Slm canım
çook sevindimm gerçekten ne güzel değerler düşmüşşş
ohh rahat bi nefse aldınızz :26:
canım gözün aydın rabbim herkese şifa versin dert verip dermanını aratmasın inşallah.inşallah bundan sonrada spermleri görürsünüz sizinde halayınızı çekeriz
Anemoncugum dilerim bebişin sana sımsıkı tutunur.Allahım gonlünce versin.dualarin için çok teşekkürler.Allahım korktuklarimiza uğratmasın.
Denizciğim, benim eşimde azosprem.gec inmiş testis ama ameliyat gecirmemiş kendiliğinden inmiş ve boyutundada küçüklük var sanirım.
Persembe microtese olacak. Bende ayni anda hazirlandim. Çikarsa benimde yumurtalar toplanacak.
Doktorumuz Kaan Aydos. O Gen Artla çaliştiği için genartta başladik tüpbebeğe.
şükürler olsun canım rabbim bugünlerimizi aratacak dert vermesin.olsun canım yine tedaviye başlarsınız inşallah güzel günler bizim içinde gelecek birgünçok sağol canım benim evet değerler baya düştü.
Ama bitanem şu 1 haftadır öldüm öldüm dirildim uyky görmedim resmen.
Rabbim kimseye hastalık dert vermesim önemli olan sağlık çocuk sonra gelir bunu daha iyi anladım şu 1 haftada.
Sağol bidenem aminnnn.
Bugünlerimize binlerce kez şükür.
Rabbim kimseye hastalık kötü dert vermesin.
Tedaviyide bıraktık canım yaaa bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek.
bebekimmmm çok sevindim bende seni arayacaktım ama fırsat olmadı...
negüzel hızla düşüyor değer...
rabbim bidaha o korkuyu yaşatmasın size inş...
dün öğlen uyumuştum eseslimde flzaskta aramış ulaşamamışlar...
artık topiğe pek girmiyorum ya uykuya verdim kendimi
canım okula gidince sanki biraz arttı gibi dışarı çıkınca normal zaten...
öksürük devam ediyor aynen...
bi atlatsam rahatlıycam valla...
İnşallah canim ya .çok korkuyorum.emeklerimizin, umutlarimizin boşa gitmesinden çok çok korkuyorum.
Allahim hayirlisini nasip etsin.
cnm hadi gözün aydın inşlh eşinin durumu daha iyiye gider
neden öyle olduğuyla ilgili bişey söyledimi hoca
iğneleri bırakacakmısınız
ilk önce sağlık olsunda tedaviye yine devam edersiniz cnm
o kadar sitres telaş oldun kıyamam yaa
inşlh herşey daha güzel olur cnm tekrar gözün aydın..
Allah şifa versin inşallah en yakın sürede de eşin sağlığına kavuşur canım.
etmezmiyiz canım nedemek dualarımızda olacaksın inşallah sende mutlu haberini paylaşırsın bizlerle.
Allah yardımcınız olsun umudunu yitirme güzel haberlerini senin de kutlayacağız inşallah
canım sizdeki azosperm problemi tam olarak ne idi
evet canım yaa şükürler olsun değerler düşüyo.
amin rabbim kimseye hastalık dert vermesin bitanem.
çokda uyuma bebekim bak kilo alırsın
canım dışarı çıkınca artar tabi havalar soğuk ama sıkı sıkı giyin bitanem bak kaçgündür çekiyosun.
ıhlamur yap kendine yudumla canım benim hem için ısınır hem çabucak atlatırsın.
şükürler olsun canım rabbim bugünlerimizi aratacak dert vermesin.olsun canım yine tedaviye başlarsınız inşallah güzel günler bizim içinde gelecek birgün
amin canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sende güzel haberler vereceksin bize hiç korkma gelincik arkadaşımız 4 kere denedik rabbim sonunda onun mükafatını verdi inşallah kalp atışınıda duyar şimdilik en önemlisi bu geçen sene kürtaj olmak zorunda kalmıştı rabbim inşallah çektiklerini günahlarına kefaret sayar gül kokulu bebişini kucağına almayı nasip eder.
olsun canım geç olsun güç olmasın inş herşey yolunda gidecek ve seninde halayını çekicez
canım buarada merkezden memnuniyetin devam ediyor değil mi ??
bende araştırıyorum sürekli inş size vesile olurda kavuursunuz bebişinize
Arkadaşımm, eşin yarın tese olucakmışşşş inş. bulunur spermler bol boll rabbim yardım etsinnn inş...,dualarımız seninlee
seninde halayını çekmek nasip olsun inş...:26:
oku canım bazen insan bilgileniyor bazende umutlanıyor .canım benim eşimin problemi genetik 47xxli.bugün hamile haberini aldığımız gelinciğin eşiyle aynı sorunu yaşıyoruz fakat onun eşinin yaşı genç benim eşimin 39 bu hastalıkta yaşın önemi büyük bizde tedaviye adım attık fakat hesapta olmayan sağlık sorunları yaşamaya başladım bende bu sıralar ara verdim bakalım sonuçlar güzel çıkarsa tedaviye kaldığımız yerden devam ederiz yoksa benim içinde bebek sayfası kapanmış olacakcanım sizin probleminiz ne ben bu topiği ilk sayfasından okumaya başladım şuan 55 sayfasındayım :) çok iyi geldi bana bu sayfa bayağı bilgilendim allah razı olsun herkezden
emeklerimiz hiç bir zaman zayi olmaz canım merak etme olmuyorsa da zaten vardır bir hikmeti sıkma canını.
cervancım geçmiş olsun canım tümör riski falan demişsin ben bayağıdır yoktum ya buralarda haberim olmadı hiç nedir bu canım?
