Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlaaar çok şükür sperm bulundu uçuyorum sevinçten rabbime sonsuz şükğrler olsun sizlerin duaları sayesinde rabbim hepinizden razı olsun inşallah bende sizlerin güzel haberlerine şahit olurum şimdi geldim eve , sperm bulundu hemde çokkk :))) çok şükür

haydi herkes halaya :))))

evet canım herşey allahtan...
rabbim hakkımızda hayırlısını versin...
inş bundan sonra hepimiz görürüz bol bol spermleri

işte bu çok şükür hadi kızlar

canım süpersin yaaa çok mutlu oldum
darısı hepimizin başına inş
hadi bakalım kızlar bu güzel haber için halaya

maşallahhhhh maşallahhhhh çooook sevindim çooook dua ettim bugün allah yüüznü güldürdü.
allah bebeşinide kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

ben de iyiyim canım bi değişiklik yok
baharcımla dinlemeye aldınız kendinizi yani :) dinlenin bakalım canım
eşinin durumu nasıl canım
sana da geçmiş olsun dikkat et kendine

burdayım canım.
çok şükür iyim sen nasılsın?
canım benim allah iyilik versin canım benim sen üzüldünmü birde hasta olmuşsun çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun canım şu profilindeki bebiş varya en yakın zamanda aynı ona benzer bir bebişin olacak üzme sen o tatlı canını rabbim senin o güzel kalbinin mükafatını verecek sana bunu sakın unutma

evet bitanem biraz dinlenmeye ayrıldık
ama kopmuyoruz buradan yine...
girip okuyoruz yazılanları...
ama güzel haberlerde ayrılamıyoruz tabi enfal çok güzel bi haber verdi bugün

canım benim çok mutlu oldumm.transferin nezaman?

canım hurma polenini hurma bahçesine götürürler mutlaka orda alabilir yada medinde aynı zamanda hurma hali var medinenin dışı diye tarif ediyor ordaki halk ama çok yakın yürümeyle 15 dk falan orda bulabilirler nebi çicekte medinede efendimizin savaştıgı yerlerde ayak izlerinin oldugu yerde çıkıyor sadece oda böyle ufak mor gibi pembe gibi böyle çiçekleri var yeşil bir bitki onuda gene turları savaş alanlarına götürüyorlar orda seyyar kadınlar var böyle oturmuş satıyorlar 5 riyale satıyorlar ufak bir poşet bebek diyince veriyorlar birde orda meryem ana eli otunuda satıyorlar dogum diyincede onu veriyorlar çok basit yani çok kolay bulurlar

Bugün canımdan can gitti sanki, eşimi uğurlarken ameliyat odasına dizlerimin bağı çözüldü bi an sanki nefes alamıyodum midem bulanıyodu başım dönüyodu 1 saat böyle geçti kapı açıldı doktorumuz kaan bey geldi baktı yüzüme ne diycek diye nefesimi tuttum sonra güldü hadi duaların kabul oldu gözün aydın siperm bulduk dedi ondan sonrasını hatırlamıyorum bile hıçkıra hıçkıra ağladım okadar dolmuşki içim sel gibi boşaldı gözlerimden , sevinçten belki milyonkere şükr ettim rabbime , bu sevinci inşallah sizlerle beraber tekrar tekrar yaşarım , pazartesi randevu verdi doktor yumurtalıklarım toplanacak şimdi donduruldu spermler , hayatımda yaşadığım üçüncü mucize bu rabbime nekkadar şükr etsem azdır iyiki sizleri tanıdım rabbim hepinizden razı olsun bu bir kaç günün sitresini benimle paylaştınız rabbim hepinize bun mutluluğu yaşatır inşallah bende sizlerin sevinçlerine ortak olurum inşallah , eşim ameliyattan çıkana kadar efendimiz hazreti muhammed s.a.v himmet diledim yetiş ya rasulallah dedim çok şüküğr yetişti ve rabbim onun yüzüsuyu hürmetine beni boş çevirmedi , duygularım okadar yoğunki sabaha kadar yazsam az gelir , :)

hay be maşşallah

evet canımcım ya iyi geliyor insana gerçekten. bide hasta olmasaydım süper olacaktı ama oldum işte...
sağol canım benim çok şükür iyileştim.önceki günlere göre yani.
eşiminde morali çok bozuldu dr söyledikleri ile. ama o gazla tedaviye başladı.
karışım filan ne bulduysa yemeye başladı
Bakalım kısmet herşeyde hayır vardr.
allahtan ümit kesilmez diyoruz düşüyoruz kalkıp yola devam ediyoruz. buda bizim sınavımız işte...

ayyyy çok sevindim darısı başıma sizdeki azo sebebi neydi

çok saol canım benim ben hemen haber vereyimde getirsinler...
meryem ana eli otunu ev sahibime bahsetmiştim...
umreye giden bi arkadaşına söyledi saolsun onlar getirdiler...
ama hurma poleni ile nebi çiçeği isterim bulurlar inş...
canım bide bunlar nasıl kullanılıyor ?

sağol canım.evet canım çok hasta oldum yataktan çıkamadım. istanbulda başlamıştı hafiften sonra esk gelince çok şiddetlendi.
yataklara düşürdü beni acillik oldum ilaçlar filan derken kendme gelmeye başladım.
inşallahhhhh allah çok büyüktür o günleri gösterir inşallah allahım hepimize..

canim gozun aydin Allah bizede boyle mujdeli haberleri vermeyi nasib etsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…