Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sonucuda güzel olur iyi haberlerini bekliyoruz belki bizlerde umut olursun

iş güç canımnasıl olem. sen de ne var ne yok

hoşgeldin. psikoloji bozmak yok. keyifler her zaman iyi olmalı. psikoloğunuz burda korkmayın
istanbul dasın sanırım hastanedemi çalışıyorsun yoksa özel muayehanenmi var .ben beylikdüzündeyim sen hangi semttesin

istanbul dasın sanırım hastanedemi çalışıyorsun yoksa özel muayehanenmi var .ben beylikdüzündeyim sen hangi semttesin

şuan psikolog olarak çalışmıyorum canım. eşimle işyerimiz var. eşimin yanında çalışıyorum. insan kaynakları, halkla ilişkiler ile ilgiliyim. çalışanlarıma danışmanlık hizmeti veriyorum sadece

evt cnm antalyada da dün hava yağmurluydu bugünde güneşli keşke çamaşır yıkayıp serip gelseymişim akşama kadar kururdu:)
evt cnm istiyorum bebeğimi ile tanıştık çok iyi insanlar çok memnun kaldım rabbim inşlh onlarında güzüne güler
ben iyiyim iş ve evin arasında gidip geliyorum bi değişiklik yok topikten azo mucizelerini araştırıyorum
ulaştığım kimseler var umut olmaları için topiğe davet ediyorum felan yani şu azo aklımdan bir an olsun çıkmıyor(

cnm geçmiş olsun sizin azo sebebi bellimiydi neye bağlı azo
benim eşimde azo 8 yıllık evliyiz hormonlar normal testisler yerinde genetik değil sebebi bilinmiyor anlayacağın 1 tese 1 mikro tese geçirdik hiç sperm bulunamadı şimdi yine kaan hocanın tedavisindeyiz 4.ayımıza girdik ameliyat sonrası tedavide bekliyoruz bakalım hayırlısı
inşlh sizde sperm bulunur cnm allah yardımcınız olsun..

cnm pek çok dr ilaca bitkisele inanmıyor ama tedavi ve bitkisellerle bebeğine kavuşan çok kişi var
size söylediklerinin aynısını yıllarca bizede söylediler ve 2011 nisan ayında kaan aydosu tanıdık o günden beri onun tedavisi altındayız çünkü azonun tedavisine 1 tek o dr inanıyor 10 ekim 2011 de eşim mikro tese oldu onda..ameliyat sonrası ben araştırırken burayı buldum ve buradayım burdan çok şey öğrendim çok mucize okuyorum hiç bişey yapmamaktansa bişeylere inanıp mücadele etmek daha iyi
eğerki kaderimize yazılmışsa bişey sebebi olacak ve bizde o sebebi arayıp bulacağız cnm
inşlh hakkımızda hayırlısı olursun eşindede bolca spermler çıkar inşlh cnm..

cnm pek çok dr ilaca bitkisele inanmıyor ama tedavi ve bitkisellerle bebeğine kavuşan çok kişi var
size söylediklerinin aynısını yıllarca bizede söylediler ve 2011 nisan ayında kaan aydosu tanıdık o günden beri onun tedavisi altındayız çünkü azonun tedavisine 1 tek o dr inanıyor 10 ekim 2011 de eşim mikro tese oldu onda..ameliyat sonrası ben araştırırken burayı buldum ve buradayım burdan çok şey öğrendim çok mucize okuyorum hiç bişey yapmamaktansa bişeylere inanıp mücadele etmek daha iyi
eğerki kaderimize yazılmışsa bişey sebebi olacak ve bizde o sebebi arayıp bulacağız cnm
inşlh hakkımızda hayırlısı olursun eşindede bolca spermler çıkar inşlh cnm..

cnm merhaba nasılsın nevar ne yok
topiğimizi beğendinmi
burad ki insanlar en ufak bir umut için buradalar
buradaki ufak ufak yazılanları okuyacağım diye çok fena göz ağrısı çekiyorum gözlerim yakında kör olacak
bebeğim olsunda olayım napim..
Azodan bebeği olan akrabaların bitkisel bişi kullanmışlarmıydı yoksa kendiliğindenmi olmuştu biraz bahsedermisin bana mesaj gönderdiklerinden cnm ...

canlarım nasılsınız benim dün trasferim gerçekleşti şimdi evde yatıyorum
güzel haberleriniz vamı bi kaç gündür giremiyordum
perşembe günü yumurtası toplanacak arkadaşım inş. eşinden sperm çıkar
dualarım seninle

iyi canım. dosyalara belgeler uğraşıyorum işte. kocamla aynı işyerindeyiz ama hiç görüşmüyoruz bu kadar olur belki arada öğle yemeklerinde o kadar
teyzem kullandımı bilgim yok canım ben daha küçüktüm çünkü o zaman bilmiyorum. sadece düzenli olarak tedavi gördüğünü ama olmadığını sonra bırakıp vazgeçtiğini biliyorum. yıllar sonra da kendiliğinden oluverdi işte. kuzenim kullanmadı ama. doktor tedavisi sadece. öle bitkilere falan inanmaz çünkü. erkek işte

