- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
canım benim bu çok güzel bir haber ben zaten hiç sizden umudumu kesmemiştim sen umutsuz olduğun zaman bile umutluydum sizden inşallah rabbim ettiğimiz dualara icabet eder sizin de yüzünüzü güldürür.ben şimdi halay çeksem ayıpmı olur neyse sizdenmi utanıcam hadi kızlarkızlar hepinize merabalar bugünlerde çok girmiyorum malum ruh halim çokta iyi degil her ne kadar delilige vuruyorsamda ve bu arada gene boş durmadık şeytan dürttü ve eşim gene meşhur sperm testtine gitti ve hareketsiz bir spermmimiz duruyor yani göründü ve tüp bebek merkezine gittik onlar bulamıyorlar bizde o bir spermmi bir bir lavarutuvarcı bulacak merkeze götürecez doktor hareketin bizim için önemi yok kısmetinizde varsa oda tutar dedi ve bizde öyle yapıcaz 3 ayda spermleri biriktirip tüpe başlıcaz ben bugünden vitamine filan başladım kanımda ptl yani trombositler yüksek çıkıyor yarında hemotolijiye gidicem hamilelikten önce kanımdaki sorunları halletmem gerekmiş içimizde buruk bir sevinç oldu azda olsa bişeylerle ugraşmak ugraşamamaktan çok iyidir benden haberler böyle.
canım eşinin tiroidi ne oldu ?
kızlar hepinize merabalar bugünlerde çok girmiyorum malum ruh halim çokta iyi degil her ne kadar delilige vuruyorsamda ve bu arada gene boş durmadık şeytan dürttü ve eşim gene meşhur sperm testtine gitti ve hareketsiz bir spermmimiz duruyor yani göründü ve tüp bebek merkezine gittik onlar bulamıyorlar bizde o bir spermmi bir bir lavarutuvarcı bulacak merkeze götürecez doktor hareketin bizim için önemi yok kısmetinizde varsa oda tutar dedi ve bizde öyle yapıcaz 3 ayda spermleri biriktirip tüpe başlıcaz ben bugünden vitamine filan başladım kanımda ptl yani trombositler yüksek çıkıyor yarında hemotolijiye gidicem hamilelikten önce kanımdaki sorunları halletmem gerekmiş içimizde buruk bir sevinç oldu azda olsa bişeylerle ugraşmak ugraşamamaktan çok iyidir benden haberler böyle.
canım benim senin içinde dua ederiz tabikide inşallah bugün yaşadığımız mutluluğu 24ündede seninle yaşarız rabbim gönlünün muradını versin inşallah
kızlar hepinize merabalar bugünlerde çok girmiyorum malum ruh halim çokta iyi degil her ne kadar delilige vuruyorsamda ve bu arada gene boş durmadık şeytan dürttü ve eşim gene meşhur sperm testtine gitti ve hareketsiz bir spermmimiz duruyor yani göründü ve tüp bebek merkezine gittik onlar bulamıyorlar bizde o bir spermmi bir bir lavarutuvarcı bulacak merkeze götürecez doktor hareketin bizim için önemi yok kısmetinizde varsa oda tutar dedi ve bizde öyle yapıcaz 3 ayda spermleri biriktirip tüpe başlıcaz ben bugünden vitamine filan başladım kanımda ptl yani trombositler yüksek çıkıyor yarında hemotolijiye gidicem hamilelikten önce kanımdaki sorunları halletmem gerekmiş içimizde buruk bir sevinç oldu azda olsa bişeylerle ugraşmak ugraşamamaktan çok iyidir benden haberler böyle.
ama ama ama ben de çok dua etmiştim sana benim bebişlerim olmasın mı((((((((
hadi bakalım sıra senin güzel haberlerini almaya geldi.İnşallah güzel haberinle seninde halayını çekeriz burda.
benim bildiğim kadarı ile cinsel perhiz şart değil ameliyattan önce.
ismen hatırlamıyorum amadır burası benim için günlük gibi oldu 2009 da ikinci metseden sonra yazdıklarımımı okudun bazen zor diyorum yaşamak hemde çok zor birde bu aralar napsam herifin gözüne batar oldu oldugum yerde öylesine dururken bile noldu ne var yüzünü döktün yine halbuki bişey yok öyle duruyorum annemde bekarken öyle derdi bana çok sinir olurdum acaba diyorum sorun bendemi sizede öyle diyorlarmı otururken hani öyle durursunya farkındada değilim yani bilinçli değil yüzüm asık oluyormuş gene nolmuş çok yoruldum çok şu ömür günleri geçsedeanladım canım. bouzlmamıştır o zaman.
bi ara bende kullanayım merak ettim tadını.
bu arada ben ilk sayfalara bakıyorum.senin 2009 da yazdıklarını gördüm neler geçirmişsin.
