- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
hoşbulduk canım allah razı olsun bende iyiyim şükürler olsun.hayat devam ediyor işte acısıyla tatlısıyla ömür geçiyor inşallah rabbim ömrümüzü güzel ve çocuklu geçirmemizi nasip eder hepimizecanımmmm nerelerdesin sen yaaa çok merak ediyodum seni
geçen gün melisela yazmış hamile olduğunu
çok güzel bi haber bu şükür allaha
kucağınıza da alırsınız inşallah
rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
arada gir haberdar et kendinden
peki bebişinin cinsiyeti belli mi canım kaç aylık oldu?
A.s canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın bakalım
cnm merhaba sende hamileymişssin galiba
hayırlısıyla kucağına almayıda göstersin rabbim
sizdeki sorun tam olarak neydi
hangi dr gittiniz
neler kullandınız
bize bunları yazarsan umut olursun cnm
bizimkisi sebepsiz azo herşey norma sperm yok...
hoşbulduk canım allah razı olsun bende iyiyim şükürler olsun.hayat devam ediyor işte acısıyla tatlısıyla ömür geçiyor inşallah rabbim ömrümüzü güzel ve çocuklu geçirmemizi nasip eder hepimize
senden de allah razı olsun. çok iyi yapmışsın ben zaten iyi haber vereceğine inanıyordum ama işte duygularla hareket edecek değilizya.ben sadece rüyalarıma çok inanırım seninde bebişin olacağına inanıyorum.bak jklm yede söylemiştim rüyamda görmüşüm ve şimdi hamile darısı başımıza olsun inşallahçok saol canım allah razı olsun...
Güzel haber alınca hemen sizinle paylaşayım dedim...
selam canım yok mesajını aldım okudum yazdıklarını ama ben sana daha sonra yazıcam sen yarın güzel haberlerle gel inşallahvck canım sana mesaj attım ama kutun dolu oldgıu ıcın gıtmyr bosaltrsan sevınırım:)))maıl olarak gonderdım ama ulasmadı mı?neyse kıb canım cok optum
canımm ben 3 yıldır bu topıkteyım cok yazdım paylastım sanırım sen gormedın esım 47xxy genetık sorun azosperm.7 yıllık evlıyım 3 yılldır tedavıdeyız.2 tup bebek mıkrotese denedık .kaan hocanın tedavısyle, burada bahsedılen kurlerle en onemlısıde kuran ı kerımden sureklı ayetle,r sureler, dualar okuyarak tedavıye devam ettık,2.tup bebek tedavımde hamıle kaldım sukurleer olsun...rabbım ısteyen herkesın yuzunu guldrsıun ınsaalh..ENFAL kardesım ınsaalh olumludur sonucunuz...o bekleyısı bılırım ben....NURSEN tatlım benım ben yazdım oncedende 1 hafta fılan oldu hıkayemı gormedın sanırım:)) 6,5 aylık erkek bebısım olacak ınsaalh .sorunlarımızı var hem bende hem bebekte....yarın kontrolumuz var her hafta gdyrm kontole..sorunlu gebelık gecryrm tatlım genetık olunca kanamalarım var bebısımde de problem var ucretsız ızın aldım 7 aydr calısmıyrm tatlım
senden de allah razı olsun. çok iyi yapmışsın ben zaten iyi haber vereceğine inanıyordum ama işte duygularla hareket edecek değilizya.ben sadece rüyalarıma çok inanırım seninde bebişin olacağına inanıyorum.bak jklm yede söylemiştim rüyamda görmüşüm ve şimdi hamile darısı başımıza olsun inşallah
bende çok merak ediyorum inşallah rabbim güzel haberle gelmeyi nasip etsin.sen nasılsın canım bugün?4 te gelirim demişti ama gelmedi merak ediyorum çok.
Kızlar enfal 6 damı gelecekti merak ettim birde cemrem den haberi olan varmı?
Bahar 1 yasin alıyorum.nedense alıntı yaptığımda 15 karakterin altında yazamazsınız diye uyarı geliyor sizdede öyle oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?