Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bak çok mutlu oldum şimdi çok teşekkür ederimmm.

Arkadaslar öğlen yazmıştım ama kimse cevap vermemiş.birsey sorucam.
M tese ile tese nin arasındaki fark ne?kaan hoca niye bize m tese değil de tese yapacak?

canım tese yaptırma eğer mümkünse çünkü tese eski teknoloji mesela mikro tesede mikroskopla ameliyata giriyor mikroskoptan bakıp sperm arıyor ve testislere minimum zarar veriliyor , tese de parça alınır daha sonra mikroskop altında incelenir , tese olma mikrotesede direk sperm alınır ve bulma şansın %60 daha fazla rabbim inşallah yüzünü güldürür , haa bu arada cinsel perhiz yapın en az 4 gün haydi hayırlısı olsun ..

bozmadın değilmi halayın başını :))
BOZMADIM
ama ben inan yoruldum bazen diyorum neden hep ben neden hep attan alan çeken ben ney se boş ver böyle gelmiş böyle gider
Arkadaslar öğlen yazmıştım ama kimse cevap vermemiş.birsey sorucam.
M tese ile tese nin arasındaki fark ne?kaan hoca niye bize m tese değil de tese yapacak?

imdi mtese mikroskop altında yapılır çok küçük bir kesik olur teseye nazaran ve sperm bulma ihtimalide daha yüksektir tese ise çok eski bir yöntemdir testis tese yönteminde daha fazla zarar görür ve sperm bulma ihtimali daha azdır mtesede iyiyleşme ağrı daha çabuk olur şöyle diyim tesede sperm bulunamayan bir çok kişide mtesede bulunmuştur kaan hoca bence mtese demiştir acaba tesa yöntemimi dedi eger tesa dediyse oda iğneyle testise girip içinden spermleri çekiyorlar bir nevi kan aldırmak gibi tek farkı çıkan sperm olur

canım benim allah'ın hikmeti işte senin yüzünü güldürmek istiyorsa bir sebep gönderir.senin durup dururken eşine test yaptırmanda kaan hocanın ameliyatta sperm bulamamasıda senin sınavının ve olay karşısında sabrının ve aldığının mükafatının kanıtıdır bence

canım biliyorsun ben 6 aydır sürekli burdayım sabah akşam...
evde olduğum sürece hep topikteydim...
herkesle sohbet etmek yardım almak yardımcı olmak iyi oluyordu iyi geliyordu...
ama çok fazla kendimi yıprattığımı düşündüm bi süre ara vermek istedim...
iyi geldi açıkcası o yoğunluktan sıyrıldım...
ama ara ara girip okuyordum topiği...
güzel anlarda katılıyordum bugün olduğu gibi...
nezamana kadar bu dinlenme süreci devam eder bilmiyorum ama dualarım hep sizinle zaten canım

Allahalla e neden boyle bisey istediği bizden?yani neden Micro değilde tese ?sizce?

valla arada girip baktım merak ediyodum çok şükür hayırlı sonuçlanmış inşallah en hayırlı sekilde devamı gelir çokkkk mutlu oldum darısı burdaki arkadaşlara inşallah ben halaya geçmi kaldım kaçırdımmı

vay 4 kere demek kimlerde oldunuz bizde 2 kere olduk biraz mahrem olcak kusura bakma merak tan soruyorum kaç yaşında indirilmiş birde iki testisde varmı birde fsh ve testestoronu nasıl bacım ne bilim ya şöyle başımı yastığa koyunca içimden olucakmış gibi gelmiyor çoğunlukla böyle hissediyorum ama bazende bir coşku kesin diyorum olucak böyle gel gitim işte ama Rabbim verirse inşallah olur ona inancım tam

enfallcim Allah razı olsun canım benim ne güzel dua etmişsin bizler için Rabbim kabul etsin.
bana da getirdiler ondan canım ama bu nasıl sert bişeydir ki taşla kırdı eşim zorla
içi de kemik gibi rendelencek gibi değil şöyle bi dişimle ezdireyim dedim ama dişim aşıncak diye korktum
ben de ılık suya koydum akşamdan sabah da eşimle 1'er çay bardağı içtik ama doğru ama yanlış yaptk ama oldu bişeyler işte
rendeleyebilirsen rendele bacım ben beceremedim o işi
canım ne güzel bu canlı da çıkar inşallah çünkü çıkmıştı daha önce de
bu arada kendine de iyi bak canım Allah yardımcınız olsun.

