ay sen ne diyosun canım arkadaşım benim rabbim sana çifter çifter versin inşallahhh , kıs unuturmuyum seni aşk olsun :) sadece yazdım sandım seni sonra fark ettim canım benim kusura bakma sanada canı gönülden dua ettim rabbim inşallah sanada taddırır bu mutluluğu bende senin haberinle halay çekerim inşallah çok güzel bi mutluluk burdaki sen dahil herkesin güzel haberlerini dört gözle bekliyorum , beklemiyorum ayrıca duada ediyorum inşallah rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eder çifter çifter olurda beni anarsın inşallah
Arkadaslar öğlen yazmıştım ama kimse cevap vermemiş.birsey sorucam.
M tese ile tese nin arasındaki fark ne?kaan hoca niye bize m tese değil de tese yapacak?
BOZMADIMbozmadın değilmi halayın başını :))
ama ben inan yoruldum bazen diyorum neden hep ben neden hep attan alan çeken ben ney se boş ver böyle gelmiş böyle giderevet canım 2009 dan sonrakileri okuyorum.
kolay değil canım hepimizin yaşadıkları sende yıllardı bu savaşı veriyorsun inşallah kazanacaksın.
valla bu en son gittiğimiz dr kontrolünden sonrada oldu banaöle dalıp dalıp giiyormuşum eşim öle diyor.
dalıyormuşum niye daldın diyor ama ben farkında değilim.
düşünceliyiz ya suratımız asık gibi duuryourz aslında öyle olmadığı zamanlar oluyor ama karşı taraf dışını görünce suratın asık sanıyor işte. geçecek bu günlerde inşalah canım. yakında......
Arkadaslar öğlen yazmıştım ama kimse cevap vermemiş.birsey sorucam.
M tese ile tese nin arasındaki fark ne?kaan hoca niye bize m tese değil de tese yapacak?
canım benim allah'ın hikmeti işte senin yüzünü güldürmek istiyorsa bir sebep gönderir.senin durup dururken eşine test yaptırmanda kaan hocanın ameliyatta sperm bulamamasıda senin sınavının ve olay karşısında sabrının ve aldığının mükafatının kanıtıdır benceay çok sagol canım inşallah sizdede bulunur allahın mucizeleri çok benim anlamadıgım mikrotesede bulunamayıp testte çıkması ümüdi kesmişken doktor belki ulaşamadıkları yerde kaynıyan yer vardır diyor hiç boşuna mikrotese yapıldı zaman kaymı para kaymı en önemlisi umut kaybı üzüntü çok şükür silkelendik yola devam ..
Inşallah canım hesaba göre aksilik çıkmazsa tabi herşey kısmet haziran adetiyle başlıcam tedaviye ozamana kadar kanımdaki sorunlarla ugraşıcam kendime bakıcam allah büyük varsa kısmette bu yıl hamileyim inşallah sizlerdende güzel haberler alırım eseslim kendim kadar vck baharın denizbulutun nazlının hepinizin olmasını çok istiyorum hiç kimseyi allah ümütsiz bırakmasın ümütsizlik çok büyük boşluk boşluktaki insandan korkulur çünkü kaybedecek hiç bişeyi olmadıgını düşür çok zor yaşadıklarımız allah yardımcımız olsun hepimizin .
bencede ayrılmayın biz sizsiz yarım kalıyoruz geçen gün yazdım okudunuzmu bilmem*siz gelin ben sayfalar uçsada birdaha isyan etmiycem dedim.açıyorum kapatıyorum kimse birşey yazmıyor ne kadar üzücü birşeydi anlatamam sana.bizim topik her saatte canlıydı bazen uykum kaçardı kocamın yatağından kalkar sizin yanınıza gelirdim.eşimle kavga eder gelip size anlatırdım hasta olurum eşime söylemem size anlatırdım yokluğunuz çok acı geldi şükürler olsun bugün herkesten güzel haber geldi de bizimlesiniz.bizi birdaha bırakmayın olurmu
canım kusura bakma yazacaktım ama sonra çıkınca unuttum.mikrotese testis ameliyatının mikroskop altında yapılmasıdır canım .tese ise testise iğne biyopsisiyle girip belli bölgelerden rastgele parça alınıp o parçada sperm aranmasıdır.mikrotese daha çok başarı elde edilmesini sağlıyor.yani sperm bulma şansı daha çok
biz geçen ayın 17 sinde mikrotese oldu eşim ve bulunmadı bizde daha öncede vardı bir sperm harteketsiz oldugu için kaleye alınmadı ve halen aynı sperm çıkıyor bizde 3 ayda tek tek biriktirip donduracaz tedavi öyle olucak zamancım benimkide senin eşin gibi inmemiş tessisten azo bu dördüncü teseydi ve artık yapılamıcak zaten ben 20 yıllık evliyiz ben umudumu kesmedim sende kesme allah büyük .
