Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar iyi akşamlar nasılsınız ne va ne yok topik pek durdun dünden beri girmedim sayalar uçmamış sıkıldım yani:))

kızlar bugün kociş sperm testi yaptırmıştı sonucu şimdi öğrendik...
tahmin ettiğimiz gibi kullandığı antibiyotikler ilaçlar serumlar nedeniyle hiç sperm görülmemiş...

canım sakın üzülmeyin canınız sağolsun..
antibiotikler çok etkiliyo sperm yapımı muhakkak ilaçlardandır.
sağlığınız yerinde olsunda varsın spermler bir ay ertelensin.
inşallah bidahaki aya bol bol sperm bulunurda dondurulur.
yeterki sizin sağlığınız yerinde olsun..

canım değerlerin düşmesinin nedeni strestir.
stres guatrı çok etkiliyo çünkü.
accık kocişin rahat olsun bak ozaman nasılda düzeliyo.
sıkmayın canınızı inşallah düzelir sonuçlar.

günaydın güneşli bür istanbul sabahaından herkese
kimsecikler yok herkese güzel pazarlar diliyorum gezin tozun eğlenin bugün

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar
bugün görmeye gittik çok tatlı nasıl ufak nasıl minik anlatamam ve öyle korktugum gibide olmadı gayet normaldi ve şuanda moralim normal sayılır tek çıkarımız dua inşallah bizimde olucak ben buna inanınoyorum

cnm benim bende dün bebek görmeye gittim hemen kucağıma verdiler biliyorum iyi niyetle dua ettiler çıkınca bayağı başka saçma sapan sebeplerden tabi yiğenim var onda durum başka onaçok düşkünüm

kızlar bu arada spermiyoğram sonucumuz 0 tabiki bakalım artık hayırlısı şu hacamat ve muammer beyle görüşcez yarın arayıp randevü almaya çalışcam inşallah verirler

Allah razı olsun Rabbim ne dilediysen bizler için sana bin katını versin inşallah çok teşekkürler

kızlar bu arada spermiyoğram sonucumuz 0 tabiki bakalım artık hayırlısı şu hacamat ve muammer beyle görüşcez yarın arayıp randevü almaya çalışcam inşallah verirler
hayırlısı canım hacamat mı yaptırmaya karar verdiniz bende eşim için bir ara düşünmüştüm hatta telini almıştım fakat randevu almadım muammer bey kimdir tanıyamadım

hayırlısı canım hacamat mı yaptırmaya karar verdiniz bende eşim için bir ara düşünmüştüm hatta telini almıştım fakat randevu almadım muammer bey kimdir tanıyamadım

canım hacamatı benim için araştırdık miğrenim var malum sonra herifimede yaptırmaya karar verdik gecen arkadaşıma kahvaltıya gittim oda söyledi cocuk olmamasına bire bir diye ve çok ilginçtir onunda kocası 5 ve 17 18 yaşlarda ameliayt olmuş testisden drlar cocugun olmaz demiş ama kızı var hemde dogal yoldan tabi bizim sorunu bilmiyor öyle üstünden anlattı bende mevzuyu bildiğim için çaktım hemen ısrarla hacamat yaptırın dedi kaç kere komşunun gelininde olmuyormuş yaptırmışlar olmuş şimdi kendi ve kocasıda olcak mış acaba dedim bu kızlarıda öylemi oldu neyse bu hacamatı zaman gazetesinde çıkan bir yazı üstüne bulduk muaammey beyi anlatıyordu http://medya.zaman.com.tr/extentions/e-zaman/pdf/cumaertesi-2012-01-07.pdf burdanda yazıyı görebilirsin 12 yıl yatalak kalmış adam neyse biz bunu okuyunca dedik tamam bu dra gitmeliyiz diye şubat ayında istanbula geliceklerdi bende yarın arayıp randevü alcam onlar hacamatta yapıyor işte hacamatta yaptırcaz ben migren için herifde cocuk için yaptırcak şifa Rabbimden

Zaman hacamat ne canim?

Zaman hacamat ne canim?

hacamat Efendimiz sav hazretlerinin miraca çıkmadan yaptırdıgı ve cebrail asminda güzel davranış dediği ve teşfik ettiği bir tedavi yöntemidir Efendimiz sav hazretleri düzenli olarak yaprırıdı ay takvime göre yapılır her gün yapılmaz bu sünnet olan hacamat için gecerli tedavi için ise her zaman yaptırıla bilir günü yok yani hacamat ise kılcal damarlar yoluyla vucuttan pis kanı ve mikropları alıyor yani ne kadar pis şey varsa onu çıkarıyor anlatıldıgı gibi korkunç değil arabistanda insanlar hastalanınca hemen hacamat yaptırıyor aslında bizde umrede yaptırmak istedik ama medinede yapılan yer vardı bulamadık neyse kısaca işte böyle bardakla hafif çizilerek ağrı olan yada hasta olan yere yapılıyor bir çeşit kan aldırmak nette arasan video larıda var biraz pahalı yapıyolar ama seansı 75 tl ucuz olsun dersen oda var ama hijyen ve olması gereken şartları pek önemsemiyorsan yaptıra bilirsin burası işin çok ehli oldugu için tamam dedik bakalım yarın arayıp randevü alıocam

Hmm anladim canim bunu biliyorum benn...bizim orda bunu hemen hemen herkes biliyor.ozellikle mart ayinda flan yapiyorlar,kan oynayan vakit.sanirim ayni seyden bahs ediyorum.bu arada siz haci hanimsiniz,Allah etiginiz dualrinizi kabul etsin.

Zaman,sizin tam sorun neydi canim?

kız beni güldürdün Allahta seni güldürsün hacı hanım demek yok ya nerde biz sadece umreye gittik ama inşallah hacda nasip olur bizdeki sorun herifimin testisleri inmemiş ve ailesi fark etmiyor aslında ediyorlarda dikkata almıyorlar sonra dr fark ediyor ve yaş 12 işte 12 yaşında inmemiş testis ameşiyatı oluyor o yüzden azo

Anladim canim Allah sifa versin tez bir zamanda insAllah.insAllah birgun ailece gidersiniz Allah o gunleride nasib etsin sen esin ve bebislerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…