bebekim ben okuldan gelince herzaman yatar 1-2 saat uyurdum
bu sene topik sevdasına mola vermiştim şimdi tekrar uyumaya başladım...
hastalıktan 1 kilo verdim zaten alırsam ona sayarım bebekim
ben seni yarın ararım konuşuruz bebekim özledim seni
sıkı giyiniyorum canım çok saoğuk burasıda...
valla içiyoruz kocişle akşamları inş görürüz faydasını...
enfall merhaba .
bizde panax E1almıştık.
ama eşim kullanmadı.bu sahte söylentisi çıktığı için.
bende istemedim şahsen ama iyi araştırmak lazım..
ooo bebekim desene senin bünye alışık uyumaya.
kilo almazsın ozaman amannn boşver uyu gitsin tatlım güzelsin zaten daha daha güzelleşirsin.
ahh kıyamam kiloda vermişin kolay değil kaçgündür çekiyosun böyle.
evet canım amann sıkı giyin ihöal etme kendini.
tamam bidenem konuşuruz yarın bende seni çoook özledim
gelincik canım Allah kucağına almayı nasip etsin yeşerttin umutlarımızı.Okadar sevindim ki ama halaya yetişemedim ya olsun.Allahım bundan sonra da yolunuzu açık etsin güzel bebeğiniz evinizi şenlendirsin.
Anemon canım sıra sende güzel haberlerinle mutlu olacağız inş.
İsmini hatırlayamadığım diğer arkadaşlar transferi olacaklar ameliyat olacaklar Allah Sizlerin de yüzlerinizi güldürsün inş.
Bahar.vck,cervan size de çok geçmiş olsun.
hepinizi çok öpüyorum
Baharcım canım sıradaki arkadaş için 1meryem de ben okudum Allah kabul etsin inş.
canımcım ben de sizleri çok özledim.. inş. canım..beyazmelek canım çok özledim seni
yarın arıycam inş konuşuruz uzun uzun
ben çıkıyorum şimdi iyi geceler
kızlar Rabbime binlerce defa şükürler olsun HAMİLEYİMMMMMMM.... darısı başınıza canlarım inşallah... çok heyecanlıyım çokkkk... millet nerdesiniz yahu....
slm cnm hadi gözün aydın diyelim sana..
Benimde sol yummurtalığım 3 cm kist varmı
iltihapda çokmuş iğne ilaç fitil kullandım
bu ay ki adetten sonra kontrole gidicem kısmetse
inşlh mr de de bişi çıkmaz cnm rahat ol...
canım ya çok geçmiş olsun rabbim şifa versin onu sevdiklerine bağışlasın kaza falan mı geçirdi ben pek anlayamadım
kızlar Rabbime binlerce defa şükürler olsun HAMİLEYİMMMMMMM.... darısı başınıza canlarım inşallah... çok heyecanlıyım çokkkk... millet nerdesiniz yahu....
Evet canim yarin tesemiz var.inşallah halay cekmek nasip olur..
Dualarinizi esirgemeyin yeter canim. Allah hepinizden razi olsun.once göbişlerinizi sonrada kucaklarinizi doldursun en kisa zamanda.
hoşgeldin günaydın canım evet güzel haberlerin devamı gelir inşallah bizlerde umut oluyorlar rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah.merhaba günaydın canlar nasılsınız
gelinciğin haberiyle coştuk inşlkh bugün hasret tende güzel haberler gelir umudumuz artar
herkese güzel bir gün diliyorum...
günaydın canım .inşallah dediğin gibi olur bunu hepimiz çok istiyoruz .bizlerde güzel haber gelince çok mutlu oluyoruz inşallah güzel günler bizim içinde gelecek.sen nasılsın canım iştesin ve aradabir gelip ceeeeeee deyip kaçıyorsungünaydıııııııııııııııııııın güzel anne adayları
gelincik kutlarım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dediğim gbi hepinz anne olacaksınız
Nasılsınız hanımlar keyifler yerindedir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?