slm kızlar nasılsınız?
Gelincikten haber yok galiba halen çok merak ettim.inşallah sevinçli habalerle gelir bizlere de moral olur
canım son kalan 2 yasini de ben alıyorum
slm cnm
evt gelincik öğlen hastaneye gideceklerini söylemişti saat 3 oldu hala bi haber yok eve gelmedi sanırım
gelseydi mutlaka yazardı inşlh güzel haberler alırız cnm..
allah kabul etsin canım...
slm kızlar kıstlerden bahsetmıstım daha önce... Dun kanamam oldu galıba adet kanamam tupbebeklerden sonra adet duzenım bozuldugu için öle tahmın edıyormm... Tekrarbakıldı kıstım 4 cmolmus yanıbıraz kuculmus.. Basıt kıstmış... Bakalım dogum kontr.hapverdı...umarımmm bıdakı gıtmememe yokolur cuma mr sonucumu alıp gıtcemm bakalımo zaman ne dıyecekkk dua edın kötü bişe cıkmasın kızlar bıde bunla ugrasmayayımmm
kizlar nasilsiniz bakim tedaviye baslayanlariniz varmi rabbim hepinizin yuzunu guldursun insallahh..bende ayin 10 nda ilk ultrasyonum var bakalim rabbim hayirlisini gosterir insallahh..heycanliyim hemde cokk..hepinizi opuyorum allaha emanet olun..yazamiyorum size sik sik ama dularimdasiniz kader arkadaslarim benimm..
iyi akşamlar arkadaşlar..toana inş bebişlerinin kalp atışlarını duyarsınız..bizi habersiz bırakma olurmu.GELİNCİK senden haber bekliyoruz canım şimdi gördüm çok şükür ALLAHIM .TAMAMINA ERDİRSİN hHAYDİ HALAYA
kızlar Rabbime binlerce defa şükürler olsun HAMİLEYİMMMMMMM.... darısı başınıza canlarım inşallah... çok heyecanlıyım çokkkk... millet nerdesiniz yahu....
kızlar Rabbime binlerce defa şükürler olsun HAMİLEYİMMMMMMM.... darısı başınıza canlarım inşallah... çok heyecanlıyım çokkkk... millet nerdesiniz yahu....
kızlar rabbime binlerce defa şükürler olsun hamileyimmmmmmm.... Darısı başınıza canlarım inşallah... çok heyecanlıyım çokkkk... Millet nerdesiniz yahu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?