Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm merhaba sende hamileymişssin galiba
hayırlısıyla kucağına almayıda göstersin rabbim
sizdeki sorun tam olarak neydi
hangi dr gittiniz
neler kullandınız
bize bunları yazarsan umut olursun cnm
bizimkisi sebepsiz azo herşey norma sperm yok...

merhabalar. Nasılsınız. Ben giremiyorum pek o yüzden uğrayamıyorum haliyle. Keyifler iyidir inşallah

merhaba cnm iyidir senden naber nasıl gidiyor bayaa sevdin topiğimizi değilmi
bir umut bekliyoruz işte burda iyi güzel gelişmeler olurmu diye cnm ne olsun işte
herşey aynı anlayacağın...

cnm merhaba yzdığın için sonsuz teşekkürler peki sizdeki sorun neydi
hormonlar testisler vs herşey normalmiydi yazdığın için allah razı olsun hayırlısıyla inşlh bebeğini kucağına alırsın..

bizim askerde testisinin teki alınmış.tek testis vardı.kaan beyin dediğine göre oda işlevini görmüyordu.fsh ilk başta 13 civarıydı.klomen endol proxplus com vitex kullandık.her ay ortalama 7-8-9 civarı oldu.tek testisin boyu normal demişti doktor.bitkisel çaylar çok kullandık.

geçmiş olsun canım peki patoloji sonucu nasıl belli oldu mu ?canım peki sizin azo sebebi neydi ne tedaviler gördünüz ka yıllık azolusunuz biraz kendi hakkında bilgi verirsen sana daha faydalı oluruz

teşekkür ederim bizim belli değil nedeni azonun pal ve polen kullandım. biz 9 aylık evliyiz hemen bebk istedik ama eşimin azolu olduğunu öğrendik emre bey yaptı ameliyatımızı doktorumuz pek umutlu değil patoloji sonucuna göre konuşuruz dedi ama çok olumsuzdu neyapacağımı bilmiyorum kızlar neolur bana yardım edin

nasılsınız kızlar selam verim dedim naptınız varmı yeni gelişmeler

Üzülme der Mevlana ve;

"Bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun, tek kanatla uçulmaz zaten. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil kilimin tozunu almaktır. Allah sana skıntı vermekle kirini tozunu alır, niye kederlenirsin? Taş taşlıktan geçmedikçe, parmaklara yüzük olamaz. Yüzük olmayı dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır..."

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

enfall den cevap gelmemiş henüz.çok merak ettim.İnşallah hayırlı haberler ile gelir

allahım sen ne büyüksün inşlh bizlerinde gönlümüzün muradını verirsin bizlerinde gönülden dilenen muradını tez zamanda verirsin çok duygulandım paylaşım için teşekkürler..

kaçkez soru sordum ama hiçkimse cevap yazmadı yabancıyım diye mi yazmıyorsunuz hanımlar çok üzgünüm

mustafa eraslan ın calvis panax diye bi ilacı var bir işe yarıyor mu ya da yan etkisi varmıdır acaba? Teşekkür ederim sesimi duyduğunuz için her yazıyı okuyorum ve sizden çok şey öğrendim.

cnm biz hiç kullanmadık bilmiyorum ama kullanan arkadaşlar var onlar görünce mutlaka yorum yaparlar...

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Enfall den cevap gelmemiş henüz.çok merak ettim.inşallah hayırlı haberler ile gelir

merhaba cnm ben iyiyim saol işteyim ara ara takılıyorum sen nasılsın
tedaviniz ne aşamada
evt enfalden henüz bir haber gelmedi inşlh olumlu sonuç çıkmıştır...

merhaba cnm ben iyiyim saol işteyim ara ara takılıyorum sen nasılsın
tedaviniz ne aşamada
evt enfalden henüz bir haber gelmedi inşlh olumlu sonuç çıkmıştır...

sağol canım bende iyiyim bende ara ara gelip güzel haberler varmı diye bakıyorum.
henüz tedavi aşamasında değiliz Allah nasip ederse eylül gibi düşünüyorum 3.tüp bebek denemesini
sende tedavi için beklemedesin galiba?

merhaba benim eşim mikrotese oldu ve sperm bulun du sizlere sormak istiyorum bulunan spermler donduruluyor dondurulduktan sonra zarar göre biliyorlarmış aranız da bilgisi olan varsa ben bilgilen dirir seniz sevinirim.?

merhaba benim eşim mikrotese oldu ve sperm bulun du sizlere sormak istiyorum bulunan spermler donduruluyor dondurulduktan sonra zarar göre biliyorlarmış aranız da bilgisi olan varsa ben bilgilen dirir seniz sevinirim.?

canım öncelikle tebrik ederim sperm bulunmuş m.tese de.
bulunan spermler donduruluyor ama tazeyken kullanbiliyorsan tazeyken ilk sefer dene olmazsa donmuşlarla denersin.dondurulumuş
spermlerde çözülürken bir kısmı zedelenebiliyormuş ama bulunan spermler kaliteli ise sorun olmaz.ve bir çok arkadaşımız dondurulmuş psermler ile hamile kaldı.
canım sizdeki azosperm problemi ne idi ve ne kadar sperm bulundu kaliteleri nasıl?

merhaba....gözün aydın canım sperm bulunmuş.evet dondurup çözünen spermler le de tüpbebek oluyor.ama direk kullanılsa daha iyi tabi....inşaallah bebeğine kavuşursun sizin tese nerde oldu dr unuz kim?

canım biz cerrahpaşa tıp fakultesin de mikrotese olduk benim eşim şeker hastası oldugu için sperm kanalındaki catlak yüzünden idrarına karışıyordu bize kalitesinin iyi oldugu söylendi dört tüp oldugu söylendi şimdi ben ignelerime başladım ama insanın içine bi kut düşüyor :)

anladım canım sen içini ferah tut artık mutlu sona doğru yaklaşıyosun spermleriniz iyi ise korkulacak bişey yoktur inşallah.4 tüp baya sperm bulunmuşta artık keyifli olmaya bak

anladım canım sen içini ferah tut artık mutlu sona doğru yaklaşıyosun spermleriniz iyi ise korkulacak bişey yoktur inşallah.4 tüp baya sperm bulunmuşta artık keyifli olmaya bak

saol canım herkezin umutları istekleri gercek olsun inşallah herkez tez zamanda güzel haberler verir:):):):):) bizim mikrotesemizi biyolog tayyar demiryürek yaptı .

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------1 yasin
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------1 meryem
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN---------------------------------------
ÇİÇEK-----------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------1 meryem
ESESLİM--------------------------------------1 yasin
ESMA-----------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK-------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------3 yasin 1 meryem
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------2 meryem
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…