Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

arkadaşımm çoook sevindimmm..rabbim önce hamile kalmayı sonra kucağa almayı sonra bebeğinin miss boynundan öpmeyi nasip etsinn inş sana ve hepimize..bugün benimm misafirim vardı şimdi bi heyecanla girdim topiğe ve çookk sevindim herkes gibi..bundan sonrası nasıl olursa olsun en azından eşinde sperm üretiminin olduğunu biliyorsun bu çok büyük bi umut herşeyden önce..çok öpüyorum canım

enfall hanım nasıl sevindim bir bilseniz sanki benim bebeğim olcak sırf sizin sonucu öğrenmek için girdim maşAllah Rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin.darısı başımıza bize dua edin sevgiler :)

canım benim allah razı olsun inşallah bu güzel temennileriniz size kat kat fazlasıyla geri döner rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin size ve sizde inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizle beni sevindirirsiniz , rabbim cümlemizin evinden huzuru mutluluğu bereketi sağlığı çocuk seslerini eksik etmesin , darısı inşallah en kısa zamanda başınıza , ilginiz alakanız ve güzel dualarınız için allah sizden razı olsun , ve rabbim hiç ummadığınız anda sizi müjdeler inşallah en kısa zamanda canım kardeşim selametle

merhabalar kızlar. komşudaydım anca gelebildim ama bir kaç saatte ne olmuş böyle topik uçmuş okumam gereken 15 sayfa falan var herhalde :)) enfallcim nasılsın? hala büyük bi gülümseme vardır yüzünde sanıyorum. inan ki ben yazarken bile o kadar gülümsüyorum ki senin adına duyduğum mutluluktan :))

allah razı olsun arkadaşım dualarına canı gönülden amin diyorum inşallah rabbim tez zamanda hayırlı bi şekilde hamile kalmayı kucağıma almayı sonra öpüp koklamayı nasib etsin , ve rabbim bu güzel dualarının hürmetine sana bana ve bu sayfadaki tüüm arkadaşlarıma canlarıma bu duyguları yaşatsın inşallah , inşallah bu heycanlar seninde başına gelir ve bende bi heycan bi heycan senin güzel haberlerini okurum , ewet önce bir zerre kadardı umudum ama şimdi koca bir dağ rabbim inşallah bundan sonrasınada kolaylık verir... rabbim sana mücib ismiyle tecelli etsin dualarına icabet etsin sonra rahman rahim latif kerim hay isimleri ile tecelli etsin ve evladını kucağına alıp öpüp koklamayı nasib etsin .. gül yüzün gülsün evin şenlensin huzurun mutluluğun daim olsun arkadaşım allaha emanet ol selametle

canım gözün aydın... hepimizin gözü aydın.. umut oldun hepimize.. hayırlı olsun canım...
Rabbim hayırlısıyla hamile haberini de almayı nasip etsin...

dur halayımı da çekeyim geç de olsa..

hanımlar canlarım bana kızmayın.. bu aralar iyi sayılmam.. burda bi olumsuz haber duyunca kafamdan atamıyorum..elimde değil çok üzülüyorum.. o yüzden nadiren geliyorum.. ama sanmayın sizleri unuttum hepiniz aklımdasınız..(biz hala doktora gitmedik.. )

ahh canım kardeşim gülümsemek ne ki içim bi coşuyo anlatamam , ne güzel bir duygu daha dün ağlıyodum ya hayal kırıklığına uğrarsam diye sonunda rabbim merhamet etti şu acize artık okadar çok ümitliyimki zor olan ilk adımı geçtik bundan sonrası için rabbim güç kuvvet sabır ve kolaylık versin inşallah ve rabbim hayırlısıyla kavuşturur beni evladıma ve bana bizlere bu duyguları yaşamayı nasib eder, inşallah seninde yüzündeki o gülümseme ilel ebed kalır yüzünde sende bu sevinci yaşarsın ve bizlere yaşatırsın canım , rabbim evinden huzuru mutluluğu sağlığı bereketi çocuk seslerini ( anne anne) diye eksik etmesin inşallahh :)) çifter çifter versin rabbim :) rabbim sana ve eşine en kısa zamanda mutluluğunuzu taçlandıracak evlatlar versin , ve burda bir ümit bekleyen bütün arkadaşlarıma kardeşlerime canlarıma kader ortaklarıma rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh ...

