Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ıns.. fayda gorursunuz canm. bızde aynen adapazarndan sıparıs etmıstık 1aydır kullanıyoruz bakalım ıns. sevındırıcı seyler yasarız.

yok canım birtek ben kaldım bazen zaman giriyor

Canlar ben kaçtım yarın görüşmek üzere enfall canım inşallah yarın güzel haberlerinle topiğimiz bayram yerine döner allah'a emanet olun

sende allaha emanet ol canım , inan bunu nekadar çok istiyorum bilemezsin ( gerçi en iyi siz bilirsinide ben lafın gelişi dedim :)) ) yarın hakikatten bayram olur inşallah

sende allaha emanet ol canım , inan bunu nekadar çok istiyorum bilemezsin ( gerçi en iyi siz bilirsinide ben lafın gelişi dedim :)) ) yarın hakikatten bayram olur inşallah

canımm yarın sızın ıcın bır mılat olsun, Rabbım sıfanızı versın ıns. kalbımız ve dualarımız yarın ve her zaman sızınle. Allah ım yardımcınız olsun.

gülüm allah şimdiden sağlık , sıhhat verir inş.bol bol sperm bulunur inş.şu an seni anlayabiliyorum ne kadar heyecanlı olduğunu 1 ay önce de aynı durum bende de vardı olumsuz geçmişti çok şükür rabbim sabrını veriyor yavaş yavaş atlatıyorsun.bu işler tamamen nasip kısmet kader işi olduğunu anladım hiç olmaz denilen de bir bakıyorsun çıkıyor olmaması için bir sebeb yok dediğinde de çıkmayabiliyor.doktorlar bazen izah etmekte zorlanabiliyorlar durumu.inancı varsa doktorun biraz , allahın takdiri v.s diyebilyior inancı zayıfsa bilim tıp teknololji zırvanasıyla hastasını oyalayabiliyor.bizim durumda doktorlar %80-90 diyordu çıkmasına ama çıkmadı bunu tıp bilim v.s ile açıklayamazsın.bitkisel tedaviye inanmazdım hiç bilime tıpa teknolojiye çoooook güvenip inanırdım şimdi tam tersi oldu biraz.allah sabır versin enfal kardeşim rabbim şifasını verecektir.allah yar ve yardımcın olsun...

enfalll canım benim tam uyuyacaktımki aklıma geldin.
yarın m.teseniz vardı değilmi canım?
inşallah bol bol sperm bulunur tatlım.
dualrım seninle.
ALLAH yardımcınız olsun inşallah yarın güzel haberler verirsin bizler.

allah razı olsun canım zaten tek çare rabbimden , imtihanımız kolay değil , insan nekadar da herşeyin bilincinde olsada üzülmemesi elinde değilki , kendimi herşeyin iyisinede kötüsünede hazırlamaya çalışıyorum ama hayal krıklığını yaşamakta istemiyor insan artık bu imtihanım bitsin istiyorum rabbim hayırlı sağlıklı evladlar versin istiyorum ne biliyim işte herşey dört dörtlük olmuyo , mutluyum huzurluyum ama böylede bi imtihanım var işte , ümidimi kesmiyorum kesmiycemde yarın bişey çıkmazsa bile kaldığım yerden devam edicem rabbim yeterki ol desin olur o hay dır o rahman dır rahimdir ben onun merhametine sığındım çünkü okadar acizimki bana ondan başka kimse yardım edemez ...

canımm yarın sızın ıcın bır mılat olsun, rabbım sıfanızı versın ıns. Kalbımız ve dualarımız yarın ve her zaman sızınle. Allah ım yardımcınız olsun.

inşallah canım inşallah rabbim bu güzel dualarınızın hürmetine inşallah bizim yüzümüzü güldürür ve sizlerede ennnn kısa zamanda nasib eder ve bir sayfa açarız mucize anneler diye inşallah , rabbim burda hepimiz aynı drtten muzdaribiz sen hepimizin yüzünü güldür ve bizlere hayırlı evlatlar ihsan et .. Amin

evet canım rabbim senden razı olsun düşünmüşsün inşallah seninde yüzün güler inşallah yarın mutlu haberlerle dönerim dualarını eksik etme sende sizde hepiniz benim dualarımdasınız 1 kağıt aldım burdaki tüm arkadaşlarımın isimlerini yazdım ne okusam önce sizlere sonra kendime istiyorum rabbim inşallah birbirimize ettiğimiz dualar hürmetine bize merhamet eder :) inşallah hepimize anne olmayı nasib eder mutluluğumuzu hayırlı sağlıklı evlatlarla taçlandırır inşallah

