Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
baharcım cnm gözünaydın çokkk sevindim hem eşinin sağlığı iyi hem spermler çıkmış maşallah rabbim devamını en güzel şekilde getirsin inşallah ne güzel yaaa valla çok sevindim

canım yaa çok saol darısı sizin başınıza...
rabbim size milyonlarca sperm göstersin inş

sağol canım iyim çok şükür. iyileştim tamamen sayılır.
nerdeeeeee o günler.
tabi allah büyüktür ne zamn en olacağı belli olmaz ama
biz umutsuz vakayız......
iyileşetiğine sevindim canım çok geçmiş olsun .buyur burdan yak ne demek umutsuz vaka bizim kadar umutsuz ve zor azo yok ama ben yinede eşimi gaza getiriyorum garibim ne desem olur diyor .bende olumlu ne duysam söylüyorum olumsuzlarıda gizliyorum.bana dün diyorki benim durumum çok zor seni boşuna heveslendirmek istemiyorum sonra yıkım yaşarsan buna dayanamam bende ona bir sürü güzel şeyler anlattım ve doğrumu söylüyorsun olacağına inanıyormusun diyor tabi ki inanıyorum dertsiz hastalık yok bizde dermanımızı bulmak zorundayız pes edip umutsuzluğa kapılmaz zavallı ve acizlerin işi Rabbim bize güç ve kuvvet versin inşallah bizde azoyu yenicez Allah'ın izniyle biz yaz hamişi olucaz inanıyorum buna ve Rabbimden niyaz ediyorum.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

canım yaa çok saol darısı sizin başınıza...
rabbim size milyonlarca sperm göstersin inş

aminnn inşallah cnm rabbim hayırlısını versin öncelikle eşlerimizin sağlığı ve olacaksa hayırlı sağlıklı salih evlatlar versin rabbim bu aralar sayfamızda güzel haberler var inş hep böyle olur burdaki bütün arkadaşlarla birlikte bizde liste yaparız ne zaman doğum yapıcaz kız mı erkekmi diye uzunnn bir liste yaparız inşallah :)

anladım siz kontrol amaçlı yaptırdınız o zaman .inşallah canım ben inanıyorum inşallah yüzünüz gülecek Rabbimin izniyle.
inşallah canım birdaha arttırmaz sigarayı.ama çok zormuş gerçekten kendi için değil benim için bırakıyor Allah razı olsun .evet canım eşimle konuştuk zaten ama test yaptıracağı merkez hakkında karar veremedik.Alman hastanesine gitmiştik biliyorsun oraya gitmesi çok zor oluyor .o yüzden doğru karar vermek lazım.siz testi çok ucuza yaptırmışsınız bizim burda çok pahallı 150den başlıyor.yıkamalı ve idrarada bakılmasını isteyince 200 oluyor siz dondurmayada ücret verdinizmi peki ?çok sordum ya kusura bakma canısı sanki ilk defa yaşayacakmışım gibi heyecanlıyım nedense

inşallah canım çok güzel söylemişsin önce sağlık sonra evlat.inşallah canım o günlerde gelicek bebeğimizin cinsiyeti doğumu kilosu kime benzediği ne yediği hepsini yazıcaz o zamanda bebiş maması tarifleri vericez birbirimize

inş onları konuşacağımız günlerde gelir canım...
ben inanıyorum her geçen gün hamiş ve bebiş sayımız artacak

istiyorubebeğimi hoşgeldin şekerim nasılsın .benim sana birsürü sorum var bir yere ayrılma sperm testinizi normalmi yoksa satrifüjlümü yaptırdınız.yuvarlak hücre çıktımı.dondurma işlemini kaça yaptırdınız.kaç gün arayla test yaptıracaksınız.tüpbebeği nerde yaptıracaksınız.sperm testi yaptırdığınız yer size dondurulan spermleri vercekmi.şimdilik bunlar aklıma geldi

Son düzenleme:

baharcım gözün aydın, hayırlısıyla Allah tamamına erdirsin

baharcım gözün aydın inşallah bidakine 1-2 degil milyon olur kız bu yaz inşallah hepimiz hamişiz..

saol bidenem darısı sizin başınıza inş...
rabbim milyonlarıda göstersin hepimize
valla ben bu yaza bayaa bi hamişiiz olacağına inanıyorum
hadi hayırlısı

evet canım biz kontrol amaçlı yaptırdık...
15 gün içinde değişiklik olmuş mu diye kaan hocayı son durumdan haberdar edelim dedik...
inş sizin için en hayırlı olacak merkeze karar verirsiniz...
canım burası özel bi laboratuvar balıkesirde öyle çok yer yok zaten bu anlamda...
genartta sperm testini yaptırıyorsun sperm çıkmazsa sadece test ücreti 60 tl veriyorsun...
dondurma ücreti 400 tl 3 kere sperm dondurmak için...

