- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sonucuda güzel olur iyi haberlerini bekliyoruz belki bizlerde umut olursunilgi ve alakan için teşekkür ederim canım :) belçikada kaan osmanağaoğlu var bu tese ve mikro tese yöntemini 1994 yılında ilk tüp bebek operasyonunda olan doktor bize öyle söyledi ,eşimin fsh lh hormonları normal tıkanıklık yok meni miktarı 4 ml testislerde normal ama siperm yokölü diri hiç bulunamadı bendede prolaktin yüksekliği var ne olacaz bilmiyorum emre bakırcıoğlu beye meil attım bana meni miktarını sordu cevap bekliyorum şimdii ayın 15 ne az kaldı ama rtık kafamdaki siperm varmı yokmu düşüncesi beni çıldırtıyor iyice sabırsızlandım o yüzden hemen mikro tese olmasını istiyorum eğer siperm çıkmazsa ikinciye şansımız olurmu bilmiyorum kafam okadar karışıkki bitkisel olarak eşime şimdi hurma poleni bal arısütü veriyorum rabbim hayırlısını versin
istanbul dasın sanırım hastanedemi çalışıyorsun yoksa özel muayehanenmi var .ben beylikdüzündeyim sen hangi semttesiniş güç canımnasıl olem. sen de ne var ne yok
hoşgeldin. psikoloji bozmak yok. keyifler her zaman iyi olmalı. psikoloğunuz burda korkmayın
istanbul dasın sanırım hastanedemi çalışıyorsun yoksa özel muayehanenmi var .ben beylikdüzündeyim sen hangi semttesin
evt cnm antalyada da dün hava yağmurluydu bugünde güneşli keşke çamaşır yıkayıp serip gelseymişim akşama kadar kururdu:)günaydın canım iyidir ne olsun herşey aynı değişen birşey yok şimdilik.hava çok kötü dün yağmurluydu bugünde fırtınayla birlikte kar var.sende istiyorumbebeğimi ziyaret etmişsin ne güzel en azından birbirinizi tanıma fırsatı bulmuşsunuz inşallah bizlerde birgün tanışırız .sizde havalar nasıl soğuk varmı?
arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum malüm azosperm mağduruyumbu sitede bize umut olacak yazılar okudum ve üye olmaya karar verdim :) iyikide olmuşum ben belçika da yaşıyorum 1 yıllık evliyim eşimin azopserm olduğunu 6 ay oldu öğreneli psokolojik olarak çok kötüyüm bu hafta eşim mikro tese olacak çok korkuyorum dua istiyorum sizlerden ... Selametle
bu arada doktor ilaç falan vermedi muayene etti tahlil yaptı okadar bitkisel şeyler kullanıyoruz dedim bi faydası olmaz dedi ilaç kullanalımmı dedim gerek yok dedi , doktorun acele etmesi de biraz kafamı karıştırıyor ama ne bileyim işte belçikada tanınan bilinen tek türk doktoru bu başka şansımız yoktürkiyede sigortamız olmadığı için burda yapmaya karar verdik ama yinede içim rahat değil neden azosperm bi araştırmada yapılmadı offf allahım yardım et sen bizlere çok zor
bu arada doktor ilaç falan vermedi muayene etti tahlil yaptı okadar bitkisel şeyler kullanıyoruz dedim bi faydası olmaz dedi ilaç kullanalımmı dedim gerek yok dedi , doktorun acele etmesi de biraz kafamı karıştırıyor ama ne bileyim işte belçikada tanınan bilinen tek türk doktoru bu başka şansımız yoktürkiyede sigortamız olmadığı için burda yapmaya karar verdik ama yinede içim rahat değil neden azosperm bi araştırmada yapılmadı offf allahım yardım et sen bizlere çok zor
şuan psikolog olarak çalışmıyorum canım. Eşimle işyerimiz var. Eşimin yanında çalışıyorum. Insan kaynakları, halkla ilişkiler ile ilgiliyim. çalışanlarıma danışmanlık hizmeti veriyorum sadece
cnm merhaba nasılsın nevar ne yok
topiğimizi beğendinmi
burad ki insanlar en ufak bir umut için buradalar
buradaki ufak ufak yazılanları okuyacağım diye çok fena göz ağrısı çekiyorum gözlerim yakında kör olacak
bebeğim olsunda olayım napim..