canım benim allah senden razı olsun sen sevincime ortk oldun rabbimde seni sevindirsin inşallah , inşallah seninde yüzün güler inşallah bende senin için halay çekerim , üzülme rabbim büyüktür , bende senin gibiydim olumsuzluk moralimi çok bozuyodu ama rabbim merhamet etti çok şükür , inşallah en kısa zamanda sende hamile kalırsın çabalamakta dua etmenin yarısıdır hareket olmazsa bereket olmuyor napalım rabbimde bizi böyle imtihan ediyor hiçbirşey dört dörtlük olmuyo güzel arkadaşım tevekkül et ona sığın o çok merhametli bizim gizli, gizli akıttığımız göz yaşlarımızın tek şahidi , ben inanıyorumki inşallah seninde dünyalar tatlısı yaramazmı yaramaz bi bebişin olucak sıkma canını bekle herşeyin bir vakti zamanı var dua edelimde tez vakitte hayırlı bi şekilde olsun inşallah ... bitkisel kürleri uygula canım rabbim incire yemin etmiş efendimiz çörek otu ve bal ile ilgili hadisi şerif -i var bal arısütü polen bunları yap çinko alsın eşin tableti var bol bol ceviz fındık fıstık yesin bunların faydası çok şifa allahtandır ve çoook çookkk dua et . selametle dualarımdasınız :))

canım benim çok iyi yapıyosun bu kürleri bırakma benim eşim çok asitli içecekler içiyodu 5 aydır içirtmiyorum ve bu kürleri hep yaptım özellikle arı sütü ve polene çok ağırlık verdim yanı sıra incir ve çörek otu , doktor ölü diri 1 tanede sperm bulsak şanslıyız demişti ama bugün kendi bile sayamamış :))) ve dualarını sakın ihmal etme el açmazsan yaradana vermez ,bu imtihanı ona yakınlaşalım diye verdi ondan yalvarıp isteyelim diye sakın pes etme ümidini yitirme bak çörek otu peygamber efendimizin hadisi var ölüm hariç her derde deva eşine 1 tatlı kaşığı ver ve bal şerbetiyle içsin , vettini vezzeytün allah incire ve zeytine yemin etmiş ayet var kuranda arı ile ilgili sure ver nahl süresi bunlarda muhakkak bir hikmet vardır oyüzden bunlara ağırlık ver canım ,rabbim yüzünü güldürsün sana hayırlı evlatlar versin tez zamanda inşallah selametle hayırlı geceler :))

enfall
canim,senin guzel haber alicagin icime cok dogmusdu valla
hatda vck'a soyledim insAllah dedik
dun gecede sana cok dua etdim
cok sevindim senin adina inan
Rabbimm senin mutlulugunu banada yasatir insAllah
butun arkadaslarima nasib etsin insAllah
cok guzel duygu olmali degilmi?
bide canim unutmus olabilirm tam olarak sizin sorun neydi
yani FSH Lh Testestron hormonu testis boyutlari

canımmmmmmmmmmm Allahım sesini duysun çok duygulandırdın ağlattın beni. ne güzel insanlar tanıdım ben buradan ya. her şeyde varmış bir hayır demek ki! bir yerlerde hiç tanımadığın bilmediğin insanlarını üzüntünü sevincini paylaşması, senin haberini beklemesi, her şeyden önce içindeki çocuk özlemini anlayıp böyle içten dualar etmesi... kucak dolusu sevgiler gönderiyorum sana canım. hep dualarında olmayı diliyorum

canım benim.. güzel dua ve dileklerin ve tavsiyelerin için Rabbim razı olsun senden...
Rabbim hayırlısıyla hamilelik haberini vermeyi nasip etsin.. gül kokulu bebişler versin inş. sana..

okurken yazını güldürdün ya yüzümü canım..
Allah da seni hep güldürsün hiç ağlatmasın inş.

güzel yürekli arkadaşım benim neg üzel yüreğin varmış senin rabbime sonsuz şükürler olsunki sizleri tanıdım , zaten bu muciizeyi sizin güzel gönlünüzden ettiğiniz dualar hürmetine yaşattı rabbim buna canı gönülden inanıyorum , benim mutluluğumun kat be kat fazlasını yaşarsın inşallah en kısa zamanda sana ve tüm arkadaşlarıma versin rabbim en hayırlısından en sağlıklısından dünyalar güzeli evlatlar ,harika bir duygu henüz kucağıma alamadım ama olsun zerre olan umudum şimdi koskoca bir dağ oldu çok şükür bundan sonrasına rabbim güç kuvvet sabır sağlık kolaylık versin inşallah , sırayla bekliyecek sabrım yok inşallah hepiniz birden hamile kalırsınııız amiiin bu sayfadiki tüm arkadaşlarım halay çekmekten bitap düşeriz inşallahhh ....
canım eşimin fsh lh testesteron hormonları normal testislerde normal tıkanıklık yok meni miktarıda iyi 4 ml ama menide hiç sperm yok, küçükken ateşli hastalık geçirmiş . doktor ümitlenmeyin sperm üretimi olmaya bilir bu durumdaki hastalarda sperm olmaz ama biz yinede şansıımızı deneyelim dedi ben hocam ben bitkisel kürler yapoyorum dedim incir çörek otu bal şerbeti fındık fıstık ceviz çinko bal polen arısütü keçiboynuzu kırmızı kore ginsengi dedim boşuna dedi eğer sperm üretimi yoksa bunlar ne işe yarıyacakki dedi olsun ben yaptım ama pes etmedim çok şükür rabbim emeklerimin karşılığını verdi , inşallah seninde olucak bebişin rabbim vericek yeterki pes etme sabırlı ol ve çook dua et canım allaha emanet ol selametle

