Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar çok mutlu oldum gelincik için yaa bende hemen eşime anlattım durumu o da sevindi.
inşallah hepimiz birbirimizin mutluluğuna şahit oluruz burada içim içime sığmıyor.
bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar

Slm canım
çook sevindimm gerçekten ne güzel değerler düşmüşşş
ohh rahat bi nefse aldınızz :26:

çok sağol canım benim evet değerler baya düştü.
ama bitanem şu 1 haftadır öldüm öldüm dirildim uyky görmedim resmen.
rabbim kimseye hastalık dert vermesim önemli olan sağlık çocuk sonra gelir bunu daha iyi anladım şu 1 haftada.

canım gözün aydın rabbim herkese şifa versin dert verip dermanını aratmasın inşallah.inşallah bundan sonrada spermleri görürsünüz sizinde halayınızı çekeriz

sağol bidenem aminnnn.
bugünlerimize binlerce kez şükür.
rabbim kimseye hastalık kötü dert vermesin.
tedaviyide bıraktık canım yaaa bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek.

Arkadaşımm, eşin yarın tese olucakmışşşş inş. bulunur spermler bol boll rabbim yardım etsinnn inş...,dualarımız seninlee
seninde halayını çekmek nasip olsun inş...:26:

şükürler olsun canım rabbim bugünlerimizi aratacak dert vermesin.olsun canım yine tedaviye başlarsınız inşallah güzel günler bizim içinde gelecek birgün

evet canım yaa şükürler olsun değerler düşüyo.
amin rabbim kimseye hastalık dert vermesin bitanem.
çokda uyuma bebekim bak kilo alırsın
canım dışarı çıkınca artar tabi havalar soğuk ama sıkı sıkı giyin bitanem bak kaçgündür çekiyosun.
ıhlamur yap kendine yudumla canım benim hem için ısınır hem çabucak atlatırsın.

İnşallah canim ya .çok korkuyorum.emeklerimizin, umutlarimizin boşa gitmesinden çok çok korkuyorum.
Allahim hayirlisini nasip etsin.

emeklerimiz hiç bir zaman zayi olmaz canım merak etme olmuyorsa da zaten vardır bir hikmeti sıkma canını.

cervancım geçmiş olsun canım tümör riski falan demişsin ben bayağıdır yoktum ya buralarda haberim olmadı hiç nedir bu canım?

çok sağol canım benim
iğneler yapmış tatlım ağır gelmiş haftada 2 tane vurunuyodu.
ama bir tanede vurunsaydı aynısı olurdu tahminim.
araştıra araştıra buldum bende.ovitrelle beta hcg yi yükseltiyomuş.
ama hoca çok panik yaptı dolayısıyla bizde panikledik.
hoca iğnelerin bkadar yükselteceğini tahmin etmiyordu.
hemen ankaraya gelin dedi.
ama biz beklemek istedik birkaçgün arayla tahlil yapıp takibini yapalım düşmezse geliriz dedi.
şükürler olsunki düştü değerle.
hocayla dün telde konuştum.
bir hafta sonra tekrar iğnelere başlayalım dedim.
şimdilik bişey demedim ama kesinlikle artık tedavi görmesini istemiyorum.
teseyide eşime bıraktım isterse olur istemezse asla zorlamam artık.
onun sağlığı yerinde olsunda gerisi çokda önemli değil.
tabi bende istiyorum bebeğim olsun ama eğer sağlığı gidecekse istemem.
tekrrar sağol bitanem rabbim kimseye yaşatmasın şu 1 haftada ömrümün yarısı gitti resmen.

çok sağol canım benim

bebekim ben okuldan gelince herzaman yatar 1-2 saat uyurdum
bu sene topik sevdasına mola vermiştim şimdi tekrar uyumaya başladım...
hastalıktan 1 kilo verdim zaten alırsam ona sayarım bebekim
ben seni yarın ararım konuşuruz bebekim özledim seni
sıkı giyiniyorum canım çok saoğuk burasıda...
valla içiyoruz kocişle akşamları inş görürüz faydasını...

