- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
kızlar Rabbime binlerce defa şükürler olsun HAMİLEYİMMMMMMM.... darısı başınıza canlarım inşallah... çok heyecanlıyım çokkkk... millet nerdesiniz yahu....
kızlar Rabbime binlerce defa şükürler olsun HAMİLEYİMMMMMMM.... darısı başınıza canlarım inşallah... çok heyecanlıyım çokkkk... millet nerdesiniz yahu....
hadi kızlar halayımız bukadar kısa mı sürecek devam edin hadi bakalım
darısı bizim başımıza inş
Bende tutayim halayin ucundan
evet yaaa hadi kızlarrrr
böyle güzel haber olurda gelip halay çekilmezmiii ama
HASRET cim yarın sizin tese var değilmi? inş. seninde halayını çekeriz.kızlar müsait olanlar hasretler için 1er yasin okuyalım dua edelim mi?
baharım bebekimmm mesaını aldım havalara uçtum resmen...
gelincik gözün aydın bitanem ALLAH tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli bir bebek olur inşallah..
darısı hepimizin başınaaaaaaaa.
hadi bakalım halayın başını kim tutuyo kızlar
evet yaaa hadi kızlarrrr
böyle güzel haber olurda gelip halay çekilmezmiii ama
bende bende bende gireyim aranıza:))
bebekim mutlu ol diye hemen yazdım zaten bisürü arkadaşada mesaj gönderdim herkes çok mutlu
darısı bizim başımıza inş
halayın ucundan ben tutarım gönüllüyüm
merhaba arkadaşlar yeni katıldım ben de aranıza halayınızın ucundan tutayım hemen darısı tüm isteyenlarin başına :
merhaba arkadaşlar yeni katıldım ben de aranıza halayınızın ucundan tutayım hemen darısı tüm isteyenlarin başına :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?