Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anemon canım inş.. 12 gün sonra seninde hamiş haberini alırızz

kızlar Rabbime binlerce defa şükürler olsun HAMİLEYİMMMMMMM.... darısı başınıza canlarım inşallah... çok heyecanlıyım çokkkk... millet nerdesiniz yahu....

cnm hadi gözün aydınallahım inşlh kucağına almayıda nasip etsin bizlerede uğur getirsin inşlh....
ayyy cnm benim yaa gerçekten çok mutlu oldum bu yılın ilk azo annesi sen oluyosun:))

baharım bebekimmm mesaını aldım havalara uçtum resmen...
gelincik gözün aydın bitanem ALLAH tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli bir bebek olur inşallah..
darısı hepimizin başınaaaaaaaa.
hadi bakalım halayın başını kim tutuyo kızlar

kızlar Rabbime binlerce defa şükürler olsun HAMİLEYİMMMMMMM.... darısı başınıza canlarım inşallah... çok heyecanlıyım çokkkk... millet nerdesiniz yahu....

canımmmm çok sevindim çok şükür Allaha bu mutluluğu yaşattığı için
Rabbim tamamına erdirsin darısı bizlerin başına inşallah
dikkat et kendine canım

HASRET cim yarın sizin tese var değilmi? inş. seninde halayını çekeriz.kızlar müsait olanlar hasretler için 1er yasin okuyalım dua edelim mi?

Evet canim yarin tesemiz var.inşallah halay cekmek nasip olur..

Dualarinizi esirgemeyin yeter canim. Allah hepinizden razi olsun.once göbişlerinizi sonrada kucaklarinizi doldursun en kisa zamanda.

bebekim mutlu ol diye hemen yazdım zaten bisürü arkadaşada mesaj gönderdim herkes çok mutlu
darısı bizim başımıza inş
halayın ucundan ben tutarım gönüllüyüm

merhaba arkadaşlar yeni katıldım ben de aranıza halayınızın ucundan tutayım hemen darısı tüm isteyenlarin başına :

selam canlarım nihayet herkes burda ve halay çekiyoruz hoppa ben geldim benide alın aranıza

bebekim mutlu ol diye hemen yazdım zaten bisürü arkadaşada mesaj gönderdim herkes çok mutlu
darısı bizim başımıza inş
halayın ucundan ben tutarım gönüllüyüm

ahh bebekim mutlu olunmazmı böyle bir haberle amin inşallah darısı bizimde başımıza..
tut bebekim ucundan

merhaba arkadaşlar yeni katıldım ben de aranıza halayınızın ucundan tutayım hemen darısı tüm isteyenlarin başına :

merhaba canım hoşgeldin aramıza.tut tabii tatlım rabbim bizlerede nasip eder inşallah..

merhaba canım hoşgeldin bak ne güzel bigünde bizimlesin inş en kısa zamanda sizin halayınızıda çekeriz

bahar bitanem eseslimden haber varmı?
aramak istedim ama müsait değillerdir diye aramadım hocayla görüşmüşlermidir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…