ALEYNA----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ARUNA-----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 meryem
BELEMİR---------------------------------------
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN---------------------------------------
ÇİÇEK-----------------------------------------
DENİZBULUT---------------------------------1 yasin 1 meryem
EFULUM---------------------------------------
ENFALL---------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------1 yasin
ESMA-----------------------------------------1 yasin
ESMERALDA----------------------------------
FLZASK---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK-------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HERDEMK-------------------------------------
HMTNZL---------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY---------------------------------------
LEYLAK----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MELEK-----------------------------------------1 yasin
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL-----------------------------------------1 yasin 1 meryem
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YEŞİL------------------------------------------2 meryem
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------1 yasin
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN----------------------------------------
ZEYNEP---------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

saol canım benim amin inşşşş

bahar canım birşey sormak istiyorum sana. eşinin hormon testi sonuçlarını yazmışsın ya. benim çok bilgim yok kaç olması gerektiği konusunda. benim eşiminki
LH 3.67
FSH 9.44
TESTOSTERON 5.87
PROLAKTİN SERUM 20.82
Canım ben olması gereken aralığa baktım gerçi PROLAKTİN SERUM 20.82 dışında diğerleri normal görünüyor. bilgin varsa sonuçlar nası diyecektim. bir de PROLAKTİN SERUM çok önemli mi?

canım ben sana bildiğim kadarıyla yardımcı olayım halk arasında kadınlar bebeği emzirdikleri zaman hamile kalmaz derler ya.bunu sebebide kadında prolaktin hormonunun fazla salgılanmasıymış.bu bir kısa süreli kısırlığa sebep olurmuş emzirme süresinde. senin eşindede prolaktin hormonu yüksek çıkmış tedavi görerek inşallah bu kısa süreli kısırlığı atlatır .ama yinede doktoruna sormalısın hakkınızda hayırlısıolsunsanırım sizin kısırlık sebebbi hormonlara bağlı kısırlık tedavisi en kolay kısırlık inşallah sendende güzel haberler almak dileyiğle ALLAH'A emanet ol

hayırlı gecelerDENIZBULUT,OKNK,YESIL,BAHAR ALLAH RAZI olsun sızlerden kalbı temız gonlu guzel arkadaslarım...VCK tatlım haydı hayırlısı bu da guzel bır adım..rabbım onunuzdekı engellerı kaldrsın ınsaalh olumlu ve guzel olur tedavınız

canım teşekkür ederim cevabın için. doktora gösterdik hormon sonucunu ama normal dedi. prolaktin için o da biraz yüksek dedi ama sorun olmaz dedi. canım eşim daha sadece bir kere spermiyogram yaptırdı. onda da sadece bir kaç tane çıktı. 2 hafta sonra falan tekrar verecek test. ne bileyim içimden bir his hata olabilir diyor. aslında sormak istediğim bir şey daha var. bu yaptıracağımız 2. spermiyogramda ne olur ne olmaz diye ( çıkarsa tabii ( çıkanları donduralım diyorum. ama bu dondurduklarımızı daha sonra oradan alıp başka yerde devam edebiliyor muyuz tedaviye? memorial var burada mesela eşim testi oraya verse çıkanları dondursak daha sonra tedaviye ist memorial de devam edebilirmiyiz?

canım benim çok iyi sperm çıkması Rabbim devamını nasip etsin inşallah.ah canım senin sorunun cevabını bende merak ediyorum bende bunun cevabını öğrenmek istiyorum inşallah bilgisi olan kişiler bize yardımcı olurlar.bende eşimin test vermesini istiyorum en azından bize yakın olan bir merkezde ama çıkarsa tüpbebeği başka merkezde yaptırmak istiyorum bu durum nasıl olur bilemiyorum :18::18::18::18:

arkadaşlar benim adetime 4 gün var doktor önce bana ne işlem yapıcak eşimin spermleri donduruldu şuan benii adetten öncemi adetten sonramı hazırlıyacak bu süreci yaşayan arkadaşalar anlatabilirlermi ben pazartesi gidicem doktora bu süreç kaç gün sürecek emriyo kaçgün sonra transfer ediliyo

sağol canım allah razı olsun amin rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…