Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin canım nasılsın .görünmüyorsun pek.
Sağol birtanem allah razı olsun rabbim herkese şifa versin.

günaydın kızlar nasılsınız?
bugünde halaya hazırım ben hasret için Allahım onlarada nasip etsin inşallah

baharcım bir meryem sureside ben okuyayım. babam için kırkbir yasin okuyordum üç tane kaldı onu bugün okuyup ardından meryem suresi okurum vaktim olursa belki bir tane daha okurum haber veririm sana. Allah kabul etsin.

gelincik canım hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inş.
ben halayı kaçırdım ama olsun bende evde beklemedeyim güzel haberle banada umut oldun
2012 nin ilk hamişi sensin canım ayaklarını sürde bizde arkandan gelelim

hasret canım inş. güzel haberlerle dönersin dualarım senınle allahım bol bol spermlerle yüzünüzü güldürsün inş.
hadi sıra sende takıl arkamıza

ne güzel hep böylegüzel haberler alalım benim 19 test günü bakalım hayırlısı

vck zcu canlarım siz nasılsınız sabah gelinciğin haberini alınca okadar mutlu oldum ki şu an içim içime sığmıyor

günaydın canım sen nasılsıl
ben akşam kaçırdım halayı bu gün inş. çekeriz hasretin halayını beklıyorum

iyiyim canım evet dün çok güzeldi gelincikten gelen haberle coştuk hepimiz.inşallah senin sonucunda da aynı şeyleri paylaşırız.
bu arada hasretnde sonucunu sabırsızlıkla beklyiorum.

sen şuanda tüp bebek denemesi yaptın galiba hangi hastaneye gidiyorsun canım?

günaydın canım sen nasılsıl
ben akşam kaçırdım halayı bu gün inş. çekeriz hasretin halayını beklıyorum

iyiyim canım evet dün çok güzeldi gelincikten gelen haberle coştuk hepimiz.inşallah senin sonucunda da aynı şeyleri paylaşırız.
bu arada hasretnde sonucunu sabırsızlıkla beklyiorum.

sen şuanda tüp bebek denemesi yaptın galiba hangi hastaneye gidiyorsun canım?

2 kere olmuş kusura bakmayın

Son düzenleme:
Arkadaslar birşey sorucam size.bilen yardımcı olsun lütfen :)
Simdi tup bebek tedavisinin devletin karşıladığı 2 kez lik bir kısmı var değil mı?peki simdi benim esim 6 senelik SSK li fakat prim ödemesi 1252 gün biz bu tup bebek tedavisinden faydalanabilirmiyiz?faydalanabiliyorsak bunu Kaan hocanın yaptıgı gen art ta yaptirabiliyormuyuz?
Lütfen yardım :))))

amin canım inş.
vet canım tüpbebek irenbede yaptım cok memnun kaldım dr u hemşiresi çalışanı hepsinde cok memnunum

inş. hasret güzel şonuçlarla döner

amin canım inş.
vet canım tüpbebek irenbede yaptım cok memnun kaldım dr u hemşiresi çalışanı hepsinde cok memnunum

inş. hasret güzel şonuçlarla döner

bende 2 tüp bebek denesi yaptım ama 2 si de negatif oldu.Allah hayırlısını versin.
o yüzden araştırma yapıyorum başka merkezler de düşünsemmi diye.

toana merhaba sen de 6.denemende hamile kalmışsın galiba eşin azosperm di değilmi?biraz süreçlerinden bahsedermisin?

napim kız çalışıyom. anca bu kadar oluyo yaneeeeee. akşam misafirlerim vardı. bol bol yemek yedrdim gelenlere kadın ayyy kilo aldırdın sen bana bu akşam dedi eee kendin çöp gbisin herkese yediriysun dedi seviyorum misafrlerimi napim ohh yesinler bize gelenler bol bolevim boşalmıyo tatlım yoruluyom valla gündüz iş akşam yemekti misafirdi gezmeydi vs gece kocam. çok yoğunum çook

canın sizin sebep belli mi sanırım 3. için merkez arıyorsum nerede yapmıştın öncekileri
baka bir merkezde yaptırman senin için iyi olabilir yeni yer yeni umutlar inş. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız

cnm sizin ilk tüp tedavinizmi benimde bildiğim kadarıyla devlet 2 sefer destek veriyor siz ssk dan yararlanabilirsinizeğer gen art tüp bebeğin ssk ile anlaşması varsa ordanda yararlanabilirsiniz rapor için son 3 ay aralıksız priminin yatması gerekiyor zaten senin eşininde son 6 yıldan beri ssk sı varmış
ama sen yinede gen art tüp bebeği ara anlaşmaları varmı sor durumu onlarada anlat vs bu şekilde daha sağlıklı bilgi edinebilirsin cnm ...

hoşgeldin günaydın canım evet güzel haberlerin devamı gelir inşallah bizlerde umut oluyorlar rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
inşlh cnm inşlh allah yar ve yardımcıları olsun inşlh güzel haberlerle dönerler...

günaydın kızlar nasılsınız?
bugünde halaya hazırım ben hasret için Allahım onlarada nasip etsin inşallah

günaydın cnm iyiyiz saol sen nasılsın
inşlh bugünde hasretin haberiyle coşacağız..

hasrettt merhaba canım
sizin mikroteseniz ne zaman?
bizim ki c.tesi günü ve çok heyecanlıyım?
inşallah sperm bulunur sizinkindende bizimkinde de:)
ve buradaki tüm bebek isteyen arkadaşlarımızın diğer vb. testlerinde deee

sebep azosperm canım benim eşimde mikrotese de sprem bulundu ama canım bulunan spermler malesef hareketsiz bundan dolayı gebelik şansı düşük oluyor.
şimdi 3.denersem tekrar mikrotese olacak gideceğim merkezinin üroloğunun da çok iyi olması lazım.

inşlh cnm inşlh allah yar ve yardımcıları olsun inşlh güzel haberlerle dönerler...

günaydın cnm iyiyiz saol sen nasılsın
inşlh bugünde hasretin haberiyle coşacağız..

Sağol canım bende iyiyim sen nasılsın?
bende ara ara gelip bakıyorum hasretten bi haber varmı diye ama henüz yok galiba.

cnm merhaba sizin durumu ben tam olarak hatırlayamadım
sizdeki sorun neydi sperm bulunmuşmuydu şuanda hamilemisin
kusura bakma kafam bazen çok karışıyor sizin azo sebebi neydi nasıl tedavi gördünüz
inşlh bebeğine tez zamanda kavuşursun....

gelincik cnm hayırlı uğurlu olsun bebişin inşallah sağlıklı gebelik dönemi yaşarsın.Rabbim sana ve bebeğine sağlık versin çok sevindim duyduğumda.

Merhabalar kizlar.

Iyi haberler bekliyorsunuzdur ama maalesef veremeyecegim.esimde hicbirsey bulunamadi.benimde yumurtalar toplanmadi dogal olarak. Bu mecerada buraya kadarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…