canım hoşgeldin ama yanılıyorsun biz burda yerli yabancı ayırımı yapmıyoruzonun haricinde sorunun cevabı olarakta şunu söyleyebilirim bu bitkiseli kullanan arkadaşlardan kesin bir cevap gelmedi cemrem arkadaşın eşinde ameliyatla sperm çıkmamıştı fakat bu ilacı kullandıktan sonra sperm dışı hücre 1milyon tane çıkmıştı belki tekrar test yaptırmışlardır fakat 15 gündür topiğe girmiyor istersen almadan önce bekle hakkınızda hayırlısı olsun
inşallah canım heycan ne demek kalbim duracak nerdeyse :) bu gün bitmek bilmedi , allahım inşallah güzel sonuçlar alırız dua edin arkadaşlar okadar çok ihtiyacım varki hepiniz allaha emanet olun ...
sen bize ne zaman haber verirsin sonucu?
yarın inşallah güzel haberler vereceksin bize.herşeyin hayırlısı canım sıkma kendini.
rica ederim canım sperm dışı hücreyi bilmiyorum canım ya bizim testler hep sıfır ya ne çıksa ona mutlu oluyoruz hatta halaylar çekiyoruz.bakalım arkadaşımız uğrarsa topiğe haber alırsa o bize detaylı anlatır.yıkamalı teste gelince sperm testi veriliyorya sıfır çıkıyor hep eşlerimizde testin dibe kalan çökeltisine ilaç sıkılıp boyanıyor bu şekilde bakılıyor birde özel solusyonla yıkayıp meninin dibinde sperm aranıyor anlayacağın daha detaylı aramacevap için teşekkürler :)sperm dışı hücre ne demek ki? Ayrıca yıkanmış sperm ne oluyor ?
canım benim iyi düşün iyi olsun sen itikatli birisisin rabbim inşallah dualarına icabet eder bebişini sana gönderirinşallah canım aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama şu yüreğim bi daralmışki anlatamam , çok korkuyorum rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz ,
rica ederim canım sperm dışı hücreyi bilmiyorum canım ya bizim testler hep sıfır ya ne çıksa ona mutlu oluyoruz hatta halaylar çekiyoruz.bakalım arkadaşımız uğrarsa topiğe haber alırsa o bize detaylı anlatır.yıkamalı teste gelince sperm testi veriliyorya sıfır çıkıyor hep eşlerimizde testin dibe kalan çökeltisine ilaç sıkılıp boyanıyor bu şekilde bakılıyor birde özel solusyonla yıkayıp meninin dibinde sperm aranıyor anlayacağın daha detaylı arama
canım benim bunu heryer yapmıyor birde isterseniz yapıyorlar tamamen duygusaleeee neden bu sperm arama şeklini bize yapmadılar iki kez sperm testi yapıldı ama bundan kimse bahsetmedibune ya böyle...
evet merkezdeyiz siz?
selmacığım nasılsın nasıl gidiyor hayat senin rahatsızlığın nasıl oldu adetin geçmiyordu sebebini buldularmıbizde merkezde oturuyoruz bizden başka bu hastalıkla uğraşan varmı diye merak ediyordum pek açıklanacak bir hastalık değil ki anlatasın deme ki varmış diyarbakırlı'mısınız
bizde merkezde oturuyoruz bizden başka bu hastalıkla uğraşan varmı diye merak ediyordum pek açıklanacak bir hastalık değil ki anlatasın deme ki varmış diyarbakırlı'mısınız
ne demek ha sıfır ha birkaç tane bilmiyolar mı bizim için 1 tane spermin bile ne kadar önemli olduğunu sonuçta 1 tanecik sperm döllüyo yumurtayı
ne diyim ya böyle doktorlar olunca insanın morali bozuluyo
hayalimm diye bir arkadaş vardı nişanlıydı,nişanlıyken öğrendiler durumu ama o yine de vazgeçmedi nişanlısıyla evlenmekten
biz de şimdi tedaviyi düşünmeyin (evlilik hazırlığı içindeydiler) yaşadığınız anın tadını çıkarın falan diyoduk neyse evlendi arkadaşımız ve sanırım 5 hafta sonra hamile olduğunu öğrendik işte Rabbim herşeye kadir,bizleri de yoktan var etmedi mi! O dilesin yeter ki!
eşi de test yapmış eşinin hamile olduğunu öğrenince ve yanlış hatırlamıyosam 12 tane sperm çıkmış tahlilde
ha sıfır ha bu! diyen doktora göre bu da bikaç tane ama işte işin özü: "Rabbim -kün-(ol!)dedi ve -feyekün-(hemen oluverdi) elhamdülillah...
ezgi canım çok güzel bir sonuç bu çıkan spermler bile tüp bebek deneyin zaman kaybetmeyin.bizdede birkaç tane çıkıyormuş bize bundan bahsetmeden m. tese ameliyatına aldılar ege üni hastanesinde ve tesede sperm bulunamadı ve biz biryıl sonra zaten bizde bir iki sperm çıkıyormuş öğrendik ve tüp denedik üç tane embriyomuz oluştu ve çok kaliteliydi tutunamadı bendeki rahim kanamasından .yumurtam toplandıktan sonra çok yumurta ürettiği için vücut tepki verdi yani tutunamama sebebi benden kaynaklandı.Allah yardımcınız olsun.
canım ssk normal testi karşılıyor santrifüjlüyü özel merkezler yapıyorbu testleri ssk karşılamıyor değil mi? Her yerde değişiyor sanırım ücretleri
hoşgeldin canım iyi yaptın dinlenmişsin biz iyiyiz sen nasılsınmerhabalar kızlarrrrrr. Bugün hiç bakamadım ancak girebildim. Okuldan gelince yemeği yiyip sızmışım. Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?