Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın canım verecekler sperm testi yapan yerle konuştuk ama doktor pek olumlu bakmadı ve bize çok pahalıya mal olacak hem oraya hem oraya ikikere test parası olucak bugün çagırdı mekez gittik onların buldugunu bizde buluruz dediler bakalım yarın orda vericek testi bulunan hemen dondurulucak 15 günde bir gidip vericek test yuvarlak hücre 5x10 yazıyor sperm birtane hafif varmış hareket az oldugu için morfolojimi neyse ona bakılmıyormuş bakalım hayırlısı inşallah bi aksilik olmaz dondurma işlemi 300 tl ymiş olsun dedik artık ..

bekleyelim o zaman. inşallah bilen arkadaşlardan biri görür de giderir merakımızı canım

canım sperm çıkarsa dondurtup istediğin merkeze dondurulmuş spermini taşıtabiliyorsun.sperm çıkınca donduruyorlar istediğin merkez gelip sizin spermlerinizi alabiliyor

anladım canım hadi hayırlısı olsunda parası önemli değil inşallah onlar daha çok bulurlar

canım ben 2 defa tüp bebek denedim sana bilgi vereyim.adetinin 2.günü gidiyosun iğneler ve ilaç takviyeleri alıyorsun daha sonra yaklaşık 10-12 gün böyle geçiyor sonra senin yumurtaların toplanıyor arkasından embiryologlar tarafından dölleme işlemi yapılıyor ve döllenen embiryolar 3.gün yada 5.günde transfer gerçekleşiyor transferden 12 gün sonra gebelik testi yapılıyor ve mutlu son

canım sperm çıkarsa dondurtup istediğin merkeze dondurulmuş spermini taşıtabiliyorsun.sperm çıkınca donduruyorlar istediğin merkez gelip sizin spermlerinizi alabiliyor
anladım canım allah razı olsun siz nerde yaptırmıştınız testleri falan ne kadar ücret ödediniz .biz daha önce bakırköy de bir yerde yaptırmıştık orası çok pahallı geldi bana belki sizin yaptırdığınız yer daha uygundur biliyorsun birsürü para gidiyor biraz tutumlu olmak lazım değilmi

canım biz bir kere alman hastanesinde yaptırdık da 1-2 tane sperm görülmüştü dr.muz emre bey olunca umut tüp bebekte yaptırdık diğer testlerimizi orda da 3-5 görüldü sonra mikro tese olmuştu eşim umut tüp bebek de.spermiogram test ücreti 70 tl idi geçen sene bu sene ne kadar tam bilmiyorum

canıım çok teşekkür ederim ,inşallah rabbim hayırlısını versin kolaylık versin pek zahmetli iğnedende pek korkarım ama olsun bebeğim için herşeye katlanırım :))

canıım çok teşekkür ederim ,inşallah rabbim hayırlısını versin kolaylık versin pek zahmetli iğnedende pek korkarım ama olsun bebeğim için herşeye katlanırım :))

canım o iğneler hiç can yakmıyor zaten uçları o kadar ince ki bende çok korkardım üstelik kendin yapıyosun önce cesret edemem sandım ama o kadar hafif iğneler ki anlamıyosun bile bebiş olsun da ben de razıyım bütün iğnelere

bizde son testi alman hastanesinde yaptırdık emre bey ordan ayrılmış .alman hastanesine para vermedik doktorumuz tansel kaplancaydı.bende eşimin sonuçlarını emre bey ve kaan hocaya mesajla göderdim emre bey önce ilaç tedavisi görmesi lazım dedi sonra mikrotese ama ne bileyim benim eşimde daha önce sperm çıkmıştı şimdide çıkacağına inandığım için kocişimin ameliyat olmasını istemiyorum.tansel beyde test versin çıkarsa dondururuz çıkmazsa mikroteseyle ararız demişti. şimdi ben doktora eşim tekrar test yaptırsın demekten çekiniyorum birde taksim çok uzak geliyor sperm testi için o yüzden sordum .umut tüpbebekte santrifüjlü 150tlymiş.sizin azo sebebi neydi azda olsa çıkması çok iyi.peki sizde sperm görüldüyse neden ameliyat oldu eşin anladım neden dondurup o şekilde denemediniz.çok mu sordum

