mrb kızlar rabbım tedavıde ve beklemede olan arkadaslarımın yuzunu guldrsun ıslerını kolaylasrtrsn ınsaalh,umut larınızı hıc bırzaman tuketmeyın.rabbım enfall kardesımınde dualrını kabul edıp sevınc cıglıkları atmayı nasıp etsın....ben sunu demek ıstyrm ne olur ümütsiz olmayın
merhabalar. Nasılsınız. Ben giremiyorum pek o yüzden uğrayamıyorum haliyle. Keyifler iyidir inşallah
arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır sürekli bu forumu dışarıdan takip ediyordum.7 yıllık evliyim.eşimin azosperm olduğunu evliliğimizin 2.yılında öğrendik.eşim 5 yıl boyunca tedavi olmak istemedi.en sonunda kaan aydosa gitmeyi kabul etti.kaan bey önce umut verdi ve yaklaşık beş aydır onun verdiği ilaçları ve bitkisel olarakta çakşır kökü suyu ısırgan çayı keçiboynuzu tozu hergün kuruyemiş çoban çökerten çayı clavis panax clavis e1 kullandık.asla et tavuk ve hazır gıdalar yemedik.hep yeşil yapraklı sebze yemekleri yedik.ahmet maranki nin kestane balıyla ilgili karışımını yaptım.hergün ondanda yedi.artık hergün yeter diye benimle kavga ederken mikrotese günümüz geldi.ve dün mikrotesede spermler bulundu donduruldu.bunları size yazmak istedim.belki arasında sizede faydası olan bir gıda olur.biliyorum daha yolun çok başı ama en azından ilk aşamayı başardık.rabbim hepimize çocuk nasip etsin.
cnm merhaba yzdığın için sonsuz teşekkürler peki sizdeki sorun neydi
hormonlar testisler vs herşey normalmiydi yazdığın için allah razı olsun hayırlısıyla inşlh bebeğini kucağına alırsın..
geçmiş olsun canım peki patoloji sonucu nasıl belli oldu mu ?canım peki sizin azo sebebi neydi ne tedaviler gördünüz ka yıllık azolusunuz biraz kendi hakkında bilgi verirsen sana daha faydalı oluruz
merhaba cnm iyidir senden naber nasıl gidiyor bayaa sevdin topiğimizi değilmi
bir umut bekliyoruz işte burda iyi güzel gelişmeler olurmu diye cnm ne olsun işte
herşey aynı anlayacağın...
bir gün hz. Musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyor "ya musa allah (c.c) ile konuşurmusun bizim bu zamana kadar çocuğumuz olmadı.allah (c.c) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı?"neyse musa konuşuyor soruyor allah (c.c) diyorki:"ya musa söyle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar" musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar,aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda.sonra musa allah (c.c) ile konuşuyor: " yarabbi,hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş" diyor allah (c.c) de diyorki:" evet ya musa ben sana öyle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim" diyor.
kaçkez soru sordum ama hiçkimse cevap yazmadı yabancıyım diye mi yazmıyorsunuz hanımlar çok üzgünüm
mustafa eraslan ın calvis panax diye bi ilacı var bir işe yarıyor mu ya da yan etkisi varmıdır acaba? Teşekkür ederim sesimi duyduğunuz için her yazıyı okuyorum ve sizden çok şey öğrendim.
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Enfall den cevap gelmemiş henüz.çok merak ettim.inşallah hayırlı haberler ile gelir
merhaba cnm ben iyiyim saol işteyim ara ara takılıyorum sen nasılsın
tedaviniz ne aşamada
evt enfalden henüz bir haber gelmedi inşlh olumlu sonuç çıkmıştır...
merhaba benim eşim mikrotese oldu ve sperm bulun du sizlere sormak istiyorum bulunan spermler donduruluyor dondurulduktan sonra zarar göre biliyorlarmış aranız da bilgisi olan varsa ben bilgilen dirir seniz sevinirim.?
merhaba benim eşim mikrotese oldu ve sperm bulun du sizlere sormak istiyorum bulunan spermler donduruluyor dondurulduktan sonra zarar göre biliyorlarmış aranız da bilgisi olan varsa ben bilgilen dirir seniz sevinirim.?
canım öncelikle tebrik ederim sperm bulunmuş m.tese de.
bulunan spermler donduruluyor ama tazeyken kullanbiliyorsan tazeyken ilk sefer dene olmazsa donmuşlarla denersin.dondurulumuş
spermlerde çözülürken bir kısmı zedelenebiliyormuş ama bulunan spermler kaliteli ise sorun olmaz.ve bir çok arkadaşımız dondurulmuş psermler ile hamile kaldı.
canım sizdeki azosperm problemi ne idi ve ne kadar sperm bulundu kaliteleri nasıl?
canım biz cerrahpaşa tıp fakultesin de mikrotese olduk benim eşim şeker hastası oldugu için sperm kanalındaki catlak yüzünden idrarına karışıyordu bize kalitesinin iyi oldugu söylendi dört tüp oldugu söylendi şimdi ben ignelerime başladım ama insanın içine bi kut düşüyor :)
anladım canım sen içini ferah tut artık mutlu sona doğru yaklaşıyosun spermleriniz iyi ise korkulacak bişey yoktur inşallah.4 tüp baya sperm bulunmuşta artık keyifli olmaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?