Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar arayı uzattım biliyorum ama sonunda geldim....
bu ara çok telaşlıyız kaynım nişanlandı annemlere gittik memlekete ve benim kurs ile iş acayip bunalttı hiç giremedim...
bahane sanmayın sakın..aklım sizdeydi gerçekten..biz herşeyi saldık kızlar ya bişey yapamıyoruz,sizlerden ne haberler var hamile var deyin nolllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur!

bende böyle yaramaz bebiş istiyorum inşallah canım mutluluğumuz bebişimiz olacak ve sonrada kocişlerimiz

zaten bebekler olunca bir süre kocanın yüzüne bakılmaz gibi geliyor bu kadar ilgi alakadan sonra boşluğa düşerler :)

canım demek bir sperm çıktı.bu çok güzel...nerde yaptınız sperm testini.o 1 taneyi dondurdunuzmu ? inşaallah olur RABBİM ol derse olur hadi gözün aydın.
canım biz güllükte eser labarutuvarında yaptırdık orda daha öncede bulunuyordu ve tüp bebek merkezine gösterdik orda bulunamadı ve bizde öteki labarutuvarın bulmasıyla olsa dedik olur dediler özel kapta gidecek sperm dondurulacak 15 günde bir biraz külfetli olucak milletin 5 binse bize belki 10 bine mal olacak ama olsun dedik sonucu iyi olsunda benide konrol ettiler yumutarımın iyi oldugunu gerekenden fazla yumurta alırız dedi doktor şükür onda sorun yokta kanımda var bozukluklar demir eksikliği çıkıyor demir eksikliğine baglı kansızlık bide trombasitler çok yüksek yarın hemotolijiye gidicem pıhtılık testi kansızlık için bakalım hayırlısı.
inşallah canım beraber hamiş oluruz bakarsın evet tek tek spermler dondurulucak havuz oluşturulucak varsa kısmette böylede olurmuş.

biz sonuncuyu kaan aydosda olduk bulunmadı öncekiler burda birinde bulundu birinde bulunmadı onlardan önceside antepte aolduydu onunla 4. oldu benimkinin iki tessis yerinde 11 yaşında indirilmiş allah verirse en sonunda olucak zamancım bazen zaman ihtiyaç var .

kızlar dua listesi yeni galiba..be3n de okuyayım sıra kimdeyse yalnız peşinen söyleyeyim ben eskisi gibi sık giremiyorum kimse darılmasın...ne zaman yasin kuran okusam adlarınızı sayıyorum...bana okumanıza gerek yok canlarım...sonra aklıma takılıyor okuyamadım diyeeeeeeeeeeeeeeeee...

kızlar duaları arapçadan okumasak okunuşları yazıyor ya öyle okusak olur mu? ben arapçadan bilmiyorum. Olursa ben de işin ucundan tutayım.

hoşgeldin canım hayırlı olsun öncelikle rabbim tamamına erdirsin sende kendini fazla yorma canım benim.
anemondan haber bekliyoruz inşallah hamiledir.onun haricinde gelincik hamile.enfall'in eşinde çokça sperm bulunmuş.istiyorumbebeğimin eşinde ameliyatta sperm çıkmadı ama yeni yaptırdıkları sperm testinde bir tane cansız sperm çıkmış şimdilik aklıma gelen bunlar. bu arada seni çok özledik

hamişlerin gözü aydın darısı başımıza artık.....valla benim arkadaş doğum yaptı yeni dün de biri hamişim dedi çok sevindim ama içim buruldu:26:ne bileyim işte.....

zaten bebekler olunca bir süre kocanın yüzüne bakılmaz gibi geliyor bu kadar ilgi alakadan sonra boşluğa düşerler :)
eşim diyor zaten sen sanki sadece bebeğin olsun diye benimle evlendin çocuğun olunca beni artık gözün görmez.bende olurmu hayatım onlar yokken sen vardın seni hiç unuturmuyum dedim de yutmadı

hoşgeldin bidenem çok özlettin kendini valla
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inş...
canım hamile haberi mi istiyorsun al sana
jklm 6.5 aylık hamiş oğlu olacakmış
toana hamile ikiz yada üçüz :118:
gelincik hamiş
anemonunda pazar günü belli olacak inş oda hamiş
bukadar yeterli mi tatlım

yok canım ya liste yeni değil eski liste hala tamamlayamadık
yeni katılanlar çok olduğu için uzayıp gitti çok kalabalık olduk...
algelincikten başka 5 kişi var daha sure okunacak...
hepsi tamamlanınca tefriciyeye geçicez...

eee maşallah baya hamiş var nası oldu merak ettim hepsi tese mi?

