

birazdan dışarı çıkıcam akşama görüşürüzzz canlarımm

Denizbulut sana birşey sorucam dün demiştin ki patoloji raporunu Emre beye gösterdik hücre görünmüyorburda demiş peki bunu Kaan AYDOS'a sordunuzmu bize patoloji raporunda hücre yok diyorlar diye bence bunu sormalısınız burda bizimde kafamızda soru işareti yarattın yani tam bilgi almadan burda paylaşmayalım sonuçta burda bir hastalık için burdayız başka birşey için değil ....

inşlh cnm yaa ama nerdee iş için adımını attı 15 gün içersinde haber gelecek olacakmış ve kredi çekecek zaten aylık 3 bin tl kredi ödüyoruz birde tedavi bunların içinde birde o işin kredisi sinir sitres sperm oluşacaksada oluşmaz yufka yüreklidir öyle dayanamaz hemen parlar geçer üzerinde durmaz
yani onca emek boşa gidemez tıpta moralini bozmuşlar zaten hala tıp deyip duruyor
azospermse değişmemiştir sonuç aynıdır demişler
daha perm vermediki nerden biliyosunuz değişmediğini
bunlar birde dr nasıl dr sa

ah zaten bazı dr sınır bozuyolar ınsanın moralını sıfır yaparlar ah be cnm allh sana sabır versın
sonuc yuzunu guldursun tatlım

herkese gunaydın ben erkencıyım kızlar
herkes bugun mutlu olsun
gelıncık ınşllh hayırlı haberler verır
hmtnzl rabbım o yuvarlak hucrelerı sperm yapsın

valla cnm patoloji raporunu ve diğer testleri emre beye gönderdim 1 hafta sonra o beni aradı konuştuk felan 6 ay sonra yeniden bakılmalı dedi ameliyatı kim yaptı dedi ben elonge göremedim dedi tabi kaan hocaya bunları ben söylemedim ameliyatı o yaptı ne bileyim güveniminde iyice sarsılmaması için sormuyorum ama bu miklro tesede de olumlu bişiyler olmazsa söylicem tam bilgi almadan derken kaan bey elonge hücrelerin olduğunu söylüyor emre bey olmadığını bende derdimin dermanı için buradayım keyfim için değil

kaan patoloji raporu için bunları yazmış
S. Hanım, eşiniz H.'da elonge dediğimiz sperm hücreleri bulmuştuk. Ama tedavi ile bunlardan olgun hale gelmiş spermler elde etmek mümkün. O nedenle en az 6 ay tedavi vereceğim. Daha sonra sizi de hazırlayarak, eşinize de yeniden TESE yapıp, daha olgun hücre arayacağız. Bulacağımız hücrelerle de tüp bebeği gerçekleştireceğiz. Şimdi eşiniz, aşağıdaki tedaviye başlasın:

Klomen tablet. Sabahları aç karnına sadece yarım tablet alınacak.
Endol tablet. Sabahları tok karnına 1 tane alınacak.
Proxeed plus. Sabah ve akşamları 1 tane, suya karıştırılıp tok karnına içilecek. Bunu eczanelerde ya da internet üzerinden temin edebilirsiniz.
M-Sure tablet. Sabah ve akşamları 1 tane tok karnına içilecek. Bunu da eczanelerden ya da internet üzerinden bulabilirsiniz.
Diyet. ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında yazılı diyete de uymaya gayret edin.
1 ay sonra kanda FSH, LH ve Testosteron bakıp, bana yazacaksınız.
Saygılarımla.

Dr. Kaan AYDOS

ah zaten bazı dr sınır bozuyolar ınsanın moralını sıfır yaparlar ah be cnm allh sana sabır versın
sonuc yuzunu guldursun tatlım

merhaba günaydın cemrem evt cnm ya bir derde düşmeye gör rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
inşlh evlat isteyen herkse hayırlı salih evlatlar nasip eylesin cnmm allah senden razı olsun saolasın...

cevap için teşekkür ederim ama bence bu bunu Kaan beye sormalısın böyle bir durum varsa yabana atılcak birşey değil bu bu durum birtek seni bağlamıyo sonuçta hepimizi ilgilendiriyo...

merhaba günaydın cemrem evt cnm ya bir derde düşmeye gör rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
inşlh evlat isteyen herkse hayırlı salih evlatlar nasip eylesin cnmm allah senden razı olsun saolasın...

cnm senden de allh razı olsun allh kımseyı darda koymasın
hepımızın karsısına ıyı ınsanlar cıkarsın cnm

cevap için teşekkür ederim ama bence bu bunu Kaan beye sormalısın böyle bir durum varsa yabana atılcak birşey değil bu bu durum birtek seni bağlamıyo sonuçta hepimizi ilgilendiriyo...

ameliyat olan arkadaşlardan sonra emre beyin dedikleri beni daha çok huzursuz yaptı yaklaşık 2 hafta kafamda o var ama korktuğum için aramıyorum yada ters tepki verir tedavimize diye eşime zaten hiç bahsetmedim bilmiyorum aramak aklımdan geçiyor ama cesaret edemiyorum

cnm nasıl olurda o var oburu yok der allh allh:26:
bence sen emre beye e mail gonder bakalım ne dıyecek cnm boylede ıkılemde kalmakta zor offffffff:18:

Günaydınn herkesee ben erkenciyimm bugünnnn

birazdan dışarı çıkıcam akşama görüşürüzzz canlarımm

günaydınnn canım benimm
iyi gezmeler bugn sana

Herkese Günaydın duaların kabul olunması dileğiyle.....

günaydınn canım
aminnnn hepimizin duaları kabul olsun inşallah.

herkese gunaydın ben erkencıyım kızlar
herkes bugun mutlu olsun
gelıncık ınşllh hayırlı haberler verır
hmtnzl rabbım o yuvarlak hucrelerı sperm yapsın

günaydın canım benimm
erkencisin maşallah
inşallah gelincikten güzel haber alırız canım benim

denizbulutcum günaydın canım nasılsın?
eşin ank gitmek istemiyormuş sıkma canını önünüzde daha süre var sen ikna edersin canım.
şimdiden üzerine gidip sıkma canını.
bide o dr bu dr diyip kafa karıştırmayın bence.
ben emre beye pek güvenim yok biizm duurmuzda olan kişilere şans var diyo bize yok diyor.
bende o yüzden ona güvenmiyorum açıkcası. beni umutsuz yapan dr la ne işim var napıyım
şans veriyor çıkmıyor %90 şans verdikleri esmanın sonucunu gördük. o yüzden çok takılma böyle sonuçlara diyorum canım.
yürüdüğün yolda devam acaba dersen olmaz.
verecek olan zaten allah dr lar bir vesile. o yüzden içini ferah tut bitanem.

merhaba cnm iyi olmaya çalışıyorum işte vaktimiz yaklaştıkça sinir sitres oluyoruz işte cnm emre beyi bende bilmiyorum zaten cnm
kaan beyin başarılarını çok duydum zaten onun için ona tese olduk onun tedavisindeyiz emre beyin söyledikleri canımı sıkıyor
gerçi hepsi bahane rabbim yazdıysa birşey bahanesi olacak yazmadıysada dr dr dünyayı dolaşsanda olmaz ne diyelim allahım inşlh bizim kısmetimize kaderimizede yazmıştır cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…