Kızlaaar çok şükür sperm bulundu uçuyorum sevinçten rabbime sonsuz şükğrler olsun sizlerin duaları sayesinde rabbim hepinizden razı olsun inşallah bende sizlerin güzel haberlerine şahit olurum şimdi geldim eve , sperm bulundu hemde çokkk :))) çok şükür
haydi herkes halaya :))))
Bugün canımdan can gitti sanki, eşimi uğurlarken ameliyat odasına dizlerimin bağı çözüldü bi an sanki nefes alamıyodum midem bulanıyodu başım dönüyodu 1 saat böyle geçti kapı açıldı doktorumuz kaan bey geldi baktı yüzüme ne diycek diye nefesimi tuttum sonra güldü hadi duaların kabul oldu gözün aydın siperm bulduk dedi ondan sonrasını hatırlamıyorum bile hıçkıra hıçkıra ağladım okadar dolmuşki içim sel gibi boşaldı gözlerimden , sevinçten belki milyonkere şükr ettim rabbime , bu sevinci inşallah sizlerle beraber tekrar tekrar yaşarım , pazartesi randevu verdi doktor yumurtalıklarım toplanacak şimdi donduruldu spermler , hayatımda yaşadığım üçüncü mucize bu rabbime nekkadar şükr etsem azdır iyiki sizleri tanıdım rabbim hepinizden razı olsun bu bir kaç günün sitresini benimle paylaştınız rabbim hepinize bun mutluluğu yaşatır inşallah bende sizlerin sevinçlerine ortak olurum inşallah , eşim ameliyattan çıkana kadar efendimiz hazreti muhammed s.a.v himmet diledim yetiş ya rasulallah dedim çok şüküğr yetişti ve rabbim onun yüzüsuyu hürmetine beni boş çevirmedi , duygularım okadar yoğunki sabaha kadar yazsam az gelir , :)
Kızlaaar çok şükür sperm bulundu uçuyorum sevinçten rabbime sonsuz şükğrler olsun sizlerin duaları sayesinde rabbim hepinizden razı olsun inşallah bende sizlerin güzel haberlerine şahit olurum şimdi geldim eve , sperm bulundu hemde çokkk :))) çok şükür
Bugün canımdan can gitti sanki, eşimi uğurlarken ameliyat odasına dizlerimin bağı çözüldü bi an sanki nefes alamıyodum midem bulanıyodu başım dönüyodu 1 saat böyle geçti kapı açıldı doktorumuz kaan bey geldi baktı yüzüme ne diycek diye nefesimi tuttum sonra güldü hadi duaların kabul oldu gözün aydın siperm bulduk dedi ondan sonrasını hatırlamıyorum bile hıçkıra hıçkıra ağladım okadar dolmuşki içim sel gibi boşaldı gözlerimden , sevinçten belki milyonkere şükr ettim rabbime , bu sevinci inşallah sizlerle beraber tekrar tekrar yaşarım , pazartesi randevu verdi doktor yumurtalıklarım toplanacak şimdi donduruldu spermler , hayatımda yaşadığım üçüncü mucize bu rabbime nekkadar şükr etsem azdır iyiki sizleri tanıdım rabbim hepinizden razı olsun bu bir kaç günün sitresini benimle paylaştınız rabbim hepinize bun mutluluğu yaşatır inşallah bende sizlerin sevinçlerine ortak olurum inşallah , eşim ameliyattan çıkana kadar efendimiz hazreti muhammed s.a.v himmet diledim yetiş ya rasulallah dedim çok şüküğr yetişti ve rabbim onun yüzüsuyu hürmetine beni boş çevirmedi , duygularım okadar yoğunki sabaha kadar yazsam az gelir , :)
çok saol canım benim ben hemen haber vereyimde getirsinler...
meryem ana eli otunu ev sahibime bahsetmiştim...
umreye giden bi arkadaşına söyledi saolsun onlar getirdiler...
ama hurma poleni ile nebi çiçeği isterim bulurlar inş...
canım bide bunlar nasıl kullanılıyor ?
