Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

oooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh maşallah canım gözünüz aydın çok şükür sıkıntılarının yerini şimdi sevinç aldı
e ben de tutuyorum elinizden hobaaaaaaaaaaaaaaaa

canım rabbime şükürler olsun yüzünüzü güldürdü...
dualarımız hep sizinleydi...
darısı hepimizin başına inş...
sperm bulunması çok güzel bide çok olması daha güzel
inş ilk denemende kavuşursun bebişine dualarımız seninle

Süperrrrrrr çok sevindimmmmmm darısı hepimizin başına

canım sen bize hep böyle güzel haberler ver yeter ki biz hep paylaşırız seninle. tekrardan gözün aydın canım, Allah tamamına erdirsin de bebeklerinide versin kucağına. ( bebeklerini dedim bu arad ikiz olacak galiba) ben şimdi çıkıyorum kızlar ileriki saatlerde görüşürüz yine. aç olmasam ayrılacağım yok sizden

çook şükürrr rabbime şükürler olsun. allah yüzünü hep güldürsün hep mutluluk gözyaşların olsun.

Süperrrrrrr çok sevindimmmmmm darısı hepimizin başına

hurma poleni böyle uzun kaıyk gibi bişeyin içinde büyüyor onu açıyorsun içinde bir sürü dallar var uzerinde tohumlar var onları kurutup eziyorsun ama bulabilirlerse hazır toz halini alsınlar hurma polenini çok saf iyi bir balla katıyorsun sabah akşam 1 kaşık yiyor nebi çicek ise keçi sütüne 1 bardak olcak kaynatıp içine bir tutam katıyorsun ılıyınca içiyor eşin

eseslim,
zaman,
nur.sen,
flzask2003,
bahar85,
vck,
gulendam2,
hep,
ezgi83,
mutsuz85,
esma112233
cervan
oknk
denizbulut
selmacan21
cecilya83
seda_ecrin
rabbim bu arkadaşlarım kimseye diyemediğim derdime ortak oldular üzüntümü telaşımı korkularımı benle paylaştılar bugünde sevincime ortak oldular sen onlardan razı ol bu arkadaşlarımı dünya ahiret saadetine nail eyle habibinin şefaatine nail eyle , bugün bana yaşattığın sevinci heycanı onlarada yaşat hepsine hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eyle sen hepsinin kucaklarını doldur evlerini şenlendir sana layık kul habibine layık ümmet ve anne babalarına layık evlat vatana layık millet eyle , hepimiz çabaladık rabbim sen emeklerimizin karşılığını dünyada ve ahirette ver rabbim , bizleri burda topladığın gibi yarın mahşerde habibinin sancağı altında da topla , eyy rabbim sen mücib isminin hürmetine dualarımıza icabet eyle , ve kerem isminin hürmetine latif isminin hürmetine hay isminin hürmetine bizlere hayırlı evlatlar ihsan eyle ...amiin ...

tamam canım çok saol ben haber vericem inş bizede şifa olurlar

zamancım merhaba. sen ümreye gittn bilrsin belki bize geçen sene ümreden ksıırlık için bişey geitrdiler ama ismini bilmiyorum.
nasıl kullanılacağınıda sen oralarda gördünmü hiç. bildiğin kivi görünümünde ama çok sert taş gibi onun kabuklarının tozunu rendeleyip suyla içiyorsun dedler ama denemdim hiç.
bilen birine sorun iyice öğrenmeden kullanamdık kimin kullanacağını bilmiyorum bide.
elimde duruyor kullansak şifa olur belki ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum.
sen gördünmü hiç böyle bişey?

canım benim canı gönülden aminnnnnnnnnnn diyorum
çok duygulandırdın beni allah dualarını kabul etsin...
rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı

bebekim meryem ana eli otu o bizdede var...
o bi dal şeklinde bide öyle yuvarlak sert şekilde oluyormuş...
dal şeklinde olanı suya katıp beklettikten sonra içiyoruz ama sert olanı nasıl kullanıyoruz bende bilmiyorum :44:

canım benim biz birbirimizin iyi gününde ve kötü gününde birbirizime destek oluyoruz .belki bugün bizler varız yarın başkaları ama hep bu çark dönecek hep bir gönül olucaz.bizim yazdıklarımız hep birilerine umut olacak inşallah yarın bir gün çocuklarına bu sayfaları okutursun belki onlar için verdiğin mücadeleyi görmüş olacaklar.senin için hepimiz dua ettik rabbim inşallah hamile olmayı ve bebeğini kucağına almayıda nasip etsin

çoook güzel dua etmişsin canım benimm allah kabul etsin inşallahh.
tüm yüreğimle aminnnnnn diyorum.
allahım hepimizi bu hastalıktan şifamızı versin inşallahh....

amin amin amin binlerce milyonlarca kez amin allah razı olsun rabbim dualarımızı kabul etmiş bu onun yüceliğindendir bizede şükretmek düşer binlerce kere şükürler olsun

yaa ismi omu bende bilmiyorum bebekim 1 seneden beri bekliyor ama ne yapacağımı bilemediğim için kaldı öylece.
kivi gibi aynı işte çok sert.
dursun bakalım nasıl kullanacağımızı öğreniriz belki

ismini yazamadığım arkadaşlarım isminiz burda yok sa eğer kalbimdesiniz sizi ayırt etmedim burdaki tüm arkadaşlarım için bütün dualarım

yaa ismi omu bende bilmiyorum bebekim 1 seneden beri bekliyor ama ne yapacağımı bilemediğim için kaldı öylece.

aynen bebekim benimkide duruyor işte...
dal şeklinde olanlarıda kullanmadık daha anlatmıştım ya sana...
dursun bakalım dediğin gibi belki öğreniriz sonra...

canım onuda biliyorum ondan da aldım böyle kıvı boyunda ama çok sert kahve rengi o kadın için bende de vardı gecen çok zorda olsa kırdık aslında bir yerinden delince kolay kesiliyor böyle nasıl desem hurmanın daha içi lifli olanı gibi tadı çok güzel ama bildiğin sunta gibi yapısı var ben sütle parça parça yemeye başlamıştım ziyan olmasın diye süt bitincede kaldı biraz daha var içinden de çekirdği çıkıyor ceviz gibi onunda birazını delmiştim ama rendelemek aklıma gelmedi onuda rendeliyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…