- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
selam canım hoşgeldin bizde özledik seni nerelerdesinslm arkadaşlar nasılsınız? Epeydir gelmiyordum.. özledim sizi
selam canım hoşgeldin bizde özledik seni nerelerdesin
iyi yapmışsın bazen kafa dinlemek iyi geliyor çokmu soğuk sizin oralar.canım bende herşey aynı değişiklik yok anlayacağınKabuğumdaydım.. Vck sen nasılsın canım?..
Baharcım sen iyileştin mi?
canımcım hoşgeldin özlettin kendini ama iyi yapmışsın sters atmışsındır.merhabalarrrrrrr..................
Canlarım özledim valla.
Tatilden cumartesi döndük..
Internetimiz yoktu kaç günlerdir.tlfondan da giremedim
Bahar az önce msj atmıştı gelinciğin hamiş olduğunu çooooooooooooooooook sevindim...
Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah...
Sizler nasılsınız bakalım??????????
gülegüle canım allah'a emanet ol görüşürüzben çıkıyorum canlarım allaha emanet olun hepinizi kocamaaaannn öpüyorum
canımcım hoşgeldin özlettin kendini ama iyi yapmışsın sters atmışsındır.
Gelincik hamile darısı hepimizin başına sizin tedavi ne oldu ne yapmayı düşünüyorsunuz
ömer coşkun denen şahıs mustafa eraslanın clavis panax adlı ürününün klavis olarak taklidini yapmış ve mustafa eraslan da clavisi kibarlı olarak değiştirdi yani telif hakkı mıdır nedir taklidi yapılamıyomuş galiba.
biz de mustafa eraslanın ürününü kullanıyoruz adam hala bangır bangır bağırıyo tvlerde dolandırıcı olsa çoktan içeri boylamıştı diye düşünüyorum.
ohhhh sefanız olsun çok iyi etmişsiniz.evet ya..
Güzel oldu.
Attık stresimiz geldik
Ama hiç ders çalışmadım
Ama napayım artık çalışırım bende.
Gelincikee çok sevindimm...
Bizim tedavi devam edecek.
Tahlil yaptırıp sonuçları göndereceğiz bakalım ne çıkacak?
Ona göre bi yol çizgisi tutturacağız...
Sen nasılsın bitanem..
Anemoncugum dilerim bebişin sana sımsıkı tutunur.Allahım gonlünce versin.dualarin için çok teşekkürler.Allahım korktuklarimiza uğratmasın.
Denizciğim, benim eşimde azosprem.gec inmiş testis ama ameliyat gecirmemiş kendiliğinden inmiş ve boyutundada küçüklük var sanirım.
Persembe microtese olacak. Bende ayni anda hazirlandim. Çikarsa benimde yumurtalar toplanacak.
Doktorumuz Kaan Aydos. O Gen Artla çaliştiği için genartta başladik tüpbebeğe.
ohhhh sefanız olsun çok iyi etmişsiniz.
Bundan sonra bu moralle çok daha iyi çalışırsın hem kafan daha rahat olur.
Bizde çok sevindik canım inşallah sonucu itibariylede iyi olur.hem bizlerde umutlandık bu sayede.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım rabbim yüzünüzü güldürsün hem sizinde sonucunuz güzel çıktı inşallah spermleride görürsünüz.
Bende iyiyim canım ne olsun hayat devam ediyor hafta sonu bende eşimle çatalcaya gittim çiftlikleri gezdik temiz hava aldık geldik
insan hep monoton yaşamaktan sıkılıyor hayatımıza anlam katmamız lazım inşallah bu sene hepimiz mutlu sona ulaşırız
BAHAR----------------------------------------------501
ESESLİM--------------------------------------------500
hmtnzl için 1001 ihlas okuduk...
rabbim dualarımızı kabul etsin inş...
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?