hurma poleni böyle uzun kaıyk gibi bişeyin içinde büyüyor onu açıyorsun içinde bir sürü dallar var uzerinde tohumlar var onları kurutup eziyorsun ama bulabilirlerse hazır toz halini alsınlar hurma polenini çok saf iyi bir balla katıyorsun sabah akşam 1 kaşık yiyor nebi çicek ise keçi sütüne 1 bardak olcak kaynatıp içine bir tutam katıyorsun ılıyınca içiyor eşin
aminnnnnnnn tez zamanda inşallahsüperrrrrrr çok sevindimmmmmm darısı hepimizin başına
hurma poleni böyle uzun kaıyk gibi bişeyin içinde büyüyor onu açıyorsun içinde bir sürü dallar var uzerinde tohumlar var onları kurutup eziyorsun ama bulabilirlerse hazır toz halini alsınlar hurma polenini çok saf iyi bir balla katıyorsun sabah akşam 1 kaşık yiyor nebi çicek ise keçi sütüne 1 bardak olcak kaynatıp içine bir tutam katıyorsun ılıyınca içiyor eşin
eseslim,
zaman,
nur.sen,
flzask2003,
bahar85,
vck,
gulendam2,
hep,
ezgi83,
mutsuz85,
esma112233
cervan
oknk
denizbulut
selmacan21
cecilya83
seda_ecrin
rabbim bu arkadaşlarım kimseye diyemediğim derdime ortak oldular üzüntümü telaşımı korkularımı benle paylaştılar bugünde sevincime ortak oldular sen onlardan razı ol bu arkadaşlarımı dünya ahiret saadetine nail eyle habibinin şefaatine nail eyle , bugün bana yaşattığın sevinci heycanı onlarada yaşat hepsine hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eyle sen hepsinin kucaklarını doldur evlerini şenlendir sana layık kul habibine layık ümmet ve anne babalarına layık evlat vatana layık millet eyle , hepimiz çabaladık rabbim sen emeklerimizin karşılığını dünyada ve ahirette ver rabbim , bizleri burda topladığın gibi yarın mahşerde habibinin sancağı altında da topla , eyy rabbim sen mücib isminin hürmetine dualarımıza icabet eyle , ve kerem isminin hürmetine latif isminin hürmetine hay isminin hürmetine bizlere hayırlı evlatlar ihsan eyle ...amiin ...
zamancım merhaba. sen ümreye gittn bilrsin belki bize geçen sene ümreden ksıırlık için bişey geitrdiler ama ismini bilmiyorum.
nasıl kullanılacağınıda sen oralarda gördünmü hiç. bildiğin kivi görünümünde ama çok sert taş gibi onun kabuklarının tozunu rendeleyip suyla içiyorsun dedler ama denemdim hiç.
bilen birine sorun iyice öğrenmeden kullanamdık kimin kullanacağını bilmiyorum bide.
elimde duruyor kullansak şifa olur belki ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum.
sen gördünmü hiç böyle bişey?
canım benim biz birbirimizin iyi gününde ve kötü gününde birbirizime destek oluyoruz .belki bugün bizler varız yarın başkaları ama hep bu çark dönecek hep bir gönül olucaz.bizim yazdıklarımız hep birilerine umut olacak inşallah yarın bir gün çocuklarına bu sayfaları okutursun belki onlar için verdiğin mücadeleyi görmüş olacaklar.senin için hepimiz dua ettik rabbim inşallah hamile olmayı ve bebeğini kucağına almayıda nasip etsinbugün canımdan can gitti sanki, eşimi uğurlarken ameliyat odasına dizlerimin bağı çözüldü bi an sanki nefes alamıyodum midem bulanıyodu başım dönüyodu 1 saat böyle geçti kapı açıldı doktorumuz kaan bey geldi baktı yüzüme ne diycek diye nefesimi tuttum sonra güldü hadi duaların kabul oldu gözün aydın siperm bulduk dedi ondan sonrasını hatırlamıyorum bile hıçkıra hıçkıra ağladım okadar dolmuşki içim sel gibi boşaldı gözlerimden , sevinçten belki milyonkere şükr ettim rabbime , bu sevinci inşallah sizlerle beraber tekrar tekrar yaşarım , pazartesi randevu verdi doktor yumurtalıklarım toplanacak şimdi donduruldu spermler , hayatımda yaşadığım üçüncü mucize bu rabbime nekkadar şükr etsem azdır iyiki sizleri tanıdım rabbim hepinizden razı olsun bu bir kaç günün sitresini benimle paylaştınız rabbim hepinize bun mutluluğu yaşatır inşallah bende sizlerin sevinçlerine ortak olurum inşallah , eşim ameliyattan çıkana kadar efendimiz hazreti muhammed s.a.v himmet diledim yetiş ya rasulallah dedim çok şüküğr yetişti ve rabbim onun yüzüsuyu hürmetine beni boş çevirmedi , duygularım okadar yoğunki sabaha kadar yazsam az gelir , :)
eseslim,
zaman,
nur.sen,
flzask2003,
bahar85,
vck,
gulendam2,
hep,
ezgi83,
mutsuz85,
esma112233
cervan
oknk
denizbulut
selmacan21
cecilya83
seda_ecrin
rabbim bu arkadaşlarım kimseye diyemediğim derdime ortak oldular üzüntümü telaşımı korkularımı benle paylaştılar bugünde sevincime ortak oldular sen onlardan razı ol bu arkadaşlarımı dünya ahiret saadetine nail eyle habibinin şefaatine nail eyle , bugün bana yaşattığın sevinci heycanı onlarada yaşat hepsine hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eyle sen hepsinin kucaklarını doldur evlerini şenlendir sana layık kul habibine layık ümmet ve anne babalarına layık evlat vatana layık millet eyle , hepimiz çabaladık rabbim sen emeklerimizin karşılığını dünyada ve ahirette ver rabbim , bizleri burda topladığın gibi yarın mahşerde habibinin sancağı altında da topla , eyy rabbim sen mücib isminin hürmetine dualarımıza icabet eyle , ve kerem isminin hürmetine latif isminin hürmetine hay isminin hürmetine bizlere hayırlı evlatlar ihsan eyle ...amiin ...