enfallcim Allah razı olsun canım benim ne güzel dua etmişsin bizler için Rabbim kabul etsin.eseslim,
zaman,
nur.sen,
flzask2003,
bahar85,
vck,
gulendam2,
hep,
ezgi83,
mutsuz85,
esma112233
cervan
oknk
denizbulut
selmacan21
cecilya83
seda_ecrin
rabbim bu arkadaşlarım kimseye diyemediğim derdime ortak oldular üzüntümü telaşımı korkularımı benle paylaştılar bugünde sevincime ortak oldular sen onlardan razı ol bu arkadaşlarımı dünya ahiret saadetine nail eyle habibinin şefaatine nail eyle , bugün bana yaşattığın sevinci heycanı onlarada yaşat hepsine hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eyle sen hepsinin kucaklarını doldur evlerini şenlendir sana layık kul habibine layık ümmet ve anne babalarına layık evlat vatana layık millet eyle , hepimiz çabaladık rabbim sen emeklerimizin karşılığını dünyada ve ahirette ver rabbim , bizleri burda topladığın gibi yarın mahşerde habibinin sancağı altında da topla , eyy rabbim sen mücib isminin hürmetine dualarımıza icabet eyle , ve kerem isminin hürmetine latif isminin hürmetine hay isminin hürmetine bizlere hayırlı evlatlar ihsan eyle ...amiin ...
bana da getirdiler ondan canım ama bu nasıl sert bişeydir ki taşla kırdı eşim zorlazamancım merhaba. sen ümreye gittn bilrsin belki bize geçen sene ümreden ksıırlık için bişey geitrdiler ama ismini bilmiyorum.
nasıl kullanılacağınıda sen oralarda gördünmü hiç. bildiğin kivi görünümünde ama çok sert taş gibi onun kabuklarının tozunu rendeleyip suyla içiyorsun dedler ama denemdim hiç.
bilen birine sorun iyice öğrenmeden kullanamdık kimin kullanacağını bilmiyorum bide.
elimde duruyor kullansak şifa olur belki ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum.
sen gördünmü hiç böyle bişey?
rendeleyebilirsen rendele bacım ben beceremedim o işicanım onuda biliyorum ondan da aldım böyle kıvı boyunda ama çok sert kahve rengi o kadın için bende de vardı gecen çok zorda olsa kırdık aslında bir yerinden delince kolay kesiliyor böyle nasıl desem hurmanın daha içi lifli olanı gibi tadı çok güzel ama bildiğin sunta gibi yapısı var ben sütle parça parça yemeye başlamıştım ziyan olmasın diye süt bitincede kaldı biraz daha var içinden de çekirdği çıkıyor ceviz gibi onunda birazını delmiştim ama rendelemek aklıma gelmedi onuda rendeliyim bari
canım ne güzel bu canlı da çıkar inşallah çünkü çıkmıştı daha önce dekızlar hepinize merabalar bugünlerde çok girmiyorum malum ruh halim çokta iyi degil her ne kadar delilige vuruyorsamda ve bu arada gene boş durmadık şeytan dürttü ve eşim gene meşhur sperm testtine gitti ve hareketsiz bir spermmimiz duruyor yani göründü ve tüp bebek merkezine gittik onlar bulamıyorlar bizde o bir spermmi bir bir lavarutuvarcı bulacak merkeze götürecez doktor hareketin bizim için önemi yok kısmetinizde varsa oda tutar dedi ve bizde öyle yapıcaz 3 ayda spermleri biriktirip tüpe başlıcaz ben bugünden vitamine filan başladım kanımda ptl yani trombositler yüksek çıkıyor yarında hemotolijiye gidicem hamilelikten önce kanımdaki sorunları halletmem gerekmiş içimizde buruk bir sevinç oldu azda olsa bişeylerle ugraşmak ugraşamamaktan çok iyidir benden haberler böyle.