şükürler olsun canım rabbim bugünlerimizi aratacak dert vermesin.olsun canım yine tedaviye başlarsınız inşallah güzel günler bizim içinde gelecek birgün

aminnnnnnnnn.
evet canım sağlık olsunda bakalım belki yakın zamanda tese olur artık tedavi görmez.
inşallahhhhh...

canım sizin probleminiz ne ben bu topiği ilk sayfasından okumaya başladım şuan 55 sayfasındayım :) çok iyi geldi bana bu sayfa bayağı bilgilendim allah razı olsun herkezden

Canim ben ilk denememi gurgan clinikte yapmistim.orasiyla karsilastirdigimda orasi daha profesyonel gibi geldi burasi daha kucuk ama iyi ve ilgili doktorum.gurganla hep hemsireyle irtibatin vardi burda doktorla gorusuyorsun. Oda hosuma gitti.randevu saatinde hemen iceri girebilriyorsun gurganda bekle bekle durdu. Birde biz azosperm oldugumuz icin kaan beyin ameliyat edecek olmasi cok guzel birsey.sonucta tup bebek yontemi heryerde ayni.
Gen arttan memnuniyetim devam ediyor kisacasi. Umarim sonuclardanda memnun olurum.

Arkadaşımm, eşin yarın tese olucakmışşşş inş. bulunur spermler bol boll rabbim yardım etsinnn inş...,dualarımız seninlee
seninde halayını çekmek nasip olsun inş...:26:

Allah razi olsun flzask .insaallah halay ceke ceke yoruluruz hepimize.

canım sizin probleminiz ne ben bu topiği ilk sayfasından okumaya başladım şuan 55 sayfasındayım :) çok iyi geldi bana bu sayfa bayağı bilgilendim allah razı olsun herkezden
oku canım bazen insan bilgileniyor bazende umutlanıyor .canım benim eşimin problemi genetik 47xxli.bugün hamile haberini aldığımız gelinciğin eşiyle aynı sorunu yaşıyoruz fakat onun eşinin yaşı genç benim eşimin 39 bu hastalıkta yaşın önemi büyük bizde tedaviye adım attık fakat hesapta olmayan sağlık sorunları yaşamaya başladım bende bu sıralar ara verdim bakalım sonuçlar güzel çıkarsa tedaviye kaldığımız yerden devam ederiz yoksa benim içinde bebek sayfası kapanmış olacak

Çok haklisin nur.sen cigim.

Yarin cekemem diye kurtlarimi iyi bi dökeyim

sonuçtanda memnun olursun inş canım dualarım sizinle

canım kuru ağaca can veren rabbim inşallah sanada hayırlı bi evlat verir bu bizim için bi imtihan sakın pes etme sen pes edersen bizimde ümitlerimiz biter sizden güç alıyoruz azminiz sabrınız bize güç veriyor senin için dua edicem bozma moralini allah büyüktür , az önce araştırırken m-sure diye bi ialçtan bahs edildi bununla ilgili bilginiz varmı bunu kullanan varmı beni pek heycanlandırdı bu ilaç ,

sağol canımamin allah rzı olsun.m sureden haberimiz var bir zamanlar bizede umut olmuştu kullanan arkadaşlarda vardı fakat daha sonra türkiye de olanların sahte olduğu öğrenildi fakat hindistandan gelenler gerçekmiş.eğer eşine kullandırmak istersen orjinal sitesinden ve hindistandan getirtebilirsin fiyatıda orda daha uygunmuş.çiçek arkadaşın eşi kullanıyor fakat henüz test yaptırmadı.onu haricinde mustafa erarslanın panax ilacını kullanıpta faydasını görenler oldu bitkisel ilaçlar kullanıpta şifa bulanlarda var anlayacağın.şifa allah'tan rabbim şifamız nerdeyse bulmayı nasip etsin hepimize

kıs mustafa eraslanın dolandırıcı olduğunu duydum ben haberlerede çıktı o yüzden biz kırmızı kore ginseng ini orjinal aldık eşim kullanıyo şuana kadar kullandığımız bitkisel ilaçlar kırmızı kore ginsengi çakşır otu tarçın çörek otu bal polen hurma poleni arı sütü keçibonuzu nohut kürü incir ceviz fındık çam fıstığı , şifa rabbimden nohut kürünü düzenli kullanamadım malesef ama diğerlerini hep kullandım ... ama malesef siperm testinde bi değişiklik olmadı sıfıra sıfır elde var sıfır (

kullanan arkadaşlar devam ediyor ömer coşkun ve mustafa erarslanın ilaçları toplatılmış sonra mustafanın yasağı kaldırılmış.bilmiyorum bende tam alacaktım vazgeçtim ama cemrem arkadaşın eşinde ameliyatta sperm çıkmamıştı fakat panaxı kullandıktan sonra sperm dışı hücreler görülmüştü.bilmem ne bulsak kullandırıyoruz eşlerimize inşallah birşeyden şifa bulurlarda acımız sona erer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…