Âmin cnm :)olsun lar da yaramaz da olur :))
evet ya ben hep yaramaz çocuk istemişimdir kimse sevmez yaramaz çocuğu bende akıllı çocuğu sevmem şöyle evim talan olacak aradığım hiçbirşeyi bulamıycam saçım başım darma dağın olacak onların bozduklarını düzeltmeye yetişemiycem beni çıldırtacaklar akşam uyuduklarında ohbe dünya varmış diycem işte böyle

canım int. bi gidiyo bi geliyo hoşbulduk canım sende hoş geldin
bende canım hatta test alıp yapsam mı diye düşünüyorum bekleyemiyorum
amin canım sende hep dualarımdasın dikkat ediyorum her zaman

bahar nasılsın pamuk şekerim?özledim seniii......

iyiyim bebekim bende çok özledim seni
kaç kere profiline girp baktım acaba girdide denk gelmedik mi diye...
ama çok uzun zamandır girmiyordun çok özledim seni

eee maşallah baya hamiş var nası oldu merak ettim hepsi tese mi?

maşallah bebekim darısı sizin bizim hepimizin başına inş
jklmnin ki nasıl oldu bilmiyorum canım...
toananın 6. denemesiydi...
daha öncekiler ameliyatla bulunanlarla olmuş...
daha sonra kaan hocayla tedaviye başlamışlar...
az da olsa normal yoldan çıkış olmuş ve onlarla denemişler...
5 embriyo yerleştirmişler biri boş gebelikmiş birinin kalbi durmuş...
3nün kalbi atıyormuş ama birinin biraz daha zayıfmış...
gelinciğin 4. denemesinde oldu oda daha önce ameliyatla bulunmuş dondurulmuş spermlerle...
anemonunda kaan hocayla tedavileri sonucunda sperm sayıları milyona çıktı...
o şekilde tedaviye başladılar pazar günü belli olacak durumu...
işte böyle bebekim daırsı hepimizin başına...
sizde durumlar nasıl kürlere macunlara devam ediyor musunuz ??

canım int. bi gidiyo bi geliyo hoşbulduk canım sende hoş geldin
bende canım hatta test alıp yapsam mı diye düşünüyorum bekleyemiyorum
amin canım sende hep dualarımdasın dikkat ediyorum her zaman

yapma bitanem daha erken yanlış çıkar moralin bozulur...
dayan biraz günü gelince öğrenirsiniz...
bende dinleniyorsundur diye seni yormak istemedim...
şimdide çalışmaya başlamışsın uygun bi zamanında konuşalım bitanem özledim seni
rabbim pazar günü seninde bizimde yüzümüzü güldürecek inş

HİÇ AMA HİÇ BİŞEY YAPMIYORUZ ŞU AN
en son tekrar emre beye gitmiştik değişme yok spermiogram yaptırdık ee yine sıfır..
ankaraya da gidemedik yok nişan bilmem neeeeeee.zaten okadar masraf yapacak kadar bile maddiyattan yoksunduk borçlar zorluyor...bitkiseller de bişeye yaramıyor sanki....öyle saldık kendimizi....siz ne yapıyosunuz yenilik var mı?

yaklaştıkça zor geliyo beklemek canım ama bekliyeceğim
pazartesi başladım ama daha rahat çalışıyorum müdürümüm bilgisivar saolsun daha rahat yerde başlasın demiş çok iyi oldu yanı
bende çok özledim seni konuşalım canım
amin canım inş. yüzüm güler biliyorum ki sizde en az benim kadar sevineceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…