enfall
canim yarin size bol sans diliyorum Rabbim etigin tum dualari kabul etsisin insAllah...
ben inanyorum ki senin yarin yuzun gulucek
butun dualarim seninle
Allaha emanet oll.....Bol Bolll sans diliyorum sanaa....Allah yar ve yardimcin olsun

iyi geceler.... herşeye KAADİR olan rabbim dualarını kabul etsin gül yüzünü güldürsün...hadi kendini yorma bukadar herşey olacağına varır.tevekkeltü teaalallah.

duymadım canım o ilacı hiç l-arginine ni biliyorum onu da eczacı önermişti 90 lık şişedeydi sanırım bi daha kullanmadı.
amiin kardeşim rabbim seninde sıkıntılarını def etsin yüzünü güldürsün hayırlı evlatlar nasib etsin hayallerinin ötesini versin , ne güzel bir dua allah razı olsun
Allah razı olsun canımcım sağolasın
bugün inşallah güzel haberler alırsınız canım Allah yardım etsin yüzünüz gülsün inşallah.
hiçbir şey lüzumsuz yaratılmamıştır canım bitkilerin hepsi birer şifa kaynağı aldırmayın siz öyle diyen doktorlara Rabbim büyüktür canım birgün birşey muhakkak evladımızın olmasına vesile olacaktır Allahın izniyle
merhaba eşim mikro tese oldu cumartesi sonuç negatif neyapacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
canım ne diyim ki hayırlısı böyleymiş daha zamanı var demek ki Allah sabır versin.

çok güzel bi rakam bu canım testte çıkıyosa bu rakam dr.un da dediği gibi ameliyata gerek yok
yine bir örnek vermek istiyorum buradaki arkadaştan -şimdi hamile-onun eşinde binlerdeydi rakam ama hiç farketmez
önce onu hazırladılar her türlü transfer olacağı gün eşi test verip transfer oldu ve çok şükür hamile
boşuna ameliyata yatmasın eşin
bence en güzeli önce eşinin test verip spermlerinin dondurulması ve sonra senin hazırlanman
hakkınızda hayırlısı olsun canım.
Sorma arkadaşım ben de anlamadım. bu söylediğin şey bana nasıl ilaç gibi geldi anlatamam. belki bizim de öyle olur değil mi? umut etmek bile güzel...

inşallah canım olmaz diye birşey yok Rabbim diledikten sonra
hep duyuyoruz çevremizde televizyonda...
kaç kere tüp bebek yapılıyo da tutmuyo sonrasında bir bakmışsın kadın normal yoldan hamile
ümidi kaybetmemek lazım bir ayeti hatırlatmak istiyorum:
"Allahtan ümidinizi kesmeyin ancak kafirler topluluğu Allahtan ümidini keser."

Evet biz varız bak. Başkalarında da vardır ama paylaşılmadığı için bilinmiyor belki de. Yaşam şartları bu yenilen içilenler insanların yapısı bozuldu. Siz hangi doktora gidiyorsunuz?

biz kaan hocada tedavi oluyoruz yaza üçüncü tedaviye başlıyacaz ama kaan hoca eşimin mikrotese olmasını istiyo bakalım artık zaman neyi gösterecek diyarbakırda süleyman akarsuya gidiyorum zeki akkumunda tüpbebek yaptığını duydum eşiniz azosperm nerde tedavi oluyr biz 4yıldır bunla savaşıyoruz umarm hepimiz kazanırız...

Arkadaslar birşey sorucam,
Doktorlar neden bazılarına tese,bazılarına mikrotese yapıyor?yani fark ne?neye göre değişiyor?

Cnm inşlh hayırlı güzel haberler verirsin bize okunan ezanların yüzü suyu hürmetine
rabbim yüzünüzü güldürüp kucağınızı doldursun inşlh...

mrb kızlar rabbım tedavıde ve beklemede olan arkadaslarımın yuzunu guldrsun ıslerını kolaylasrtrsn ınsaalh,umut larınızı hıc bırzaman tuketmeyın.rabbım ENFALL kardesımınde dualrını kabul edıp sevınc cıglıkları atmayı nasıp etsın....BEN SUNU DEMEK ISTYRM NE OLUR ÜMÜTSİZ OLMAYIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…