sen hatırlarmısın canım eşinde sertoli cell olup sperm bulunan hatırlıyorumusun?
ben larem i buldum hatta sağolsun msj gönderdi.
başka senin bildiğin varmı?
kopmayın canım özletmeyin kendinizi
evet canım enfalle çok sevindim ben de darısı bizlerin başına inşallah
enfal de haydi bacım ya sonuç ne duralım mı halaya halay başı benim ona göre
ismen hatırlamıyorum amadır burası benim için günlük gibi oldu 2009 da ikinci metseden sonra yazdıklarımımı okudun bazen zor diyorum yaşamak hemde çok zor birde bu aralar napsam herifin gözüne batar oldu oldugum yerde öylesine dururken bile noldu ne var yüzünü döktün yine halbuki bişey yok öyle duruyorum annemde bekarken öyle derdi bana çok sinir olurdum acaba diyorum sorun bendemi sizede öyle diyorlarmı otururken hani öyle durursunya farkındada değilim yani bilinçli değil yüzüm asık oluyormuş gene nolmuş çok yoruldum çok şu ömür günleri geçsede
ay çok sagol canım inşallah sizdede bulunur allahın mucizeleri çok benim anlamadıgım mikrotesede bulunamayıp testte çıkması ümüdi kesmişken doktor belki ulaşamadıkları yerde kaynıyan yer vardır diyor hiç boşuna mikrotese yapıldı zaman kaymı para kaymı en önemlisi umut kaybı üzüntü çok şükür silkelendik yola devam ..canım benim bu çok güzel bir haber ben zaten hiç sizden umudumu kesmemiştim sen umutsuz olduğun zaman bile umutluydum sizden inşallah rabbim ettiğimiz dualara icabet eder sizin de yüzünüzü güldürür.ben şimdi halay çeksem ayıpmı olur neyse sizdenmi utanıcam hadi kızlar
ne güzel bir haber bu canım. üretim başlamış o zamn desene çok güzel. gözün aydın bitanem.
inşallah bundan sonrası daha iyi olacak 3 ay sonra allahın izniyole tedavinize başlarsınız.
bu senede hamiş olursun allahın izniyle.
bencede ayrılmayın biz sizsiz yarım kalıyoruz geçen gün yazdım okudunuzmu bilmem*siz gelin ben sayfalar uçsada birdaha isyan etmiycem dedim.açıyorum kapatıyorum kimse birşey yazmıyor ne kadar üzücü birşeydi anlatamam sana.bizim topik her saatte canlıydı bazen uykum kaçardı kocamın yatağından kalkar sizin yanınıza gelirdim.eşimle kavga eder gelip size anlatırdım hasta olurum eşime söylemem size anlatırdım yokluğunuz çok acı geldi şükürler olsun bugün herkesten güzel haber geldi de bizimlesiniz.bizi birdaha bırakmayın olurmukopar mıyız tatlım dinleniyoruz işte okadar
Biz sizden ayrılamayız canım benim
Enfall coooooooook ama coooook mutlu oldum inan bana spermler bulundu ya mutluluktan uçtum inan.ayrica dua ettigin icin cok Saol cok duygulandim.bu arada bizimde tese miz ayın 24 unde bakalim kismet banada dua edin kızlar ne olur.umarım bizde de bulunur.kaan hoca genart ta yapacak ameliyatı.bu arada bu tese ye girmeden cinsel perhiz şart demi?
::
canım kusura bakma yazacaktım ama sonra çıkınca unuttum.mikrotese testis ameliyatının mikroskop altında yapılmasıdır canım .tese ise testise iğne biyopsisiyle girip belli bölgelerden rastgele parça alınıp o parçada sperm aranmasıdır.mikrotese daha çok başarı elde edilmesini sağlıyor.yani sperm bulma şansı daha çokarkadaslar öğlen yazmıştım ama kimse cevap vermemiş.birsey sorucam.
M tese ile tese nin arasındaki fark ne?kaan hoca niye bize m tese değil de tese yapacak?
canım benim rabbim yardımcın olsun inşallah sende bize güzel haberler verirsin senin için 1 yasin 1 meryem okuyucam sıkma canını allah büyüktür , eşine çörek otu 1 tatlı kaşığı yedir bal şerbetiyle beraber inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar verir,hadi kendini üzme çookkk dua et ve hiç ümidini, yitirme allaha emanet ol
ya bacım inşallah olucak bak sonuçta sperm çıkıyor Rabbim sayılarını arttırsın handenizuz vardı onlarda da 1 tane çıkıyordu onlarda dondurup deniceklerdi kendiliğinden hamile kaldı şimdiye doğurmuştur darısı sana olsun ya çıkıyor ya daha ne olsun ah ah çıksada bizdede çıksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?