Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhabalarrrrrrr..................
canlarım özledim valla.
tatilden cumartesi döndük..
internetimiz yoktu kaç günlerdir.tlfondan da giremedim
bahar az önce msj atmıştı gelinciğin hamiş olduğunu çooooooooooooooooook sevindim...
Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşAllah...

sizler nasılsınız bakalım??????????

ömer coşkun denen şahıs mustafa eraslanın clavis panax adlı ürününün klavis olarak taklidini yapmış ve mustafa eraslan da clavisi kibarlı olarak değiştirdi yani telif hakkı mıdır nedir taklidi yapılamıyomuş galiba.
biz de mustafa eraslanın ürününü kullanıyoruz adam hala bangır bangır bağırıyo tvlerde dolandırıcı olsa çoktan içeri boylamıştı diye düşünüyorum.

ben çıkıyorum canlarım Allaha emanet olun hepinizi kocamaaaannn öpüyorum

canımcım hoşgeldin özlettin kendini ama iyi yapmışsın sters atmışsındır.
Gelincik hamile darısı hepimizin başına sizin tedavi ne oldu ne yapmayı düşünüyorsunuz

canımcım hoşgeldin özlettin kendini ama iyi yapmışsın sters atmışsındır.
Gelincik hamile darısı hepimizin başına sizin tedavi ne oldu ne yapmayı düşünüyorsunuz

evet ya..
güzel oldu.
attık stresimiz geldik
ama hiç ders çalışmadım
ama napayım artık çalışırım bende.
gelincikee çok sevindimm...
bizim tedavi devam edecek.
tahlil yaptırıp sonuçları göndereceğiz bakalım ne çıkacak?
ona göre bi yol çizgisi tutturacağız...
sen nasılsın bitanem..

nasıl memnunmusunuz üründen bi etkisini gördünüzmü , ben uzun zamandır araştırıyodum çoğu kişiyle mahkemelik olmuşlar korktum o yüzden ama siz kullanıyosanız ve bi etkisini gördüyseniz banada söyleyin . benim eşimin fsh lh hormonları normal testesteron normal testislerde normal tıkanıklıkta yok ama sipermde yok bu hafta yani şubat 15 te mikro tese olucak eşim şimdi hurma poleni bal arısütü incir ceviz fındık fıstık kullanıyor eşim bide kırmızı kore ginsengi onada bugün başladık napacağımı şaşırdım ya çıkmazsa birşey diye çok korkuyorum

ohhhh sefanız olsun çok iyi etmişsiniz.
Bundan sonra bu moralle çok daha iyi çalışırsın hem kafan daha rahat olur.
Bizde çok sevindik canım inşallah sonucu itibariylede iyi olur.hem bizlerde umutlandık bu sayede.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım rabbim yüzünüzü güldürsün hem sizinde sonucunuz güzel çıktı inşallah spermleride görürsünüz.
Bende iyiyim canım ne olsun hayat devam ediyor hafta sonu bende eşimle çatalcaya gittim çiftlikleri gezdik temiz hava aldık geldik
insan hep monoton yaşamaktan sıkılıyor hayatımıza anlam katmamız lazım inşallah bu sene hepimiz mutlu sona ulaşırız

hasretcimm Allah yardımcınız olsun canımm...
inşAllah spermleriniz bulunurda sende hamişler kervanına katılırsın canımmmmmmmm..:

anemoncummmm..
senin yumoşlar transfer olmuş canım
hadi bakalım bayadır giremiyordum bugün neşem yerine geldi valla.
herkesten çook güzel haberler aldım..
allah hepinizin yüzünü güldürsün.

oh sende çook iyi yapmışın..
artık takmıyorum o kadar.
üzülmüyorumda.
eşim iyi olsun yeter yani..
bizim sonuç süperr değil belki ama umut vadediyo..
hamdolsun..

enfall merhaba .
bizde panax E1almıştık.
ama eşim kullanmadı.bu sahte söylentisi çıktığı için.
bende istemedim şahsen ama iyi araştırmak lazım..

Allah razı olsun canlarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…