cnm sonuçları iyi çıkmasına çok sevindim ne öğrendiniz merak ettim
hayırlı geceler arkadaşlar.maşallah güzel haberler var topiğimizde
rabbim devamını da getirir inş.sıradaki arkadaş için 2 yasin,2meryem süresi
alıyorum eklerseniz sevinirim
cnm aynıyız tam tedaviye başlayacakken eşimde damar tıkanıklığı çıktı ciddi boyutta kan iğneleri ilaçlar tüm kürler vitaminler yasak iki ay geçti 4 ay daha var sonra bakacağız okul ev yoğunluk özledim seni cnm annen nsl cnm kurs nsl gidiyor
Kızlaaar çok şükür sperm bulundu uçuyorum sevinçten rabbime sonsuz şükğrler olsun sizlerin duaları sayesinde rabbim hepinizden razı olsun inşallah bende sizlerin güzel haberlerine şahit olurum şimdi geldim eve , sperm bulundu hemde çokkk :))) çok şükür
haydi herkes halaya :))))
((((Allah beterinden korusun....ve bebeklerimize tez vakitte kavuştursun inşallah.önce onların sağlıkları sonra bebek di mi ama:)
annem iyi hamdolsun arunam...atlattı yani...ama kayın pederim çooooook rahatsız..kaynımın da düğünü olacak onun da telaşı var kurs iş öyle nasıl geçiyor günler anlamıyorum..kafayı yemiş hldeyim....pazartesi ben de doktora gidicem kalbim öyle ağrıyor ki nefes alamıyorum.......işte böyle tedavi için ne gücümüz var psikolojik anlamda ne de onu karşılayacak paramız.....bikaç aya rahatlarız umarım ve ankaraya gidebiliriz....sen nasılsın iyi misin okul nasıl keyfin nasıl?
allah kabul etsin canım senide ekliyorum listeye...
çok az kaldık ve bitirmek istiyoruz bian evvel...
bundan sonra sık sık okursan çok seviniriz...
allah kabul etsin canım benim...
enfall cim allah bebeğini de kucağına almayı nasip etsin inşallah tez zamanda, sizin adınıza çok sevindim
allahımm bize de sperm ve bebek haberleri almamızı nasip etsin inşallah
sağol arunam....ağzından bal damlıyor inşallah hepimiz hamiş olalım da yaz kış farketmez di mi ama:)))))cnm annenin iyi olmasına çok sevindim kayınpederine çok geçmiş olsun kalp ağrısı reflüden üşütmeden mideden psikolojiden de olabilir çok geçmiş olsun sen yaz hamişi olacaksın
kızlar ben çıkıyorum sözde dinlenmeye ayrılmıştım
enfalin güzel haberi ile ayrılamadım topikten
hepinize iyi geceler allah rahatlık versin
kızlar ben çıkıyorum sözde dinlenmeye ayrılmıştım
enfalin güzel haberi ile ayrılamadım topikten
hepinize iyi geceler allah rahatlık versin
sağol arunam....ağzından bal damlıyor inşallah hepimiz hamiş olalım da yaz kış farketmez di mi ama:)))))
iyi geceler tatlım......
enfalin gözün aydın.....Allah tamamına erdirsin....
ben kaçıyorum canlarım..öpüyorum hepinizi kociş geldi:))))))))))))))))))
enfall arkadaşıminşallah hamiş haberinide en yakın zamanda verirsin
amin canım inşallah darısı başınıza zoru geçtik bundan sonrasınada rabbim kolaylık verir , doktor bize hiç ümit vermemişti ama biz ümidimizi kesmedik bitkisel kürleri bırakmadık veee mutlu sonucu aldık çok şükür inşallah sende mtlu sonucu alırsın bazen zahmet olmadan rahmet olmuyor canım arkadaşım üzülme allah büyüktür dualarımız seninle
Kızlaaar çok şükür sperm bulundu uçuyorum sevinçten rabbime sonsuz şükğrler olsun sizlerin duaları sayesinde rabbim hepinizden razı olsun inşallah bende sizlerin güzel haberlerine şahit olurum şimdi geldim eve , sperm bulundu hemde çokkk :))) çok şükür
haydi herkes halaya :))))
eseslim,
zaman,
nur.sen,
flzask2003,
bahar85,
vck,
gulendam2,
hep,
ezgi83,
mutsuz85,
esma112233
cervan
oknk
denizbulut
selmacan21
cecilya83
seda_ecrin
rabbim bu arkadaşlarım kimseye diyemediğim derdime ortak oldular üzüntümü telaşımı korkularımı benle paylaştılar bugünde sevincime ortak oldular sen onlardan razı ol bu arkadaşlarımı dünya ahiret saadetine nail eyle habibinin şefaatine nail eyle , bugün bana yaşattığın sevinci heycanı onlarada yaşat hepsine hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eyle sen hepsinin kucaklarını doldur evlerini şenlendir sana layık kul habibine layık ümmet ve anne babalarına layık evlat vatana layık millet eyle , hepimiz çabaladık rabbim sen emeklerimizin karşılığını dünyada ve ahirette ver rabbim , bizleri burda topladığın gibi yarın mahşerde habibinin sancağı altında da topla , eyy rabbim sen mücib isminin hürmetine dualarımıza icabet eyle , ve kerem isminin hürmetine latif isminin hürmetine hay isminin hürmetine bizlere hayırlı evlatlar ihsan eyle ...amiin ...
enfallllll canım gözünüz aydın çoooook sevindim bitanemmm.
inşallah güzel haber alırım diye dua ederek girdim topiğe şükürler olsunki güzel haberlerini aldım.
rabbiim dualarımızı kabul etti.
bitanem hamiş haberinide bekliyorumm en yakın zamanda.
darısı bizlerin başına bizimde 21 şubatta m.tesemiz var inşallah bizede nasip olur..
ahh bitanem yaa çok duygulandırdın beni rabbim dualarını kabul etsin.
çok çok çok teşekkür ederim canım benim.
rabbim bebeşini kucağına almayı nasip etsin.
tekrardan gözünüz aydın bitanem eşinede geçmişler olsun.
allah razı olsun canım inşallah zaten sizlerin hayır dualarının yüzü suyu hüürmetine rabbim yüzümüzü güldürdü , şimdi bende büyük bir heycanla 21 şubatta senin güzel haberini bekliyorum sana dua edicem inşallah sende bizi heycanlandırırsın rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah tevekkül et , iyi düşün iyi şeyler olsun çokk dua et , çörek otu bal şerbeti ile kullan eşine arısütü polen bal incir bunların çok faydası var ceviz fındık fıstık ver eşine inş rabbim emeğinin karşılığnı verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?