Canim cvb verdigin icin cok tesekkur ediyorum
benim esiminde testisleri normal ama henuz kan tahlileri vermedik
burdaki doktor simdilik bir tablet verdi onu iciyor tahliline az kaldi insAllah hersey guzel olur
bana dua et canim insAllah bende mutluluktan ucarim
esivin ameliyati kac saat surdu?bide simdi agrisi cokmu canim?
kusura bakma hani bunlari bizde yasiyacagimiz icin soruyorum
bide biz kizlarla Facebooktanda konusuyoruz sana simdi ozelden yazarim kullaniyorsan[/QUTE]
inşallah canım mutluluktan uçarsın rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür sperm tahlilde sıfır çıkarsa bozma moralini mikro tesede çıkar inşallah çünkü bizim tahlillerde hep sıfır çıkmıştı , inşallah kan tahlilleri düzgün çıkar ,eşiimin ameliyatı 1 saat sürdü , ağrısı var ama çok değil , evet canım bende face kullanıyorum tamam yaz mesajı ekleyeyim seni :) azospermlilerde narin bir durum var oda fsh lh testesteron hormonlarının normal olması bizde normaldi azospermde böyle normal seviyede hormonların olması nadir bir durummuş doktoromuz öyle şöylemişti , allah büyüktür inşallah kolaylıkla atlatırsın rabbim mutlu haberler vermeni nasib eder inşallah
canlar ben geldim son durumumuzu haber vereyim dedim...
Biliyorsunuz kociş 2 hafta öncesine kadar çok hastaydı...
Bisürü ilaç, antibiyotik, serum aldı atlatamamıştı...
15 gün önce izmirde kendi druna randevusu vardı 3 ayda bir olan kontrolleri için...
çok hasta olduğu için gidememiştik...
Hastalığı ilaçlarla geçmeyince buradaki hastanede yapılan tahliller sonucu karaciğer enzimleri çok yüksek çıkmış...
Dr kullandığı tüm ilaçları kesmesini istemişti...
Kaan hocaya tedavimizin 3 ayının dolmasına 4-5 gün kalmıştı bıraktık herşeyi kaan hocayıda haberdar ettik...
Kendini biraz toparladıktan sonra izmirdeki drundan randevu almaya çalıştık ama çok yoğundu alamadık...
Nihayet dün haber verdiler kociş gitti...
Dr muayene ettiğinde herşey yolunda bi sıkıntın yok demiş...
Tekrar tahliller ultrason falan istemiş dr...
Kociş bugün hepsini yaptırıp sonuçlarıyla druna tekrar görünmüş...
Dr tüm sonuçların olması gerektiği gibi karaciğerinde de bi problem yok...
Değerlerin çok iyi durumda demiş...
Kociş azo ile ilgili kullandığımız ilaçlardan takviyelerden bahsetmiş...
Dr bunların sana bi sıkıntısı olmaz ama çinko ve e vitaminin fazlası senin için sıkıntı yaratabilir az kullanmaya çalış demiş...
Ayrıca bundan sonra kontrollerine 6 ayda bi gel durumun çok iyi demiş
Yani kızlar tedavimize tam gaz devam ediyoruzzzz
Evicapla çinkoyuda bundan sonra arada bi alacak kociş okadar...
Allaha şükür eşimin sağlığı yerinde tedavimizede devam ediyoruz daha ne isterim değil mi
Yarın kociş hormon testi yaptırır son durumu kaan hocaya bildirir tedavimizin 4. Ayına başlarız hayırlısıyla
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inş...
Bugün çok mutluyum değmeyin keyfime
kızlaaar çok şükür sperm bulundu uçuyorum sevinçten rabbime sonsuz şükğrler olsun sizlerin duaları sayesinde rabbim hepinizden razı olsun inşallah bende sizlerin güzel haberlerine şahit olurum şimdi geldim eve , sperm bulundu hemde çokkk :))) çok şükür
haydi herkes halaya :))))
canımmmm eftalll.senin adına çoooooooooooooooook sevindim.Allah her zaman sevindirsin inş.duaların için de ALLAH razı olsun...çifter çifter bebeklerini alırsın inşallah kucağına....darısı hepimizin başınaa..
