Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cevap için teşekkürler :)sperm dışı hücre ne demek ki? ayrıca yıkanmış sperm ne oluyor ?

inşallah canım heycan ne demek kalbim duracak nerdeyse :) bu gün bitmek bilmedi , allahım inşallah güzel sonuçlar alırız dua edin arkadaşlar okadar çok ihtiyacım varki hepiniz allaha emanet olun ...

yarın inşallah güzel haberler vereceksin bize.herşeyin hayırlısı canım sıkma kendini.

benim eşimdede birinci derece varikosel çıktı bizim sperm sayımız 53 çıktı en son.ameliyata gerek yok demiş doktoru.bizde kararsız kaldık acaba ameliyat olsa değişiklik olur mu ki diyoruz?ne yapacğaımızı şaşırdık

sen bize ne zaman haber verirsin sonucu?

canım belçika saatleri türkiyeden 1 saat geri burdaki saate göre eşim sabah 9 buçukta girecek ameliyata hastaneden 2 gibi çıkarsak 3 te haber veririm inşallah türkiye saatine göre 4 oluyor , dua edin nolur rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :) inşallah

cevap için teşekkürler :)sperm dışı hücre ne demek ki? Ayrıca yıkanmış sperm ne oluyor ?
rica ederim canım sperm dışı hücreyi bilmiyorum canım ya bizim testler hep sıfır ya ne çıksa ona mutlu oluyoruz hatta halaylar çekiyoruz.bakalım arkadaşımız uğrarsa topiğe haber alırsa o bize detaylı anlatır.yıkamalı teste gelince sperm testi veriliyorya sıfır çıkıyor hep eşlerimizde testin dibe kalan çökeltisine ilaç sıkılıp boyanıyor bu şekilde bakılıyor birde özel solusyonla yıkayıp meninin dibinde sperm aranıyor anlayacağın daha detaylı arama

inşallah canım aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama şu yüreğim bi daralmışki anlatamam , çok korkuyorum rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz ,
canım benim iyi düşün iyi olsun sen itikatli birisisin rabbim inşallah dualarına icabet eder bebişini sana gönderir

eeee neden bu sperm arama şeklini bize yapmadılar iki kez sperm testi yapıldı ama bundan kimse bahsetmedi bune ya böyle...

bizde merkezde oturuyoruz bizden başka bu hastalıkla uğraşan varmı diye merak ediyordum pek açıklanacak bir hastalık değil ki anlatasın deme ki varmış diyarbakırlı'mısınız
selmacığım nasılsın nasıl gidiyor hayat senin rahatsızlığın nasıl oldu adetin geçmiyordu sebebini buldularmı

bizde merkezde oturuyoruz bizden başka bu hastalıkla uğraşan varmı diye merak ediyordum pek açıklanacak bir hastalık değil ki anlatasın deme ki varmış diyarbakırlı'mısınız

Evet biz varız bak. Başkalarında da vardır ama paylaşılmadığı için bilinmiyor belki de. Yaşam şartları bu yenilen içilenler insanların yapısı bozuldu. Siz hangi doktora gidiyorsunuz?

Sorma arkadaşım ben de anlamadım. bu söylediğin şey bana nasıl ilaç gibi geldi anlatamam. belki bizim de öyle olur değil mi? umut etmek bile güzel...

Ne güzel şeyler yazmışsınız böyle . bu olayı öğrendiğimden beri hiç bu kadar umutlu ve mutlu olmamıştım. iyi ki varsınız :)

Merhabalar kızlarrrrrr. bugün hiç bakamadım ancak girebildim. okuldan gelince yemeği yiyip sızmışım. nasılsınız?

canım yarın inşallah hayırlı haberlerini duyacağız. dualarım sizinle, Allah yardımcınız olsun. saat 4 de bildiririm sonucu demişsin. ben ancak 6 gibi geliyorum eve. Hemen oturcam pc nin başına. sabırsızlıkla bekliycem haberinizi...

merhabalar kızlarrrrrr. Bugün hiç bakamadım ancak girebildim. Okuldan gelince yemeği yiyip sızmışım. Nasılsınız?
hoşgeldin canım iyi yaptın dinlenmişsin biz iyiyiz sen nasılsın
canım bahar faceten birini önermiş senmisin acaba merak ettim bahar yok ona soramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…