Allah şifa versin eşine tez zamanda canım sıkmayın canınızı normale döner inşallah.aynı canım hatta çok düştü yine.
bu hafta tekra test yapacak bakalım ne duruma gelmiş. çok fazla oynuyor bi yerinde duramadı.
kopar mıyız tatlım dinleniyoruz işte okadar
biz sizden ayrılamayız canım benim
Cnm bal şerbeti dediğin?balli su mü yapayım?sicak yada soğuk?
valla arada girip baktım merak ediyodum çok şükür hayırlı sonuçlanmış inşallah en hayırlı sekilde devamı gelir çokkkk mutlu oldum darısı burdaki arkadaşlara inşallah ben halaya geçmi kaldım kaçırdımmı
evet canım soğuk içme suyuna 2 tatlı kaşığı bal koy karıştır içir eşine birde ben akşamdan 1 incir soğuk içme suyuna koydum küçük küçük doğrayarak sabah eşim aç karnına içti ama sürekli hep bal polen ve arısütü yedi eşim ginseng çakşır kökü keçiboynuzu yaptım nohut suyunu 10 gün yaptım ona devam edemedik ama incir ceviz fındık fıstık bunları sürekli yaptık çok şükür rabbim emeklerimizi boşa çıkartmadı
valla arada girip baktım merak ediyodum çok şükür hayırlı sonuçlanmış inşallah en hayırlı sekilde devamı gelir çokkkk mutlu oldum darısı burdaki arkadaşlara inşallah ben halaya geçmi kaldım kaçırdımmı
Anladım cnm cok ama cok Saol.uygulucam bunlarıda.bu arada Kaan hocanın bize attıgı mailde tese yapıcım diyo.ben o zaman Kaan hocaya yarın mail aticam.derim yani biz Micro istiyoruz hocam neden tese yapacaksınız derim?
canım benim allah razı olsun inşallah canım bundan sonrasınada rabbim kolaylık verirde sağ salim bebeğimi alırım kucağıma darısı sana ve burdaki arkadaşlarıma rabbim hepimizin muradını verir inşallah ,yok halaya geç kalmadın ne duruyosun hadi geçsene :))
evet canım haklısın bende aynı şeyi düşünüyorum artık alışkanlık oldu topik bende inan bana dışarı çıksam bile hep aklım burda kalıyordu .birde nereye gitsem yine pc başına geçiyordum.ama ne bileyim damarımdaki kan gibi oldu sanki kendimi eksik hissediyorum topiğe girmediğim zamanlar.biliyorum canım dualarınızda yer aldığımızı sen gelmediğin zaman şimdi bahar gelmedi dualarda okunmuyor diye düşünüyordum size saygısızlık olmasın diyede kopyalamıyordum ama yinede bizi sizsiz bırakmazsanız çok iyi olur.canım biliyorsun ben 6 aydır sürekli burdayım sabah akşam...
evde olduğum sürece hep topikteydim...
herkesle sohbet etmek yardım almak yardımcı olmak iyi oluyordu iyi geliyordu...
ama çok fazla kendimi yıprattığımı düşündüm bi süre ara vermek istedim...
iyi geldi açıkcası o yoğunluktan sıyrıldım...
ama ara ara girip okuyordum topiği...
güzel anlarda katılıyordum bugün olduğu gibi...
nezamana kadar bu dinlenme süreci devam eder bilmiyorum ama dualarım hep sizinle zaten canım
canım benim allah razı olsun inşallah canım bundan sonrasınada rabbim kolaylık verirde sağ salim bebeğimi alırım kucağıma darısı sana ve burdaki arkadaşlarıma rabbim hepimizin muradını verir inşallah ,yok halaya geç kalmadın ne duruyosun hadi geçsene :))
evet canım haklısın bende aynı şeyi düşünüyorum artık alışkanlık oldu topik bende inan bana dışarı çıksam bile hep aklım burda kalıyordu .birde nereye gitsem yine pc başına geçiyordum.ama ne bileyim damarımdaki kan gibi oldu sanki kendimi eksik hissediyorum topiğe girmediğim zamanlar.biliyorum canım dualarınızda yer aldığımızı sen gelmediğin zaman şimdi bahar gelmedi dualarda okunmuyor diye düşünüyordum size saygısızlık olmasın diyede kopyalamıyordum ama yinede bizi sizsiz bırakmazsanız çok iyi olur.canım biliyorsun ben 6 aydır sürekli burdayım sabah akşam...evde olduğum sürece hep topikteydim...herkesle sohbet etmek yardım almak yardımcı olmak iyi oluyordu iyi geliyordu...ama çok fazla kendimi yıprattığımı düşündüm bi süre ara vermek istedim...iyi geldi açıkcası o yoğunluktan sıyrıldım...ama ara ara girip okuyordum topiği...güzel anlarda katılıyordum bugün olduğu gibi...nezamana kadar bu dinlenme süreci devam eder bilmiyorum ama dualarım hep sizinle zaten canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?