merhaba arkadaşlar yeni katıldım ben de aranıza halayınızın ucundan tutayım hemen darısı tüm isteyenlarin başına :
selam canlarım nihayet herkes burda ve halay çekiyoruz hoppa ben geldim benide alın aranıza
ahh bebekim mutlu olunmazmı böyle bir haberle amin inşallah darısı bizimde başımıza..
tut bebekim ucundan
bahar bitanem eseslimden haber varmı?
aramak istedim ama müsait değillerdir diye aramadım hocayla görüşmüşlermidir acaba?
hoşbulduk birtanem darısı başına olsun inşallah. en yakın zamanda senin halayını çekeriz inşallahHosgeldin ezgi, seninde halayini cekmek nasip olsun insallah.
Vck cim sende hosgeldin
merhaba canım hoşgeldin bak ne güzel bigünde bizimlesin inş en kısa zamanda sizin halayınızıda çekeriz
Evet canim yarin tesemiz var.inşallah halay cekmek nasip olur..
Dualarinizi esirgemeyin yeter canim. Allah hepinizden razi olsun.once göbişlerinizi sonrada kucaklarinizi doldursun en kisa zamanda.
canım benim gözün aydın yani hepimizin gözü aydın banada umut oldun inşallah hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarsın rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza olsun inşallahkızlar Rabbime binlerce defa şükürler olsun HAMİLEYİMMMMMMM.... darısı başınıza canlarım inşallah... çok heyecanlıyım çokkkk... millet nerdesiniz yahu....
hoşbulduk birtanem darısı başına olsun inşallah. en yakın zamanda senin halayını çekeriz inşallah
kızlar Rabbime binlerce defa şükürler olsun HAMİLEYİMMMMMMM.... darısı başınıza canlarım inşallah... çok heyecanlıyım çokkkk... millet nerdesiniz yahu....
selam canım sana daha öncede yazdım fakat görmedin zannedersem canım eşinin sonuçları nasıl çıktı kaan hocadan cevap geldimihasret canım yarın eşin tese olacakmış inşallah bol bol sperm bulunur tatlım..
sizinde halayınızı böyle çekeriz
Hosgeldin ezgi, seninde halayini cekmek nasip olsun insallah.
Vck cim sende hosgeldin
Allah yardımcınız olsun canım inşallah bol bol spermleriniz çıkar.
İnşallah cani inşallah ya.
Hepizin halayini cekmek nasil olsun inşaalah.
Bu arada gelincigin halayina devam
evet canım benim öyle inşallah hep böyle olurrrrrrr her gün halaylar çekeriz.
İnşallah canim ya .çok korkuyorum.emeklerimizin, umutlarimizin boşa gitmesinden çok çok korkuyorum.
Allahim hayirlisini nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?