valla ben şu an hiç birşey yapamıyorum. saraçoğlundan kürler istettim onları kullanıyor eşim şimdilik. bi kaç haftaya kadar sperm testi için gideriz artık doktora. umarım işe yaramıştır kürler biraz.
yok canım birtek ben kaldım bazen zaman giriyorcookk sevındım rabbım emeklernı karsılıksız bırakmasın.ıns. Bebegı annesıne tutunur sırayla hepımızde bebeklerımıze kavusurzz :) bende sızlerı cokk ozledmm. Herkess gırmıyomu topık sessız demıssın.
yok canım birtek ben kaldım bazen zaman giriyor
Canlar ben kaçtım yarın görüşmek üzere enfall canım inşallah yarın güzel haberlerinle topiğimiz bayram yerine döner allah'a emanet olun
sende allaha emanet ol canım , inan bunu nekadar çok istiyorum bilemezsin ( gerçi en iyi siz bilirsinide ben lafın gelişi dedim :)) ) yarın hakikatten bayram olur inşallah
gülüm allah şimdiden sağlık , sıhhat verir inş.bol bol sperm bulunur inş.şu an seni anlayabiliyorum ne kadar heyecanlı olduğunu 1 ay önce de aynı durum bende de vardı olumsuz geçmişti çok şükür rabbim sabrını veriyor yavaş yavaş atlatıyorsun.bu işler tamamen nasip kısmet kader işi olduğunu anladım hiç olmaz denilen de bir bakıyorsun çıkıyor olmaması için bir sebeb yok dediğinde de çıkmayabiliyor.doktorlar bazen izah etmekte zorlanabiliyorlar durumu.inancı varsa doktorun biraz , allahın takdiri v.s diyebilyior inancı zayıfsa bilim tıp teknololji zırvanasıyla hastasını oyalayabiliyor.bizim durumda doktorlar %80-90 diyordu çıkmasına ama çıkmadı bunu tıp bilim v.s ile açıklayamazsın.bitkisel tedaviye inanmazdım hiç bilime tıpa teknolojiye çoooook güvenip inanırdım şimdi tam tersi oldu biraz.allah sabır versin enfal kardeşim rabbim şifasını verecektir.allah yar ve yardımcın olsun...
canımm yarın sızın ıcın bır mılat olsun, rabbım sıfanızı versın ıns. Kalbımız ve dualarımız yarın ve her zaman sızınle. Allah ım yardımcınız olsun.
enfalll canım benim tam uyuyacaktımki aklıma geldin.
Yarın m.teseniz vardı değilmi canım?
Inşallah bol bol sperm bulunur tatlım.
Dualrım seninle.
Allah yardımcınız olsun inşallah yarın güzel haberler verirsin bizler.
duymadım canım o ilacı hiç l-arginine ni biliyorum onu da eczacı önermişti 90 lık şişedeydi sanırım bi daha kullanmadı.hoş bulduk canım benim amin .inşallah tez zaman da şifa bulursunuz.dert gezmiş dermanda gezmiş derdi rahmetli babam.nerden şifa geleceğini hiçbirimiz bilemeyiz. bişey sorcam gnc ürünlerinden l cartinine var azolulara faydasını duydukların varmı?kullansak mı diye tereddütlüyüm.
Allah razı olsun canımcım sağolasınamiin kardeşim rabbim seninde sıkıntılarını def etsin yüzünü güldürsün hayırlı evlatlar nasib etsin hayallerinin ötesini versin , ne güzel bir dua allah razı olsun
hiçbir şey lüzumsuz yaratılmamıştır canım bitkilerin hepsi birer şifa kaynağı aldırmayın siz öyle diyen doktorlara Rabbim büyüktür canım birgün birşey muhakkak evladımızın olmasına vesile olacaktır Allahın izniylekızlar merhaba nasılsınız bikaç gündür topikten uzak kaldım gözlerim çok ağrıdığı için giremedim..
sizler naptınız varmı güzel gelişmeler tedaviler ne aşamada inşlh herkesin kisi olumlu yönde ilerliyordur.
.. bizde bi değişiklik yok tedaviye ilaçlara bitkisellere devam
cuma tıpa gittik tahlil sonuçları için moralimizi bozdular ama hemen toparlandık
kullandığımız ilaçlara bitkiseller boşuna veriyosunuz buna bişey yapmaya gerek yok dediler bende zaten tıp buna inanmıyor ama
bunun çok mucizeleri var dedim vsvs dr la gerildik sonra eşimle felan ama şimdi iyiyiz .....allahın hikmetine sual olmaz birgün bebeğimiz olacak buna inanıyorum ...
canım ne diyim ki hayırlısı böyleymiş daha zamanı var demek ki Allah sabır versin.merhaba eşim mikro tese oldu cumartesi sonuç negatif neyapacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
çok güzel bi rakam bu canım testte çıkıyosa bu rakam dr.un da dediği gibi ameliyata gerek yokbenim eşimdede birinci derece varikosel çıktı bizim sperm sayımız 53 çıktı en son.ameliyata gerek yok demiş doktoru.bizde kararsız kaldık acaba ameliyat olsa değişiklik olur mu ki diyoruz?ne yapacğaımızı şaşırdık
Sorma arkadaşım ben de anlamadım. bu söylediğin şey bana nasıl ilaç gibi geldi anlatamam. belki bizim de öyle olur değil mi? umut etmek bile güzel...
Evet biz varız bak. Başkalarında da vardır ama paylaşılmadığı için bilinmiyor belki de. Yaşam şartları bu yenilen içilenler insanların yapısı bozuldu. Siz hangi doktora gidiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?