kızlar hepinize merabalar bugünlerde çok girmiyorum malum ruh halim çokta iyi degil her ne kadar delilige vuruyorsamda ve bu arada gene boş durmadık şeytan dürttü ve eşim gene meşhur sperm testtine gitti ve hareketsiz bir spermmimiz duruyor yani göründü ve tüp bebek merkezine gittik onlar bulamıyorlar bizde o bir spermmi bir bir lavarutuvarcı bulacak merkeze götürecez doktor hareketin bizim için önemi yok kısmetinizde varsa oda tutar dedi ve bizde öyle yapıcaz 3 ayda spermleri biriktirip tüpe başlıcaz ben bugünden vitamine filan başladım kanımda ptl yani trombositler yüksek çıkıyor yarında hemotolijiye gidicem hamilelikten önce kanımdaki sorunları halletmem gerekmiş içimizde buruk bir sevinç oldu azda olsa bişeylerle ugraşmak ugraşamamaktan çok iyidir benden haberler böyle.
canım benim allah razı olsun inşallah bu güzel temennileriniz size kat kat fazlasıyla geri döner rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin size ve sizde inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizle beni sevindirirsiniz , rabbim cümlemizin evinden huzuru mutluluğu bereketi sağlığı çocuk seslerini eksik etmesin , darısı inşallah en kısa zamanda başınıza , ilginiz alakanız ve güzel dualarınız için allah sizden razı olsun , ve rabbim hiç ummadığınız anda sizi müjdeler inşallah en kısa zamanda canım kardeşim selametle
eseslim,
zaman,
nur.sen,
flzask2003,
bahar85,
vck,
gulendam2,
hep,
ezgi83,
mutsuz85,
esma112233
cervan
oknk
denizbulut
selmacan21
cecilya83
seda_ecrin
rabbim bu arkadaşlarım kimseye diyemediğim derdime ortak oldular üzüntümü telaşımı korkularımı benle paylaştılar bugünde sevincime ortak oldular sen onlardan razı ol bu arkadaşlarımı dünya ahiret saadetine nail eyle habibinin şefaatine nail eyle , bugün bana yaşattığın sevinci heycanı onlarada yaşat hepsine hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eyle sen hepsinin kucaklarını doldur evlerini şenlendir sana layık kul habibine layık ümmet ve anne babalarına layık evlat vatana layık millet eyle , hepimiz çabaladık rabbim sen emeklerimizin karşılığını dünyada ve ahirette ver rabbim , bizleri burda topladığın gibi yarın mahşerde habibinin sancağı altında da topla , eyy rabbim sen mücib isminin hürmetine dualarımıza icabet eyle , ve kerem isminin hürmetine latif isminin hürmetine hay isminin hürmetine bizlere hayırlı evlatlar ihsan eyle ...amiin ...
cnm hadi gözün aydın inşallah çok daha sağlıklı olur eşin
tedavinizde inşlh sonuç verir mutluluğunuza mutluluk katarsınız çok sevindim allah o günleri size bir daha yaşatmasın....
cnmm hadi gözün aydın inşlh sağlıklı sıhatli ikiz bebeklerine kavuşursun senin darında burda ki bütün arkadaşlara ve banada olsun
inan çok heycan ve merak içersindeydim
çok şükür yüzün güldü
okuduğun duaları
sureleri
uyguladığınız kürleri yazarmısın enfalcim
sizdeki sorun testis sorunumuydu
hadi cnm hakkınızda hayırlısı...
yok canım toz haline getirmedim öyle olduğu gibi bir tatlı kaşığı veriyorum bal şerbetiyle yutuyo
yok canım toz haline getirmedim öyle olduğu gibi bir tatlı kaşığı veriyorum bal şerbetiyle yutuyo
bende bir soru soracağım.kaan bey bize spermleri dondurduk dedi ama ne kadar olduğu hakkında bir bilgim yok.şimdi eşin iyileşsin mail atarsın seninde tedsvine başlarız dedi.acaba sen eeşinle aynı andamı tedaviye başladın.ben ona cesaret edemedim.zaten bize öyle diyende olmadı.içimde ya bulunmassa korsusu vardı.birde bulunan spermlerin kalitesi hakkında senin bigin varmı
canım bizimde spermlerimiz donduruldu ben hazırlanmak istedim doktor ya çıkmazsa yazık değilmi sana dedi ,okadar ümitsizdi yani doktorumuz , bana pazartesi başlanacak , bulunan spemler kalitesi hakkında bişiy demedi çünkü sperminiz çok dedi dondurduk dedi inşallah kalitelidir
canım bizimde spermlerimiz donduruldu ben hazırlanmak istedim doktor ya çıkmazsa yazık değilmi sana dedi ,okadar ümitsizdi yani doktorumuz , bana pazartesi başlanacak , bulunan spemler kalitesi hakkında bişiy demedi çünkü sperminiz çok dedi dondurduk dedi inşallah kalitelidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?