Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı geceler arkadaşlar.maşallah güzel haberler var topiğimizde
rabbim devamını da getirir inş.sıradaki arkadaş için 2 yasin,2meryem süresi
alıyorum eklerseniz sevinirim

hayırlı geceler canım evet allaha şükür güzel haberler var...
darısı hepimizin başına inş...
ekliyorum canım allah kabul etsin inş...

((((Allah beterinden korusun....ve bebeklerimize tez vakitte kavuştursun inşallah.önce onların sağlıkları sonra bebek di mi ama:)
annem iyi hamdolsun arunam...atlattı yani...ama kayın pederim çooooook rahatsız..kaynımın da düğünü olacak onun da telaşı var kurs iş öyle nasıl geçiyor günler anlamıyorum..kafayı yemiş hldeyim....pazartesi ben de doktora gidicem kalbim öyle ağrıyor ki nefes alamıyorum.......işte böyle tedavi için ne gücümüz var psikolojik anlamda ne de onu karşılayacak paramız.....bikaç aya rahatlarız umarım ve ankaraya gidebiliriz.... sen nasılsın iyi misin okul nasıl keyfin nasıl?

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------1 meryem
ARUNA-----------------------------------------1 meryem
ASİ---------------------------------------------2 yasin 2 meryem
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN---------------------------------------
ÇİÇEK-----------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------
EFULUM---------------------------------------
ENFALL---------------------------------------1 yasin 1 meryem
ESESLİM--------------------------------------
ESMA-----------------------------------------
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK-------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------1 yasin
YEŞİL------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 1 yasin 2 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

enfall cim allah bebeğini de kucağına almayı nasip etsin inşallah tez zamanda, sizin adınıza çok sevindim
allahımm bize de sperm ve bebek haberleri almamızı nasip etsin inşallah

cnm annenin iyi olmasına çok sevindim kayınpederine çok geçmiş olsun kalp ağrısı reflüden üşütmeden mideden psikolojiden de olabilir çok geçmiş olsun sen yaz hamişi olacaksın

kızlar ben çıkıyorum sözde dinlenmeye ayrılmıştım
enfalin güzel haberi ile ayrılamadım topikten
hepinize iyi geceler allah rahatlık versin

Son düzenleme:
enfall cim allah bebeğini de kucağına almayı nasip etsin inşallah tez zamanda, sizin adınıza çok sevindim
allahımm bize de sperm ve bebek haberleri almamızı nasip etsin inşallah

amin canım inşallah darısı başınıza zoru geçtik bundan sonrasınada rabbim kolaylık verir , doktor bize hiç ümit vermemişti ama biz ümidimizi kesmedik bitkisel kürleri bırakmadık veee mutlu sonucu aldık çok şükür inşallah sende mtlu sonucu alırsın bazen zahmet olmadan rahmet olmuyor canım arkadaşım üzülme allah büyüktür dualarımız seninle

cnm annenin iyi olmasına çok sevindim kayınpederine çok geçmiş olsun kalp ağrısı reflüden üşütmeden mideden psikolojiden de olabilir çok geçmiş olsun sen yaz hamişi olacaksın
sağol arunam....ağzından bal damlıyor inşallah hepimiz hamiş olalım da yaz kış farketmez di mi ama:)))))
kızlar ben çıkıyorum sözde dinlenmeye ayrılmıştım
enfalin güzel haberi ile ayrılamadım topikten
hepinize iyi geceler allah rahatlık versin

iyi geceler tatlım......

enfalin gözün aydın.....Allah tamamına erdirsin....
ben kaçıyorum canlarım..öpüyorum hepinizi kociş geldi:))))))))))))))))))

amin canım inşallah allah razı olsun rabbim seninde gözünü aydın eder tez zamanda hayırlı evlatların olur inşallah iyigeceler

enfall arkadaşım inşallah hamiş haberinide en yakın zamanda verirsin

inşallah güzel arkadaşım inşallah rabbim sağ salim kucağıma almayı nasib etsin ,darısı başına rabbim seninde yüzünü güldürsün evini şenlendirsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin , bende sabırsızlıkla sizlerin güzel haberlerini bekliyorum rabbim en tez zamanda yüzünüzü güldürsün

inşallah güzel arkadaşım inşallah rabbim sağ salim kucağıma almayı nasib etsin ,darısı başına rabbim seninde evini şenlendirsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin , bende sabırsızlıkla sizlerin güzel haberlerini bekliyorum rabbim en tez zamanda yüzünüzü güldürsün :)

inşallah güzel arkadaşım inşallah rabbim sağ salim kucağıma almayı nasib etsin ,darısı başına rabbim seninde evini şenlendirsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin , bende sabırsızlıkla sizlerin güzel haberlerini bekliyorum rabbim en tez zamanda yüzünüzü güldürsün :)

amin inşallah arkadaşım, çok sağol

eşimde bir sürü ot ile çay(çakşır, kekik,rezene, oğul otu, kafa süpürgesi otu), z.yağda bekletilmiş incir,keçiboynuzu pekmezi, karabağ balı ve eraslan ın ilaçlarını kullandı ama sonuç alamadık; demek ki zamanı değilmiş

demin yazdıklarınızdan da not aldım, suda bir gece bekletilen incir ve polen ve arı sütü kullanacak ve çörek otunu yoğun kullanacağız
ben inanıyorum hepimizin bebişi olacak çünkü kaderi değiştiren tek şey dua; biz dualarımızı ediyoruz rabbim kabul edecek ve yavrularımıza kavuşacağız inşallahh:)))

enfallllll canım gözünüz aydın çoooook sevindim bitanemmm.
inşallah güzel haber alırım diye dua ederek girdim topiğe şükürler olsunki güzel haberlerini aldım.
rabbiim dualarımızı kabul etti.
bitanem hamiş haberinide bekliyorumm en yakın zamanda.
darısı bizlerin başına bizimde 21 şubatta m.tesemiz var inşallah bizede nasip olur..

ahh bitanem yaa çok duygulandırdın beni rabbim dualarını kabul etsin.
çok çok çok teşekkür ederim canım benim.
rabbim bebeşini kucağına almayı nasip etsin.
tekrardan gözünüz aydın bitanem eşinede geçmişler olsun.

allah razı olsun canım inşallah zaten sizlerin hayır dualarının yüzü suyu hüürmetine rabbim yüzümüzü güldürdü , şimdi bende büyük bir heycanla 21 şubatta senin güzel haberini bekliyorum sana dua edicem inşallah sende bizi heycanlandırırsın rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah tevekkül et , iyi düşün iyi şeyler olsun çokk dua et , çörek otu bal şerbeti ile kullan eşine arısütü polen bal incir bunların çok faydası var ceviz fındık fıstık ver eşine inş rabbim emeğinin karşılığnı verir

enfall hanım nasıl sevindim bir bilseniz sanki benim bebeğim olcak sırf sizin sonucu öğrenmek için girdim maşAllah Rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin.darısı başımıza bize dua edin sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…