ayy bebekim yaa hemde ne gıcık yani. nerdeyse öğleden beri düşünüyorum ne yapsam diye.
biizmkide annesine gidelim demiyor. yemek derdi bana kalıyor
gidince dert gitmeyincede böle yemek derdi oldu işte
eşim işe de götürüyo yeemek onun için biraz fazla çeşit yapıyorum gelin hepinizi bekliyorum yemeğe
atlayın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayy bebekim yaa hemde ne gıcık yani. Nerdeyse öğleden beri düşünüyorum ne yapsam diye.
Biizmkide annesine gidelim demiyor. Yemek derdi bana kalıyor
Gidince dert gitmeyincede böle yemek derdi oldu işte
eşimin boyu 1.81 kılosu 106 idi şimdi spora gıdıyo 96 ya düştüanladım canım.. geliyoruz hemen ben yavaştan acıkmaya başladım zaten.. geliyorum afiyetle yemeye..
.ya walla sen bu kadar yemekle kocişine kilo aldırmışındır. çok hamaratsın
ya siz eşleri tanıştırın da.. bizim buluşmamızda eşler olmasa
benim eşim gelemeyecek esk.e zaten.. o da olsa..
biz birarada, onlar kendi aralarında otururlardı, ne güzel kaynaşırlardı..
benim eşim çok konuşkandır.. eminim eşlerinizle iyi anlaşırdı..
evet bende eskişehirdeyim.çalışıyorum ama izin alırım canım.hem tanışıp,iyice kaynaşırız hemde baharcığıma nedimelik yaparız.artık baharı bunaltıyomuşuz.bahar karnın acıktı mı?bahar bir minder daha koyalım mı?neyse baharı evde bırakır bizde eskişehiri turlarız dermişim.
kızlar çok şükür bugün ne pişirsem derdim yok benim.benim kocişe yemek pişirme çay yap yanına peynir zeytin koy onu en büyük yemek sayar.beslemesi çok rahat kocişi.akşama kadar kötüledim ya biraz öveyim bari.:))
benim koçiş yemeği sever tabii bende gerçi dun kızdırdı benı ama
olsun afıyet olsun ona
öle yaparız canımcım eşsiz takılırız biz.
biz sevalle eşleri tanıştırıp sevalin eşini ikna etmek istiyoruz.
ama bi fırsat bulup denk gelemedik.
seninkide çok konuşkan demekkisusuncada konuşmazlar bide
ben mutfaktan çıkmamaya razıyım yeter ki gitmiyim
Allah yardımcın olsun canım.. sen tam kendine göre bir meslek seçmişsin canım..
sana öğretmenlik çok yakışıyor..
benim de içimde uktedir.. o zaman şartlarımız öyle gerektirdi.. esk de öğretmenlik yoktu.. ben de gittim mühendis oldumne alaka işte.. nasip böyleymiş..
valla canım bide 1 haftadır gitmiyoruz.
ama benim korkumda pazar günü onlarla geçirmek bu daha kötü:18::18:
seni seniiiiiiiiiiiiiii
benimkide seçmez ama hep de kahavltı ıstemez
kızlar çok şükür bugün ne pişirsem derdim yok benim.benim kocişe yemek pişirme çay yap yanına peynir zeytin koy onu en büyük yemek sayar.beslemesi çok rahat kocişi.akşama kadar kötüledim ya biraz öveyim bari.:))
ayy bebekim yaa hemde ne gıcık yani. nerdeyse öğleden beri düşünüyorum ne yapsam diye.
biizmkide annesine gidelim demiyor. yemek derdi bana kalıyor
gidince dert gitmeyincede böle yemek derdi oldu işte
eşimin boyu 1.81 kılosu 106 idi şimdi spora gıdıyo 96 ya düştü
napayım kendi istiyo yemek bende yapıyom
bugün kocişi okadar çok yerdim ki dedim biraz öveyim.valla arkadaşım benimki hergün kahvaltı ya hayır demez.yada çorba salata onun için yeterlidir.ben eşimden 2 saat sonra eve gidiyorum.kendi yapsın bana yedirsin dımı ama.
evet bende eskişehirdeyim.çalışıyorum ama izin alırım canım.hem tanışıp,iyice kaynaşırız hemde baharcığıma nedimelik yaparız.artık baharı bunaltıyomuşuz.bahar karnın acıktı mı?bahar bir minder daha koyalım mı?neyse baharı evde bırakır bizde eskişehiri turlarız dermişim.
tamam canım şimdi içim rahatladı..
seval benim taktiği uygulasın eşi doktora gitmek istemiyorsa..
tamam canım şimdi içim rahatladı..
seval benim taktiği uygulasın eşi doktora gitmek istemiyorsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?