aynı canım hatta çok düştü yine.
bu hafta tekra test yapacak bakalım ne duruma gelmiş. çok fazla oynuyor bi yerinde duramadı.
Allah şifa versin eşine tez zamanda canım sıkmayın canınızı normale döner inşallah.
kopar mıyız tatlım dinleniyoruz işte okadar
biz sizden ayrılamayız canım benim

ben de öyle canımcım

Cnm bal şerbeti dediğin?balli su mü yapayım?sicak yada soğuk?

evet canım soğuk içme suyuna 2 tatlı kaşığı bal koy karıştır içir eşine birde ben akşamdan 1 incir soğuk içme suyuna koydum küçük küçük doğrayarak sabah eşim aç karnına içti ama sürekli hep bal polen ve arısütü yedi eşim ginseng çakşır kökü keçiboynuzu yaptım nohut suyunu 10 gün yaptım ona devam edemedik ama incir ceviz fındık fıstık bunları sürekli yaptık çok şükür rabbim emeklerimizi boşa çıkartmadı

canım benim allah razı olsun inşallah canım bundan sonrasınada rabbim kolaylık verirde sağ salim bebeğimi alırım kucağıma darısı sana ve burdaki arkadaşlarıma rabbim hepimizin muradını verir inşallah ,yok halaya geç kalmadın ne duruyosun hadi geçsene :))

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN---------------------------------------
ÇİÇEK-----------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------
ESMA-----------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK-------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------1 yasin
YEŞİL------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Anladım cnm cok ama cok Saol.uygulucam bunlarıda.bu arada Kaan hocanın bize attıgı mailde tese yapıcım diyo.ben o zaman Kaan hocaya yarın mail aticam.derim yani biz Micro istiyoruz hocam neden tese yapacaksınız derim?

evet canım güzel sonuçlandı şükür
geç kalmadın halaya canım benim tut sen de ucundan:)

Anladım cnm cok ama cok Saol.uygulucam bunlarıda.bu arada Kaan hocanın bize attıgı mailde tese yapıcım diyo.ben o zaman Kaan hocaya yarın mail aticam.derim yani biz Micro istiyoruz hocam neden tese yapacaksınız derim?

ewet canım sen bi sor bakalım ne diycek şansa bırakma bikere olsun tam olsun

bundan sonra duamız o yönde rabbim tamamına erdirsin sağlıklı hayırlı salih evlatların olur inşallah
hoppaaa valla çokta beceremem ama olsun bakalım :)

evet canım haklısın bende aynı şeyi düşünüyorum artık alışkanlık oldu topik bende inan bana dışarı çıksam bile hep aklım burda kalıyordu .birde nereye gitsem yine pc başına geçiyordum.ama ne bileyim damarımdaki kan gibi oldu sanki kendimi eksik hissediyorum topiğe girmediğim zamanlar.biliyorum canım dualarınızda yer aldığımızı sen gelmediğin zaman şimdi bahar gelmedi dualarda okunmuyor diye düşünüyordum size saygısızlık olmasın diyede kopyalamıyordum ama yinede bizi sizsiz bırakmazsanız çok iyi olur.

canlarım nasılsınız ben test günümü bekliyorum
bu arada çalışmayada başladım bakalım hayırlısı dualarınızı bekliyorum

bundan sonra duamız o yönde rabbim tamamına erdirsin sağlıklı hayırlı salih evlatların olur inşallah
hoppaaa valla çokta beceremem ama olsun bakalım :)

evet canım haklısın bende aynı şeyi düşünüyorum artık alışkanlık oldu topik bende inan bana dışarı çıksam bile hep aklım burda kalıyordu .birde nereye gitsem yine pc başına geçiyordum.ama ne bileyim damarımdaki kan gibi oldu sanki kendimi eksik hissediyorum topiğe girmediğim zamanlar.biliyorum canım dualarınızda yer aldığımızı sen gelmediğin zaman şimdi bahar gelmedi dualarda okunmuyor diye düşünüyordum size saygısızlık olmasın diyede kopyalamıyordum ama yinede bizi sizsiz bırakmazsanız çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…