kıyamam sana canıım ağlatmak istemem seni ama inşallah akıttığın o göz yaşları hürmetine rabbim yüzünü güldürecek inşallah dua etmezmiyim ne demek canım benim rabbim inşallah birbirimize yaptığımız dualara icabet edecek , sakın üzülme var seninde bir vakti zamanın demekki rabbim senin yakarışını çok seviyorki geciktiriyor inşallah tez zamanda alırsın yavrunu kucağına ..rabbim cenneti anaların ayakları altına sermiş kim istemzki anne olmayı ama rabbim dilerse anne olmanın mükafatı ayrı olamamanın mükafatı da ayrı canıımmm kardeşim üzülme diyemem elimizde değil ama sakın isyan etme bu elimizde , ailemden kimse bilmiyo bu durumumu eşim üzülüyo diyede onada belli etmek istemiyodum ama siz sevgili canım kardeşlerim tüm duygularımın tercumanı oldunuz hepinizden bir şey öğrendim teselli oldum sevindim üzüldüm demekki şer zannettiğimiz şeylerin altındaki hayrı görmek için böyle imtihanlar veriyor , hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz seviniyoruz üzülüyoruz çok şükür sizleri tanıdım canım benim ve rabbim belki birbirimize ettiğimiz dualar hürmetine bizleri af ederde merhamet eder ve bu muradımızı en kısa zamanda bize ihsan eder inşallah , inşallah en kısa zamanda bu hasret bu özlem son bulur allaha emanet ol canıım

amiin canım rabbim senide hepimizi cümlemizi güldürsün , bundan sonraki göz yaşlarımız mutluluktan olsun inşallah

canım sen de Allaha emanet ol. ben çıkıyorum tatlım artık uyumam lazım. sayende büyük bi huzurla uyucam. yarın görüşürüz iyi geceler herkese.......

canım sen de Allaha emanet ol. ben çıkıyorum tatlım artık uyumam lazım. sayende büyük bi huzurla uyucam. yarın görüşürüz iyi geceler herkese.......

bende uyuyacam canım sana ve herkese iyi geceler , çok yorgunum sabah 5 ten beri ayaktayım pilim bitti artık hepiniz allaha emanet olun ... yeni doğan hergün hepimizi bebeğimizin olacağı güne yaklaştırsın inşallah ....

Canim cvb verdigin icin cok tesekkur ediyorum
benim esiminde testisleri normal ama henuz kan tahlileri vermedik
burdaki doktor simdilik bir tablet verdi onu iciyor tahliline az kaldi insAllah hersey guzel olur
bana dua et canim insAllah bende mutluluktan ucarim
esivin ameliyati kac saat surdu?bide simdi agrisi cokmu canim?
kusura bakma hani bunlari bizde yasiyacagimiz icin soruyorum
bide biz kizlarla Facebooktanda konusuyoruz sana simdi ozelden yazarim kullaniyorsan

nerhaba arkadaşlar nasılsınız ya size bir şey sorcam benim eşimdede problem var ama ameliyat olduk değerlerimiz 8.000.18.000.48.000 kadar çıktı ama dün bir tahlıl yaptırdık koskocaman bir 00000000000000000000 çıktı ne olur bana yardım edin ya o yaptırdığımız hastanede ilk defa yaptırdık acaba labarotuarındamı bir sorun var 1 tane bile yok aranızda böylebir durumla karışılaşan oldumu

canımmmm eftalll.senin adına çoooooooooooooooook sevindim.Allah her zaman sevindirsin inş.duaların için de ALLAH razı olsun...çifter çifter bebeklerini alırsın inşallah kucağına....darısı hepimizin başınaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…