Azodan bebeği olan akrabaların bitkisel bişi kullanmışlarmıydı yoksa kendiliğindenmi olmuştu biraz bahsedermisin bana mesaj gönderdiklerinden cnm ...
cnm pek çok dr ilaca bitkisele inanmıyor ama tedavi ve bitkisellerle bebeğine kavuşan çok kişi var
size söylediklerinin aynısını yıllarca bizede söylediler ve 2011 nisan ayında kaan aydosu tanıdık o günden beri onun tedavisi altındayız çünkü azonun tedavisine 1 tek o dr inanıyor 10 ekim 2011 de eşim mikro tese oldu onda..ameliyat sonrası ben araştırırken burayı buldum ve buradayım burdan çok şey öğrendim çok mucize okuyorum hiç bişey yapmamaktansa bişeylere inanıp mücadele etmek daha iyi
eğerki kaderimize yazılmışsa bişey sebebi olacak ve bizde o sebebi arayıp bulacağız cnm
inşlh hakkımızda hayırlısı olursun eşindede bolca spermler çıkar inşlh cnm..
canlarım nasılsınız benim dün trasferim gerçekleşti şimdi evde yatıyorum
Güzel haberleriniz vamı bi kaç gündür giremiyordum
perşembe günü yumurtası toplanacak arkadaşım inş. Eşinden sperm çıkar
Dualarım seninle
güzel haberleriniz vamı bi kaç gündür giremiyordum
perşembe günü yumurtası toplanacak arkadaşım inş. eşinden sperm çıkar
dualarım seninle
cnm merhaba senin eşindedemi azosperm vardı neden kaynaklı sebebi bellimi
tüp bebeğe hazılanarak mikro tesemi olacak inşlh bolca sperm çıkarda emekleriniz yer bulur
hangi dr gidiyosunuz..
aleyküm selam canım hoşbuldum sağolselamün aleyküm...pc bozuktu kaç gündür.nasılsınız bakalım.sessiz kalmış buralar..haydi gelin şenlendirelim topiği. inşaallah güzel haberler gelir.Gelincik sonuç belli oldumu.Mesleki-teacher canım geçmiş olsun.RABBİM korusun kazalardan esirgesin.NURSEN nerelerdeydin hoşgeldin.
canım benim inşallah bu sefer yüzünüz güler inşallah Rabbim nasip eder de güzel haberlerle gelirsin burayamerhaba canım iyi olmaya çalışıyorum bekleme sürecim biraz hastalıklarla uğraşmakla geçti neyse iyileştim şükür...sonucum yarın belli olacak canım inşallah tutunmuşlardır...
merhaba kızlar... nasılsınız.çok gelemiyorum eskisi gibi çok özlüyorum sizleri .GELİNCİĞİ merak ettim inşAllah bebeği sımsıkı tutunmuştur annesine ,güzel haberler verir bizlere .trasferi olan yada yumurtası toplanacak arkadaşlar var inşAllah olumlu sonuçlar alırlar .umudunuzu yitirmeyin gönlüm sizinle aynı aşamalardan geçmiş ve aynı heyecanı ve korkuyu yaşamış biri olarak .bizde birkaç ay içinde tekrar denemeyi düşünüyoruz Allah izin verirse.
güzel haberleriniz vamı bi kaç gündür giremiyordum
perşembe günü yumurtası toplanacak arkadaşım inş. eşinden sperm çıkar
dualarım seninle
ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------1 yasin
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN---------------------------------------
ÇİÇEK-----------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------1 yasin
ESMA-----------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK-------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------1 yasin 1 meryem
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 yasin 6 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?