Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin canım iyi yaptın dinlenmişsin biz iyiyiz sen nasılsın
canım bahar faceten birini önermiş senmisin acaba merak ettim bahar yok ona soramadım

yok canım ben değilim. henüz kimsenin face i yok ben de. iyi hatırlattın canım. verirseniz ben de ekliyeyim sizleri. burada da eklemek istiyorum. arkadaş olarak ekle diyince yetiyordur umarım. o da mesaj sayısının doldurulmasını isterse ben artık buraya a a a yazar gönderirim sürekli :))

şimdi gönderiyorum özelden adımı canım arkadaşlık içinde sayı gerekiyormu hatırlamıyorum olmazsa biz teklif göndeririz

şimdi gönderiyorum özelden adımı canım arkadaşlık içinde sayı gerekiyormu hatırlamıyorum olmazsa biz teklif göndeririz

canım arkadaşlık isteği gönderdim. yazdığın ad çok var facede hangisisin bilemedim. ben adımı yazmak istedim ama özelden mesaj atamıyorum.

ay canım inşallah evin içine sığmıyorum ne yapacağımı şaşırdım uyuyacam ama uykuda tutmuyo , içimde dondu sanki iyi kötü hiç bişiyde hissetmiyorum sadece sanki nefes alamıyomuşum gibi oluyorum allahım yardım etsin beklemek ne zormuş , dua ediyorum bol bol rabbim inşallah mücib isminin hürmetine dularımıza icabet eder ve bize kerem isminin hürmetine ikram eder inşallah ...

ıyıyım bende cnm,bılgısayarmz arızalıydı daha az once oldu solugu burda aldım. Tedavısınde gelısme olan guzel guzel haberler var mı bu sure zarfında?
gelincik hamile canım iyi sevindim pc nin tamir olmasına o zaman sık sık girersin topiğimiz sessiz kaldı

ıyıyım bende cnm,bılgısayarmz arızalıydı daha az once oldu solugu burda aldım. tedavısınde gelısme olan guzel guzel haberler var mı bu sure zarfında?

yok canım şimdilik ben de çok sıkı takip edemiyorum gerçi. yalnızca enfall arkadaşımızın yarın tesesi var. ona bol bol dua ediyoruz aramıza hayırlı haberlerle dönsün diye

gelincik hamile canım iyi sevindim pc nin tamir olmasına o zaman sık sık girersin topiğimiz sessiz kaldı

aa ole mı pek hatırlayamadım ama tup bebeklemı gerceklestı gebelıgı ? evett cnm artık nasıpse hergun burdayım.o kadar alısmısım kı tamır olması tam bı oduldu benım ıcn

yok canım şimdilik ben de çok sıkı takip edemiyorum gerçi. yalnızca enfall arkadaşımızın yarın tesesi var. ona bol bol dua ediyoruz aramıza hayırlı haberlerle dönsün diye

ne guzell hayırlı mujdelı haberlerını alırız ıns. sızler tedavınıze nasıl devam edıyorsunuz canm.

aa ole mı pek hatırlayamadım ama tup bebeklemı gerceklestı gebelıgı ? Evett cnm artık nasıpse hergun burdayım.o kadar alısmısım kı tamır olması tam bı oduldu benım ıcn
evet canım 4 . Denemesi rabbim kalp atışlarını duymayı ve kucağına almayı nasip etsin inşalalh.gel tabi özlettin kendini

ne guzell hayırlı mujdelı haberlerını alırız ıns. sızler tedavınıze nasıl devam edıyorsunuz canm.

valla ben şu an hiç birşey yapamıyorum. saraçoğlundan kürler istettim onları kullanıyor eşim şimdilik. bi kaç haftaya kadar sperm testi için gideriz artık doktora. umarım işe yaramıştır kürler biraz.

Canlar ben kaçtım yarın görüşmek üzere enfall canım inşallah yarın güzel haberlerinle topiğimiz bayram yerine döner allah'a emanet olun

evet canım 4 . Denemesi rabbim kalp atışlarını duymayı ve kucağına almayı nasip etsin inşalalh.gel tabi özlettin kendini

Cookk sevındım Rabbım emeklernı karsılıksız bırakmasın.ıns. bebegı annesıne tutunur sırayla hepımızde bebeklerımıze kavusurzz :) bende sızlerı cokk ozledmm. herkess gırmıyomu topık sessız demıssın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…