cnm geçmiş olsun sizin azo sebebi bellimiydi neye bağlı azo
benim eşimde azo 8 yıllık evliyiz hormonlar normal testisler yerinde genetik değil sebebi bilinmiyor anlayacağın 1 tese 1 mikro tese geçirdik hiç sperm bulunamadı şimdi yine kaan hocanın tedavisindeyiz 4.ayımıza girdik ameliyat sonrası tedavide bekliyoruz bakalım hayırlısı
inşlh sizde sperm bulunur cnm allah yardımcınız olsun..[/QUOTE]

canım bende bilmiyorumki neden azo olduğumuzu doktor muayene ederken siperm kanallarını bulamadığını söyledi ama idrar testinde tıkanıklık olmadığı anlaşıldı , eşim küçükken ateşli hastalık geçirmiş havale falan biz ondan olabilir diye düşünüyoruz ama doktorumuz pek mıymıntı birşey anlatmıyo bize şubatın 15 mikro tese yapıcam dedi eşime bizde geldik , olmadı evlatlık alın dedi benim dünya başıma yıkıldı , ben kanser olsan kansersin derim hastayı oyalamam dedi ne biçim doktor ama mecburuz yine çünkü türkiyede sigortamız yok birde bu adam ilk tüp bebek operasyonu uygulayan doktor ya oyüzden ya olurda bulursa diye ümitliyim işte ,

ben bitkisel tedaviden sonuç alacağımıza inanıyorum ümitli olmaya çaılışıyorum , evet bu site bana okadar moral olduki en ümitsiz en kötü zamanımda karşıma çıkarttı rabbim burda herkes duygularıma tercuman oldu rabbim inşallah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasib eder ben çocuk hocasıyım çocuklara din eğitimi veriyorum onları hergün öpüp kokluyorum ve anne olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah burda olan herkese olmayanalrda dahil rabbim hayırlı bi zmanda hayırlı evlatlar verir ikiz versin üçüz versin :)) ben ikiz çok istiyorum inş olur :))

cnm hadi hayırlı olsun inşh
bizde henüz güzel gelişmesi olan kişiler yok bugün gelinciğin sonucu belli olacak inşlh bebekleri onunladırda seviniriz
topik bu günlerde biraz sakin
çok fazla kimse gelmiyor vs öyle cnm
sende dikkat et kendine inşlh sendende olumlu güzel haberler alırız cnm..

merhaba kızlar... nasılsınız.çok gelemiyorum eskisi gibi çok özlüyorum sizleri .GELİNCİĞİ merak ettim inşAllah bebeği sımsıkı tutunmuştur annesine ,güzel haberler verir bizlere .trasferi olan yada yumurtası toplanacak arkadaşlar var inşAllah olumlu sonuçlar alırlar .umudunuzu yitirmeyin gönlüm sizinle aynı aşamalardan geçmiş ve aynı heyecanı ve korkuyu yaşamış biri olarak .bizde birkaç ay içinde tekrar denemeyi düşünüyoruz Allah izin verirse.

Anemoncugum dilerim bebişin sana sımsıkı tutunur.Allahım gonlünce versin.dualarin için çok teşekkürler.Allahım korktuklarimiza uğratmasın.

cnm merhaba senin eşindedemi azosperm vardı neden kaynaklı sebebi bellimi
tüp bebeğe hazılanarak mikro tesemi olacak inşlh bolca sperm çıkarda emekleriniz yer bulur
hangi dr gidiyosunuz..

Denizciğim, benim eşimde azosprem.gec inmiş testis ama ameliyat gecirmemiş kendiliğinden inmiş ve boyutundada küçüklük var sanirım.
Persembe microtese olacak. Bende ayni anda hazirlandim. Çikarsa benimde yumurtalar toplanacak.

Doktorumuz Kaan Aydos. O Gen Artla çaliştiği için genartta başladik tüpbebeğe.

aleyküm selam canım hoşbuldum sağol
internet falan yoktu derken bu zaman oldu işte canım sen nasılsın
merhaba canım iyi olmaya çalışıyorum bekleme sürecim biraz hastalıklarla uğraşmakla geçti neyse iyileştim şükür...sonucum yarın belli olacak canım inşallah tutunmuşlardır...
canım benim inşallah bu sefer yüzünüz güler inşallah Rabbim nasip eder de güzel haberlerle gelirsin buraya

hoşgeldin canım ben iyiyim şükür Allaha
inşallah başlayacağınız tedaviniz hayırlı olur canım.

bitanem hayırlı olsun inş bebişin sana sımsıkı tutunur
2 hafta seninle beraber heyecanla bekliycem mutlu haberini
bitanem bugünleri iyi değerlendir konuş bebişinle bol bol onu nekadar istediğinizi nasıl beklediğinizi anlat...
rabbim bebişlerini sana bağılasın inş
dualarım seninle bitanem
allah yardımcınız olsun dikkat et kendine...

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------1 yasin
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN---------------------------------------
ÇİÇEK-----------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------1 yasin
ESMA-----------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK-------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------1 yasin 1 meryem
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 yasin 6 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

anemon arkadaşımızın transferi olmuş maşallah Rabbim tamamına erdirsin inşallah
inşallah sımmmmmsıkı tutunur bebişin canım Rabbim bizlerin de o aşamlara gelmesini nasip etsin inşallah.

slm kızlar nasılsınız?
gelincikten haber yok galiba halen çok merak ettim.inşallah sevinçli habalerle gelir bizlere de moral olur

canım son kalan 2 yasini de ben alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…