amin amin amin binlerce milyonlarca kez amin allah razı olsun rabbim dualarımızı kabul etmiş bu onun yüceliğindendir bizede şükretmek düşer binlerce kere şükürler olsuneseslim,
zaman,
nur.sen,
flzask2003,
bahar85,
vck,
gulendam2,
hep,
ezgi83,
mutsuz85,
esma112233
cervan
oknk
denizbulut
selmacan21
cecilya83
seda_ecrin
bebekim meryem ana eli otu o bizdede var...
o bi dal şeklinde bide öyle yuvarlak sert şekilde oluyormuş...
dal şeklinde olanı suya katıp beklettikten sonra içiyoruz ama sert olanı nasıl kullanıyoruz bende bilmiyorum :44:
eseslim,
bangi
zaman,
nur.sen,
flzask2003,
bahar85,
vck,
gulendam2,
hep,
ezgi83,
mutsuz85,
esma112233
cervan
oknk
denizbulut
selmacan21
cecilya83
seda_ecrin
rabbim bu arkadaşlarım ve ismini zikretmeyi unuttuğum ama senin asla unutmadığın burdaki bütün arkadaşlarım kimseye diyemediğim derdime ortak oldular üzüntümü telaşımı korkularımı benle paylaştılar bugünde sevincime ortak oldular sen onlardan razı ol bu arkadaşlarımı dünya ahiret saadetine nail eyle habibinin şefaatine nail eyle , bugün bana yaşattığın sevinci heycanı onlarada yaşat hepsine hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eyle sen hepsinin kucaklarını doldur evlerini şenlendir sana layık kul habibine layık ümmet ve anne babalarına layık evlat vatana layık millet eyle , hepimiz çabaladık rabbim sen emeklerimizin karşılığını dünyada ve ahirette ver rabbim , bizleri burda topladığın gibi yarın mahşerde habibinin sancağı altında da topla , eyy rabbim sen mücib isminin hürmetine dualarımıza icabet eyle , ve kerem isminin hürmetine latif isminin hürmetine hay isminin hürmetine bizlere hayırlı evlatlar ihsan eyle ...amiin ...
yaa ismi omu bende bilmiyorum bebekim 1 seneden beri bekliyor ama ne yapacağımı bilemediğim için kaldı öylece.
kivi gibi aynı işte çok sert.
dursun bakalım nasıl kullanacağımızı öğreniriz belki
zamancım merhaba. sen ümreye gittn bilrsin belki bize geçen sene ümreden ksıırlık için bişey geitrdiler ama ismini bilmiyorum.
nasıl kullanılacağınıda sen oralarda gördünmü hiç. bildiğin kivi görünümünde ama çok sert taş gibi onun kabuklarının tozunu rendeleyip suyla içiyorsun dedler ama denemdim hiç.
bilen birine sorun iyice öğrenmeden kullanamdık kimin kullanacağını bilmiyorum bide.
elimde duruyor kullansak şifa olur belki ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum.
sen gördünmü hiç böyle bişey?
yaa ismi omu bende bilmiyorum bebekim 1 seneden beri bekliyor ama ne yapacağımı bilemediğim için kaldı öylece.
kivi gibi aynı işte çok sert.
dursun bakalım nasıl kullanacağımızı öğreniriz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?