- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
inşallah canım rabbim yüzünü güldürmüştür.canım cemremin eşim ameliyat olmayacaktı test verecekti ama ben testi değil kendisini merak ettim uzun zamandır girmiyor topiğe pc bozukmuş öyle biliyorum ama belki telefonunu bilip onunla görüşen olmuştur diye sordum birtanem4 te diyodu ama daha gelmedi inşallah şu an mutluluktan uçuyodur
cemremin de mi eşi tese olcaktı canım?
hoşgeldin canım nasılsın?ben geldimmm
yok canım henüz gelmedi sende hoşgeldinmerhabalar kızlar. Nasılsınız? Enfall den bi haber var mı? Geçmişi okuyayım biraz ben
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnben geldimmm
inşallah canım rabbim yüzünü güldürmüştür.canım cemremin eşim ameliyat olmayacaktı test verecekti ama ben testi değil kendisini merak ettim uzun zamandır girmiyor topiğe pc bozukmuş öyle biliyorum ama belki telefonunu bilip onunla görüşen olmuştur diye sordum birtanem
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hımmm tamam canım anladım
hoşgeldin canım nasılsın?
merhabalar kızlar. nasılsınız? enfall den bi haber var mı? geçmişi okuyayım biraz ben
eseslim,bahar... nerdesiniz kızlar niye girmiyosunuz özledim sizi
inşallah canım rabbim yüzünü güldürmüştür.canım cemremin eşim ameliyat olmayacaktı test verecekti ama ben testi değil kendisini merak ettim uzun zamandır girmiyor topiğe pc bozukmuş öyle biliyorum ama belki telefonunu bilip onunla görüşen olmuştur diye sordum birtanem
ben geldimmm
canım çok sağol gerçekten çok merak etmiştim keşke telini alsaydım arardım diye düşünüyordum iyi oldu söylemen.allah şifa versin babasına inşallah.demek sonuç yine sıfır çıkmış haklarında hayırlısı olsun elden gelen birşey yok.rabbimden gelene tevekkül etmek lazımcanım ben konuştum cemremle...
Onların nette bi problem vardı bi hafta önce falan giremiyordu...
10 gündür babası rahatsızmış bugün anjio olmuş...
Allaha şükür bi sıkıntı yokmuş yarın çıkacakmış ilaç tedavisi görecekmiş...
Babası cemremde kaldığı için bu aralar giremiyormuş topiğe...
Eşide dün sperm testi yaptırmış 0 çıkmış...
Bu defa yuvarlak hücre falan çıkmamış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?