Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim bu çok güzel bir haber ben zaten hiç sizden umudumu kesmemiştim sen umutsuz olduğun zaman bile umutluydum sizden inşallah rabbim ettiğimiz dualara icabet eder sizin de yüzünüzü güldürür.ben şimdi halay çeksem ayıpmı olur neyse sizdenmi utanıcam hadi kızlar

ne güzel bir haber bu canım. üretim başlamış o zamn desene çok güzel. gözün aydın bitanem.
inşallah bundan sonrası daha iyi olacak 3 ay sonra allahın izniyole tedavinize başlarsınız.
bu senede hamiş olursun allahın izniyle.

canım demek bir sperm çıktı.bu çok güzel...nerde yaptınız sperm testini.o 1 taneyi dondurdunuzmu ? inşaallah olur RABBİM ol derse olur hadi gözün aydın.

bidenem bu çok güzel bi haber üretim olduğunu göstergesi işte
inş o spermler hareketlenir ve tek tek de olsa toplanır ve yeterli sayıya ulaşılır
rabbim yardımcınız olsun bidenem...
inş 2-3 aya kadar sen de başlarsın tüp bebek tedavisine

ama ama ama ben de çok dua etmiştim sana benim bebişlerim olmasın mı ((((((((

ay sen ne diyosun canım arkadaşım benim rabbim sana çifter çifter versin inşallahhh , kıs unuturmuyum seni aşk olsun :) sadece yazdım sandım seni sonra fark ettim canım benim kusura bakma sanada canı gönülden dua ettim rabbim inşallah sanada taddırır bu mutluluğu bende senin haberinle halay çekerim inşallah çok güzel bi mutluluk burdaki sen dahil herkesin güzel haberlerini dört gözle bekliyorum , beklemiyorum ayrıca duada ediyorum inşallah rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eder çifter çifter olurda beni anarsın inşallah

hadi bakalım sıra senin güzel haberlerini almaya geldi.İnşallah güzel haberinle seninde halayını çekeriz burda.
benim bildiğim kadarı ile cinsel perhiz şart değil ameliyattan önce.

Yeşil cim insallah guzel olur.kaan hoca umut verdi ama biliyorsunuz tersine çıkabiliyor ameliyatta.ama ben olumlu düşünüyorum insallah :)

ismen hatırlamıyorum amadır burası benim için günlük gibi oldu 2009 da ikinci metseden sonra yazdıklarımımı okudun bazen zor diyorum yaşamak hemde çok zor birde bu aralar napsam herifin gözüne batar oldu oldugum yerde öylesine dururken bile noldu ne var yüzünü döktün yine halbuki bişey yok öyle duruyorum annemde bekarken öyle derdi bana çok sinir olurdum acaba diyorum sorun bendemi sizede öyle diyorlarmı otururken hani öyle durursunya farkındada değilim yani bilinçli değil yüzüm asık oluyormuş gene nolmuş çok yoruldum çok şu ömür günleri geçsede

ya bacım inşallah olucak bak sonuçta sperm çıkıyor Rabbim sayılarını arttırsın handenizuz vardı onlarda da 1 tane çıkıyordu onlarda dondurup deniceklerdi kendiliğinden hamile kaldı şimdiye doğurmuştur darısı sana olsun ya çıkıyor ya daha ne olsun ah ah çıksada bizdede çıksa

evet canım 2009 dan sonrakileri okuyorum.
kolay değil canım hepimizin yaşadıkları sende yıllardı bu savaşı veriyorsun inşallah kazanacaksın.
valla bu en son gittiğimiz dr kontrolünden sonrada oldu banaöle dalıp dalıp giiyormuşum eşim öle diyor.
dalıyormuşum niye daldın diyor ama ben farkında değilim.
düşünceliyiz ya suratımız asık gibi duuryourz aslında öyle olmadığı zamanlar oluyor ama karşı taraf dışını görünce suratın asık sanıyor işte. geçecek bu günlerde inşalah canım. yakında......

ay çok sagol canım inşallah sizdede bulunur allahın mucizeleri çok benim anlamadıgım mikrotesede bulunamayıp testte çıkması ümüdi kesmişken doktor belki ulaşamadıkları yerde kaynıyan yer vardır diyor hiç boşuna mikrotese yapıldı zaman kaymı para kaymı en önemlisi umut kaybı üzüntü çok şükür silkelendik yola devam ..

inşallah canım hesaba göre aksilik çıkmazsa tabi herşey kısmet haziran adetiyle başlıcam tedaviye ozamana kadar kanımdaki sorunlarla ugraşıcam kendime bakıcam allah büyük varsa kısmette bu yıl hamileyim inşallah sizlerdende güzel haberler alırım eseslim kendim kadar vck baharın denizbulutun nazlının hepinizin olmasını çok istiyorum hiç kimseyi allah ümütsiz bırakmasın ümütsizlik çok büyük boşluk boşluktaki insandan korkulur çünkü kaybedecek hiç bişeyi olmadıgını düşür çok zor yaşadıklarımız allah yardımcımız olsun hepimizin .

Arkadaslar öğlen yazmıştım ama kimse cevap vermemiş.birsey sorucam.
M tese ile tese nin arasındaki fark ne?kaan hoca niye bize m tese değil de tese yapacak?

kopar mıyız tatlım dinleniyoruz işte okadar
Biz sizden ayrılamayız canım benim
bencede ayrılmayın biz sizsiz yarım kalıyoruz geçen gün yazdım okudunuzmu bilmem*siz gelin ben sayfalar uçsada birdaha isyan etmiycem dedim.açıyorum kapatıyorum kimse birşey yazmıyor ne kadar üzücü birşeydi anlatamam sana.bizim topik her saatte canlıydı bazen uykum kaçardı kocamın yatağından kalkar sizin yanınıza gelirdim.eşimle kavga eder gelip size anlatırdım hasta olurum eşime söylemem size anlatırdım yokluğunuz çok acı geldi şükürler olsun bugün herkesten güzel haber geldi de bizimlesiniz.bizi birdaha bırakmayın olurmu

canım benim rabbim yardımcın olsun inşallah sende bize güzel haberler verirsin senin için 1 yasin 1 meryem okuyucam sıkma canını allah büyüktür , eşine çörek otu 1 tatlı kaşığı yedir bal şerbetiyle beraber inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar verir,hadi kendini üzme çookkk dua et ve hiç ümidini, yitirme allaha emanet ol

arkadaslar öğlen yazmıştım ama kimse cevap vermemiş.birsey sorucam.
M tese ile tese nin arasındaki fark ne?kaan hoca niye bize m tese değil de tese yapacak?
canım kusura bakma yazacaktım ama sonra çıkınca unuttum.mikrotese testis ameliyatının mikroskop altında yapılmasıdır canım .tese ise testise iğne biyopsisiyle girip belli bölgelerden rastgele parça alınıp o parçada sperm aranmasıdır.mikrotese daha çok başarı elde edilmesini sağlıyor.yani sperm bulma şansı daha çok

Cnm bal şerbeti dediğin?balli su mü yapayım?sicak yada soğuk?

biz geçen ayın 17 sinde mikrotese oldu eşim ve bulunmadı bizde daha öncede vardı bir sperm harteketsiz oldugu için kaleye alınmadı ve halen aynı sperm çıkıyor bizde 3 ayda tek tek biriktirip donduracaz tedavi öyle olucak zamancım benimkide senin eşin gibi inmemiş tessisten azo bu dördüncü teseydi ve artık yapılamıcak zaten ben 20 yıllık evliyiz ben umudumu kesmedim sende kesme allah büyük .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…