Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim hiç stres yapma herşey olacağına varır düşünme bunları şimdi sen sakin ol.
emre beyi bende sadece burdan duydum.
herkes mail atıyor dur bakalım bende sorayım dedim son kes m.tese yaparız ama sonuç değişmeyebilir dedi bize.
bidahada m.tese olamazsınız dedi. düşün ben,m moralimi ama ben bunu eşime bile söylemedim.
hiç kafamı karıştırmadım. bide şans verip bulumadığı oluncada iyice güvenin sarsıldı ona yani.
o yüzden hiç gerek yok kafa karıştırmaya.
rabbim ne derse o olacak. biz elimizden geleni yapacaz sadece. gerisi büyük ALLAHIMIN takdiri.....

neden bidahada mikro tese olamazsınız dedi cnm mikro tese kaç sefer yapılıyorki bunlar önemli aslında şimdi bizim ki 3 ameliyat olacak sonmu acaba kimse bişi söylemiyorki valla hakkımızda hayırlısı bakalım bu tedavide bitsin de bakalım görecez sonucu(

bize kaan hoca son diye bişey söylemedi sadece emre bey son defa m.tese olursunuz dedi.
biz bi kere olduk sonuçta.
valla canım kaç defa olunur hiç bilgim yok. dr ada böyle bişeyi hiç sormadım ama dokulara zara vermeden yapılırsa bikaç defa yapıldığını biliyorum. aynen canım hakkımızda hayırlısı inşallah.
zaten biz 2. bile olmak istemiyoruz orası ayrı bi konuda bilmiyorum yani ne olur...

rabbim yardımcımız olsun cnm valla kimseye sonsuz güvenim yok o kesin ...allah iyi insanlarla karşılaştırsın...hepsi aynı ticaret yapıyorlar...

rabbim yardımcımız olsun cnm valla kimseye sonsuz güvenim yok o kesin ...allah iyi insanlarla karşılaştırsın...hepsi aynı ticaret yapıyorlar...

tabi canım sonuçta hayrına yapmıyorlar bu işi para karşılığı ameliyat oluyoruz.
iyi insanlarla karşılaşalım inşallah da hayal kırıklığı yaşamayalım...

Selam canlarım nasılsınız bende bugün annesinin evine gidenler grubuna katılıyorum akşama görüşürüz

canım bende merak etmiştim.
gidememenize çok üzüldüm.
işyerinde sorunlarını halledince en kısa zamnda gidersiniz canım inaşallah.
hakkınızda hayrılısı olsun..

allahım okunan duaların okunan esmalrın yüzü suyu hürmetine bizlerede hayırlı evlatla nasip eyle yarabbi amiinn...

günaydın canlar
dün gece 2de yattım anca kalktım
nasılsınız bugün bakalım
şimdi hmtnzl ile konuştum...
kendi arabalarıyla gidip gelmişler...
allaha şükür eniştenin pek bi sıkıntısı olmamış...
biraz şişlik varmış sadece...
allah yardımcıları oldu işte...
inş daha da iyi olacaklar...

merhaba cnm günaydın ne güzel yatıp dinlenmişsin
iyibari olmasın çok üzüldüm yaa hemen yola çıkmalarına sonuçta bıçak altından kalktı
o kadar olur tabi çok geçmiş olsun inşlh bu günlerin mükafatını ilerde alırlar inşlh cnm ..

günaydın bebekim
uykucu seniiii
iyi çok şükür canım sıkıntı olmamış.
eşi arabamı kullanmış canım?

aaaa tek başıma kalmışımm

Kalmadın kalmadın fıstık bak ben yetiştim diycem ama çıkacam birazdan misafirim var yine.Hem de sabah 10:30da yataktayım arıyolar sana gelecez çaya diye.Ne denir hiç yok diyemem.Bir hışım kalktım ortalığı toparladım,birkaç bişey hazırladım(az ama napıym)kendimi süsledim hemen geldim birkaç dakiki da olsa bakayım dedim.Haydi sen de gel çaya yabancısı sayılmazsın hem buralara.Bak börek yaptım revani fırında patates haydi haydi gel..

Selam canlarım nasılsınız bende bugün annesinin evine gidenler grubuna katılıyorum akşama görüşürüz

Ohhh biz burda anne hasretiyle yanıp tutuşalım siz anneciklerinizin dizinde naz yapın.Neyapalım Allah sağlık sıhhat uzuuun ömür versin de varsın hasret çekelim.Ama yine de çok şanslı olduğunuzu unutmayın vck ve flaszk tamam mıııı?

kolay gelsin canım sanada..
misaifr umduğunu değil bulduğunu yerlermiş. yeter o kadar yaptığın ellerine sağlık.
afiyetler olsun canım.
banada saklı birgün gelir yerim canım

allahım gözyaşları içinde oluyorum.......

allahım bu nasıl bişey sen bizi nelerle sınıyorsun bende hüngür hüngür ağlıyorum yarabbim bizlerede bu mucizelerinden göster((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…