Canim ben ilk denememi gurgan clinikte yapmistim.orasiyla karsilastirdigimda orasi daha profesyonel gibi geldi burasi daha kucuk ama iyi ve ilgili doktorum.gurganla hep hemsireyle irtibatin vardi burda doktorla gorusuyorsun. Oda hosuma gitti.randevu saatinde hemen iceri girebilriyorsun gurganda bekle bekle durdu. Birde biz azosperm oldugumuz icin kaan beyin ameliyat edecek olmasi cok guzel birsey.sonucta tup bebek yontemi heryerde ayni.
Gen arttan memnuniyetim devam ediyor kisacasi. Umarim sonuclardanda memnun olurum..
sonuçtanda memnun olursun inş canım dualarım sizinle
oku canım bazen insan bilgileniyor bazende umutlanıyor .canım benim eşimin problemi genetik 47xxli.bugün hamile haberini aldığımız gelinciğin eşiyle aynı sorunu yaşıyoruz fakat onun eşinin yaşı genç benim eşimin 39 bu hastalıkta yaşın önemi büyük bizde tedaviye adım attık fakat hesapta olmayan sağlık sorunları yaşamaya başladım bende bu sıralar ara verdim bakalım sonuçlar güzel çıkarsa tedaviye kaldığımız yerden devam ederiz yoksa benim içinde bebek sayfası kapanmış olacak
sağol canımamin allah rzı olsun.m sureden haberimiz var bir zamanlar bizede umut olmuştu kullanan arkadaşlarda vardı fakat daha sonra türkiye de olanların sahte olduğu öğrenildi fakat hindistandan gelenler gerçekmiş.eğer eşine kullandırmak istersen orjinal sitesinden ve hindistandan getirtebilirsin fiyatıda orda daha uygunmuş.çiçek arkadaşın eşi kullanıyor fakat henüz test yaptırmadı.onu haricinde mustafa erarslanın panax ilacını kullanıpta faydasını görenler oldu bitkisel ilaçlar kullanıpta şifa bulanlarda var anlayacağın.şifa allah'tan rabbim şifamız nerdeyse bulmayı nasip etsin hepimizecanım kuru ağaca can veren rabbim inşallah sanada hayırlı bi evlat verir bu bizim için bi imtihan sakın pes etme sen pes edersen bizimde ümitlerimiz biter sizden güç alıyoruz azminiz sabrınız bize güç veriyor senin için dua edicem bozma moralini allah büyüktür , az önce araştırırken m-sure diye bi ialçtan bahs edildi bununla ilgili bilginiz varmı bunu kullanan varmı beni pek heycanlandırdı bu ilaç ,
sağol canımamin allah rzı olsun.m sureden haberimiz var bir zamanlar bizede umut olmuştu kullanan arkadaşlarda vardı fakat daha sonra türkiye de olanların sahte olduğu öğrenildi fakat hindistandan gelenler gerçekmiş.eğer eşine kullandırmak istersen orjinal sitesinden ve hindistandan getirtebilirsin fiyatıda orda daha uygunmuş.çiçek arkadaşın eşi kullanıyor fakat henüz test yaptırmadı.onu haricinde mustafa erarslanın panax ilacını kullanıpta faydasını görenler oldu bitkisel ilaçlar kullanıpta şifa bulanlarda var anlayacağın.şifa allah'tan rabbim şifamız nerdeyse bulmayı nasip etsin hepimize
kullanan arkadaşlar devam ediyor ömer coşkun ve mustafa erarslanın ilaçları toplatılmış sonra mustafanın yasağı kaldırılmış.bilmiyorum bende tam alacaktım vazgeçtim ama cemrem arkadaşın eşinde ameliyatta sperm çıkmamıştı fakat panaxı kullandıktan sonra sperm dışı hücreler görülmüştü.bilmem ne bulsak kullandırıyoruz eşlerimize inşallah birşeyden şifa bulurlarda acımız sona ererkıs mustafa eraslanın dolandırıcı olduğunu duydum ben haberlerede çıktı o yüzden biz kırmızı kore ginseng ini orjinal aldık eşim kullanıyo şuana kadar kullandığımız bitkisel ilaçlar kırmızı kore ginsengi çakşır otu tarçın çörek otu bal polen hurma poleni arı sütü keçibonuzu nohut kürü incir ceviz fındık çam fıstığı , şifa rabbimden nohut kürünü düzenli kullanamadım malesef ama diğerlerini hep kullandım ... Ama malesef siperm testinde bi değişiklik olmadı sıfıra sıfır elde var sıfır(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?