canım bence ilaç tedavilik bir durum söz konusu ise önce ilaç tedavisini uygulatın bence.benim eşim 10-12 yaşlarında inmemiş testis ameliyatı olmuş tabiki sonuç azospermi oldu.bizde bir kaç kez çıkış oldu spermler iyi kalite de değildi.daha sonra testlerde hiç çıkmadı sonrasında m.tese oldu çok şükür 3 tüp sperm bulundu ve donduruldu bulunan spermlerde hareket az olunca 2 defa tüp bebek denedik ama olmadı Rabbim böyle uygun gördü.1 tüp daha sperm var beklemede bizim hikaye de böyle işte.bakalım eğer kalan 1 tüp spermde de hareket iyi çıkmazsa tekrar m.tese olacak eşim ama bu sefer bitkisel bir kaç kür uygulamak istiyoruz bir de m.tese den sonra hiç sperm testi yaptırmadık aslında bende eşime söylemek istiyorum tekrardan bir test versin.belli mi olur belki kaliteli bir kaç sperm çıkar

peki canım bu iğneleri kaç gün kullanacam ve neden adetin ikinci günü ben yanlış yazmışım benim adetime 15 gün var daha şimdi başlasa olmazmı , birde bu süreç içinde kür kullanayımmı hangi kür iyi gelir ben işimi sağlama almak istiyorum :)))

canım adetin 2.günü başlatıyorlar tam olarak bir sonraki ayın adet gününe denk geliyor.neden öyle başlatılıyor inan bende bilmiyorum.iğneleride yaklaşık 10-12 gün kullanıyosun vallahi kür ben hiç uygulamadım ama araştır istersen gerçi kabak çekirdeği ve ananas iyi geldiği söyleniyor ama transferden sonra kullanıyosun embiryoların rahme tutunmasına iyi geliyor diyorlar.hadi bakalım artık hayırlısı en güzel zamandasın tadını çıkar inşallah hamiş de olursun yavrucuğuna en kısa zamanda kavuşursun

ay inşallahh canım darısı bu sayfadaki bütün arkadaşlarıımın başına :)

arkadaşlar dün aktardan şimdilik kuru incir ,keçiboynuzu ve ısırgan çayı aldım.Kaan beye gidene kadar kullanalım diyorum.Bikaç sorum olacak
---zeytinyağında incir tarifinde incirler zeytinyağında ne kadar bekletilcek,2 gün diyende 20 gün diyende okudum ..kimi gün ışığında kimi loş yerde bekleyecek diyor, doğrusu hangisi?..bir de zeytinyağım eski,karanlık yerde ağzı açılmadan cam şişede duruyor,bozulmuş mudur bi sorun olurmu?bana bi yakınım vermişti zeytinyağı pek kullanmadığım için bilmiyorum
---keçiboynuzunun suyunu içmek yerine günde 1 tane yense daha mı az etki eder?böylesi daha kolay..siz nasıl yapıyorsunuz?
---nohut kürü de yapmak istiyorum ama saraçoğlu aynı anda farklı kürler kullanılmamasını söylemiş..keçiboynuzu ve havuç kullanılmıyo mesela aynı şey nohut içinde geçerli mi..aynı anda neler kullanılmaz bildiğiniz?
---gittiğim aktar çok ilgilendi konu hakkında oldukça bilgili.. 1 kilodan fazla bi macunu 150ye yapıyomuş ve içine kattığı listeye baktım..ne duyduysak yok yok gerçekten..burada okudum hüseyin ermiş di galiba o aktarın macunu ne kadar bilen var mı yeri nerede?
---ısırgan çayı günde 2 bardak mı içilecek,1 bardak da olurmu? tadını güzelleştirmek için bişeyler katsak etkisi kaybolurmu?
---sızma karakovan balının kilosu 60 tl idi..ve emin olmadığınız kişilerden anzer balı almayın gerçeğini bulmak çok zor dedi..siz ne düşünüyorsunuz? kaça alıyorsunuz bunları?

kadın doğum doktorun kimdi peki canım biz de gideceğiz eşim için Emre Beye ama kadın doğuma da gireyim diyorum. Hangisine gideyim bilemedim Süleyman Bey hakkında olumlu yazmıslar hep ama bilmiyorum.

saol bidenem darısı sizin başınıza inş...
rabbim milyonlarıda göstersin hepimize
valla ben bu yaza bayaa bi hamişiiz olacağına inanıyorum
hadi hayırlısı

Baharcim gozun aydin canim benim Allah bizede tatirsin bu mutluluguu insAllah...en kisa zamanda bebislerine kovustursun rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…