hoşgeldin canım iyi yaptın dinlenmişsin biz iyiyiz sen nasılsın
canım bahar faceten birini önermiş senmisin acaba merak ettim bahar yok ona soramadım
şimdi gönderiyorum özelden adımı canım arkadaşlık içinde sayı gerekiyormu hatırlamıyorum olmazsa biz teklif gönderirizyok canım ben değilim. Henüz kimsenin face i yok ben de. Iyi hatırlattın canım. Verirseniz ben de ekliyeyim sizleri. Burada da eklemek istiyorum. Arkadaş olarak ekle diyince yetiyordur umarım. O da mesaj sayısının doldurulmasını isterse ben artık buraya a a a yazar gönderirim sürekli :))
şimdi gönderiyorum özelden adımı canım arkadaşlık içinde sayı gerekiyormu hatırlamıyorum olmazsa biz teklif göndeririz
canım yarın inşallah hayırlı haberlerini duyacağız. dualarım sizinle, Allah yardımcınız olsun. saat 4 de bildiririm sonucu demişsin. ben ancak 6 gibi geliyorum eve. Hemen oturcam pc nin başına. sabırsızlıkla bekliycem haberinizi...
herkese iyi akşamlar,nasılsınız hanımlar keyifler nasıl..
hoşgeldin canım ne var ne yok girmiyorsun artık topiğeherkese iyi akşamlar,nasılsınız hanımlar keyifler nasıl..
canım profilimde eşimle düğün fotom var kapalıyımcanım arkadaşlık isteği gönderdim. Yazdığın ad çok var facede hangisisin bilemedim. Ben adımı yazmak istedim ama özelden mesaj atamıyorum.
iyi akşamlar, hoşgeldin. biz iyiyiz sen nasılsın?
hoşgeldin canım ne var ne yok girmiyorsun artık topiğe
gelincik hamile canım iyi sevindim pc nin tamir olmasına o zaman sık sık girersin topiğimiz sessiz kaldııyıyım bende cnm,bılgısayarmz arızalıydı daha az once oldu solugu burda aldım. Tedavısınde gelısme olan guzel guzel haberler var mı bu sure zarfında?
tamam canım kabul ettimcanım gönderdim
ıyıyım bende cnm,bılgısayarmz arızalıydı daha az once oldu solugu burda aldım. tedavısınde gelısme olan guzel guzel haberler var mı bu sure zarfında?
gelincik hamile canım iyi sevindim pc nin tamir olmasına o zaman sık sık girersin topiğimiz sessiz kaldı
yok canım şimdilik ben de çok sıkı takip edemiyorum gerçi. yalnızca enfall arkadaşımızın yarın tesesi var. ona bol bol dua ediyoruz aramıza hayırlı haberlerle dönsün diye
evet canım 4 . Denemesi rabbim kalp atışlarını duymayı ve kucağına almayı nasip etsin inşalalh.gel tabi özlettin kendiniaa ole mı pek hatırlayamadım ama tup bebeklemı gerceklestı gebelıgı ? Evett cnm artık nasıpse hergun burdayım.o kadar alısmısım kı tamır olması tam bı oduldu benım ıcn
ne guzell hayırlı mujdelı haberlerını alırız ıns. sızler tedavınıze nasıl devam edıyorsunuz canm.
evet canım 4 . Denemesi rabbim kalp atışlarını duymayı ve kucağına almayı nasip etsin inşalalh.gel tabi özlettin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?