Cervan cim esın salı gunumu ameliyat oluyo .benim eşimde cuma sabahı 7 de genartta Kaan hocaya olcak.cnm insallah sonuclarımız iyi olur :)
cabim ikinizinde esinize bol sans diliyorum Rabbim bol bol sperimler versin insAllah halaynizi cekeriz burda pes pesee
sizdeki sorunu ne kizlar?belki yazmisiniz ama ben kacirmis olabilirim
cecilya83 canim sizin sorunuz ne bbu arada bol sans Rabbim sevindirsin sizi bol bol sperimler ciksin insAllah
kadın doğum doktorun kimdi peki canım biz de gideceğiz eşim için Emre Beye ama kadın doğuma da gireyim diyorum. Hangisine gideyim bilemedim Süleyman Bey hakkında olumlu yazmıslar hep ama bilmiyorum.
Cnm bizim sorun 13 yasında geçirilen kabakulak diye tahmin ediyoruz.generik testimiz daha 1 sonra çıkacak sonucu.yalnz değerlerimizden fsh 22 .kaan hoca buna rağmen sizin cocuğunuz olucak diye net konuştu.ama bunu neye nazaran söyledi bilmiyoruz.tese miz var iste 24 unde.1 Ay dir da hoca nin verdigi incir,ısırman otu cayı,keciboynuzu tozu ve humus u yediriyorum esime.insallah Kaan hocanın dediği gibi olur bebisim :)
istiyorumbebegim gozun aydin arkadasim insAllah bol bol haraketli sperimleri gorun canim Rabbimm sana en kisa zamanda bebegini kovustursun buna cani gonulden inaniyorum
canım benim hadi gözünüz aydın çok sevindim darısı anne olmana olsun inşallahsagol canım allah sizlerede göstersin bugün ilk sperm donduruldu çok şükür gelecek tüp bebekte olacak allah inşallah hamile olmayıda nasip eder bir canlı iki cansız bulunmuş çok aradıklarını söylediler ve canlıyı dondurmuşlar bugünüde gördük çok şükür inşallah gerisi gelir ..
sagol canım allah sizlerede göstersin bugün ilk sperm donduruldu çok şükür gelecek tüp bebekte olacak allah inşallah hamile olmayıda nasip eder bir canlı iki cansız bulunmuş çok aradıklarını söylediler ve canlıyı dondurmuşlar bugünüde gördük çok şükür inşallah gerisi gelir ..
canım benim hadi gözünüz aydın çok sevindim darısı anne olmana olsun inşallah
baharım nasılsın test yaptırdım sonuç 11 muallakta kaldım acaba yükselirmi
cnm benim çok sevindim
Baharcim gozun aydin canim benim Allah bizede tatirsin bu mutluluguu insAllah...en kisa zamanda bebislerine kovustursun rabbim
hayirli günler arkadaslar..
bahar,enfal ve istiyorumbebegimi sizin adiniza cok sevindim.hersey gönlünüzce olsun.
esi microtese olacak arkadaslarada Allahtan hayirlisiyla güzel haberler almalari icin duaciyim.
bidenem gözün aydınnnnn çok sevindim
yaa inanılır gibi değil maşallah demek bi canlı sperm donduruldu
rabbim devamını da göstersin gittikçe çoğalsın inş
bu haber bomba haber
bitanem hiç bilmiyorum ki normali kaç olması gerekiyor :44:
düşükse bile inş yükselir inş bebişin seninledir
evet ya bende rüya gibi geliyor mikrotesede üzüldük şimdi sevindik inşallah şu spermler her seferinde kendini gösterirde işimiz rast gider tüp bebek hayaliyle yatıp kalkıyorum kaçgündür şimdiden heyecan var inşallah tutarda daha çok seviniriz ..
canım normal ama 2 gün sonra 2 kadına çıkmalı değer bilmiyorum arada kaldım
baharım nasılsın test yaptırdım sonuç 11 muallakta kaldım acaba yükselirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?