Anladım cnm cok ama cok Saol.uygulucam bunlarıda.bu arada Kaan hocanın bize attıgı mailde tese yapıcım diyo.ben o zaman Kaan hocaya yarın mail aticam.derim yani biz Micro istiyoruz hocam neden tese yapacaksınız derim?
canım sen yine sor istersen mesajla ne bileyim artık kimseye tese yapılmıyor belkide sen yanlış anlamışsındır olabilirmi?Allahalla e neden boyle bisey istediği bizden?yani neden Micro değilde tese ?sizce?
canım sen yine sor istersen mesajla ne bileyim artık kimseye tese yapılmıyor belkide sen yanlış anlamışsındır olabilirmi?
iyiyiz canım hoşgeldin inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur.sanada halay çekicez alışmış kudurmuştan beterdir derlercanlarım nasılsınız ben test günümü bekliyorum
bu arada çalışmayada başladım bakalım hayırlısı dualarınızı bekliyorum
evet canım haklısın bende aynı şeyi düşünüyorum artık alışkanlık oldu topik bende inan bana dışarı çıksam bile hep aklım burda kalıyordu .birde nereye gitsem yine pc başına geçiyordum.ama ne bileyim damarımdaki kan gibi oldu sanki kendimi eksik hissediyorum topiğe girmediğim zamanlar.biliyorum canım dualarınızda yer aldığımızı sen gelmediğin zaman şimdi bahar gelmedi dualarda okunmuyor diye düşünüyordum size saygısızlık olmasın diyede kopyalamıyordum ama yinede bizi sizsiz bırakmazsanız çok iyi olur.
evet canım tese yazmış bence kısaca ameliyattan bahsetmiş çünkü bizim durumdakilere tese yapılmıyor mikrotese yapılıyor.TESE'nizi 24 şubat cuma günü yapabiliriz. Spermlerinizi dondurup saklatacağımız için, genetik sonuçları şimdilik şart değil. Tarih uygunsa lütfen bana yzın, size detaylı bilgi vereceğim.
Bak canım mail dede ilk yazışmamızda boyle dedi
canlarım nasılsınız ben test günümü bekliyorum
bu arada çalışmayada başladım bakalım hayırlısı dualarınızı bekliyorum
evet canım tese yazmış bence kısaca ameliyattan bahsetmiş çünkü bizim durumdakilere tese yapılmıyor mikrotese yapılıyor.
bacılar hepinize cümleten hayırlı geceler ben çıkıyorum dizim başlamak üzere ıhlamurumda hazır sayılır Rabbim inşallah bizlerede nasip eder bugün çok sevindik darısı cümleten başımıza
canım bende buradan ayrı duramazdım ama çok bunalınca oluyormuş
dualarada devam ederiz inş zaten algelincikten hariç 5 arkadaş kaldı geriye sure okunmayan inş tamamlarız...
bunu geçen gün bende yaşadım biliyormusun topikte arkadaşlardan biri sperm testi vericem deyince bende sen erkekmisin diye düşündüm hatta biraz polemiğe girmiştik.bilmem artık burdaki herkes birbirini tanıyor şekerim yanlış anlamaBizim durumdakilere derken?cnm ha ama burda herkez azo değil mı?niye bazılarına Micro bazılarına tese yapıp?ee moralim bozuldu benim o zaman
iyi az kalmış topikte çok kalabalık biter inşallah:84::84::84:
kızlar ben çıkıyorum her günümüz böyle olsun inşallah Allaha emanet olun ...
bunu geçen gün bende yaşadım biliyormusun topikte arkadaşlardan biri sperm testi vericem deyince bende sen erkekmisin diye düşündüm hatta biraz polemiğe girmiştik.bilmem artık burdaki herkes birbirini tanıyor şekerim yanlış anlamacanım sen çok fazla kafana takma tekrar aynı soruyu sor o sana şimdide mikrotese yazabilir.bende bazen kaan hocanın verdiği cevapları birkaç kere okuyorum anlayana kadar.sen kafana takma bence m.teseden bahsetmek istemiştir.
Tamam canm o zaman ben yarın bı mail atarım bakalim ne dicek :) mucxxxxxxxx herkese bu mutluluğumuz daim olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?