Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm hadi gözün aydın inşallah çok daha sağlıklı olur eşin
tedavinizde inşlh sonuç verir mutluluğunuza mutluluk katarsınız çok sevindim allah o günleri size bir daha yaşatmasın....

cnmm hadi gözün aydın inşlh sağlıklı sıhatli ikiz bebeklerine kavuşursun senin darında burda ki bütün arkadaşlara ve banada olsun
inan çok heycan ve merak içersindeydim
çok şükür yüzün güldü
okuduğun duaları
sureleri
uyguladığınız kürleri yazarmısın enfalcim
sizdeki sorun testis sorunumuydu
hadi cnm hakkınızda hayırlısı...

arkadaşlar ben size uygulanan kürlerle ilgili naçizane bilgi vereyim.ibrahim saraçoğlu nohut kürü int ayrıntılı yazıyor.çoban çökerten çayı aktarlarda var.çoban çökerten faydaları yazarsanız int okuyabilirsiniz.bunun dışında hepimizin bildiği keçiboynuzu kürü ısırgan çayı azosperm için bal kürü buda var.

DUALAR:
YA HAFİD:ALÇANTAN YUKARIDAN AŞAĞI İNDİREN 500 DEFA

YA SEMİ:HER ŞEYİ ÇOK İYİ İŞİTEN 100 DEFA
YA RAHMANÜNYADA BÜTÜN KULLARINA RAHMET EDEN 298 DEFA
YA MELİK: MÜLK VE SALTANATI DEVAMLI OLAN 100 DEFA
YA MÜMİN:KULLARINA EMNİYET VEREN 136 DEFA
YA MÜHEYMİN:KULLARINI DEVAMLI HİMAYESİ ALTINDA BULUNDURAN 135 DEFA
DUALARI OKURKEN ANLAMLARINIDA AKLINIZDAN GEÇİRİN BU YÜZDEN YANINA AÇIKLAMASINI YAZDIM.
4 CUMA ÜSTÜSTE YA EVVEL OKUNACAK 1000 KERE
YA VARİS 707 KERE

BEN BU DUALARI FIRSAT BULDUKÇA OKUDUM.BİZDE GEÇEN HAFTA GEN ARTTA MİKROTESE SONUCU SEVİNDİK.VE DONDURDUK.

ayy canım benim inşallah ikizlerim üçüzlerim olsun sanada versin allahım inşallah sana bana bizlere hepimize versin inşallah

canım senin adına o kadar çok sevindimki birtane sperm bulunması bile çok büyük bir mucize bizim için.dualarım seninle inşallah sende yaza kadar hamiş olanlardan olacaksın.

canım sen ne güzel dualar ediyosun bende duygulanıyorum yazdıklarını okuyunca Rabbim mutluluğunu daim eylesin inşallah.tez zamanda evladına kavuştursun seni

ağzına yüreğine sağlık amin amin amin cnm binlerce kez amin ....

amiin inşallah rabbim sağ salim kucağımada almayı nasib eder asıl bayramım ogün olucak inşallah canıım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hepimize yaşatsın bu mutluluğu , canım bizde testis sorunu yoktu eşim ateşli hastalık geçirmiş küçükken eşimin azosperm olduğunu öğreneli 8 ay oldu , ilk haftalar şok içindeydik ama hemen araştırma yaptık , bal polenhurma poleni arısütüne çok ağırlık verdim incir yedirdim ve ayrıca akşamdan 1 incir küçük küçük doğrayıp suya koyup sabahta incirlerle beraber içirdim , birde çörek otu 1 tatlı kaşığı hergün bal şerbetiyle beraber yedirdim bunları sürekli yaptım yanı sıra bitkisel kürlerle yapılmış macunlar fındık fıstık ceviz çaksır kökü çayı kırmızı kore ginseng i bunlarıda sürekli yaptım yedirdim , şansımız çok azdı sperm üretimi olmayabilir demişti doktor evlatlık bakın demişti işiniz zor demişti offff ne kadar zor bir bilseniz umudum zerreydi ama yinede umutluydum rabbimin gücü herşeye yeter , çok çok dua ettim 500 yasin dağıttıım herkese 1 yasin verdim duasını hacca giden tanıdklarıma kabede yaptırmıştım , hep enbiya süresindeki 86,87,88,89,90,91, ayetlerini meryem suresi ve yasin sürekli okudum allahın ya mucib ya kerim ya hay ya rahman ya rahim isimlerini hep okudum birde eşime ne versem ne yedirsem hepsine fatiha süresi okuyup yedirdim hergün salavat ve istiğfarla başlıyodum bu dualara hacet namazı çok kıldım rabbim kabul eder inşallah devamınıda nasib eder evimi şenlendirir çocuk sesleriyle hayırlı sağlıklı evlatlar istedim inşallah muradımı tez zamanda kolaylıkla verir bana sana ve hepimize birbirimize çok çok dua edelim aynı dertten muzdaribiz bizi en iyi biz anlarız azimli ol pes etme inşallah rabbim çabalarının hürmetine vericek sakın ümitsiz olma kardeşim allaha sığın o negüzel vekildir.

yok canım toz haline getirmedim öyle olduğu gibi bir tatlı kaşığı veriyorum bal şerbetiyle yutuyo

bende bir soru soracağım.kaan bey bize spermleri dondurduk dedi ama ne kadar olduğu hakkında bir bilgim yok.şimdi eşin iyileşsin mail atarsın seninde tedsvine başlarız dedi.acaba sen eeşinle aynı andamı tedaviye başladın.ben ona cesaret edemedim.zaten bize öyle diyende olmadı.içimde ya bulunmassa korsusu vardı.birde bulunan spermlerin kalitesi hakkında senin bigin varmı

canım bizimde spermlerimiz donduruldu ben hazırlanmak istedim doktor ya çıkmazsa yazık değilmi sana dedi ,okadar ümitsizdi yani doktorumuz , bana pazartesi başlanacak , bulunan spemler kalitesi hakkında bişiy demedi çünkü sperminiz çok dedi dondurduk dedi inşallah kalitelidir

canlarım 20 gün önce bizim mikrotese ameliyatımız vardı.biz erken diye girmedik.o zaman kaan bey önce beni hazırlamakla başlayacaktı işe.sonra eşim ameliyata girecekti.bulunmazsa dedim doktor beye oda senin hazırlanman boşa gidecek dedi.bizde biraz bitkilerle beklesek dedi.daha iyi olur dedi.... anlamadık valla.doktor bazen karıştırıyor mu galiba......

sanırım dondurulacak kadar olunca çok oluyor.birde kaliteli oluyor.biz iki mutluluğu bir yaşamış oluyoruz.hem sperm bulunmasını hemde çok bulunmasını rabbim hep böyle devam ettirsin.bizive bu yolda savaş veren tüm insanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…